spor sonrası acıkıyor insan evet , akşam yemeğin z.yağsız kabak herhalde değil mi zeytinyağlı deyince yanlışlık olmuştur dedim
günaydınnn kızlar canlar.
ben ağır bir regl döenmi geçiriyorum.hiç bu kadar ağrılı olmamıştı.karnım beton gibi.kiloyu filan takmıyorum da ağrım bir gitse(
ben sebze günleri sonrası tartılmıyorum bile...
hoş son 1 haftadır tartıya ayak basmadım ama... şekle bakıyorum artık basküle değil...
aynen dün de ben söyledim izin olayını..kadın olmak çok zor...geçmiş olsun canım. regl günlerinde izin verilmeli bence. böle bi yasa tasarısı hazırlansa. gerçi ağrım olmaz ama azcık izindende zarar gelmez herhalde
başarılarr canıımmmm
Allah zihin açıklığı versin
bende öyle diyodum ama kriz yapamam falan dinlemiyor.... tam 10 dk da hazırdı... hamuru hazırlaması da 20 dk de... al sana yarım saatte on nömoraaa tatlııı
günaydın... evet evettt istiyorum... bu ara yeni tarifler denemek istiyorum... BOL ŞANS... BAŞARILAR...
Başarılar dilerim...
Dukan diyeti ile 15 kilo veren arkadasimdan gelen emaili paylasmak istiyorum.Suan kendi koruma asamasinda..
Duraklama yasarsan bunu uygula olurda kacamak yaparsan diger karisimi uygula.
YAĞ YAKICI FORMÜL (kacamak yapma yaptigindada bunu uygula)
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal (bunuda cay kasigi kullan)
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir…
Metabolizma hızlandırıcı Çorba (duraklamada uygula ama sivi yag ekleme)
Malzemeler:
2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane
Yapılışıomates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir...
benim de hala vermem gereken 3 kilom var, başlarda kolay verdiğim için şımardım,aslında yeteri kadar verdim, şu göbeği biraz daha eritsem yeter şeklinde kaçış yolları arıyorum, suçluluk duyuyorum.. Hadi tekrar gaza gelelim, az kaldı sonuna geldik diyerek aksatmadan son gününe kadar Dukan ne diyorsa sözünden çıkmayalım :)nisan 15 demişti dukan bana hadi onu nisan sonu yaptım.
Yarim dün gülben ergenin programında konuşulda Gülben ergende tartılmıyormuş kıyafetlerimden anlıyorum dedi
Hatta şöyle bir örnek verildi tartıda giden kg lar kas ise hiç bir faydası yok dedi doktor ama kastan kaybetmediğimiz zaman tartı aynı bile
gösterse zayıf gözükürmüşüz
ben şuan 64 kiloyum ama arkadaşlar en fazla 60 gözüküyorsun diyorlarbence Dukan Amcanın diyetinin en güzel tarafı bu olsa gerek
2 ay önce aldığım 1 kilolık yağı kullanıyorum halen. yağ kullanımını 0 a indirdim evde. sadece zeytinyağı kullanılıyor o da salata ve zeytinyağlı yemeklerde. katı yağ zaten yok. dolapta bulunsun kullanırım belki ihtimali bile yok artık. onuda bitirdim.
umarım yaşam şekli haline gelir bu yağ kullanmama işi benim için.
bfitte 1 kilo gitmişti sadece ama benimle giden arkadaşalra göre yağ düşüş oranı en fazla bendeydi. 3 birim azalmıştı.
geçmiş olsun benimde eskiden öyleydi ben dayanamayınca ilaç içiyorum majezik iyi geliyorgünaydınnn kızlar canlar.
ben ağır bir regl döenmi geçiriyorum.hiç bu kadar ağrılı olmamıştı.karnım beton gibi.kiloyu filan takmıyorum da ağrım bir gitse(
evet canım 17 gündür burdayımgünaydın emelcim sende burdasın
bende hiç kullanmadım sıfır yağ herşeye bende de wc sorunlu biraz 2-3 günde bir oluyorBen yağ hiç kullanmadım bu diyete başladım başlayalı salatalarda bile alıştımda belki wc için kullanmalı mı
geçmiş olsun benimde eskiden öyleydi ben dayanamayınca ilaç içiyorum majezik iyi geliyor
evet canım 17 gündür burdayım
bende hiç kullanmadım sıfır yağ herşeye bende de wc sorunlu biraz 2-3 günde bir oluyor
Ben yağ hiç kullanmadım bu diyete başladım başlayalı salatalarda bile alıştımda belki wc için kullanmalı mı
canlarım benim kabızlık sorunu bende bu diyet ile başlamadı son 3-4 senedir maalesefki haftada 1 kere tuvalete çıkan bir insanım ben
neler neler denedim tahmin edersiniz kii....
kuru kayısı ve kuru erik sadece 1 hafta etkili sonra vücut ona alıştığından tepki vermiyor.
bitkisel ilaçlar... kapsüller... eczanelerde ne varsa denedim ama onlarda bağırsakta tembelliğe yol açıyor maalesef.
sinameki dediğiniz bitkide tek tüketildiğinde bağırsaktan emilim sağlayan tanecikleri yok ediyor.
ben daha öncede bahsettiğim tilaks adındaki çayı içiyorum :)
her gün içersem ishal oluyorumondan dolayı genelde 2 günde 1 içmeyi tercih ediyorum. 10-11 sa etkisini ciddi gösteriyor :) 1 günde 2 kere çıkıyorsunuz :)
geçen hafta 2 gün üstüste içmişim wcye abonman oldum diyebilirim
içeriği : Sinameki Yaprağı, Anason Meyvası, Kişniş, Rezene, Meyan Kökü
buda resmi :)
Eki Görüntüle 387577
bende bu caydan ıcıyorum. süper bişey. aktarcı bayan heryemekten sonra kullanabılırsınız dedı ama ne mumkun ıcınızde bısey kalmazcanlarım benim kabızlık sorunu bende bu diyet ile başlamadı son 3-4 senedir maalesefki haftada 1 kere tuvalete çıkan bir insanım ben
neler neler denedim tahmin edersiniz kii....
kuru kayısı ve kuru erik sadece 1 hafta etkili sonra vücut ona alıştığından tepki vermiyor.
bitkisel ilaçlar... kapsüller... eczanelerde ne varsa denedim ama onlarda bağırsakta tembelliğe yol açıyor maalesef.
sinameki dediğiniz bitkide tek tüketildiğinde bağırsaktan emilim sağlayan tanecikleri yok ediyor.
ben daha öncede bahsettiğim tilaks adındaki çayı içiyorum :)
her gün içersem ishal oluyorumondan dolayı genelde 2 günde 1 içmeyi tercih ediyorum. 10-11 sa etkisini ciddi gösteriyor :) 1 günde 2 kere çıkıyorsunuz :)
geçen hafta 2 gün üstüste içmişim wcye abonman oldum diyebilirim
içeriği : Sinameki Yaprağı, Anason Meyvası, Kişniş, Rezene, Meyan Kökü
buda resmi :)
Eki Görüntüle 387577
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?