Arkadaşlar ya bi arkadaşımız yazmış şuan bulamadım kimin yazdığını callanetics yaptığından bahsetmiş, vücudunun şekil aldığından bahsetmişti, bu nedir çok yabancıyım bu konuya bilen varmı?
Maalesef ne Türk kahvesinden nede çaydan 1,5 küp şekeri kesemiyorum :26:
Maalesef ne Türk kahvesinden nede çaydan 1,5 küp şekeri kesemiyorum :26:
ben geçen yıl 15 gün boyunca ne yazıyosa listede yaptım ama hem sağlıklıydım hem de hep tok..
o isim altında farklı birçok diyet listesi var ama benimki öyle sorun yaratan cins değildi..
daha yeni olduğum için fark edemedim ism verirken,kusuruma bakmayın
KK'da onunla ilgili de bir topic var. Ben de bilmiyordum oradan araştırdım. Lİnk falan da var galiba orda, izleyerek yapıyorsun. Benim daha 2. yapışım ama bence de faydalı olacak. Çok fayda görenler varmış. Fayda görmemek imkansız zaten. Her gün 1 saat evde mekik, jimnastik falan filan yapsan, zaten ondan da fayda görürsün. Sadece karşında biri yapınca daha motive edici oluyo. Hem zaten Dukan diyetinde kilolar körü körüne gitmiyor. İnceldiğini görebiliyorsun vücudunun. Böyle sporlarla da desteklersek çok daha sıkı bir vücudumuz olur. Tabi herkes kendine uygun sporu daha iyi bilir. Farklı şeyler yapanlar da var. İncelersiniz.
Günaydin..:)
Yürüyüse gidecegim ama hava cok soguk..Sabah kahvaltimi yaptim.Dukan krebi yaptim ama istedigim gibi olmadi..Yinede yaninda bir domatesle güzel gitti.Simdide yesil cayimi yudumlarken günaydin demek istedim..Kacamaksiz bir gün olur insallah..
Tarif..
Dukan krebi için;
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1,5 yemek kaşığı lor veya light beyaz peynir veya light yoğurt ya da light süt
1 yumurta
Azcık tuz
Yulaf kepeği, yumurta ve sıvı malzemeyi bir kapta homojen hale gelene kadar karıştırın. İsteğe göre tuzunu ekleyin.
Hamuru 3′e ya da 4′e bölüp sıcak krep tavasında şekil vererek arkalı önlü pişirin.
her bünye kaldırmıyor bu diyeti
ayrıca insan vücudu günlük belli miktarlarda karbonhidrat protein yağ vitamin mineral almak zorunda sağlık için
bu diyette saf protein yenilerek vücuttaki yağlar yakılabilir ama enerji verici birşey yenmediği için vücut halsiz düşüyor
birde arkadaşlar bu diyeti ben bayağı araştırdım kısırlık,gizli şekerhastalığı yapıyrmuş..
ve diyetisyen arkadaşlarım hiç önermiyorlar..
GIDA!!!!!!
işin gücün yokmu karşındakiler 15-16 yaşında dünyadan habersiz insanlar değil.
herkes herşeyi araştırdı diyete başlarken...
kii o çok sevdiğin diyetisyen arkadaşına slm söyle çok biliyorsa gelsin beni zayıflatsın!!
ikinciside dukan değil yediğimiz herşey kısırlığa yol açıyor çünkü yediklerimiz doğal şeyler değil.
şu kısırlık konusunda can acım var zaten önce araştır bakalım insanlar % kaç hamile kalabiliyorlar inanmıcaksın ama sadece %27 doğal yolla hamile kalma olasılığı...
neden yediklerimiz ve içtiklerimizden , yaşadığımız hayat ve stresten... okadar kişi dukan mı yapıyor!!!
herkes işine baksın!!!
tek mesajda yazsaydınız hepsini!!!
kimse bu diyeti zorla yapmıyor!!!!
asya_deniz kilonu ne kadar zamanda verdin??
3 hafta 1 gün oldu canım..verirken hiç zorlanmadım. bu kolay kısmı . kılo cok olunca pıtır pıtır gıdıyo. asıl savas yenı baslıyor.
ben sizi o vverdiğiniz kiloları geri aldığınız zaman görürüm....:):):)):)
tek seferde veya birkaç seferde yazıp yazmayacağımı sana soramayacağım cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?