Günaydıınnn! Kaçamaksız bir gün dileriimm
Kahvaltıda yine sadece içine 1 kaşık yulaf kepeği ekleyip ılık süt içtim. Pek hoşuma gitmiyor ama, ilaç niyetine.. Evden çıkarken başka şeyler yapmaya hiç vaktim olmuyor. Bazen de acele bi yumurta haşlayıp, yiyorum. Ortaokuldan beri hafta içi sabah kahvaltısını evde yapmamışımdır heralde. Kahvaltı için uykumdan feragat edemiyorum, alışamadım bi türlü :S Bu kadarı bile başarıŞimdi de 7 otlu çayımı içiyorum. Öğlene doğru da meyveli yoğurt yicem. Dün akşam yicektim ama; yine de dedim geç saatte tatlı yemiyim.
Geçmiş olsuunn!!!
e bunları yersen oynamaz tabi tartı... dua et tartı + yönünde oynamıyo...
biz de annemle dün akşam dondurma tarifine kilitlendik... bikaç güne onu da yaparız...
ey maşallahh...Bugün yediklerim, yiyeceklerim...
çok mu abartıyorum sizce? kilo vermeyi azaltacak yada durduracak kadar çok mu yiyorum?
sabah: 2 yumurta+2 yk lor dan yapılmış omlet 2 cherry domates
ara: yeşilçay
ara: 2 adet limonlu-zencefilli kurabiye (1 yk yulaf kepeğine denk geliyor)
öğlen: 4 adet irice köfte, cacık, sotelenmiş, istiridye matarı
ara: 4 adet gojili biscotti (1 yk yulaf kepeği ile yapılmış)
akşam: tavuk göğüs ızgara, salata, yoğurt
canlarım benim kabızlık sorunu bende bu diyet ile başlamadı son 3-4 senedir maalesefki haftada 1 kere tuvalete çıkan bir insanım ben
neler neler denedim tahmin edersiniz kii....
kuru kayısı ve kuru erik sadece 1 hafta etkili sonra vücut ona alıştığından tepki vermiyor.
bitkisel ilaçlar... kapsüller... eczanelerde ne varsa denedim ama onlarda bağırsakta tembelliğe yol açıyor maalesef.
sinameki dediğiniz bitkide tek tüketildiğinde bağırsaktan emilim sağlayan tanecikleri yok ediyor.
ben daha öncede bahsettiğim tilaks adındaki çayı içiyorum :)
her gün içersem ishal oluyorumondan dolayı genelde 2 günde 1 içmeyi tercih ediyorum. 10-11 sa etkisini ciddi gösteriyor :) 1 günde 2 kere çıkıyorsunuz :)
geçen hafta 2 gün üstüste içmişim wcye abonman oldum diyebilirim
içeriği : Sinameki Yaprağı, Anason Meyvası, Kişniş, Rezene, Meyan Kökü
buda resmi :)
Eki Görüntüle 387577
günaydın kızlar hepinize bol - li bir gün diliyorum
bu gün sebze günüm öğlen salata ve tavuk yemeği planlıyorum sabah yumurta ve peynir birde çay içtim
krep yemedim bu sabah hiç keyfim yoktu onunla uğraşamam dedim zaten karın ağrım var kabızlık yüzünden bu sabahta tartılmadım yarın sabah tartılcam
benim deneyimime göre vücut bitki çaylarına alışıyor düzenli içmeme rağmen sabahları aç karnına içmeme rağmen wc sorunum varilk başta çok faydalıydı şimdi banamısın
demiyorkuru erikte öyle dün yedim ama yok bu gün 4 gün olucak wc ye çıkmayalı
Kızlar..wc sorunu yaşayanlar...birde kayısı form çayı deneyin...Bende bayağı bi işe yaradı....
canlarım benim kabızlık sorunu bende bu diyet ile başlamadı son 3-4 senedir maalesefki haftada 1 kere tuvalete çıkan bir insanım ben
neler neler denedim tahmin edersiniz kii....
kuru kayısı ve kuru erik sadece 1 hafta etkili sonra vücut ona alıştığından tepki vermiyor.
bitkisel ilaçlar... kapsüller... eczanelerde ne varsa denedim ama onlarda bağırsakta tembelliğe yol açıyor maalesef.
sinameki dediğiniz bitkide tek tüketildiğinde bağırsaktan emilim sağlayan tanecikleri yok ediyor.
ben daha öncede bahsettiğim tilaks adındaki çayı içiyorum :)
her gün içersem ishal oluyorumondan dolayı genelde 2 günde 1 içmeyi tercih ediyorum. 10-11 sa etkisini ciddi gösteriyor :) 1 günde 2 kere çıkıyorsunuz :)
geçen hafta 2 gün üstüste içmişim wcye abonman oldum diyebilirim
içeriği : Sinameki Yaprağı, Anason Meyvası, Kişniş, Rezene, Meyan Kökü
buda resmi :)
Eki Görüntüle 387577
tilaks çay migros vb. marketlerde varmı direk aktarlara mı bakıyım artık migrosun raflarında onu bunu aramaktan sıkıldım aslında sıkılmam da yanımda 3 yaşında bir canavar olunca saniyede bir kendimi başka rafta buluyorum
ey maşallahh...
ey maşallahh...
afiyetler olsun yağ olmasın inşallah...
bir salata keşfettim bacılar
belki biliyorsunuzdur ama paylaşayım:
istediğimiz kadar kabak,havuç ve kırmızı salça biberini minik küpler halinde doğruyoruz. üzerine şöyle 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı ve tuz gezdiriyoruz .iyice karıştırıp fında suyunu çektirip soteliyoruz. üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yiyoruz..mmmmmmmmmm
çok diyosun yani
2. kez dukan kek yaptım olmadı aynı tariften ekmek yapıyorum oluyor bu olmuyor tatlandırıcı çok ağır geldi bana sevmedim vazgeçtim kek sevdasından
Kızları günaydın kahvaltımı yapıyorum.saba Tümer'i izliyorum. Didem üzel Dr perricone diye bir adamın kitabın okuyup diyetini yapmış.8kilo vermiş.sonra anlattığı kadarı ile diyet bizim dükkanın aynısı.seker yok protein ağırlıklı ama somonu biraz fazla yiyin diyor.protein vucuttaki iltihaplanmaları durduruyormuş Buda genc kalmayı sagliyormussss
YA BENDE Bİ ACAYİPLİK VAR SANIRIM:80,5kg İLE BAŞLADIM. 6 GÜN ATAK VERDİ DUKAN, HİÇ KAÇAMAKSIZ YAPTIM.Atak sonunda 78,1Kg ye indim.Gerçi testte de o kdar kilo vereceğim yazmıştı ama bakıyorum herkes en az 4 kg veriyor atakta.Niye acaba hani 32 yaşındayım.Yaşım çok ileri de diyemiyorum.Sanırım benim bünyede bi sorun var((
herkese merhaba bugün benim de diyette ilk günüm sabah yulf kepeğimi yiyemedim akşama krep yapıp oyle yiyecem
ben ılık süt içine azıcık splenda ve tarçın katıp yulaf kepeğini öyle tüketirdim lezzetli olurdu.
2. kez dukan kek yaptım olmadı aynı tariften ekmek yapıyorum oluyor bu olmuyor tatlandırıcı çok ağır geldi bana sevmedim vazgeçtim kek sevdasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?