Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün yediklerim, yiyeceklerim...
çok mu abartıyorum sizce? kilo vermeyi azaltacak yada durduracak kadar çok mu yiyorum?

sabah: 2 yumurta+2 yk lor dan yapılmış omlet 2 cherry domates
ara: yeşilçay
ara: 2 adet limonlu-zencefilli kurabiye (1 yk yulaf kepeğine denk geliyor)
öğlen: 4 adet irice köfte, cacık, sotelenmiş, istiridye matarı
ara: 4 adet gojili biscotti (1 yk yulaf kepeği ile yapılmış)
akşam: tavuk göğüs ızgara, salata, yoğurt

herkese merhaba bugün benim de diyette ilk günüm sabah yulf kepeğimi yiyemedim akşama krep yapıp oyle yiyecem

ben ılık süt içine azıcık splenda ve tarçın katıp yulaf kepeğini öyle tüketirdim lezzetli olurdu.

e bunları yersen oynamaz tabi tartı... dua et tartı + yönünde oynamıyo...
biz de annemle dün akşam dondurma tarifine kilitlendik... bikaç güne onu da yaparız...

yemedimki kuzumm sadece canım istedi gittim geldim kokladım durdum dondurmayı ama yemedim bu sabah fındık yedimmm sen hangi tarifleri denedin söylede bende yapayım asya uyursa

ey maşallahh...
ey maşallahh...
afiyetler olsun yağ olmasın inşallah...

Kızları günaydın kahvaltımı yapıyorum.saba Tümer'i izliyorum. Didem üzel Dr perricone diye bir adamın kitabın okuyup diyetini yapmış.8kilo vermiş.sonra anlattığı kadarı ile diyet bizim dükkanın aynısı.seker yok protein ağırlıklı ama somonu biraz fazla yiyin diyor.protein vucuttaki iltihaplanmaları durduruyormuş Buda genc kalmayı sagliyormussss

Ay Allah razı olsun gerçekten diğer çaylar falan hiç işe yaramıyor artıkbu çayı nereden bulabiliriz

Son düzenleme:
bir salata keşfettim bacılar
belki biliyorsunuzdur ama paylaşayım:

istediğimiz kadar kabak,havuç ve kırmızı salça biberini minik küpler halinde doğruyoruz. üzerine şöyle 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı ve tuz gezdiriyoruz .iyice karıştırıp fında suyunu çektirip soteliyoruz. üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yiyoruz..mmmmmmmmmm

bi gittik geldik kızlar :) bu arada dün netten verdiğim siparişler geldi hepsi m bedendi ve oldu üzerime bi sevindim bi sevindim bi daha sevindim

Kızlar..wc sorunu yaşayanlar...birde kayısı form çayı deneyin...Bende bayağı bi işe yaradı....

kızlar bendede kabızlık sorunu war.kayısı çayı ilk başlarda bendede etki gösterdi,sorna hiç bi işe yaramaz oldu..bende nilesin dediği çaydan aldım içeriği aynı ama markası başka.Akzen die bi marka,o nedenle benimkinin ismi Multilaks.bu tarz caylar içinde sinameki olduğu ve uzun vadede hem böbreklere zararlı,hemde alışkanlık yaptıgı için ztn hergün kullanılması önerilmiyor.bende 2 günde 1,bir fincan içiorum.daha bu hafta başladım kullanmaya ama gercekten bende etkisini gördüm ve memnunum.ben aktardan 5 tl.ye aldım.ama aynı çayı nettede satıyorlar fakat fiyatı 9.99 tl.bence aktara sorun aynı ürüne iki katı fiyat ödemektense..bu arada 7 otlu çayıda denedim ama bende kabızlık için bi faydası olmadı.Multilaks.ı yada iste Tilaks.ı öneriorum ben..

evet bunu annem çok sık yapar... bizler buna borani deriz... çok lezzetli olur...

2. kez dukan kek yaptım olmadı aynı tariften ekmek yapıyorum oluyor bu olmuyor tatlandırıcı çok ağır geldi bana sevmedim vazgeçtim kek sevdasından

2. kez dukan kek yaptım olmadı aynı tariften ekmek yapıyorum oluyor bu olmuyor tatlandırıcı çok ağır geldi bana sevmedim vazgeçtim kek sevdasından

ben de bi türlü kek yapmayı beceremedim ama istikrarlıyım... çalışmalarım devam ediyor... becermek zorundayım... güzel güzel sonuçlar elde etmem lazım... çünkü ilerde zayıflatmam gereken bi kocam olucak... o yüzden dukanın tüm tariflerinden ve başarılı sonuçlarından umutluyum..

beni kara kara düşündüren şey bu diyette yaşayacağım kabızlık sorunuydu çünkü ilk sefer de soluğu gece nöbetçi eczaneden ilaç almakta bulmuştum hiç hayatımda kabızlık yaşamayan birisi olarak kabus gibiydi; önerileriniz çok güzel denenmiş ve faydası da görülmüş

günaydın canlar.derse gittim geldim 3 saat aram vardı ben de eve geldim.havadan mıdır nedir pek keyifsizim valla.....bu arada arkadaşım dediğine inanırım proteinin iltihplanmaları önlediğine çünkü bütün kış sürekli hasta gezen ben aman maşallah bu kış hiç hasta olmadım,hem de hiç=)

Bana da 3 gün atak vermişti Dukan, 1,1 kilo verirsin diyordu, ancak işte o kadar verdim. Hatta 4 gün yapmıştım. Hiç kaçamak yapmadım şimdiye kadar 10 günden fazla oldu atak biteli, onun üstüne ancak 1,5 kilo daha verdim. Hem de bu kilolar bende en fazla 1 senedir var. ama nasıl bir bünyem varsa her geleni kabul ediyo, hemen alışıyo, böyle bi mütevazı, eli açık Gitmiyo şu kilolar. Bu diyete başlamadan önce de yediklerime dikkat ederek 1-2 kilo vermiştim, herhalde orda vücudumdaki suyu verdim diyorum. O yüzden aniden çok kilo farkı olmadı. gidenler de yağdan gitti herhalde. Ama diyete başlamadan 1 hafta önceden beri de yedim de yedim, sonra yiyemicem diye Yani bünye meselesi işte demek.

Geçen Pazartesi sabahı tartıldım. Bu Cumartesi sabahı tartılmayı planlıyorum. Hala bir değişiklik yoksa, bir sorun vardır demek.. Bakalım..

Bir de bunu deniyim bakalım. yulaf kepeği ve sıcak süt wc sorununa da birazcık da olsa çözüm oluyo

Aynen aynen!! :S Splenda ve yulaf kepeğini hiç yakıştıramadım yaa :S Tadını beğenmiyorum hiç tatlı olunca :S Yaptım yaptım, içim almadı. İçinde en az splenda olan (en fazla 2 kaşık falan) tatlıları denicem bundan sonra. Yiyemiyorum yoksa.

Son düzenleme:
27 martta dukana 71.3 ile başladım şu an 67.5 kg oldum.Sizce normal mi arkadaşlar ama itiraf etmeliyim arada kaçamaklar oluyor nedeni de hem demir hapları,hemde B12 iğnelerini aynı anda kullanıyorum.Herkesin zorlandığı ataklar beni pek zorlamadı ama şu son zamanlarda sanırım ilaçların etkisiyle bazen tatlı yemek istiyorum.Çevremde diyete başlayalı 1 ay olup 5-6 kg verenler var üstelik onlarda kaçamak yapıyorlarmış.Eşim de çok sıkı kaçamaksız yapıyor oda 4.5-5 kg verdi.Ayrıca bugün regl oldum kendimi kandırıp diyorum ki "bende daha fazla verebilirdim demekki regl şişkinliği"vs diyerek kendimi avutuyorum ama tabiki pes etmek yok daha vermem gereken 7.5 kg var

Bu arada öğle yemeğinde yine ızgara tavuk yedim :) Ama sebze günümdü bugün, yanında küçük bir salata da yedim. Tabağın kenarına patates kızartması ve 2 tane de soğan halkası koymuşlar.. Çok severim soğan halkasııı Ama verdim arkadaşlara, verdim arkadaşlara...

Dün akşam da gittiğimiz yerde ev sahibi 2 küçük poğaça, tatlı kuru pasta, 2 tuzlu çubuk koymuş tabağa, çayın yanında getirdi. Daha akşam yemeği yememiştim hem de, açtım. "Yok" dedim ısrar ettiler ettileerr yemedim. Tatlı kuru pastayı da çok severim hihi :) Gözüm kaldı biraz ama, olsun... Yani irade var ama, kilo kaybı yoookkk!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…