Öncelikle ben bu dukanı kuzenimden öğrendim. 1,72 boyunda ve 80 kilodan aşağıya düşemiyordu. Kendisini 58 kg görünce şok oldum. Bütün evreleri tamamlamış, bir kaç günlüğüne bize gelmişti, nasıl yediğini anlatamam 3 kişi doyar onun yediğinden. Ve "yesemde kilo almıyorum artık ama haftanın 1 günü mutlaka protein yapıyorum" dedi. Yani haftanın 6 günü doya doya kana kana yiyor sadece bir gün protein yaparak 58 kiloda sabit 3 aydır...
Bana gelince 1,74 boyundayım 76 kg olarak dukana başladım 2 ay sonra 68 kg idim... Fakat sabitleme güçlendirme yani diğer evreleri tamamlamadan bıraktım hooop 1 ay sonra 71 kiloyum...
71 kg olarak tekrar başladım bugün 2. atak günüm...
Hımmmm...Demekki tüm evreleri yapmak şart...Bunu kafaya iyice sokmamız gerekiyor arkadaşlar....
Öncelikle ben bu dukanı kuzenimden öğrendim. 1,72 boyunda ve 80 kilodan aşağıya düşemiyordu. Kendisini 58 kg görünce şok oldum. Bütün evreleri tamamlamış, bir kaç günlüğüne bize gelmişti, nasıl yediğini anlatamam 3 kişi doyar onun yediğinden. Ve "yesemde kilo almıyorum artık ama haftanın 1 günü mutlaka protein yapıyorum" dedi. Yani haftanın 6 günü doya doya kana kana yiyor sadece bir gün protein yaparak 58 kiloda sabit 3 aydır...
Bana gelince 1,74 boyundayım 76 kg olarak dukana başladım 2 ay sonra 68 kg idim... Fakat sabitleme güçlendirme yani diğer evreleri tamamlamadan bıraktım hooop 1 ay sonra 71 kiloyum...
bende yedim 15 gün boyunca allah ne verdiyse hooop 2 kilo ama az benim yedikleime dukan iyi diyetmiş valla sağlıklı eline geleni ye çamur at olmaz dukanda bir disiplin var ben bidaha bırakmam kaçamak falan neysede bırakınca bitiyor 8 kilo vermiştim 6 diye düşünüp devam ediyorum yarimcimin tavsiyesiyle 2 gün atak yapcammm
bende yedim 15 gün boyunca allah ne verdiyse hooop 2 kilo ama az benim yedikleime dukan iyi diyetmiş valla sağlıklı eline geleni ye çamur at olmaz dukanda bir disiplin var ben bidaha bırakmam kaçamak falan neysede bırakınca bitiyor 8 kilo vermiştim 6 diye düşünüp devam ediyorum yarimcimin tavsiyesiyle 2 gün atak yapcammm
selaaaaammmmm dukan'in sekerleri
yav surayi bi gun biraktim ne bicim tipler turemissevgili gidacim, cogumuz bu diyete uzun arastirmalar sonucunda basladik. bilenler bilmeyenlere anlatiyor, herkes birbirine destek olmaya calisiyor. ben taa fransa'da yasiyorum ama buradaki arkadaslarimdan cok adini bilmedigim topik arkadaslarimdan destek goruyorum mesela. bu diyete baslamadan evvel bir cok yalniz yasayan ve calisan kadin gibi pizza makarna cips vs ile besleniyordum. bir gun bu diyete rastladim nette, kitabini okudum ve arastirdim. once aklima yatti, sonra basladim. doktora ogrencisiyim, zaten isim arastirmak eger iddialarinin bilimsel bir temeli varsa, bu konu uzerine bir makale yaz da okuyalim. gercek risk iceren bir diyeti yapip yasamimi tehlikeye atamam ama kusura bakma sen ve senin gibilere de pabuc birakamam. daha da yazardim da diger topik arkadaslarimin gozleri yorulacak
persembeden beri tartilamamistim, bu sabah baktim 700-800 gr gibi bir eksilme var. gerci tartim uc seferde 3 farkli deger gosterdi sagolsun, bir kac gune gercek kilom belli olur.
nileeeeesss sekerim heyecan var mi heyecan?ben persembe gidiyorum sevgilimin ailesini gormeye. ustelik benim geveze sevgilim cenesini tutamayip annesine yetistirmis kilo verdigimi. halbuki gercek bir tepki gormek istiyordum, sasirsinlar istiyodum ama sevgilim sagolsun neyse artik umarim sasirtabilirim onlari hala
heyecan varmı ne demeeeek yhaaa ölüyorum beeen geçen hafta sonundan beri :)))
kıyafet filan aldım ettim ne zaman tam oldum stres başladı:))
hayır birde erkek arkım bizimkilerle tanışmaya geldiğinde amaaaan ne olcakki sende amma stres yaptın diyordum ama şimdiki halime ona belli etmemek için büyük çaba gösteriyorum
annesi başlamış zaten börek yapayım tatlı yapayım filan diye benim boşboğazda söylemiş diyet yapıyor ne yaparsan yap yemez demiş :)
ki öyle bir terbiyesizlik yapmam kadın okadar uğraşıcak en azından saygıdan ötürü tadına bakarım:))
bende benimkinin tepkisini merak ediyorum valla zaten ona söylediğim saatten çok daha önce gidip iş yerine baskın yapıcam planım bu
cadımıyız neyiz yhaaaa:))
zeynepfurkan nerelerdesin yahuuuuuuu
aynı hatayı bende yaptım önceki dukan başlamadan önce 68 kg dım üstüne 5 kilo fazladan aldım bende alışverişimi yaptıktan sonra hemen başlayacagım ve evreler bitmeden bırakmak yok inşallah,,
peki ilk sorum o konuda bir şey biliyor musunuz bu arada çok teşekkür ederim cvplarınız için
kardeşimmmm arkadaşım yettim geldiiimm taşınma ile uğraştım ama aklım hep sendeydi tebrikler ne güzel zayıflamışssın birileri çıldırmaya çatlamaya başladımı bacım
Rica ederim.
1 kg için bir hafta sorunu anlayamadım ben. İstediğin kg ye inip artık güçlendirme için verdiğin kg x 10 gün diye biliyorum. Yani 8 kg verdiysen 80 gün sabitleme yapman gerekiyor. Eğer bundan bahsediyorsan...
Spor konusunada gelince ben zaten çalışıyorum ve yarım saat yürüyüşten başka bişey yapmadım. Ve tabiki plates vücudu sıkılaştırır. Fazlası kendini yorarsın ve fiziğim güzel olsun derken kaslı biri olursun oda fizikte çok hoş olmayan birşey bence...
canım yaaa 67700 ben kız geçtin beni maşalllahhh güzel güzel çok fena bozdum diyeti bacım 2 kilo aldım 65 800 düm ama yedim ve şişmanladım umutluyum tekrarı yok bidaha bozmak yok ama taşınmak çok zorduuu anam ağladıhaha eveeeeeeeett görsen aaa zayıfladın bak görüyomusun sen deyip duruyo bu arada 66 700 oldum şimdi çizelge güncel değil sen naptın ? kolay gele arkadaşımmm özledimm seniii
kızlar yaşimdi yemekden geldim yemekte yeni gelen ark.lar falan oturuyorduk beni diyetten vazgeçirmeye çalıştılar resmen az ye herşeyi ye diip durdular çok gençsin uğraşma diyetle zaten çok fazlalığını yok dediler baya bu düşündüklerini savundular yaşları büyük 10 yaş aramız var dedim en az 8 kg fazlalığım var bianda vermek istiyorum dedim ama çok moralimi bozdular zaten bu sabah eg yedim 3 tane cnm sıkkındı resmen diyeti bozdum diye hiçbozmadan devam edecektim.... bide anneannem geldi memleketten annem her çeşit yemek yapıyor çünkü yaşlı kadın alıngan yemek koyarsan yiyor yoksa yemiyor açım demiyor diye bir görseniz 1 haftadır zaten sınırlarımı zorluyorum tatlı çeşitleri zeytinyağlı yemekler Allah ım biri beni durdursun çok kötüyüm şevkimi kırıldı resmen tekrar alırsın diye diye hevesimi kırdılar
biri bana baksın yha
biri bana baksın yha
canım yaaa 67700 ben kız geçtin beni maşalllahhh güzel güzel çok fena bozdum diyeti bacım 2 kilo aldım 65 800 düm ama yedim ve şişmanladım umutluyum tekrarı yok bidaha bozmak yok ama taşınmak çok zorduuu anam ağladı
biri bana baksın yha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?