kızlaaaaaaaaaarr reglden sonra 51.7 ile bildiriyorum!!!!bu arada süper bir çay dicem şimdi size yağ yakıcıymış....bi tatlı kaşığı biberiye, bir tutam zeytin yaprağı bi çubuk tarçınnn kaynamış suya bunları atıp ağzını kapatıp demliyoruz her yemekten yarım saat sonra içiyoruz,hem güzelce sindiriyoruz hem deeee yağları yakıyoruz ben 4 gündür içiyorum mis mis=)))
zordur anacım bilirimmm birde bebişle dahada zorrr ama taşındın kurtuldun ohhh bide ben 2 haftadırda gr eksilmiyorum senin 5 kg kalmıştı ne güzel ben hadefi değiştim 58 yaptımm daha 8 kg var offf :18: ama onlarda gideceeeeekkk sabırlıyız hade bakalımmm gitsin yağlarrrr gitsiiiiiiiinnnnnnn
evet gidecek bi 60 olalım gerisi olur inş.şu yumruk olayı ne olaki ona gir istersen
heyecan varmı ne demeeeek yhaaa ölüyorum beeen geçen hafta sonundan beri :)))
kıyafet filan aldım ettim ne zaman tam oldum stres başladı:))
hayır birde erkek arkım bizimkilerle tanışmaya geldiğinde amaaaan ne olcakki sende amma stres yaptın diyordum ama şimdiki halime ona belli etmemek için büyük çaba gösteriyorum
annesi başlamış zaten börek yapayım tatlı yapayım filan diye benim boşboğazda söylemiş diyet yapıyor ne yaparsan yap yemez demiş :)
ki öyle bir terbiyesizlik yapmam kadın okadar uğraşıcak en azından saygıdan ötürü tadına bakarım:))
bende benimkinin tepkisini merak ediyorum valla zaten ona söylediğim saatten çok daha önce gidip iş yerine baskın yapıcam planım bu
cadımıyız neyiz yhaaaa:))
evet gidecek bi 60 olalım gerisi olur inş.şu yumruk olayı ne olaki ona gir istersen
ben umutsuzum basenler almış başını gidiyor nese iradeli olup sebat etmek lazımmış.yorgunum dostum yoruldum artık
gözünaydın canım hayırlı olsunkızlar beklenen misafirim gelddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiama her ay hastanelik olan ben şu anda hiç ağrı sızı çekmiyorum bu da bu işte bir gariplik mi var acaba sorusunu aklıma getiriyo!
Evet aynen benim belim resmen inceldiBen bu diyette şunu farkettim verilen kilolar yağdan gittiği için tartıda az olsa da görüntüde çok daha fazlaymış gibi oluyor.
Hangi markayı aldın acaba bende almıştım ama belki senin aldığın daha güzeldir birde onu deniyimSelam kızlar bugun hepiniz bir kararmazsınız yahu. Migros'tan dun diyabetim çikolata aldım. Yağ oranı 5.6 sıfır seker immmm harika beni mutlu etti.sizde alın degisiklik olsun.seratonin salgıların biraz vücut canım.boyle karamsar karamsar olmaz
Canım sütün azalması psikolojik ve birde az su içmek onu ye bunu ye süt olsun hepsi booooş laf bir tek süt artırıcı şey var o da SU hiç üzülme ama şuna dikkat etmelisin canım sen tatlandırıcı kullanmamalısın çünkü emziriyorsun bebişine geçer, light süt ürünleri zarar vermez ama içinde tatlandırıcı olanlar sana yasak birde mono sodyum glutamat içeren gıdalar yasak sana ve bebişine , ek gıdaya başladığına göre 6 aylıkmı maşallah çok tatlılar ve de zorlar benimki 3 oldu artıksağol...zorlanmıyorum çok şükür de sanki sütüm azaldı biraz...gerçi oğlum ek gıdaya başladı ama ne biliyim..bikaç gün idare edicek annesini:))zaten çok kilonun tek avantajı budur heralde
hmm denedin sen yani zeytin yaprağını nerden bulucaz aktarlar satıyor mu kikızlaaaaaaaaaarr reglden sonra 51.7 ile bildiriyorum!!!!bu arada süper bir çay dicem şimdi size yağ yakıcıymış....bi tatlı kaşığı biberiye, bir tutam zeytin yaprağı bi çubuk tarçınnn kaynamış suya bunları atıp ağzını kapatıp demliyoruz her yemekten yarım saat sonra içiyoruz,hem güzelce sindiriyoruz hem deeee yağları yakıyoruz ben 4 gündür içiyorum mis mis=)))
teşekkürler sert eleştiriye ihtiyacım vardı
ilk diyetim ve boğa burcu kızı olarak boğazım çok düşkünüm
Merhaba kızlar
2 gündür giremedim ne çoook yazmşsınız hepsini okuyamadım valla gayret ettim ama olmadı :))
Pazar günü oğluma alışverişe çıktım kızlar amaaan 4 yıldır alışverişten almadığım keyifi aldım L bedene girdim yaa hem de biraz bol geldi yakında M giyerim yani süper bi şey yaşasın Dukan
gözünaydın canım hayırlı olsun
Evet aynen benim belim resmen inceldi
Hangi markayı aldın acaba bende almıştım ama belki senin aldığın daha güzeldir birde onu deniyim
Canım sütün azalması psikolojik ve birde az su içmek onu ye bunu ye süt olsun hepsi booooş laf bir tek süt artırıcı şey var o da SU hiç üzülme ama şuna dikkat etmelisin canım sen tatlandırıcı kullanmamalısın çünkü emziriyorsun bebişine geçer, light süt ürünleri zarar vermez ama içinde tatlandırıcı olanlar sana yasak birde mono sodyum glutamat içeren gıdalar yasak sana ve bebişine , ek gıdaya başladığına göre 6 aylıkmı maşallah çok tatlılar ve de zorlar benimki 3 oldu artık
hmm denedin sen yani zeytin yaprağını nerden bulucaz aktarlar satıyor mu ki
benimde ilk diyetim bende boğayım ama dayanıyorum hem de nasıl 16. günüm diabetik çikolatadan başka bir tatlı vb. yemedim ama canım istemiyor mu istiyor sabrediyorum unutma boğaların diğer özelliği de çok sabırlı olmalarıdır yapabilirsin yani,sabırla o canımızın çektiği ama hiçte sağlıklı olmayan tüm gıdalardan uzaklaşıcaz ve de bence bundan sonrada hayatımızda pek de yeri olmayacak
hehe ben bu sefer kiyafet isine girmiyorum, ama ilk gidisimde 1 hafta kalacaktim, resmen gardrop duzduydumama bi yandan da bugun seytan diyor git bi yuksek belli pantolon al gobegini toplasin daha ince gorunnn dinlesem mi acabaa
sansin acik olsun niless, bizi habersiz birakma aman hacatlariz valla merakli kkcilar olaraktan
alceste kullanıcısından alıntı
kızlaaaaaaaaaarr reglden sonra 51.7 ile bildiriyorum!!!!bu arada süper bir çay dicem şimdi size yağ yakıcıymış....bi tatlı kaşığı biberiye, bir tutam zeytin yaprağı bi çubuk tarçınnn kaynamış suya bunları atıp ağzını kapatıp demliyoruz her yemekten yarım saat sonra içiyoruz,hem güzelce sindiriyoruz hem deeee yağları yakıyoruz ben 4 gündür içiyorum mis mis=)))
acaba su miktarı ne kadar olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?