Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bilgeasya buldum ekliyorum

LOR TATLISI
Malzemeler:

Tatlı:
-1 yumurta
-1 su bardağı yağsız-tuzsuz lor
-6 kaşık yulaf kepeği
-3 kaşık splenda
-1 limon kabuğu rendesi
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-4-5 damla vanilya aroması
-4-5 damla limon aroması

şerbet:
-1 kaşık splenda
-1 çay bardağı su
-yarım limon suyu

Su,splenda ile kaynatılır.limon suyu eklenip beraber kaynatılarak şerbet yapılır ve soğumaya bırakılır.

Tatlının tüm malzemeleri iyice yoğrularak kurabiye hamuru kıvamı alması sağlanır(lorun iyice ufalanmasına dikkat edin)

170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 20dk kızarana dek pişirilir.soğumuş olan şerbet sıcak tatlının üzerine dökülerek çekmesi sağlanır.

hemde şerbetli yapayım akşama bunu saol canımmm

Merhaba arkadaşlar;
Ben elifhavva

Dukan diyetine 15.03.2012 de basladım
6 gün atak yaptım atakta 3.5 gitti
halen daha azimli bir şekilde devam etmekteyim ama 4.5-5 arası kilo vermis durumdayım halendaha ordayım(

2 gün atak yaptım gecen hafta biraz kımıldar gibi oldu ibre sonra regi oldum bitti
62 ile basladım ama 57 nin altına düsemedim(

Bırakmakta istemiyorum ama motivasyon sıfır

http://www.limango.com.tr/shop/index.php

yarim niless bir bakın şunlara siz geldiniz aklıma:)))

evlilik masalı değil mi?
geçen gördüm baktım iç geçirdim kapattım

ya ben bugün bir tuhafıımmmm:26:
canım devamlı birşeyler yemek istiyor ama tatlı ama öyle tadımlık değil devamlııııııı:26:
offfff nasıl atlatcam ben bu dönemi yaaaaaaa:26:

ben de ilk başladığımda verdim senin gibi ama küçük küçük kaçamaklar derken bir baktım diyet miyet kalmamış; verdiklerimi aynen aldım diyetin en zor zamanları atakta oluyor sen aslında zoru atlatmışsın başlamışken sıkı dur bırakma sakın; bu arada spora biraz yüklenirsen duraklama dönemin hızlı geçer.

bende 26 martta başladım 3.5 kg verdim şu ana kadar bence normal eş zamanlı başlayan diğer arkadaşların da sanırım bu seviyede verdikleri kilolar bozma moralini

kalori yakma durumunu bilmiyorum ama nefsini körelttiğini denedim bizzat başlarda canım nasıl kuruyemiş istiyordu oğluşum her gün yiyor çünkü gördükçe böööyle içim gidiyordu sonra yedim bende biraz 8-9 adet yemişimdir artık istemiyorum bakmıyorum bile
kizlar su atkins urunlerini biliyor musunuz? elimde 1 adet cikolatali brownisi var su an
60 gr icinde de
protein 18
carbonhidrat 3.1
seker 1.1
yag 9.1
kalori 218
ya ben bunu yemek istiyorum yaaaaaa,cok istiyorum yaaaa..
bence yemeeee şeker var
şu kurabiyeyi bende deniyim kek denemelerim hüsranla sonuçlandı ama aromam yok ya şimdi 1-2 damla için şişemi alıcaz
şekersiz türk kahvemmm
bende az önce içtim yanında da şekersiz az yağlı belçika bitteriyle 2 günde bir bir parça yiyorum kahveyle tatlı ihtiyacımı azalttı epeyce

Bunu da denicem

evlilik masalından siyah tafta bi elbise aldımm daha gelmedi ama inşallah güzell oluurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…