Teşekkür ederiz arkadaşım. Öleceksem de ben kendi adıma zayıf ölmek istiyorum. Çok bilinçliyim yani. Taşırken zorlanmasınlar bari di mi? Ne kadar düşünceliyim baksana! Sen gıdacıysan bizler de kör cahil değiliz. Ben de inşaat mühendisiyim. Öğretmen olan arkadaşlar var.. Kimbilir daha kimler var. Bu işin öyle "bizim gibiler" le falan bi alakası yok! Böyle şeylerle uğraşacağına, daha yapıcı şeylerle uğraş. Canın sıkılmış anlaşılan. Tavuklardaki katkılarla, zayıflama ilaçlarıyla, 10 günde 10 kilo verdiler diyetler uğraşabilirsin mesela. Ayrıca senin umrunda değilse zaten bizim hiiiç umrumuzda değil! Kimse söylediklerini umursamıyor işte! Boşuna yorma o sağlıklı ellerini. Kimsenin tavsiyesine ihtiyacımız yok! Çok düşüncelisin çok!
Bu arada öğle yemeğinde yine ızgara tavuk yedim :) Ama sebze günümdü bugün, yanında küçük bir salata da yedim. Tabağın kenarına patates kızartması ve 2 tane de soğan halkası koymuşlar.. Çok severim soğan halkasıııAma verdim arkadaşlara, verdim arkadaşlara...
Dün akşam da gittiğimiz yerde ev sahibi 2 küçük poğaça, tatlı kuru pasta, 2 tuzlu çubuk koymuş tabağa, çayın yanında getirdi. Daha akşam yemeği yememiştim hem de, açtım. "Yok" dedim ısrar ettiler ettileerr yemedim. Tatlı kuru pastayı da çok severim hihi :) Gözüm kaldı biraz ama, olsun... Yani irade var ama, kilo kaybı yoookkk!!
Bu arada öğle yemeğinde yine ızgara tavuk yedim :) Ama sebze günümdü bugün, yanında küçük bir salata da yedim. Tabağın kenarına patates kızartması ve 2 tane de soğan halkası koymuşlar.. Çok severim soğan halkasıııAma verdim arkadaşlara, verdim arkadaşlara...
Dün akşam da gittiğimiz yerde ev sahibi 2 küçük poğaça, tatlı kuru pasta, 2 tuzlu çubuk koymuş tabağa, çayın yanında getirdi. Daha akşam yemeği yememiştim hem de, açtım. "Yok" dedim ısrar ettiler ettileerr yemedim. Tatlı kuru pastayı da çok severim hihi :) Gözüm kaldı biraz ama, olsun... Yani irade var ama, kilo kaybı yoookkk!!
bi yerde okumuştum... eğer diyetteyken... canın deliler gibi bişey istediyse küçücük al tadına bak ve bırak o senin nefsini köreltecek yazıyordu... eğer onu gerçekten yemesen bile canın istediği için beyin bunu yediğini düşünüp aynı kaloriyi kaydediyormuş... ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi.....
bi yerde okumuştum... eğer diyetteyken... canın deliler gibi bişey istediyse küçücük al tadına bak ve bırak o senin nefsini köreltecek yazıyordu... eğer onu gerçekten yemesen bile canın istediği için beyin bunu yediğini düşünüp aynı kaloriyi kaydediyormuş... ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi.....
Yani deliler gibi değil ama.. Ohooo! O zaman yandım ben. Doymak bilmem kiHer şeyi canım ister. Her şeyin ufak ufak tadına bakınca da birikiyo. Hem, tadına bakıp hepsini yememek daha büyük bir irade gerektiriyooo. Bir de bunun tersi olarak size en çok kaloriyi o küçük küçük onun bunun kenarından aldıklarınız veriyo, diyenler de çok. Öyle küçük küçük kopardıklarınızın listesini yapsanız, 1 öğün de öyle çıkar, diyorlar. İçim de el vermiyo tadına bile bakmaya.. İhanet etmiş olucam gibi geliyo. Çook pişman oluruuummm!
Bu beyin de bir şeyi yemeden yemiş kadar oluyosa aşmış kendini yaYapacak bişeyim yok artık ona hehe Demek ondan kilo veremiyorum hihhi
Ama öyle herşeyinde tadına bakılmaz kii kuzummm......arada çok canın isteyip de yiyemediğin zamanlardaaa...Mesela ben geçen sabah küçük kızım nutellalı ekmek istedi... ona yaparken sadece bıçağın ucuyla minicik ağzıma attım...çikolata tadı gelsin diye...Bu kadar. Yedimmi...yedimm dedim kendi kendime.....kimbilir aynı şeyi bir daha ne zaman yaparımmm....
O kadar olur tabii :) Ama gözümün önüne bütün sevdiğim şeyler aynı anda gelincebirini seçmek zor Hiçbirini yemiyorum :))
"Pişman olacağın bir şey yapma. Elindeki kaşığı yere bırak ve ellerini başının üstüne koy!" Hahaha
ay allah razı olsun gerçekten diğer çaylar falan hiç işe yaramıyor artıkbu çayı nereden bulabiliriz
sitede çalışmamı vardı ya giremedim ben???:26:
kızlar kalkıp bi tatlı tarifi yapmam lazım yemem lazım bişeyler yani illaki ne yapsam acaba denediğniz değişik tarifler varsa verirmisiniz?
kızlar kalkıp bi tatlı tarifi yapmam lazım yemem lazım bişeyler yani illaki ne yapsam acaba denediğniz değişik tarifler varsa verirmisiniz?
kizlar su atkins urunlerini biliyor musunuz? elimde 1 adet cikolatali brownisi var su an
60 gr icinde de
protein 18
carbonhidrat 3.1
seker 1.1
yag 9.1
kalori 218
ya ben bunu yemek istiyorum yaaaaaa,cok istiyorum yaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?