Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya bayanlar ban bi akıl verin
benim atak dönemim cuma bitiyo ve seyir dönemini yapamayacam çünkü uzun vadeli yatıya misafirim geliyo
ayrıca çalışıyorum ve onlara ayrı kendime ayrı yemek yapacak vaktim yok
m.kuşhanın 15 günde 10 kilo diyetiyle geçen yıl 6,5 kilo vermiştim hem de spor yapmadan ve zorlanmadan
ayrıca besin grubu kısıtlaması da yok bu diyette,hergün protein var ve yanında meyve sebze
7 günlük atak döneminden sonra 15 gün sporla birlikte bunu yapsam nasıl olur sizce??
tahmini 5 kilo kadar veririm,spor misafir derken yoğun bi tempom olcak ama dukandan sonra almam verdiklerimi değil mi??
tamamen bırakmaktansa bu şekil devam etmem daha mantıklı geliyo ama sizin de yorumlarınıza ihtiyacım var

inşallah canım ama regl dönemim şu an o yüzden perşembe tartılmıcam moralim bozulur yoksa

afiyet olsun canım benimcanım 3 martta başladım ben 40 gün kadar oldu en son 71.200 ü gördüm ve tartılmıyorum bu ara regl öncesi şişliği falan derken baya arttım çünkü[/QUOTE]

bende duraklama dönemine girenlerdenim.regl dönemime daha vardı o yüzden regle bağlamadım ama bu ay erken oldum acaba duraklama ondanmıdır kii ayrıca regl döneminde tartılmıcam falan demişssiniz.herkez illa regl döneminde gram veremiomu eğer ööleyse bende tartılmayamm yawww

kaç gnlük atak yaptın ve cuma günü bitecek? Misafirin ne kadar süre kalacak? Yerinde olsam diyeti erteler misafir gittikten sonra devam ederdim çünkü kitapta da ya hep ya hiç kuralından bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam

ya bayanlar ban bi akıl verin
benim atak dönemim cuma bitiyo ve seyir dönemini yapamayacam çünkü uzun vadeli yatıya misafirim geliyo
ayrıca çalışıyorum ve onlara ayrı kendime ayrı yemek yapacak vaktim yok
m.kuşhanın 15 günde 10 kilo diyetiyle geçen yıl 6,5 kilo vermiştim hem de spor yapmadan ve zorlanmadan
ayrıca besin grubu kısıtlaması da yok bu diyette,hergün protein var ve yanında meyve sebze
7 günlük atak döneminden sonra 15 gün sporla birlikte bunu yapsam nasıl olur sizce??
tahmini 5 kilo kadar veririm,spor misafir derken yoğun bi tempom olcak ama dukandan sonra almam verdiklerimi değil mi??
tamamen bırakmaktansa bu şekil devam etmem daha mantıklı geliyo ama sizin de yorumlarınıza ihtiyacım var

7 günlük yapmış olcam,bgn 5.atak günüm
misafirim haftalarca kalabilir ve bu haftasonu belli oldu
geleceklerini bilseydim başlamazdım ama geçti artık
5 günde 4 kilo verdim,herşey gayet yolunda ama bırakmam gerek
dediğim gibi yaparsam 5 kiloya yakın verebilirim ama ne kadar kalıcı olur bilmiyorum

kızlar ben 80 kıloyum 30 kılo fazlam var boyum 1.60
1 haftadır kendımce dukan dıyetı yaptım ama kıtabını falan almadım almayı dusunuyorum
dısardayken ne yıyorsunuz salata mı arkadaşlar
kesinilikle pılav makarna yok mu
soda falan ıcebılıyrmuyuz sade

vücudun henüz bu diyete hazırlık aşamasında zaten... mecbursan eğer bırak ve misafirlerin gittiğinde mutlaka tekrar en baştan başla... ayrıca 7 gün atak çok fazla... bir de unutmadan bu verdiğin kiloları kısa sürede geri alabilirsin hemde fazlasıyla geri dönüşü olur...

bu konunun ilk sayfasını okursanız eğer sorularınınzın birçoğu yanıt bulabilir... yinede aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olabiliriz..

80 kiloyla başladım bgn 5.günüm ve sabah 76 kiloyu gördüm
geçen yıl bu zamanlar m.kuşhanın 15 günde 10 kilo diyetiyle spor yapmadan ve her besin grubundan beslenerek 6,5 kilo vermiştim
cuma günü tekrar ona döneyim diyorum,şimdi spor da yapıyorum,verdiğim kiloların dönüşü olmaz bence,hatta bikaç kilo da verebilirim belki

bende duraklama dönemine girenlerdenim.regl dönemime daha vardı o yüzden regle bağlamadım ama bu ay erken oldum acaba duraklama ondanmıdır kii ayrıca regl döneminde tartılmıcam falan demişssiniz.herkez illa regl döneminde gram veremiomu eğer ööleyse bende tartılmayamm yawww[/QUOTE]

canım benim vücudumla alakalı bir şey bu ben kendimi bildim bileli regl dönemlerim gelmeden karnım şişmeye başlar sonra temizlenene kadar kilo almış çıkarım tartıda temizlendiğimin ertesi sabahına da 2kiloya yakın gider ben de ama dukan da ne olur bilmem:))

canım benim vücudumla alakalı bir şey bu ben kendimi bildim bileli regl dönemlerim gelmeden karnım şişmeye başlar sonra temizlenene kadar kilo almış çıkarım tartıda temizlendiğimin ertesi sabahına da 2kiloya yakın gider ben de ama dukan da ne olur bilmem:))[/QUOTE]

inşalalh darısı başıma

beslenmene dikkat edersen olmaz tabi...
ama ben çok rica ediyorum başka diyetlerden burda bahsetmeyelim... hepsinin ayrı ayrı konusu kk da mevcut zaten...
herkes özgür iradesiyle dilediği diyeti yapabilir... ama bu şekilde kafa karışıklığına sebep olmayalım bizler...

canım bak ben de muzaffer kuşan diyeti ile 72den 59'a inmiştim hayatımın en zayıf dönemiydi hem de kısa bir sürede ama sonunda midemden oldum önce gastrit sonra ülser, sonra hemoroid ve migren oldum kabızlık bende kaldı kan revan içinde tuvalette ağladığımı bilirim o yüzden nolur önermeyin bu diyeti ben yaşadım çok acı çektim evet çok güzeldim ama açtım ve hasta( Yarimin de dediği gibi burayı takip eden biri bu diyetin daha etkili olduğunu görüp dukanı bırakabilir ve fayda göreyim derken zararla karşılaşabilir

inşalalh darısı başıma[/QUOTE]

inşallah canım:)))

Arkadaşlar ya bi arkadaşımız yazmış şuan bulamadım kimin yazdığını callanetics yaptığından bahsetmiş, vücudunun şekil aldığından bahsetmişti, bu nedir çok yabancıyım bu konuya bilen varmı?

doğru,kusuruma bakmayın
ben daha yeniyim,daha dikkatli olurum bundan sonra

inşallah canım:)))[/QUOTE]

ben geçen yıl 15 gün boyunca ne yazıyosa listede yaptım ama hem sağlıklıydım hem de hep tok..
o isim altında farklı birçok diyet listesi var ama benimki öyle sorun yaratan cins değildi..
daha yeni olduğum için fark edemedim ism verirken,kusuruma bakmayın

inşallah canım:)))

ben geçen yıl 15 gün boyunca ne yazıyosa listede yaptım ama hem sağlıklıydım hem de hep tok..
o isim altında farklı birçok diyet listesi var ama benimki öyle sorun yaratan cins değildi..
daha yeni olduğum için fark edemedim ism verirken,kusuruma bakmayın[/QUOTE]

bişey sorucam neden kuşkan değil de dukan diyeti yapıyosun o zaman?...
madem sana göre iyi bi diyet... e daha önce de denedin... e olumlu sonuçlar da aldın...
PEKİ NEDEN DUKAN????

yaa mesela benim eşim hiçbişey yapmadan her yaz 7-8 kilo verir. Kışın alır. Hiç umurunda değildir.

Valla yaptığım bütün diyetlerden sonra yine verdiğimi aldım. Çeşitli nedenlerle. Hani şu çok yiyip de almayanlar ne şanslı dimiiii.

Canım sende 70 zaten çok zayıf ve güzel durur. Bi de bu dukan acayip ya. Sanki normal kilonuzun 2-3 kilo daha altında gibi duruyosun. Bilmiyorum sizde nasıl ama. Verilen kilo hemen fark ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…