bende bu caydan ıcıyorum. süper bişey. aktarcı bayan heryemekten sonra kullanabılırsınız dedı ama ne mumkun ıcınızde bısey kalmaz. bide çok işe yaradıgındanmıdır nedır karın agrısıda yapıyor.
bende istiyorum yahuuu
gerçi benim artık kabızlık sorunum kalmadı ama yinede alıp evde bulundursam iyi olur
Sanada bişey kalmamış, en kısa zamanda ulaşırsın inşallahhh
kesin ozaman 69 görürsün
allahhhhıııııııııımmmmm gözümü açar açmaz 7 8 tane fındık yedimmm :18::18::18::18: suçluyum biliyorum ama napimmm
inşallah kızlar yaa.... 69 lu rakamlar görüğüm gün 50 tane halley alıyorum... 49 unu çoluk çocuga dağıtıyorum... birini kendim hüpürdetiyorum... sonra da 2 saat spor yapıyorum... ahanda size burda SÖZ
bilgeeeeee.............................
çok kaçamak yapıyosun kuzuummm
bol bol su iç ve hemen 1 saat yürüyüş yap bence
Günaydın arkadaşlar...
3. atak günümün sabahında -1,40 ile hepinizi selamlıyorum
sorma canım yaa hele bu aralar lokma lokma indirmeler başladı mideye napcam ben yaa çok sıkıldım diyetten yeyincede suçluluk hissediyorum bu aralar suda içemiyorum off offf
YA BENDE Bİ ACAYİPLİK VAR SANIRIM:80,5kg İLE BAŞLADIM. 6 GÜN ATAK VERDİ DUKAN, HİÇ KAÇAMAKSIZ YAPTIM.Atak sonunda 78,1Kg ye indim.Gerçi testte de o kdar kilo vereceğim yazmıştı ama bakıyorum herkes en az 4 kg veriyor atakta.Niye acaba hani 32 yaşındayım.Yaşım çok ileri de diyemiyorum.Sanırım benim bünyede bi sorun var((
tilaks çay migros vb. marketlerde varmı direk aktarlara mı bakıyım artık migrosun raflarında onu bunu aramaktan sıkıldım aslında sıkılmam da yanımda 3 yaşında bir canavar olunca saniyede bir kendimi başka rafta buluyorum
günaydın kızlar hepinize bol - li bir gün diliyorum
bu gün sebze günüm öğlen salata ve tavuk yemeği planlıyorum sabah yumurta ve peynir birde çay içtim
krep yemedim bu sabah hiç keyfim yoktu onunla uğraşamam dedim zaten karın ağrım var kabızlık yüzünden bu sabahta tartılmadım yarın sabah tartılcam
benim deneyimime göre vücut bitki çaylarına alışıyor düzenli içmeme rağmen sabahları aç karnına içmeme rağmen wc sorunum varilk başta çok faydalıydı şimdi banamısın
demiyorkuru erikte öyle dün yedim ama yok bu gün 4 gün olucak wc ye çıkmayalı
günayydınn günayydıınnn
amannn başıma gelenlerrr dün neler olmuşş öölee ağzımm açık okudumm.. üzerinden sayfalar geçmiş ama ossun yine de yazıcamm
dukanla ilgili endişeleri olan dostlarr şüphesizz ben kendimi, kendi iyiliğimi sizden daha çok düşünürüm..samimiyetinize iyi niyetinize bizi düşünmenize teşekkür ediyorr, kendi diyetinizle ilgili olan topikte başarılar diliyorumm..
ayy sööledimm vee bu sabah 73,900ümm.. 6 ile başlayan rakamlara asss kallldıııııı!!!!!
öpüorumm sizi ve derse gidiorummmm!!
ben olayın en basit yolunu buldum...
bi yemek listesi yaptım kendime... çıktı aldım dosyaladım bi güzel...
yemekler tatlılar...
kekler...
börekler...
pizzalar...
ekmekler...
dünya kadar dukan tarifi var... canım değişik bişeyler istediğinde açıyorum o dosyayı...
bakıyorum bakıyorum sonra diyorumki bunu yapsam süper olur...
belki içinde sınırlı kullanmamız gereken ürünlerde var ama en azından yasaklı fındık çikolata yemiyorum artık...
tavsiye ederim böyle bişey yapmanı...
canım nerde yasaklı şeyler var onları istiyor valla dün dondurmaydı bugün fındık yarına allah kerim ama yemek istemiyorum bide 2 haftadır oynama yokya kgda oda etkiliyo beni perşembe tartılcam bakalım ne çıkcak acepp
ben olayın en basit yolunu buldum...
bi yemek listesi yaptım kendime... çıktı aldım dosyaladım bi güzel...
yemekler tatlılar...
kekler...
börekler...
pizzalar...
ekmekler...
dünya kadar dukan tarifi var... canım değişik bişeyler istediğinde açıyorum o dosyayı...
bakıyorum bakıyorum sonra diyorumki bunu yapsam süper olur...
belki içinde sınırlı kullanmamız gereken ürünlerde var ama en azından yasaklı fındık çikolata yemiyorum artık...
tavsiye ederim böyle bişey yapmanı...
YA BENDE Bİ ACAYİPLİK VAR SANIRIM:80,5kg İLE BAŞLADIM. 6 GÜN ATAK VERDİ DUKAN, HİÇ KAÇAMAKSIZ YAPTIM.Atak sonunda 78,1Kg ye indim.Gerçi testte de o kdar kilo vereceğim yazmıştı ama bakıyorum herkes en az 4 kg veriyor atakta.Niye acaba hani 32 yaşındayım.Yaşım çok ileri de diyemiyorum.Sanırım benim bünyede bi sorun var((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?