Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hımmmm...Demekki tüm evreleri yapmak şart...Bunu kafaya iyice sokmamız gerekiyor arkadaşlar....

bende yedim 15 gün boyunca allah ne verdiyse hooop 2 kilo ama az benim yedikleime dukan iyi diyetmiş valla sağlıklı eline geleni ye çamur at olmaz dukanda bir disiplin var ben bidaha bırakmam kaçamak falan neysede bırakınca bitiyor 8 kilo vermiştim 6 diye düşünüp devam ediyorum yarimcimin tavsiyesiyle 2 gün atak yapcammm

aynı hatayı bende yaptım önceki dukan başlamadan önce 68 kg dım üstüne 5 kilo fazladan aldım bende alışverişimi yaptıktan sonra hemen başlayacagım ve evreler bitmeden bırakmak yok inşallah,,

peki ilk sorum o konuda bir şey biliyor musunuz bu arada çok teşekkür ederim cvplarınız için

mcxx meleğim yolumuz açık olsun

zeynepfurkan nerelerdesin yahuuuuuuu

heyecan varmı ne demeeeek yhaaa ölüyorum beeen geçen hafta sonundan beri :)))
kıyafet filan aldım ettim ne zaman tam oldum stres başladı:))
hayır birde erkek arkım bizimkilerle tanışmaya geldiğinde amaaaan ne olcakki sende amma stres yaptın diyordum ama şimdiki halime ona belli etmemek için büyük çaba gösteriyorum

annesi başlamış zaten börek yapayım tatlı yapayım filan diye benim boşboğazda söylemiş diyet yapıyor ne yaparsan yap yemez demiş :)
ki öyle bir terbiyesizlik yapmam kadın okadar uğraşıcak en azından saygıdan ötürü tadına bakarım:))

bende benimkinin tepkisini merak ediyorum valla zaten ona söylediğim saatten çok daha önce gidip iş yerine baskın yapıcam planım bu
cadımıyız neyiz yhaaaa:))

Tabi canım benim yediklerimede 3 kg az

Ya ben hayatım boyunca diyet yapmaya çalıştım, pazartesi sabah başlayıp pazartesi akşam son bulurdu. İlk defa bu diyeti yapabiliyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kg lere kavuşuruz, "şunun fiziğine bak" lafı bizim içinde denir inşallah

çoooooooook tilikeliyiiizzzzz çoooooookkkkkkk

Rica ederim.
1 kg için bir hafta sorunu anlayamadım ben. İstediğin kg ye inip artık güçlendirme için verdiğin kg x 10 gün diye biliyorum. Yani 8 kg verdiysen 80 gün sabitleme yapman gerekiyor. Eğer bundan bahsediyorsan...

Spor konusunada gelince ben zaten çalışıyorum ve yarım saat yürüyüşten başka bişey yapmadım. Ve tabiki plates vücudu sıkılaştırır. Fazlası kendini yorarsın ve fiziğim güzel olsun derken kaslı biri olursun oda fizikte çok hoş olmayan birşey bence...

kardeşimmmm arkadaşım yettim geldiiimm taşınma ile uğraştım ama aklım hep sendeydi tebrikler ne güzel zayıflamışssın birileri çıldırmaya çatlamaya başladımı bacım

haha eveeeeeeeett görsen aaa zayıfladın bak görüyomusun sen deyip duruyo bu arada 66 700 oldum şimdi çizelge güncel değil sen naptın ? kolay gele arkadaşımmm özledimm seniii

cok saol cevapların için bu diyete bilinçle başlamak gerek :)
en yakın zaman görüşürüüz şimcik kızçemle ilgilenmem lazım...

hoş kalın nice nice kilo kayıpları yaşayın inşallah

haha eveeeeeeeett görsen aaa zayıfladın bak görüyomusun sen deyip duruyo bu arada 66 700 oldum şimdi çizelge güncel değil sen naptın ? kolay gele arkadaşımmm özledimm seniii
canım yaaa 67700 ben kız geçtin beni maşalllahhh güzel güzel çok fena bozdum diyeti bacım 2 kilo aldım 65 800 düm ama yedim ve şişmanladım umutluyum tekrarı yok bidaha bozmak yok ama taşınmak çok zorduuu anam ağladı

biri bana baksın yha

zordur anacım bilirimmm birde bebişle dahada zorrr ama taşındın kurtuldun ohhh bide ben 2 haftadırda gr eksilmiyorum senin 5 kg kalmıştı ne güzel ben hadefi değiştim 58 yaptımm daha 8 kg var offf :18: ama onlarda gideceeeeekkk sabırlıyız hade bakalımmm gitsin yağlarrrr gitsiiiiiiiinnnnnnn

biri bana baksın yha

Kızım bu diyet öyle bir anda verdim kurtuldum diyetimiii....Dukan amca da diyor kitabında zaten....
Benden sana naçizane akıl: kafana koyduysan... sonuna kadar gideceksen... hiiiç bahane bulmana gerek yokkk...Yook ben zaten sonuna ulaşamam 5-6 kilo vereyim bozayım diye düşünüyorsann..yanılırsınnn...Hiçççç başlama ozaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…