Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun...
iki dilim protein esmer ekmek nedir?

teşekkür ediyorum anneciğim adına

tane börülce yasaklı... fakat taze börülce sebze günlerinde tüketilebilir...

Son düzenleme:
ooof sebze günlerini sevmiyorum +200 ile uyandım yaaa hemde akşamları sebze yemiyorum saat 8 den sonra yemiyorum

ben sebze günleri sonrası tartılmıyorum bile...
hoş son 1 haftadır tartıya ayak basmadım ama... şekle bakıyorum artık basküle değil...

Herkeslere günaydınnlaaarr

ben çizelgedeki kilomdam +500+700 arası çıktım 3 gündür ama bugün fazlalıklarımdan 400 gr gitmiş
+100 deyim şuanda

bana dukanın bir oyunu bu artık anladımmm 1 hafta kilo verdirior sonraki hafta fazla çıkarıp onları verdirmeye çalışıyor
neyse dünde 1 saat eliptik bisiklet yaptım yalnız şöyle bir sıkıntım var 1 saat eliptik bisikletten sonra benim karnım çok acıkıyooorrr hemde öyle böyle değil:26:
buna henüz çare bulamadım oturup yiyorum ne varsaa sütlede geçiştirilmiyorki yaaaa

bugünkü menümüde yazayım ;

sabah: 1 katı yumurta+peynir
ara: nescafe
öğlen: köfte+krep+yoğurt
ara:bitki çayı ile geçiştircem sanırım meyveli yoğurt dün kalmamıştı maalesef.
akşam : zeytinyağlı kabak yemeği+yoğurt

Ben bugün, diyete başladığım günden beri ilk defa çooookkk mutlu oldummm...
Patalonlarım yavaş yavaş bollaşmaya başlamıştı...Dün arkadaşlarım.. kız pantalonun üstünden düşecek git bi pantalon al kendine dediler..Akşam eve giderken şöyle bi bakınayım dedim 40 bedene girersem alırım bi pantalon ne olcakki dedim...Ama hiçde olacağını sanmıyordumm..Arkadaşlar ben 40 beden pantalona girdimmmm....Hemde karnım şiş regil dönemim heee....Çooookkkk mutluyum...e biraz basenlerden dar ama beli fln oldu ....
inanılmaz mutlu oldumm yaaaa...ben belki 10 yıldan fazladır 40 beden giyemediğimi biliyorum....Yaa Dukan amcaaaa ...Sen neymişsinnnn beee.....

Yarimciiimmm tariflerin için teşekkürler, karidesi aklıma getirdin....değişiklik arıyordummm bendee....
Annenide tebrik ederimm.bayağı azimliymiş......

günaydın fıstıgım afiyet olsun...
bugun bende gevezelik yapmaktan kahvaltıyı unuttum...
şimdi yapıcam kahvaltımı...
ayrıca şu açlık olayında bende aynıyım sanırım... yüzme sonrası çok acıkıyorum... danstan sonra acıkmıyorum ama... su acıktırır ondan mı acaba

spor sonrası acıkıyor insan evet , akşam yemeğin z.yağsız kabak herhalde değil mi zeytinyağlı deyince yanlışlık olmuştur dedim

afiyet olsun...
iki dilim protein esmer ekmek nedir?

teşekkür ediyorum anneciğim adına

tane börülce yasaklı... fakat taze börülce sebze günlerinde tüketilebilir...
Tesekkür ederim bende bugün börülce yapmak istiyordum ama tereddüt ettim.Yurt disinda yasayanlar blir firinlarda saf protein icerikli ekmekler yapiliyor haftada bir gün ki dilim tüketiyorum bu diyetde.Normalinde de esmer ekmek yiyordum.

Alta fotografini ekliyorum.

teşekkür ederiz tatlım... bende seni kocaman tebrik ediyorum maşallaahh ben acaba 40 beden giyebilicekmiyim... inanılmaz iridir benim kemiklerim yaa... nasıl olucak bu iş bilmiyorum... hadi g_t göbek küçülüyoda kemikleri de kırdırsakmı acaba

Afiyet olsun çiçeğiimmmm
su acıktırır evet ama bisiklettemi acıktırıyor:)
valla bugün iştah kapatıcı besinleri araştırcam internetten
yoksa spordan sonra yediklerim sporu etkisiz hale getiriyor.

spor sonrası acıkıyor insan evet , akşam yemeğin z.yağsız kabak herhalde değil mi zeytinyağlı deyince yanlışlık olmuştur dedim

yok canım hani kabak yemeği şeklinde değil:) annem azcık zeytinyağ ve domates ile hazırlayıp dolaba atıyor ihtiyaç olduğunda kullanıyor
ayrıca biliyorsunki zeytinyağ hakkımız var :)

günaydınnn kızlar canlar.
ben ağır bir regl döenmi geçiriyorum.hiç bu kadar ağrılı olmamıştı.karnım beton gibi.kiloyu filan takmıyorum da ağrım bir gitse(

Dukan diyeti ile 15 kilo veren arkadasimdan gelen emaili paylasmak istiyorum.Suan kendi koruma asamasinda..

Duraklama yasarsan bunu uygula olurda kacamak yaparsan diger karisimi uygula.

YAĞ YAKICI FORMÜL (kacamak yapma yaptigindada bunu uygula)

1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal (bunuda cay kasigi kullan)
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir…

Metabolizma hızlandırıcı Çorba (duraklamada uygula ama sivi yag ekleme)
Malzemeler:

2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane

Yapılışıomates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir...

ben ağır bir regl döenmi geçiriyorum.hiç bu kadar ağrılı olmamıştı.karnım beton gibi.kiloyu filan takmıyorum da ağrım bir gitse(

Benimde adet günlerim cok sancili gecer cok iyi anlayabiliyorum seni ins bir an önce gecer gecmis olsun.Ben Majoran cayi iciyorum türkcesi keklik otu diger adida mercankökü diye geciyor galiba o cok iyi geliyor aktarlarda bulma sansin vardir belki.

Günaydıınnn! Kaçamaksız bir gün dileriimm

Kahvaltıda yine sadece içine 1 kaşık yulaf kepeği ekleyip ılık süt içtim. Pek hoşuma gitmiyor ama, ilaç niyetine.. Evden çıkarken başka şeyler yapmaya hiç vaktim olmuyor. Bazen de acele bi yumurta haşlayıp, yiyorum. Ortaokuldan beri hafta içi sabah kahvaltısını evde yapmamışımdır heralde. Kahvaltı için uykumdan feragat edemiyorum, alışamadım bi türlü :S Bu kadarı bile başarı Şimdi de 7 otlu çayımı içiyorum. Öğlene doğru da meyveli yoğurt yicem. Dün akşam yicektim ama; yine de dedim geç saatte tatlı yemiyim.

Geçmiş olsuunn!!!

insallah denedigimde tutturma sansini yakalarim afiyet olsun..:) Sosis yasakli listesinde diye biliyorum ben yaniliyormuyum.?
sütlü sosis serbest sanırım yiyeyn bihayli fazla burda.

keske yasak olmasa sosis

beşlerin sütlü sosilerinden yıoyebılırsın. ben markette gordum ama almadım. pek sevmem.

verrutol diye bir ilaç var canım. ondan nasırın uzerıne sık sık sür kökünden sokup atıyor. çok iyi bir ilaç

günaydın

ben -200 gr daha vermısım cok mutluyum. darısı sizlere..

sabahta sirkeli ılık su ve çorba içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…