Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gerçi benim artık kabızlık sorunum kalmadı ama yinede alıp evde bulundursam iyi olur

Sanada bişey kalmamış, en kısa zamanda ulaşırsın inşallahhh

kesin ozaman 69 görürsün

inşallah kızlar yaa.... 69 lu rakamlar görüğüm gün 50 tane halley alıyorum... 49 unu çoluk çocuga dağıtıyorum... birini kendim hüpürdetiyorum... sonra da 2 saat spor yapıyorum... ahanda size burda SÖZ

allahhhhıııııııııımmmmm gözümü açar açmaz 7 8 tane fındık yedimmm :18::18::18::18: suçluyum biliyorum ama napimmm

bilgeeeeee.............................
çok kaçamak yapıyosun kuzuummm
bol bol su iç ve hemen 1 saat yürüyüş yap bence

Son düzenleme:

sorma canım yaa hele bu aralar lokma lokma indirmeler başladı mideye napcam ben yaa çok sıkıldım diyetten yeyincede suçluluk hissediyorum bu aralar suda içemiyorum off offf

tilaks çay migros vb. marketlerde varmı direk aktarlara mı bakıyım artık migrosun raflarında onu bunu aramaktan sıkıldım aslında sıkılmam da yanımda 3 yaşında bir canavar olunca saniyede bir kendimi başka rafta buluyorum

Günaydın arkadaşlar...

3. atak günümün sabahında -1,40 ile hepinizi selamlıyorum

YA BENDE Bİ ACAYİPLİK VAR SANIRIM:80,5kg İLE BAŞLADIM. 6 GÜN ATAK VERDİ DUKAN, HİÇ KAÇAMAKSIZ YAPTIM.Atak sonunda 78,1Kg ye indim.Gerçi testte de o kdar kilo vereceğim yazmıştı ama bakıyorum herkes en az 4 kg veriyor atakta.Niye acaba hani 32 yaşındayım.Yaşım çok ileri de diyemiyorum.Sanırım benim bünyede bi sorun var((

sorma canım yaa hele bu aralar lokma lokma indirmeler başladı mideye napcam ben yaa çok sıkıldım diyetten yeyincede suçluluk hissediyorum bu aralar suda içemiyorum off offf

ben olayın en basit yolunu buldum...
bi yemek listesi yaptım kendime... çıktı aldım dosyaladım bi güzel...
yemekler tatlılar...
kekler...
börekler...
pizzalar...
ekmekler...
dünya kadar dukan tarifi var... canım değişik bişeyler istediğinde açıyorum o dosyayı...
bakıyorum bakıyorum sonra diyorumki bunu yapsam süper olur...
belki içinde sınırlı kullanmamız gereken ürünlerde var ama en azından yasaklı fındık çikolata yemiyorum artık...
tavsiye ederim böyle bişey yapmanı...

sıkıntı yok... dukanın dediği kadar verdiysen normalsin bence... birde bu kişiden kişiye değişecek bir durum... vücudun su tutma özelliğiyle ilgili...
ben diyetten önce bununla ilgili ilaç tedavisi bile görmüştüm... ama düzelmiyo... vücudum çok su tutar... ciddi ödem yapar ve nereye dokunsan çöker, parmağın izi çıkar vücudumda...
atakta 2 kilo vermelisin dedi dukan bana ben 5 kilo verdim... ama buna kilo verdim diye sevinmedim çünkü o zaten uzun zamandır vücudumdan atamadığım su olduğunu biliyorum... eğer böyle bir durum sözkonusu değilse fazla bişey gitmemesi gayet normal...

Son düzenleme:
günayydınn günayydıınnn

amannn başıma gelenlerrr dün neler olmuşş öölee ağzımm açık okudumm.. üzerinden sayfalar geçmiş ama ossun yine de yazıcamm
dukanla ilgili endişeleri olan dostlarr şüphesizz ben kendimi, kendi iyiliğimi sizden daha çok düşünürüm..samimiyetinize iyi niyetinize bizi düşünmenize teşekkür ediyorr, kendi diyetinizle ilgili olan topikte başarılar diliyorumm..

ayy sööledimm vee bu sabah 73,900ümm.. 6 ile başlayan rakamlara asss kallldıııııı!!!!!
öpüorumm sizi ve derse gidiorummmm!!

ben marketlerde gormedım. aktarda bi dünya var.

keten tohumu denedin mi?

bende istiyoruuuuummmmmmmmm

canım nerde yasaklı şeyler var onları istiyor valla dün dondurmaydı bugün fındık yarına allah kerim ama yemek istemiyorum bide 2 haftadır oynama yokya kgda oda etkiliyo beni perşembe tartılcam bakalım ne çıkcak acepp

e bunları yersen oynamaz tabi tartı... dua et tartı + yönünde oynamıyo...
biz de annemle dün akşam dondurma tarifine kilitlendik... bikaç güne onu da yaparız...

ben bir de haftalık yemek günlüğü tutuyorum başladığımdan beri. Her gün neler yiyip içtiğimi, güne kaç kilo ile başladığımı, kilo değişimlerimi ve özel günlerimi takip ediyorum.
Geri dönüp baktığında neyin yarayıp, neyin yaramadığını da görebiliyorsun böylece.

Tavsiye ederim, karne gibi birşey oluyor.

Canım bende 29 um yaşla ilgili olduğunu sanmıyorum, vücudun dirençli olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…