Günaydin hanimlar güzel ve kacamaksiz bir gün olsun hepimize.Sabah bir fincan sütsüz sekersiz kahvemle basladim güne.
Ardindan iki dilim protein esmer ekmekle cilbir iki parca ince yagsiz beyaz peynir ve yesil cay..Burnumda esime yaptigim sucuklu yumurta kokusu
Nasirli ayaklarla yürümek zordur ama bilgim yok gecmis olsun.
Karides tarifi icin tesekkürler Annenizide tebrik ediyorum.
Benimde bi sorum olacak börülce yasakli listesinde tane börülcemi? bilgisi olan varsa paylassin lütfen.
ooof sebze günlerini sevmiyorum +200 ile uyandım yaaa hemde akşamları sebze yemiyorum saat 8 den sonra yemiyorum
Günaydııın, bi sınava gidip sonra hemen gelcem :) Ben de dün yaptığım pizza tarifini vercem :) çok güzeldiiii :)
Herkeslere günaydınnlaaarr
ben çizelgedeki kilomdam +500+700 arası çıktım 3 gündür ama bugün fazlalıklarımdan 400 gr gitmiş
+100 deyim şuanda
bana dukanın bir oyunu bu artık anladımmm1 hafta kilo verdirior sonraki hafta fazla çıkarıp onları verdirmeye çalışıyor
neyse dünde 1 saat eliptik bisiklet yaptım yalnız şöyle bir sıkıntım var 1 saat eliptik bisikletten sonra benim karnım çok acıkıyooorrr hemde öyle böyle değil:26:
buna henüz çare bulamadım oturup yiyorum ne varsaasütlede geçiştirilmiyorki yaaaa
bugünkü menümüde yazayım ;
sabah: 1 katı yumurta+peynir
ara: nescafe
öğlen: köfte+krep+yoğurt
ara:bitki çayı ile geçiştircem sanırım meyveli yoğurt dün kalmamıştı maalesef.
akşam : zeytinyağlı kabak yemeği+yoğurt
Günaydııın, bi sınava gidip sonra hemen gelcem :) Ben de dün yaptığım pizza tarifini vercem :) çok güzeldiiii :)
Herkeslere günaydınnlaaarr
ben çizelgedeki kilomdam +500+700 arası çıktım 3 gündür ama bugün fazlalıklarımdan 400 gr gitmiş
+100 deyim şuanda
bana dukanın bir oyunu bu artık anladımmm1 hafta kilo verdirior sonraki hafta fazla çıkarıp onları verdirmeye çalışıyor
neyse dünde 1 saat eliptik bisiklet yaptım yalnız şöyle bir sıkıntım var 1 saat eliptik bisikletten sonra benim karnım çok acıkıyooorrr hemde öyle böyle değil:26:
buna henüz çare bulamadım oturup yiyorum ne varsaasütlede geçiştirilmiyorki yaaaa
bugünkü menümüde yazayım ;
sabah: 1 katı yumurta+peynir
ara: nescafe
öğlen: köfte+krep+yoğurt
ara:bitki çayı ile geçiştircem sanırım meyveli yoğurt dün kalmamıştı maalesef.
akşam : zeytinyağlı kabak yemeği+yoğurt
Tesekkür ederim bende bugün börülce yapmak istiyordum ama tereddüt ettim.Yurt disinda yasayanlar blir firinlarda saf protein icerikli ekmekler yapiliyor haftada bir gün ki dilim tüketiyorum bu diyetde.Normalinde de esmer ekmek yiyordum.afiyet olsun...
iki dilim protein esmer ekmek nedir?
teşekkür ediyorum anneciğim adına
tane börülce yasaklı... fakat taze börülce sebze günlerinde tüketilebilir...
Ben bugün, diyete başladığım günden beri ilk defa çooookkk mutlu oldummm...
Patalonlarım yavaş yavaş bollaşmaya başlamıştı...Dün arkadaşlarım.. kız pantalonun üstünden düşecek git bi pantalon al kendine dediler..Akşam eve giderken şöyle bi bakınayım dedim 40 bedene girersem alırım bi pantalon ne olcakki dedim...Ama hiçde olacağını sanmıyordumm..Arkadaşlar ben 40 beden pantalona girdimmmm....Hemde karnım şiş regil dönemim heee....Çooookkkk mutluyum...e biraz basenlerden dar ama beli fln oldu ....
inanılmaz mutlu oldumm yaaaa...ben belki 10 yıldan fazladır 40 beden giyemediğimi biliyorum....Yaa Dukan amcaaaa ...Sen neymişsinnnn beee.....
Yarimciiimmm tariflerin için teşekkürler, karidesi aklıma getirdin....değişiklik arıyordummm bendee....
Annenide tebrik ederimm.bayağı azimliymiş......
günaydın fıstıgım afiyet olsun...
bugun bende gevezelik yapmaktan kahvaltıyı unuttum...
şimdi yapıcam kahvaltımı...
ayrıca şu açlık olayında bende aynıyım sanırım... yüzme sonrası çok acıkıyorum... danstan sonra acıkmıyorum ama... su acıktırır ondan mı acaba
spor sonrası acıkıyor insan evet , akşam yemeğin z.yağsız kabak herhalde değil mi zeytinyağlı deyince yanlışlık olmuştur dedim
günaydınnn kızlar canlar.
ben ağır bir regl döenmi geçiriyorum.hiç bu kadar ağrılı olmamıştı.karnım beton gibi.kiloyu filan takmıyorum da ağrım bir gitse(
ben ağır bir regl döenmi geçiriyorum.hiç bu kadar ağrılı olmamıştı.karnım beton gibi.kiloyu filan takmıyorum da ağrım bir gitse(
sütlü sosis serbest sanırım yiyeyn bihayli fazla burda.insallah denedigimde tutturma sansini yakalarim afiyet olsun..:) Sosis yasakli listesinde diye biliyorum ben yaniliyormuyum.?
keske yasak olmasa sosis
açılışı ben yapam baree bugün:)
ya hanımlar yürüyüş yapıyoruz çok güzel tamamda benim sol ayakta 2 tane nurtopu gibi nasırım var dukanla beraber yürüyşe başladığım için iice sapıttılar canıma ot tıkadılar valla. aynı sorunu yaşayanlar yada bu konuya ilgili tecrübesi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi yaa zira ölüyorum acıdan. nasır bandı falan hak getire aldırsammı acaba hayat kabus oldu vallaaa
günaydın
ben -200 gr daha vermısım cok mutluyum. darısı sizlere..
sabahta sirkeli ılık su ve çorba içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?