Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende az önce içtim yanında da şekersiz az yağlı belçika bitteriyle 2 günde bir bir parça yiyorum kahveyle tatlı ihtiyacımı azalttı epeyce

aslında sekersız ıcemezdım ama onada alıstım. Dıyete basladıgımdan beri tatlı hıcbısey tuketmedım.tuketırsem dıyetım patlayacakmıs gıbı hıssedıyorum gerı duruyorum. Benimde canım cekmıyormu cekıyor ama yemıyorum. Diyet kola elimin altında var. Ne olur ne olmaz dıye.

Son düzenleme:
zaten stresliyim birde bu çıktı....!!!!

cumartesi günü iş yerinde genel toplantı varmış!!! ne tesadüfki benim ankaraya gideceğim haftaa!!!
tüm personel zorunlu katılacakmışmış!!!!

Allah'ım hep aksilikler bizi buluyor ama yhaaa!!!!

off canım bu yüzden devamlı çikolata istiyorr işte ben stres yapınca hep böyle olurum!!!

aallahım ne gıcık bi durum yaa benimde stresim yok ama ha bire bi şeyler yemek istiyorum ama aralıksız öyle lokma lokma değil yane zor tutuyorum kendimi yaa napcam bennn yolu yarıladım bi bırakırsam önüne gçemem bunuda biliyorum tutalım kendimizi selinn ha gayrettt

ne diyosunn sennn!!!!!!!!
e nolucakkkkkkkkkk????

valla tutyorum ama boynuma bile ağrı girdi sinirden!!!!

bilmem
oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum şuan

ağlamaa sakın noluurrr....
sen katılmasan dünyanın sonu değil ya....
söylesen bu durumu anlatsan... ama anlamıycak tiplerse...
ben senin yerinde olsam cuma akşamdan arar bi yalan uydururum... yerlermi bilmem ama... bunun için kimsenin senin ankaraya gidiceğini bilmiyo olması lazım...
ben hiçbişekilde katılmam o toplantıya isterse işten kovsun...

Son düzenleme:
Bu arada ben dün akşam yaklaşık olarak 7 km yürüyüşümü yaptım bu akşam da devam edecem sabah tartıda olumlu değişimi görürüm umarım.

40gr splenda
150ml yagsiz süt
bi tutam kuru maya
100gr yagsiz labne peyniri
2 yumurta

1 tutam tuz
istediginiz kadar tatlandirici
portakal ve limon aromasi
8 yemek kasigi bugday kepegi
4 yemek kasigi yulafkepegi unu diyor ama yulafkepeginden bahsediyor sanirim.

Sütü isitiyoruz kaynatmiyoruz yagsiz labne peynirini icine ekliyoruz.Kivama gelene kadar karistiriyoruz.
Kuru maya ve yumurtalarida ekleyip karistiriyoruz daha sonra bugday kepegi ve yulafkepegini aromalari ekliyoruz.
Önceden isitilmis 200 derecede pisiriyoruz 30 dk sonra kontrol ediyoruz eger cok islaksa 5 dk daha pisiriyoruz.
En son splenda kekin üzerine serpiyoruz tekrardan firina sürüyoruz seker eriyince cikariyoruz.

Bugday kepegi bulamadim henüz denemedim denemek isteyen olur belki..

7 km çok değilmi?

Aslında 5 km yürüyorduk dün 7 yaptık ilk defa; bugün yine 5 te kalırız çünkü diyette ilk günüm biraz halsizlik olabilirmiş. Biz eşimle birlikte yürümeyi çok severiz; bizim orda bir parkın yürüyüş parkuru var yumuşak zemin olduğu için zorlamıyor orda yürüyüp betona bastığımda basenlerimin ve bacaklarımın ağrıdığını hissediyorum.

ben ataktayken baş ağrısından duramamıştım bence bu diyetin en zor tarafı atak sende çok yorma kendini atakta 3 5 km yürüsen yeter ama sen bilirsin fazla halsiz olma yani

hayır ben izin almıştım herkes biliyor gideceğimi ama ne hikmetse ihracat bölümü toplantısına karar verildi.
aynen valla en fazla kovulurum iş mi yok dicem ama yine de içime sıkıntı bastı birşeyde düzgün gitsin beee kardeşim!!!

ben ataktayken baş ağrısından duramamıştım bence bu diyetin en zor tarafı atak sende çok yorma kendini atakta 3 5 km yürüsen yeter ama sen bilirsin fazla halsiz olma yani

çok az bir başarğısı var az önce sade neskafe içtim geçirdi gibi oldu :) akşama yemeğim hazır değil hem eşime hem de kendime yemek yapacam yürüyüşe çıkmam 8 buçuk 9 u buluyor. bir de hava durumunun da benden yana olması lazım.

Kizlar bende bi turlu baslayamadim su diyete, herseyi ezberledim ama sifir baslangicc

Kucuk bir bebegim ve surekli gittigim bir is hayatim var.. o yuzden zorlaniyorum zaman konusunda..

Kendime kucuk bir alisveris listesi yaptim.. Is yerinde atak evresi icin bana bi kac tavsiye verebilirmisiniz?

Burda buzdolabi ve mikrodalga var onlardan faydalanabilirim..

somon fume ve tutsulenmis balik alip yiyebilirim, kucuk yogurtlar.. ve kutu ton baligi.. bunlar var aklimda.. :26:

Sizin ekleyebileceginiz seyler varsa merakla bekliyorum

iş yerine bikaç paket diyet yoğurdunu bir paket de süt stokla güzel oluyor. eğer işyerinde dışardan yemek alma durumun varsa ızgara tavuk ızgara balık ızgara köfte alabilirsin bir de cola zero alırsan öğünün hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…