Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar hepinize bol - li bir gün diliyorum

bu gün sebze günüm öğlen salata ve tavuk yemeği planlıyorum sabah yumurta ve peynir birde çay içtim

krep yemedim bu sabah hiç keyfim yoktu onunla uğraşamam dedim zaten karın ağrım var kabızlık yüzünden bu sabahta tartılmadım yarın sabah tartılcam

benim deneyimime göre vücut bitki çaylarına alışıyor düzenli içmeme rağmen sabahları aç karnına içmeme rağmen wc sorunum var ilk başta çok faydalıydı şimdi banamısın

demiyor kuru erikte öyle dün yedim ama yok bu gün 4 gün olucak wc ye çıkmayalı

günaydınnn kızlar canlar.
ben ağır bir regl döenmi geçiriyorum.hiç bu kadar ağrılı olmamıştı.karnım beton gibi.kiloyu filan takmıyorum da ağrım bir gitse(

geçmiş olsun canım. regl günlerinde izin verilmeli bence. böle bi yasa tasarısı hazırlansa. gerçi ağrım olmaz ama azcık izindende zarar gelmez herhalde

benim de hala vermem gereken 3 kilom var, başlarda kolay verdiğim için şımardım,aslında yeteri kadar verdim, şu göbeği biraz daha eritsem yeter şeklinde kaçış yolları arıyorum, suçluluk duyuyorum.. Hadi tekrar gaza gelelim, az kaldı sonuna geldik diyerek aksatmadan son gününe kadar Dukan ne diyorsa sözünden çıkmayalım :)nisan 15 demişti dukan bana hadi onu nisan sonu yaptım.

ben sebze günleri sonrası tartılmıyorum bile...
hoş son 1 haftadır tartıya ayak basmadım ama... şekle bakıyorum artık basküle değil...

Yarim dün gülben ergenin programında konuşulda Gülben ergende tartılmıyormuş kıyafetlerimden anlıyorum dedi

Hatta şöyle bir örnek verildi tartıda giden kg lar kas ise hiç bir faydası yok dedi doktor ama kastan kaybetmediğimiz zaman tartı aynı bile

gösterse zayıf gözükürmüşüz

ben şuan 64 kiloyum ama arkadaşlar en fazla 60 gözüküyorsun diyorlar bence Dukan Amcanın diyetinin en güzel tarafı bu olsa gerek

Son düzenleme:
başarılarr canıımmmm
Allah zihin açıklığı versin

Başarılar dilerim...

Kızlarrr başarı dilekleriniz için teşekkür ederim :) ama ben cadı gözetmendim sınavda ter döken öğrencilerdi

Tarifimi hemen yazıyorum, dün yağsız incecik et aldım, onları suyla tavaya koydum, suyunu çekene kadar piştiler azcık da ızgarada pişmiş gibi oldular.

Annem çok az yağda ıspanak kavurmuş, bağırsaklarım için zaman zaman bu tarz yemeklerden sebze günümde yerim, dedim ben bu ıspanağı tek yemeyeyim lorla karıştırdım, sonra dedim ki ben bunu yulaf kepeği, süt, yumurta ve kabartma tozu ile karıştırıp tavada pişirsem ne olur :) denemekte yarar var dedim ve başladım.

2 yemek kaşığı yulaf kepeği
12 yemek kaşığı light süt
Ispanak ve lor karışımı
bir yumurta
yarım paket kabartma tozu

hepsini karıştırdım iyice, çok kızmış tavada kısık ateşte iyice pişirdim, pişen ve kabaran hamuru aldım, bir yüzüne biber salçası sürdüm, üstüne mantar dilimledim, tavada pişen etlerden küçük küçük doğradım, bir kaç parça da sürülebilir lor koydum, yağı fazla olduğu için ondan az koydum, tavaya tekrar koydum, azcık da öyle pişti, afiyetle yedim, foto çekerdim ama sınavlarda kopya çektirmemek için o kadar çok koşturdum ki dayanamadım hemen yedim, foto çekmeye üşendimmm

paylaşım için teşekkürler,çorbayı içmekde zorlanacam gibi ama:)

hani 62 de bırakacaktık. noooldu ben yoruldum artık

dün akşam eve gittim tartıda 64.8 gördüm nihayet. sabah yine 65 di ama olsun. 65 direnci kırıldı sonunda.

13 kilo verdin yaaa. dile kolay. dolabındaki hiçbişey olmuyodur artık

2 ay önce aldığım 1 kilolık yağı kullanıyorum halen. yağ kullanımını 0 a indirdim evde. sadece zeytinyağı kullanılıyor o da salata ve zeytinyağlı yemeklerde. katı yağ zaten yok. dolapta bulunsun kullanırım belki ihtimali bile yok artık. onuda bitirdim.

umarım yaşam şekli haline gelir bu yağ kullanmama işi benim için.

bfitte 1 kilo gitmişti sadece ama benimle giden arkadaşalra göre yağ düşüş oranı en fazla bendeydi. 3 birim azalmıştı.

Ben yağ hiç kullanmadım bu diyete başladım başlayalı salatalarda bile alıştımda belki wc için kullanmalı mı

günaydınnn kızlar canlar.
ben ağır bir regl döenmi geçiriyorum.hiç bu kadar ağrılı olmamıştı.karnım beton gibi.kiloyu filan takmıyorum da ağrım bir gitse(
geçmiş olsun benimde eskiden öyleydi ben dayanamayınca ilaç içiyorum majezik iyi geliyor
günaydın emelcim sende burdasın
evet canım 17 gündür burdayım
Ben yağ hiç kullanmadım bu diyete başladım başlayalı salatalarda bile alıştımda belki wc için kullanmalı mı
bende hiç kullanmadım sıfır yağ herşeye bende de wc sorunlu biraz 2-3 günde bir oluyor

Kızlar..wc sorunu yaşayanlar...birde kayısı form çayı deneyin...Bende bayağı bi işe yaradı....

bende kullanmıyorum. günlük zeytinyağı hakkımı bile kullanmam ama evde benim haricimde 2 kişi daha var onlarada yemek yapmam lazım. en azından eşime. kızım annemlerde yiyip geliyor ama evde koca bi kase salatayı tüketiyorlar baba kız

canlarım benim kabızlık sorunu bende bu diyet ile başlamadı son 3-4 senedir maalesefki haftada 1 kere tuvalete çıkan bir insanım ben
neler neler denedim tahmin edersiniz kii....
kuru kayısı ve kuru erik sadece 1 hafta etkili sonra vücut ona alıştığından tepki vermiyor.
bitkisel ilaçlar... kapsüller... eczanelerde ne varsa denedim ama onlarda bağırsakta tembelliğe yol açıyor maalesef.
sinameki dediğiniz bitkide tek tüketildiğinde bağırsaktan emilim sağlayan tanecikleri yok ediyor.

ben daha öncede bahsettiğim tilaks adındaki çayı içiyorum :)
her gün içersem ishal oluyorum ondan dolayı genelde 2 günde 1 içmeyi tercih ediyorum. 10-11 sa etkisini ciddi gösteriyor :) 1 günde 2 kere çıkıyorsunuz :)
geçen hafta 2 gün üstüste içmişim wcye abonman oldum diyebilirim

içeriği : Sinameki Yaprağı, Anason Meyvası, Kişniş, Rezene, Meyan Kökü
buda resmi :)

Bende bunu kullanıyorum, kesinlikle etkili ve zararsız...

bende bu caydan ıcıyorum. süper bişey. aktarcı bayan heryemekten sonra kullanabılırsınız dedı ama ne mumkun ıcınızde bısey kalmaz . bide çok işe yaradıgındanmıdır nedır karın agrısıda yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…