bu krepten yaptım ben çok katı oldu acaba ben mi tutturamadım midem bulana bulana yedim resmen
iyi akşamlar herkese..
az evvel denediğim bir tarifi yazayım dedim. belki deneyenler vardır ama ben ilk kez dün denedim, çok başarılı. benim krebi tutturamayanlar için birebir. şimdiiii ayni krep karışımını hazırlıyoruz, düz yemek tabağına döküp mikrodalgaya veriyoruz. 5 dakika kadar pişiriyoruz. sonra çıkarıp tavaya atıyoruz, önünü arkasını kızartıyoruuz. eğer çukur tabağa döküp pişirnce enlemesine keserseniz hamburger ekmeği oluyor, bu haliyle ister ekmek, ister lavaş gibi kullanın. ben pizza hamuru olarak kullandım. ne yırtılıyor, ne çiğ kalıyor, süperbir yandan da yandaki tavada 1-2 tane sosis, 3-4 mantar, bir parça kırmızı biber sotelenir, üzerine doğranmış domates ve azıcık salça eklenir, kekik de atılarak kaynatılır. karışım suyunu çekince az evvel pişirilen hamurun üzerine konur afiyetle yeniiiir malesef foto yok direk yediğim için hehe sosis yoksa kıymayla ya da tavukla da olur. hatta belki ton balığıyla bilem olur, denemek lazım
herkese öpücükler ve eksiler
insallah denedigimde tutturma sansini yakalarim afiyet olsun..:) Sosis yasakli listesinde diye biliyorum ben yaniliyormuyum.?
Kızlar hoşaf gibiyim havuzdan çıktım eve gidiyorum ve Midem kazınıyor resmen.... Amq evde beni ne bekliyor bilin bakalım... Karidesli salataaaaa..... Bayılırım.... Bir an önce evime gitmek istiyorum hatta gitmeden önce markete uğrayıp roka g j paket daha mezgit asam iyu olucak galiba...
açışı ben yapam mı dedim ıhıhıhı yarim maşallah ne güzel bi açılış bu sabah sabah gözüm gönlüm açıldı eline sağlıkk:))
açılışı ben yapam baree bugün:)
ya hanımlar yürüyüş yapıyoruz çok güzel tamamda benim sol ayakta 2 tane nurtopu gibi nasırım var dukanla beraber yürüyşe başladığım için iice sapıttılar canıma ot tıkadılar valla. aynı sorunu yaşayanlar yada bu konuya ilgili tecrübesi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi yaa zira ölüyorum acıdan. nasır bandı falan hak getire aldırsammı acaba hayat kabus oldu vallaaa
bende öyle diyodum ama kriz yapamam falan dinlemiyor.... tam 10 dk da hazırdı... hamuru hazırlaması da 20 dk de... al sana yarım saatte on nömoraaa tatlıııgünaydın kızlar
Yarim sabah sabah ne güzel tarifler öyle bende bayılırım lokma tatlısına ama yapamam ki zor biraz
günaydın... evet evettt istiyorum... bu ara yeni tarifler denemek istiyorum... BOL ŞANS... BAŞARILAR...Günaydııın, bi sınava gidip sonra hemen gelcem :) Ben de dün yaptığım pizza tarifini vercem :) çok güzeldiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?