hayır ben izin almıştım herkes biliyor gideceğimi ama ne hikmetse ihracat bölümü toplantısına karar verildi.
aynen valla en fazla kovulurum iş mi yok dicem ama yine de içime sıkıntı bastı birşeyde düzgün gitsin beee kardeşim!!!
sen naptın miray zaten oburluğum üstümde
Kızlar birşeyi danışacam ben limango evlilik masalında bir tulum beğendim.temmuzda düğün var. Simdi ceketim falan 42 beden suan sizce 42 mı almalıyım küçük gelir mı acaba .deri ceketime baktım smdi 42 beden.
iş yerine bikaç paket diyet yoğurdunu bir paket de süt stokla güzel oluyor. eğer işyerinde dışardan yemek alma durumun varsa ızgara tavuk ızgara balık ızgara köfte alabilirsin bir de cola zero alırsan öğünün hallolur.
Iyi fikir, 4 gun calisiyorum buzdolabina koyarim sorun olmaz
Evet disardan yiyebiliyorum ama izgara yapan bi yer bulmam lazim.. Bu izgara yapanlarda yag kullaniyorlar yine de pek guvenmiyorum ama arastiracagim..
Cunki surekli iste oldugum icin bilmem lazim.. Balikci var yakinlarda o galiba izgara yapiyor, gitmeden bi sorayim..
Sut yogurtun limiti varmi? yoktu demi?
İste bende onu düşünüyorum. Cokta uygun geldi.almakta istiyorum ama
Evet yeşil tulum cok hanım hanimcikaçıkta değil.ama nasayım almayayım bari
arkadaşlar akşama ne pişirsem acaba dün fırında tavuk yaptım bugün ne yapcam bilemiyorum fikir verin nütfenn
Dün tavuk yaptığına göre bugün sebze günün sanırım ıspanak olabilir benim menümde de ıspanak var
sınırsız. Bana gelen tavuğun üstünde de çok az yağ vardı ben onu peçeteye emdirdim yemeden önce.
yok canım uzun zamandır kg veremedim 3 yada 4 gün atak yapcam yani ataktayım bugün
yok canım uzun zamandır kg veremedim 3 yada 4 gün atak yapcam yani ataktayım bugün
Iyi fikir.. aslinda is yerinde daha kontrollu oluyor insan evde keyif yapma istegi daha fazla oluyor..
biskuvi cikolata ne varsa goturuyorum o zman
sizler atak evresinde ne kadar verdiginiz? ben 5 gun yapmayi dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?