Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bi itirafta bulunmak istiorum belki vicdan azabım sizlerle paylasarak azalırrr...29 gunluk dukan diyetimde ilk kez kacamak yaptım we arkadasın sundugu kucuk kurabıyelerden bıtane yedimmmm
herzmn kendımı tutan ıradem bu sefer tutamadı cunku sanırım artık son zmnlardaa seker istegim tawan yaptı
ewt yaptım ama pişmanım
ahhh ahhhh,,suannn oyyy benn nidemmm,,başımm alıppp nerelere gidemm modundayımmm resmenn

Zaman uzadıkça zorlaşıyor diyete uymak evet ama dayan tatlım hayallaerin için...Unut gitsin kaçamağı kaldığın yerden devam et...Geçen ender saraçoğluydu sanırım ondan duydum nane ve yeşil elma iştah kesiyormuş nane kokla bol bol belki işe yarar

yaa... stres yok... hep mutsuzluktan böyle oldu... biraz sakin ol... cumartesi şu toplantı işine nasıl çözüm buluruz onu düşünelim...

naylscim ( ismini hep böyle okuyordum da ben , dogrusunu ögrenmeden önce ) kendini üzmeye hic gerek yok. eger ki rest cekebilecek durumdaysan. hic düsünme acik acik söylersin kesinlikle toplantiya katilmayacagini, olur biter.
birak onlar düsünsün madem cok önemli toplanti ozaman senin icin birdaha yaparlar.
ya da bu sekilde kabul ederler amannn hic bozma moralini canim ya... sen cmtesi gününe odaklan. nasil sürpriz yapacagini filan.
valla ben dört gözle bekliyom dönüsünü zira anlatican herseyi

cikolata bisi yapmaz takilma simdi buna. bol su ic. aksama 100 mekik cek bisi olmaz.

ben de aksama ne yapsam diye düsünüyorum ama birtürlü bulamadim canim dünyalari istiyor o ayri.
ya ben ne yapayim teee 15 araliktan beri yapiyorum banada bögg geldi artik ama birakmam valla cok az kaldi. dayanmam lazim. hep dar paca pantolonu düsünüyorum

hee bu arada kizlar hangi siteye resim yüklüyorduk da sonra buraya kopyaliyorduk unuttum ben bayagi olmus yüklemeyeli

yulaf kepeğiyle yaptığım krep olmadı ama olsun acıkmıştım haşladığım tavuk göğsüyle birarada iyi gitti birazcık da kornişon yedim doydum çok şükür

Daha ilk haftam ama bugun acayip halsiz düştüm ben (

Öglen dalmısım 10 dk, rüyamda livanın açık büfe brunchındaydım :)) Tam aç tavuk darı ambarı hikayesi..Bir de vicdan azabıyla uyandım bi 5 dk filan algılayamadım nerde oldugumu, gerçekten deli gibi yedim zannettim

Zor tuttum kendimi yemeklere saldırmamak için, baktım olmayacak cıktım kosu bandına 50 dk yürüdüm, istah normale dönüyor gibi...Dönsüünn, dönmeliii

Geri uyusam rüya devam eder mi acaba, lucid dreaming hesabı :)))

Eminim rüyada da olsa çok iyi gelmiştir. Benim de servisimde 4 yaşında bir çocuk var akşam üstü servisi beklerken geritmiş bana tuzlu kraker vermeye çalışıyor illa bunu yiyeceksin diye yok olmaz dediysem de çok ısrar etti artık duruma annesi el attı

ayy açlık başıma vurdu bugüüüünnn
okula peynirli-domatesli-rokalı krep götürdümm 2tane kesmedii valla..
şunu anladım ki krepi çok sevdiğim için yemeye dewam etmek istiorumm iştahımı açıyoo
oysa bi parça tavuk göğsü ve yoğurt bana yetip artıyoduuu..

daha da krepi okula götürmem galetaya dewamm edeyimm..

bu arada ilk kez gojii aldımm. kuru meymenetsiz tatsız tuzsuz bişiiymişş. olsunn şifa niyetine yicemm, kek falan yaparımm..

yarimm sendin diee hatırlıorumm ama galiba goji marmelatından bahsetmiştin kendinmi yapıosun yoksa hazırmı aldınn??kendin yapıosan tariff noolurr!!

Hemen uyanmasam söyle tıka basa doysam daha iyi gelecekti

bi de arkdaslar daha öncede sormustumm da arka sayfalarda kaynadı
omega 3 ya da multivitaminn kullanan varsa hangi markayı öneriosunuzz.
gnc solgar iyi die biliom da hangi ürününü tavsiye edersnzzz..

ben kullanıyorum bende solgar ın 700 lük olanı var.

canım seni öyle iyi anlıyorumki... her stres sonrası soluğu çikolata başında alanlardanım bende
ameliyat altüst etti benide, annemde gitti bırakın kendime dukana uygun bişey yapmayı kalkıp çorba yapmayı bile gözüm almıyor çok halsizim ama yarın kesin başlıyorum çok kızdım kendime, 65in altına incem derken 70 e geri çıkcam yoksa....

bu ara kullanmıyorum ameliyat oldum ama ilk başlarda düzenli kullandım bende
solgar pahalı geldi yalnız, sonuçta 6 ayı geçti benim, omega 3 olarak marincap alıyorum eczaneden vitamin olarakta one a day women

marincap special kullanıyordum ben solgar omega 3 950mg ye geçtim, ikisi de iyi..

benim bu huyum asla düzelmez bide:)
mutsuzsan tatlı ye mutlu ol:)
canım sen önce bir sağlığına kavuş diyete devam edilir ama önce sen iyi ol

Of ya a a bu diete başladım başlayalı mücadele ediyorym bi gün bi eltimden açma gelir öbüründen çiğ börek k.valdeden lahmacun bi güne gidiyorum bi d.gününe eve gelen misafir cabası gelene ikramlık yapıyorum yememek için kalanı apoartmana dağıtıyorum

yaa ben seyirde kilo veremedım hala ataktakı 2 bucukta kaldım moralım cok bozuk... 2 defa kacamak yaptm malesef anı bı mısafr geldı kendıme hazrlayamadm bısı mısfrlerle yedım acaba o yusdnmı kg veremıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…