Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Valla arkadaşım ne de doğru söylemişsin. Tavuklara verilen ilaçlardan, sebze üreticilerinin koyduğu hormonlardan, plastiklere doldurulan kaynar suların yol açtığı kısırlık sorunlarından hiç bahsetmemiş. Biz niye kısır olalım ki: şekeri tuzu hamurlu tatlıları hayatınızdan çıkarın diyen yine uzmanlar değiller mi? Ayrıca ben ne zaman diyet yaptıysam ekmeği şekeri unu tuzu kesmem gerekti. Gene aynısını yapıyorum. Ayrıca gıda rumuzlu kişi:Sanane bizden yahu kendi işine bak. Diyetisyenler tabi havaya çıkar birsürü paradan oldular.

bi yerde okumuştum... eğer diyetteyken... canın deliler gibi bişey istediyse küçücük al tadına bak ve bırak o senin nefsini köreltecek yazıyordu... eğer onu gerçekten yemesen bile canın istediği için beyin bunu yediğini düşünüp aynı kaloriyi kaydediyormuş... ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi.....

benim de öğle yemeimde ızgara tavuk vardı yanına pilav koymayın dediğim halde pilavlı geldi tabi ki patates kızartması ve domates biber de vardı. sadece tavugu yedim geri kalanını akşama eşime götüreceğim

Evet caaanımmm katılıyorum...Hiç yemeyip sürekli aklın kalmaktansa ..küçücük... tadımlık bir parça yenmesinden yanayım...

Yani deliler gibi değil ama.. Ohooo! O zaman yandım ben. Doymak bilmem ki Her şeyi canım ister. Her şeyin ufak ufak tadına bakınca da birikiyo. Hem, tadına bakıp hepsini yememek daha büyük bir irade gerektiriyooo. Bir de bunun tersi olarak size en çok kaloriyi o küçük küçük onun bunun kenarından aldıklarınız veriyo, diyenler de çok. Öyle küçük küçük kopardıklarınızın listesini yapsanız, 1 öğün de öyle çıkar, diyorlar. İçim de el vermiyo tadına bile bakmaya.. İhanet etmiş olucam gibi geliyo. Çook pişman oluruuummm!
Bu beyin de bir şeyi yemeden yemiş kadar oluyosa aşmış kendini ya Yapacak bişeyim yok artık ona hehe Demek ondan kilo veremiyorum hihhi

Ama öyle herşeyinde tadına bakılmaz kii kuzummm......arada çok canın isteyip de yiyemediğin zamanlardaaa...Mesela ben geçen sabah küçük kızım nutellalı ekmek istedi... ona yaparken sadece bıçağın ucuyla minicik ağzıma attım...çikolata tadı gelsin diye...Bu kadar. Yedimmi...yedimm dedim kendi kendime.....kimbilir aynı şeyi bir daha ne zaman yaparımmm....

O kadar olur tabii :) Ama gözümün önüne bütün sevdiğim şeyler aynı anda gelince birini seçmek zor Hiçbirini yemiyorum :))

"Pişman olacağın bir şey yapma. Elindeki kaşığı yere bırak ve ellerini başının üstüne koy!" Hahaha

öğlen acı soslu ramiz köfte yedimmmmm Sadece köftesını yedım ama

şimdide beşibiyerde çay içiyorum..

kizlar su atkins urunlerini biliyor musunuz? elimde 1 adet cikolatali brownisi var su an
60 gr icinde de
protein 18
carbonhidrat 3.1
seker 1.1
yag 9.1
kalori 218

ya ben bunu yemek istiyorum yaaaaaa,cok istiyorum yaaaa..

kızlar kalkıp bi tatlı tarifi yapmam lazım yemem lazım bişeyler yani illaki ne yapsam acaba denediğniz değişik tarifler varsa verirmisiniz?

kızlar kalkıp bi tatlı tarifi yapmam lazım yemem lazım bişeyler yani illaki ne yapsam acaba denediğniz değişik tarifler varsa verirmisiniz?

ben lor peynir yumurta ve yulf kepeği limon kabuğu vanilya aromasıyla bir hamur yapmıştım fırından çıkınca da üstüne splenda ile yaptığım şerbeti dökmüştüm baya kesmişti tatlı ihtiyacımı ama tarifini bulamıyorum :26:

kizlar su atkins urunlerini biliyor musunuz? elimde 1 adet cikolatali brownisi var su an
60 gr icinde de
protein 18
carbonhidrat 3.1
seker 1.1
yag 9.1
kalori 218

ya ben bunu yemek istiyorum yaaaaaa,cok istiyorum yaaaa..

dayanamadim yedim ama yarisini ohhhhh beeeeee, 45 gundur mideme yolladigim en sugar seydi walla..kalanini da baska sefere yerimmmmm. hadi ben gidiyom sundan aldigim 109 kaloriyi yakmak uzere bisikletin tepesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…