Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hay o toplantıya karar verenin.....................
cumartesi hiç mi gitmiycektin?.. uçağın kaçta? toplantı kaçta? işe gidiceksen eğer toplantının yarısında kaçsan olmazmı?

Kızlar birşeyi danışacam ben limango evlilik masalında bir tulum beğendim.temmuzda düğün var. Simdi ceketim falan 42 beden suan sizce 42 mı almalıyım küçük gelir mı acaba .deri ceketime baktım smdi 42 beden.

şu an nisandayız temmuza kadar daha çok var şimdiki kıyafetin 42 ise temmuzda 40 kesin olursun hatta 38 ble olabilirsin o zaman çok bol gelmez mi ki?

Iyi fikir, 4 gun calisiyorum buzdolabina koyarim sorun olmaz

Evet disardan yiyebiliyorum ama izgara yapan bi yer bulmam lazim.. Bu izgara yapanlarda yag kullaniyorlar yine de pek guvenmiyorum ama arastiracagim..

Cunki surekli iste oldugum icin bilmem lazim.. Balikci var yakinlarda o galiba izgara yapiyor, gitmeden bi sorayim..

Sut yogurtun limiti varmi? yoktu demi?

sınırsız. Bana gelen tavuğun üstünde de çok az yağ vardı ben onu peçeteye emdirdim yemeden önce.

İste bende onu düşünüyorum. Cokta uygun geldi.almakta istiyorum ama

tek omuzlu şifon yeşil tulum dimi? Bu diyetle fazla yağlar gittiği için verdiğin kilodan daha çok vermişsin gibi görünüyor. (Bakınız facebooktaki dukan diyeti sayfasındaki önceki-sonraki resimlerine) şimdi almış olsan tamam uyguna almış olursun ama temmuzda onu giydiğinde üstündesanki başkasından almışsın gibi çok emanet durmaz mı?

Evet yeşil tulum cok hanım hanimcik açıkta değil.ama nasayım almayayım bari

minişim biraz rahatsız şimdi uyuttum da ancak gelebildim

selincim çok üzüldüm en nefret ettiğim şey plan yaptıktan sonra bir engel çıkması ama her işte bir hayır vardır unutma canım

Merhaba kızlar ben geldim 2 günlük aradan sonra selam vereyim dedim...Niless ben 2 kilo artıdayım Kaçamakların intikamı

sınırsız. Bana gelen tavuğun üstünde de çok az yağ vardı ben onu peçeteye emdirdim yemeden önce.

Iyi fikir.. aslinda is yerinde daha kontrollu oluyor insan evde keyif yapma istegi daha fazla oluyor..

biskuvi cikolata ne varsa goturuyorum o zman

sizler atak evresinde ne kadar verdiginiz? ben 5 gun yapmayi dusunuyorum..

Iyi fikir.. aslinda is yerinde daha kontrollu oluyor insan evde keyif yapma istegi daha fazla oluyor..

biskuvi cikolata ne varsa goturuyorum o zman

sizler atak evresinde ne kadar verdiginiz? ben 5 gun yapmayi dusunuyorum..

Dukanın kendi sitesinde yapacağın ankete göre atak süresi hesaplanıyor

yedim valla çikolata....:26:
aptal ben zaten hep bu yüzden kilo aldum ve alıyorum!!
stres yaptığımda sıkıntıya düştüğümde çikolata yiyorum....

offf zaten dukandanda sıkıldım bööö geldi artık!!! ayda 1 hafta kilo verince insan böyle oluyor!
o kiloyu birçok diyetlede verirdim ben. kaçamaklarım hiç olmayacağı bir haftada arttı... erken mi regli olcam bilmiyorum ama sadece tatlı şeyler yiyebilirim...

aktara uğrıcam tatlı isteğini kesen ot varsa alıcam böyle olmucak valla....!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…