Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler gıda:))) valla çok sıkılmıştım bu motivasyon bana iyi geldi. silkelendim ve kendime geldim. ne yapıyorum ben tabi ki dukannnn:)) tam gaz devam yılmak yok.. düşman güldürmek yokkk:))

O topikte kimse kalmamış :26: callenetics videosunu indirebileceğim yeri bilen varsa yazabilirmi bana?

tek mesajda yazsaydınız hepsini!!!
kimse bu diyeti zorla yapmıyor!!!!

ay bu GIDA mıdır ne karın ağrısı ise,,benim patronumun ikinci versiyonu sanırım..her haltı Dukana baglıorrr,lafa bakınn kızlar bu devir bizimm yzümüzden buu haleee gelmişş,,ahahahahha yarimmm senin deyiminle gülmekten altıma ettimmm arkadaşım sen yapmıosan yapma,yapanada mani olma,,boş boş konuşupta insanların canınıda sıkma waktinide almaa..git o zmn kendine uygun ne diyeti bulduysan onun topiğinde takılll...bunca insan burda bunu yapıosa,,demekki bi bildikleri war..diyetisyen para kazanmak ister tabiki hiçbi zmn sen al kitabı oku,zayıfla ben hasta kacırayım demez...neysee yaa daha fazla bişi yazmıcam bu sacma sapan we komedi msja...

Bu arada ben de ;Dukan yaptım 7 kilo verdim. Ama son 2 aydır deli gibi yemek yiyorum dukan falan hak getire. Utancımdan dün yine 3 gün atak yapmaya başladım. Bugün sabah tartıldığımda o kadar yemeye rağmen kilo almadığımı farkettim. Atak süresi 2 güne indi bundan sonra haftada 1 kez yaparım artık.

O topikte kimse kalmamış :26: callenetics videosunu indirebileceğim yeri bilen varsa yazabilirmi bana?

ben nette araştırdım karşıma iki tane link çıktı. iş yerinde güvenlik cihazı olduğu için doğruluğunu deneyemedim ama sen bi dene istersen. birde alt yazısı için ayrı bir link var .video açıldıktan sonra alt yazıyı sürükle.umarım çalışır bende başlamak istiorum hemenn..

CD'ye atıp VCDde izlemek için:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

altyazımız:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Teşekkür ederiz arkadaşım. Öleceksem de ben kendi adıma zayıf ölmek istiyorum. Çok bilinçliyim yani. Taşırken zorlanmasınlar bari di mi? Ne kadar düşünceliyim baksana! Sen gıdacıysan bizler de kör cahil değiliz. Ben de inşaat mühendisiyim. Öğretmen olan arkadaşlar var.. Kimbilir daha kimler var. Bu işin öyle "bizim gibiler" le falan bi alakası yok! Böyle şeylerle uğraşacağına, daha yapıcı şeylerle uğraş. Canın sıkılmış anlaşılan. Tavuklardaki katkılarla, zayıflama ilaçlarıyla, 10 günde 10 kilo verdiler diyetler uğraşabilirsin mesela. Ayrıca senin umrunda değilse zaten bizim hiiiç umrumuzda değil! Kimse söylediklerini umursamıyor işte! Boşuna yorma o sağlıklı ellerini. Kimsenin tavsiyesine ihtiyacımız yok! Çok düşüncelisin çok!

Google'a yazmıştım çıkmıştı. ama şimdi bilmiyorum. Kolay bulursun ama araştırırsan. alt yazının üstüne Türkçe dublaj yapılmışı var bir tane. Onu tavsiye ederim Hülya Avşar mayosuyla, 80'lerden fırlamış 47 yaşında Callan abla yaptırıyo :) Şimdi yaşıyo mudur ya o kadın 57 dakika mı ne toplam. Başını sonunu atsan 45 dakika falan heralde. Her gün yaparsanız iyi olur tabi

Başaramadım

yaaa arkadaşlarr msjlarınızın altındaki renkli çıbıkklarrr(kilo gösterge şablonu) ne güzel parliiiii valla çok cahil kalmışım sabahtan beri nette araştır araştır bulamadımmm şaşı bakiom valla ekrana bakmaktan haaa. nasıl yapıosunuzzz biri bişi desinn llltfff.bende istiyorummm yaaaa

Ya ben onu gördüm de tahmin etmedim o olduğunu o nedir ya... Dedim eski zamanlardan bişeyler yapıyor herhalde... Oysa şoktayım

Bir gün bakamadım topic almış başını gitmiş, oku oku bitmedi :)

Perşembe tam 1 haftam dolmus olacak, sabırsızlıkla listeyi bekliyorum, perşembeye kadar da tartılmamaya karar verdim, bakalım nası olacak beraber görelim

vakit yemek vakti, dukan köftesi yaptım, nası oldu çok merak ediyorum... Güzel olmustur umarım kurt gibi açımm

Herkese kaçamaksız bol eksili bi gün diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…