yedim valla çikolata....:26:
aptal ben zaten hep bu yüzden kilo aldum ve alıyorum!!
stres yaptığımda sıkıntıya düştüğümde çikolata yiyorum....
offf zaten dukandanda sıkıldım bööö geldi artık!!! ayda 1 hafta kilo verince insan böyle oluyor!
o kiloyu birçok diyetlede verirdim ben. kaçamaklarım hiç olmayacağı bir haftada arttı... erken mi regli olcam bilmiyorum ama sadece tatlı şeyler yiyebilirim...
aktara uğrıcam tatlı isteğini kesen ot varsa alıcam böyle olmucak valla....!!!
yedim valla çikolata....:26:
offf zaten dukandanda sıkıldım bööö geldi artık!!! ayda 1 hafta kilo verince insan böyle oluyor!
o kiloyu birçok diyetlede verirdim ben. kaçamaklarım hiç olmayacağı bir haftada arttı... erken mi regli olcam bilmiyorum ama sadece tatlı şeyler yiyebilirim...
zaten stresliyim birde bu çıktı....!!!!
cumartesi günü iş yerinde genel toplantı varmış!!! ne tesadüfki benim ankaraya gideceğim haftaa!!!
tüm personel zorunlu katılacakmışmış!!!!
Allah'ım hep aksilikler bizi buluyor ama yhaaa!!!!
off canım bu yüzden devamlı çikolata istiyorr işte ben stres yapınca hep böyle olurum!!!
Dukanın kendi sitesinde yapacağın ankete göre atak süresi hesaplanıyor
Evet 5 gun cikiyor bende.. soyle 3 kilo versem bana yiter hehehe
Sizler ne kadar verdiniz kizlar, atak evresinde?
Daha ilk haftam ama bugun acayip halsiz düştüm ben(
Öglen dalmısım 10 dk, rüyamda livanın açık büfe brunchındaydım :)) Tam aç tavuk darı ambarı hikayesi..Bir de vicdan azabıyla uyandım bi 5 dk filan algılayamadım nerde oldugumu, gerçekten deli gibi yedim zannettim
Zor tuttum kendimi yemeklere saldırmamak için, baktım olmayacak cıktım kosu bandına 50 dk yürüdüm, istah normale dönüyor gibi...Dönsüünn, dönmeliii
Geri uyusam rüya devam eder mi acaba, lucid dreaming hesabı :)))
Eminim rüyada da olsa çok iyi gelmiştir. Benim de servisimde 4 yaşında bir çocuk var akşam üstü servisi beklerken geritmiş bana tuzlu kraker vermeye çalışıyor illa bunu yiyeceksin diye yok olmaz dediysem de çok ısrar etti artık duruma annesi el attı
bi de arkdaslar daha öncede sormustumm da arka sayfalarda kaynadı
omega 3 ya da multivitaminn kullanan varsa hangi markayı öneriosunuzz.
gnc solgar iyi die biliom da hangi ürününü tavsiye edersnzzz..
canım seni öyle iyi anlıyorumki... her stres sonrası soluğu çikolata başında alanlardanım bendeyedim valla çikolata....:26:
bu ara kullanmıyorum ameliyat oldum ama ilk başlarda düzenli kullandım bendebi de arkdaslar daha öncede sormustumm da arka sayfalarda kaynadı
bi de arkdaslar daha öncede sormustumm da arka sayfalarda kaynadı
canım seni öyle iyi anlıyorumki... her stres sonrası soluğu çikolata başında alanlardanım bende
ameliyat altüst etti benide, annemde gitti bırakın kendime dukana uygun bişey yapmayı kalkıp çorba yapmayı bile gözüm almıyor çok halsizim ama yarın kesin başlıyorum çok kızdım kendime, 65in altına incem derken 70 e geri çıkcam yoksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?