Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

KK'da onunla ilgili de bir topic var. Ben de bilmiyordum oradan araştırdım. Lİnk falan da var galiba orda, izleyerek yapıyorsun. Benim daha 2. yapışım ama bence de faydalı olacak. Çok fayda görenler varmış. Fayda görmemek imkansız zaten. Her gün 1 saat evde mekik, jimnastik falan filan yapsan, zaten ondan da fayda görürsün. Sadece karşında biri yapınca daha motive edici oluyo. Hem zaten Dukan diyetinde kilolar körü körüne gitmiyor. İnceldiğini görebiliyorsun vücudunun. Böyle sporlarla da desteklersek çok daha sıkı bir vücudumuz olur. Tabi herkes kendine uygun sporu daha iyi bilir. Farklı şeyler yapanlar da var. İncelersiniz.

Maalesef ne Türk kahvesinden nede çaydan 1,5 küp şekeri kesemiyorum :26:

cayı 12 yıldır sekersız ıcıyorum yıne bır dıyet yaparken çaya seker atmayı bırakmıstım

şimdi kahveyı sekersız ıcmeye basladım yıne bır dıyett daha şekeri bıraktırıyor

bu dıyetlerın bana uzun vadede tek katkısı bu oldu

Bugün ben de akşamdan yaptığım tavuklu kırmızı biberli yemeği yedim. Ve gerçekten güzel bir seyir yemeği olmuş. Tarifesi ise:

1 orta bot soğanı ve 1.5 kırmızı biberi güzelce azzıcık yağda kavur. Sonra içine minik doğradığımız tavukları koy biraz daha kavur. Sonra Küp küp doğradığımız 2 kabağı da koy ve biraz da bununla kavur. İşte normal zamanda patates de konur daaa şimdik olmaz. Biraz salça az kekik ve biraz da kaynamış su koyuk 10-15 dk kısık ateşte pişir. Valla kırmızı biber yakışmış. Tavsiye ounur efenim. Afiyet ossun.

Maalesef ne Türk kahvesinden nede çaydan 1,5 küp şekeri kesemiyorum :26:

12 yıldır cayı sekersız ıcerım. yıne bır dıyetle bırakmıstım caya seker atmayı

şimdi kahvaeyıde sekersız ıcmeye basladım. yıne bır dıyet bıraktırıyor şekeri.

bu dıyetlerın bana uzun vadede tek katkısı şekeri bıraktırmak oldu

bişey sorucam neden kuşkan değil de dukan diyeti yapıyosun o zaman?...
madem sana göre iyi bi diyet... e daha önce de denedin... e olumlu sonuçlar da aldın...
PEKİ NEDEN DUKAN????
[/QUOTE]

evet o diyet bana uygundu ama beklenmedik bir zamanda van depremi oldu ve ailecek ikisini de yaşadık..
evlerimiz yıkıldı ve bitlise taşınmak zorunda kaldık..vanda çalışıyodum,burda 3 ay işe gidemedim,yaşadığımız stres ve düzensiz beslenmeyle birlikte kilolar aldı gitti başını
uzun zamandır dukanı netten takip ediyorum hatta kitabını da okudum ve geçen cuma başladım
ancak 6 aydır ayrı olduğumuz eşimin ailesi cuma günü bize geliyo ve vanda kalamayacakları için uzun bi süre burda kalacaklar
amacım dukanla uzun vadede kalıcı kilo vermekti ama son dakikada misafir olayı çıkınca kaldım öylece
şimdi hedefim verdiğim bu kiloyu almadan onu korumak veya verebilirsem bikaç kilo daha verebilmek
dukan mantıklı ve başarılı bence,amacım onu karalayıp kafa karıştırmak değil

Çok teşekkür ederim, bakacağım ayrıntısına...

bu krepten yaptım ben çok katı oldu acaba ben mi tutturamadım midem bulana bulana yedim resmen

her bünye kaldırmıyor bu diyeti

ayrıca insan vücudu günlük belli miktarlarda karbonhidrat protein yağ vitamin mineral almak zorunda sağlık için

bu diyette saf protein yenilerek vücuttaki yağlar yakılabilir ama enerji verici birşey yenmediği için vücut halsiz düşüyor

birde arkadaşlar bu diyeti ben bayağı araştırdım kısırlık,gizli şekerhastalığı yapıyrmuş..

ve diyetisyen arkadaşlarım hiç önermiyorlar..

tek mesajda yazsaydınız hepsini!!!
kimse bu diyeti zorla yapmıyor!!!!

bugün atak günüm. yarın seyire devam edicem, haziran ayında seyirim bitmiş olucam tam da sezonda süper olacak yaaaaa :)

GIDA!!!!!!

işin gücün yokmu karşındakiler 15-16 yaşında dünyadan habersiz insanlar değil.
herkes herşeyi araştırdı diyete başlarken...

kii o çok sevdiğin diyetisyen arkadaşına slm söyle çok biliyorsa gelsin beni zayıflatsın!!

ikinciside dukan değil yediğimiz herşey kısırlığa yol açıyor çünkü yediklerimiz doğal şeyler değil.
şu kısırlık konusunda can acım var zaten önce araştır bakalım insanlar % kaç hamile kalabiliyorlar inanmıcaksın ama sadece %27 doğal yolla hamile kalma olasılığı...
neden yediklerimiz ve içtiklerimizden , yaşadığımız hayat ve stresten... okadar kişi dukan mı yapıyor!!!

herkes işine baksın!!!

bravo bebeğimeeeeeeee
bu arada saygıdeğer arkadaşı seni zayıflatırken beni de aradan çıkarsın tatlım

GIDA söylemiş söylemiş kaçmış. korktu sizden öcülerrr dukan öcüde yapabilir adamı

yani yanlış anlamasın kimse uyaranları tamamen iyi niyetle bu görevi üstlendiklerini düşünüyorum ama ben şunu anlamıyorum neden insanlar birilerinin çaba harcadığı şeyle ilgili olumsuz bir şey duyduğunda zevkle olumsuzlukları sıralıyor. bakın arkadaşlar gıdaların hepsi faydalıdır ve bazen hepsi ölümcüldür. 1 muz bazen vitamin olurken alerjisi olan birini öldürebiliyor. ama ben dukan'la neden bu kadar yoğun uğraşılıyor anlamıyorum geçen de adama ölmüş dediler. yok gut yok şu yok bu. adam herkes bunu yapar demiyor git kan tahlili yaptır başla diyor sonra kontrol ettir kendini diyor. sen kısırsan yediğin içtiğinle alakalı olmuyor. kısır insanlara baktığınızda genel itibariyle obezite sorunu yaşayan kişilerdir çünkü beslenme bozukluğundan kaynaklanıyor ama beslenmeye dikkat etmekten kimseye zarar gelmez. yok karbonhidrat almadığımız için çoook tehlikeliymiş. kardeşim yediğimiz kepeği biz heralde at gibi arpa niyetine yemiyoruz. tok tutsun ve karbonhidratımızı sağlasın diye yiyoruz. vitamin yokmuş sebze ne kardeşim sebze de bi halt yok da meyvede mi var????????????? muzaffer kuşan diyetiyle gencecik bir kız öldü dila idi adı yanlış hatırlamıyorsam onda niye herkes sustu yaaaa... ay deli olacam artık herkeste aynı numara dukan çok zararlıymış biliyor musun??? dukan öldürüyormuş biliyor musun???? yapma yaaa eee sanane kardeşim sen yapma o zaman yapana da mani olma...........

3 hafta 1 gün oldu canım..verirken hiç zorlanmadım. bu kolay kısmı . kılo cok olunca pıtır pıtır gıdıyo. asıl savas yenı baslıyor.

sağol...zorlanmıyorum çok şükür de sanki sütüm azaldı biraz...gerçi oğlum ek gıdaya başladı ama ne biliyim..bikaç gün idare edicek annesini:))zaten çok kilonun tek avantajı budur heralde

ben sizi o vverdiğiniz kiloları geri aldığınız zaman görürüm....:):):)):)

yalnız nasıl görcen onu anlayamadım ben fakat verip de alan olursa kına yakmayı unutma emi canımmm yoksa yazık olur o kadar beklediğin günlere

tek seferde veya birkaç seferde yazıp yazmayacağımı sana soramayacağım cnm..

yarim arkadaş regl döneminde bence ya da menapoza giriyor sanırım Allah kocasının ya da e. arkadaşının ya da çevresinde kim varsa yardımcısı olsun:))) ama nasıl bişeyse bana gülme tuttu haaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…