Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya ben onu gördüm de tahmin etmedim o olduğunu o nedir ya... Dedim eski zamanlardan bişeyler yapıyor herhalde... Oysa şoktayım

Hahaha Öyle işte yaa Ben de söyleyenlerin yalancısıyım, ama oymuş yani Başka yapanlar da var youtube da falan, ama aslı oymuş. Kadının adı Callan zati :) O çıkarmış. Mesela ben de bir hareketler uydurup adını "delyce" koymuşum gibi

Eski bir spormuş da yeniden gündeme gelmiş sanırım, ondan öyle, bişeyler bişeyler işte

oooo napmışsınız ya ne çok sayfa geçmiş inşallah herkes iyidir çok kalabalık gördüm sayfayı :)

Evet biraz kalabalığız....Ama iyiyiz canımmm sağoll... Az önce dengesizin biri geldi de.... ileri geri konuşuyodu kendini bilmeden....

O yüzden kalabalık çıktık karşısına da..... korktuuuuuu....zavallıcıkkkk.....

selamlar moralim çok bozuk 5 kilo verdim diye sevinirken hafta sonu sınavlar falan stres yaptım acısını yemeklerden çıkardım karnım şişti tekrar yine çok üzülüyorum böyle iradesiz olduğum için. tekrar başladım bugün diyete sizlerin yolunda gidiyordur umarım

selaaaaammmmm dukan'in sekerleri
yav surayi bi gun biraktim ne bicim tipler turemis sevgili gidacim, cogumuz bu diyete uzun arastirmalar sonucunda basladik. bilenler bilmeyenlere anlatiyor, herkes birbirine destek olmaya calisiyor. ben taa fransa'da yasiyorum ama buradaki arkadaslarimdan cok adini bilmedigim topik arkadaslarimdan destek goruyorum mesela. bu diyete baslamadan evvel bir cok yalniz yasayan ve calisan kadin gibi pizza makarna cips vs ile besleniyordum. bir gun bu diyete rastladim nette, kitabini okudum ve arastirdim. once aklima yatti, sonra basladim. doktora ogrencisiyim, zaten isim arastirmak eger iddialarinin bilimsel bir temeli varsa, bu konu uzerine bir makale yaz da okuyalim. gercek risk iceren bir diyeti yapip yasamimi tehlikeye atamam ama kusura bakma sen ve senin gibilere de pabuc birakamam. daha da yazardim da diger topik arkadaslarimin gozleri yorulacak

persembeden beri tartilamamistim, bu sabah baktim 700-800 gr gibi bir eksilme var. gerci tartim uc seferde 3 farkli deger gosterdi sagolsun, bir kac gune gercek kilom belli olur.

nileeeeesss sekerim heyecan var mi heyecan? ben persembe gidiyorum sevgilimin ailesini gormeye. ustelik benim geveze sevgilim cenesini tutamayip annesine yetistirmis kilo verdigimi. halbuki gercek bir tepki gormek istiyordum, sasirsinlar istiyodum ama sevgilim sagolsun neyse artik umarim sasirtabilirim onlari hala

iyi olmanıza sevindim ♥ haha iyi yapmışsınız kesin müşteri kaybeden bir diyetisyendir gerçi okumadım ama :)

Tamammm ozaman ya şoktayım hala Uzun süreli videosunu bulamadım da kısa süreliler var bakarım akşam evden... Çok teşekkür ederim yardımın için.

Selam Arkadaslar
yogun calisma hayatimdan dolayi neredeyse on gündür yaniniza ugrayamadim ama aklim hep sizde

Ben 10 gündür ne yaptim? vallahi hic kacamak yapmadim ama yine de sadece bir kilo verebildim,ama yine de diyetime azimle devam ediyorum ,BASARACAGIM:))

Bir sorum olucak dedigim gibi ongündür bir yavaslama hali var kilo verme sürecinde,diyorum ki bugün zaten protein günümdeyim,üc günlük bir yumruk olayina girsem faydasi olur mu ki acaba,deneyen var mi?Bilgilerinizi bekliyorum ,tecrübeli bircok arkadasim var burda,Bir bilene sor demisler degil mi?

Bu arada bilgilerimi de bir tazeleyivereyim ki hatirlayabilesiniz:üc hafta önce basladim diyete,85.600 den 80.700 e düstüm yani 5 kilo vermisim üc haftada!!

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Görüsmek üzere Arkadaslar...

3 haftadır hiç yapmadıysan artık bir yumruk olayına girebilirsin ama üç günlük değil bence... 1 günlük yeterli diye düşünüyorum... Ben öyle yapmıştım en azından...

slm hanımlar bende bir ara başlayıp 5 kilo verdikten sonra devam etmeyenlerdenim gerçi ben emziriyordum sütüm azaldıgı için bırakmak zorunda kalmıştım verdigim kiloları fazlasıyla aldım boyum 168 şuan 73 kg 56 kiloya düşmek istiyorum,,kitabı okudum her ilk sorum
1. 1 kg için 1 hafta diyor ama sitesinde kaç gün yapmamız gerektigyle ilgili formu doldurunca daha fazla çıkıyor siz neye göre yapıyorsunuz

2. bir arkadaşımda dukan dieti yaptı kilo verdi bıraktıktan sonra tekrar kilo aldı böyle durum yaşayan var mı

3. spor olarak pilates + leslie ile 5km evde yürüyüş şeklinde yapsak ağır mı gelir

şimdilik bu kadarr...

bütün evreleri tamamlamasına rağmen mi?yoksa istediği kiloya ulaşıp mı bıraktı dukanı?

bildiğim kadarıyla evreleri tamamlamış tam bilemiyorum ama yinede 20 kg flan vermişti

Öncelikle ben bu dukanı kuzenimden öğrendim. 1,72 boyunda ve 80 kilodan aşağıya düşemiyordu. Kendisini 58 kg görünce şok oldum. Bütün evreleri tamamlamış, bir kaç günlüğüne bize gelmişti, nasıl yediğini anlatamam 3 kişi doyar onun yediğinden. Ve "yesemde kilo almıyorum artık ama haftanın 1 günü mutlaka protein yapıyorum" dedi. Yani haftanın 6 günü doya doya kana kana yiyor sadece bir gün protein yaparak 58 kiloda sabit 3 aydır...

Bana gelince 1,74 boyundayım 76 kg olarak dukana başladım 2 ay sonra 68 kg idim... Fakat sabitleme güçlendirme yani diğer evreleri tamamlamadan bıraktım hooop 1 ay sonra 71 kiloyum...
71 kg olarak tekrar başladım bugün 2. atak günüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…