arkadaşım nasılsın iyice inceldinmi bu hafta seni 65 bekliyorummmm[/QUOTEasy
asya kaç aylık oldu nişan ne zamannn
kızlar kalkıp bi tatlı tarifi yapmam lazım yemem lazım bişeyler yani illaki ne yapsam acaba denediğniz değişik tarifler varsa verirmisiniz?
arkadaşım nasılsın iyice inceldinmi bu hafta seni 65 bekliyorummmm
arkadaşım nasılsın iyice inceldinmi bu hafta seni 65 bekliyorummmm[/QUOTEasy
asya kaç aylık oldu nişan ne zamannn
asya 9.ayına girdi canım nişan 21de 19 da gidiyorum ben senn bebiş ne kadarlık oldu tatlım
canım iyimiyim bilmem sabah 7 8 tane fındık yedim ha bire canım bi şeyler yemek istiyo ve lokma lokma kaçamaklar aldı başını gidiyo sen naptın?
bilgeasya buldum ekliyorum
LOR TATLISI
Malzemeler:
Tatlı:
-1 yumurta
-1 su bardağı yağsız-tuzsuz lor
-6 kaşık yulaf kepeği
-3 kaşık splenda
-1 limon kabuğu rendesi
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-4-5 damla vanilya aroması
-4-5 damla limon aroması
şerbet:
-1 kaşık splenda
-1 çay bardağı su
-yarım limon suyu
Su,splenda ile kaynatılır.limon suyu eklenip beraber kaynatılarak şerbet yapılır ve soğumaya bırakılır.
Tatlının tüm malzemeleri iyice yoğrularak kurabiye hamuru kıvamı alması sağlanır(lorun iyice ufalanmasına dikkat edin)
170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 20dk kızarana dek pişirilir.soğumuş olan şerbet sıcak tatlının üzerine dökülerek çekmesi sağlanır.
asya 9.ayına girdi canım nişan 21de 19 da gidiyorum ben senn bebiş ne kadarlık oldu tatlım
23 nisanda 7.ayına girecek teyzesi az kalmış nişana yumuk yap saf protein yap 64 le git oraya lütfen
23 nisanda 7.ayına girecek teyzesi az kalmış nişana yumuk yap saf protein yap 64 le git oraya lütfen
maşallah kuzularaasaf proteinin 3.günündeyim 64 olurmuyumkiiii
maşallah kuzularaasaf proteinin 3.günündeyim 64 olurmuyumkiiii
inş arkadaşım.allah gönlüne göre versinn nişanda bozarsın diyeti aman dikkat et
Merhaba arkadaşlar;
Ben elifhavva
Dukan diyetine 15.03.2012 de basladım
6 gün atak yaptım atakta 3.5 gitti
halen daha azimli bir şekilde devam etmekteyim ama 4.5-5 arası kilo vermis durumdayım halendaha ordayım(
2 gün atak yaptım gecen hafta biraz kımıldar gibi oldu ibre sonra regi oldum bitti
62 ile basladım ama 57 nin altına düsemedim(
Bırakmakta istemiyorum ama motivasyon sıfır
bende 26 martta başladım 3.5 kg verdim şu ana kadar bence normal eş zamanlı başlayan diğer arkadaşların da sanırım bu seviyede verdikleri kilolar bozma moralini27 martta dukana 71.3 ile başladım şu an 67.5 kg oldum.Sizce normal mi arkadaşlar ama itiraf etmeliyim arada kaçamaklar oluyor nedeni de hem demir hapları,hemde B12 iğnelerini aynı anda kullanıyorum.Herkesin zorlandığı ataklar beni pek zorlamadı ama şu son zamanlarda sanırım ilaçların etkisiyle bazen tatlı yemek istiyorum.Çevremde diyete başlayalı 1 ay olup 5-6 kg verenler var üstelik onlarda kaçamak yapıyorlarmış.Eşim de çok sıkı kaçamaksız yapıyor oda 4.5-5 kg verdi.Ayrıca bugün regl oldum kendimi kandırıp diyorum ki "bende daha fazla verebilirdim demekki regl şişkinliği"vs diyerek kendimi avutuyorum ama tabiki pes etmek yok daha vermem gereken 7.5 kg var
kalori yakma durumunu bilmiyorum ama nefsini körelttiğini denedim bizzat başlarda canım nasıl kuruyemiş istiyordu oğluşum her gün yiyor çünkü gördükçe böööyle içim gidiyordu sonra yedim bende biraz 8-9 adet yemişimdir artık istemiyorum bakmıyorum bilebi yerde okumuştum... eğer diyetteyken... canın deliler gibi bişey istediyse küçücük al tadına bak ve bırak o senin nefsini köreltecek yazıyordu... eğer onu gerçekten yemesen bile canın istediği için beyin bunu yediğini düşünüp aynı kaloriyi kaydediyormuş... ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi.....
bence yemeeee şeker varkizlar su atkins urunlerini biliyor musunuz? elimde 1 adet cikolatali brownisi var su an
60 gr icinde de
protein 18
carbonhidrat 3.1
seker 1.1
yag 9.1
kalori 218
ya ben bunu yemek istiyorum yaaaaaa,cok istiyorum yaaaa..
şu kurabiyeyi bende deniyim kek denemelerim hüsranla sonuçlandı ama aromam yok ya şimdi 1-2 damla için şişemi alıcazdukan diyeti tariflerim: LİMONLU KURABİYE Ben bunu denicem. Tatlandırıcının keklere falan verdiği tadı sevemediğimden, bunda daha az tatlandırıcı var diye.
dukan diyeti tariflerim: SÜTLÜ LOKMA Bir de bunu denicem.
bende az önce içtim yanında da şekersiz az yağlı belçika bitteriyle 2 günde bir bir parça yiyorum kahveyle tatlı ihtiyacımı azalttı epeyceşekersiz türk kahvemmm
bilgeasya buldum ekliyorum
LOR TATLISI
Malzemeler:
Tatlı:
-1 yumurta
-1 su bardağı yağsız-tuzsuz lor
-6 kaşık yulaf kepeği
-3 kaşık splenda
-1 limon kabuğu rendesi
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-4-5 damla vanilya aroması
-4-5 damla limon aroması
şerbet:
-1 kaşık splenda
-1 çay bardağı su
-yarım limon suyu
Su,splenda ile kaynatılır.limon suyu eklenip beraber kaynatılarak şerbet yapılır ve soğumaya bırakılır.
Tatlının tüm malzemeleri iyice yoğrularak kurabiye hamuru kıvamı alması sağlanır(lorun iyice ufalanmasına dikkat edin)
170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 20dk kızarana dek pişirilir.soğumuş olan şerbet sıcak tatlının üzerine dökülerek çekmesi sağlanır.
inş arkadaşım.allah gönlüne göre versinn nişanda bozarsın diyeti aman dikkat et[/QU
inş canım hepimizinn zaten orda nasıl tutcam kendiimi bilmem humuslar fırın makarnalarr off off
evlilik masalı değil mi?
geçen gördüm baktım iç geçirdim kapattım
ya ben bugün bir tuhafıımmmm:26:
canım devamlı birşeyler yemek istiyor ama tatlı ama öyle tadımlık değil devamlııııııı:26:
offfff nasıl atlatcam ben bu dönemi yaaaaaaa:26:
evlilik masalından siyah tafta bi elbise aldımm daha gelmedi ama inşallah güzell oluurrr
olur olur neden olmasın iyi günlerde giy canıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?