Sakin olun arkadaşlar.. Mesaj sayısı doldurmaya çalışıyor. Ben buraları temizliyorum
Sakin olun arkadaşlar.. Mesaj sayısı doldurmaya çalışıyor. Ben buraları temizliyorum
KK'da onunla ilgili de bir topic var. Ben de bilmiyordum oradan araştırdım. Lİnk falan da var galiba orda, izleyerek yapıyorsun. Benim daha 2. yapışım ama bence de faydalı olacak. Çok fayda görenler varmış. Fayda görmemek imkansız zaten. Her gün 1 saat evde mekik, jimnastik falan filan yapsan, zaten ondan da fayda görürsün. Sadece karşında biri yapınca daha motive edici oluyo. Hem zaten Dukan diyetinde kilolar körü körüne gitmiyor. İnceldiğini görebiliyorsun vücudunun. Böyle sporlarla da desteklersek çok daha sıkı bir vücudumuz olur. Tabi herkes kendine uygun sporu daha iyi bilir. Farklı şeyler yapanlar da var. İncelersiniz.
hay allah razı olsun yaa....
ben zaten işimi yapıyorum cnm bi gıda mühendisi olarak siz bilmeyenleri sadece uyarıyorum isteyen istediğini yapsın ben söylerim isteyen duysun istemeyen duymasın umrumda değil..zaten sizin gibiler yüzünden devir bu hale geldi yazık...
tek mesajda yazsaydınız hepsini!!!
kimse bu diyeti zorla yapmıyor!!!!
GIDA!!!!!!
işin gücün yokmu karşındakiler 15-16 yaşında dünyadan habersiz insanlar değil.
herkes herşeyi araştırdı diyete başlarken...
kii o çok sevdiğin diyetisyen arkadaşına slm söyle çok biliyorsa gelsin beni zayıflatsın!!
ikinciside dukan değil yediğimiz herşey kısırlığa yol açıyor çünkü yediklerimiz doğal şeyler değil.
şu kısırlık konusunda can acım var zaten önce araştır bakalım insanlar % kaç hamile kalabiliyorlar inanmıcaksın ama sadece %27 doğal yolla hamile kalma olasılığı...
neden yediklerimiz ve içtiklerimizden , yaşadığımız hayat ve stresten... okadar kişi dukan mı yapıyor!!!
herkes işine baksın!!!
yazık sende evreleri tamamlamayıp bırakanlardansın sanırım...
O topikte kimse kalmamış :26: callenetics videosunu indirebileceğim yeri bilen varsa yazabilirmi bana?
ben zaten işimi yapıyorum cnm bi gıda mühendisi olarak siz bilmeyenleri sadece uyarıyorum isteyen istediğini yapsın ben söylerim isteyen duysun istemeyen duymasın umrumda değil..zaten sizin gibiler yüzünden devir bu hale geldi yazık...
yarim ben de tamamlayamayıp bıraktım kilo aldım ve soluğu burda aldım yine; yarın başlayacam beni de kaçırma
Teşekkür ederiz arkadaşım. Öleceksem de ben kendi adıma zayıf ölmek istiyorum. Çok bilinçliyim yani. Taşırken zorlanmasınlar bari di mi? Ne kadar düşünceliyim baksana! Sen gıdacıysan bizler de kör cahil değiliz. Ben de inşaat mühendisiyim. Öğretmen olan arkadaşlar var.. Kimbilir daha kimler var. Bu işin öyle "bizim gibiler" le falan bi alakası yok! Böyle şeylerle uğraşacağına, daha yapıcı şeylerle uğraş. Canın sıkılmış anlaşılan. Tavuklardaki katkılarla, zayıflama ilaçlarıyla, 10 günde 10 kilo verdiler diyetler uğraşabilirsin mesela. Ayrıca senin umrunda değilse zaten bizim hiiiç umrumuzda değil! Kimse söylediklerini umursamıyor işte! Boşuna yorma o sağlıklı ellerini. Kimsenin tavsiyesine ihtiyacımız yok! Çok düşüncelisin çok!
O topikte kimse kalmamış :26: callenetics videosunu indirebileceğim yeri bilen varsa yazabilirmi bana?
ben nette araştırdım karşıma iki tane link çıktı. iş yerinde güvenlik cihazı olduğu için doğruluğunu deneyemedim ama sen bi dene istersen. birde alt yazısı için ayrı bir link var .video açıldıktan sonra alt yazıyı sürükle.umarım çalışır bende başlamak istiorum hemenn..
CD'ye atıp VCDde izlemek için:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
altyazımız:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Google'a yazmıştım çıkmıştı. ama şimdi bilmiyorum. Kolay bulursun ama araştırırsan. alt yazının üstüne Türkçe dublaj yapılmışı var bir tane. Onu tavsiye ederimHülya Avşar mayosuyla, 80'lerden fırlamış 47 yaşında Callan abla yaptırıyo :) Şimdi yaşıyo mudur ya o kadın 57 dakika mı ne toplam. Başını sonunu atsan 45 dakika falan heralde. Her gün yaparsanız iyi olur tabi
yaaa arkadaşlarr msjlarınızın altındaki renkli çıbıkklarrr(kilo gösterge şablonu) ne güzel parliiiii valla çok cahil kalmışım sabahtan beri nette araştır araştır bulamadımmm şaşı bakiom valla ekrana bakmaktan haaa. nasıl yapıosunuzzz biri bişi desinn llltfff.bende istiyorummm yaaaa
yaaa arkadaşlarr msjlarınızın altındaki renkli çıbıkklarrr(kilo gösterge şablonu) ne güzel parliiiii valla çok cahil kalmışım sabahtan beri nette araştır araştır bulamadımmm şaşı bakiom valla ekrana bakmaktan haaa. nasıl yapıosunuzzz biri bişi desinn llltfff.bende istiyorummm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?