Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar atak 3. gündeyim ama tatlı isteğim tavan yapmış durumda
evde bu saatte malzemem sınırlı ama yine de tatlı tarifi verebilirseniz çok makbule geçecek...

ben kullanıyorum bende solgar ın 700 lük olanı var.

bu ara kullanmıyorum ameliyat oldum ama ilk başlarda düzenli kullandım bende
solgar pahalı geldi yalnız, sonuçta 6 ayı geçti benim, omega 3 olarak marincap alıyorum eczaneden vitamin olarakta one a day women

marincap special kullanıyordum ben solgar omega 3 950mg ye geçtim, ikisi de iyi..

çk teşekkürler cwplar içinn bende araştırdm birass nette ençok solgardan bahsedilioo. fiyat bilmiorumm nes05 pahalı demişsin gerçii yarın sorucam eczaneye aşırı bi fiyat deilse solgara aklım yattı. tekrar saolunn..

60 tl idi benim sorduğumda, marincap spesial 29 tl(bana çok ağır geldi ama ağzında sürekli balık tadı), normal marincap 18 tl...
bende aradaki farkla balık alıp yerim dedim marincap aldım, o dönemde çok hızlı kilo veriyordum ama aylık 8-10 kilo balık yiyorduk eşimle, şimdi tekrar balık yemeye başlıycam kilo vermeyi hızlandırmak için... fırında balığın üstüne bişey tanımam kilo verdirmede

oooo 60 cidden fazlaymıss. dukan zaten ocağımıza incir ağacı dikti:)) naapalım artk sağlık içinn diorumm açıorum kesenin ağzınıı.. kaldı ki omega 3 sadece diet yapanlar için deil herkes için çok önemlii!!

aynı fikirdeimm bende dikkat ettim balık yedikten sonraki günde kesinlikle - görüorumm ya da o günler içerisinde daha hızlı kilo veriorumm..
bizim ewde de her c.tesi balık günüdür. ama ben dukana basladığımdan beri buzluğa atıp haftaiçi de yiyorumm.. walla canmm cekti gece gece

Selam kızlar, bende başlayalı 30 gün oldu, ilk zamanlar zorlu geçti ama alıştım sonunda.
69.5 ile başladım bu sabah 65.3 geldim çok mutluyum :)) hedefim 57 !!
10 gün atak yaptım, şuan seyire devam ediyorum. Geçenlerde tatlandırıcı ile tavuk gögüsü yaptım yulah keğeği olduğundan çok lezzetli olmasa da idare etti biraz. Mayıs sonuna kadar seyire devam etmeyi düşünüyorum. Biraz daha sabır diyorum kendime özlediğim şeyler olunca. Tatile fit gitmek istiyorum..

Kizlar seyir döneminde 1+1 yaparken her persembe sirf protein mi uygulaniyor.?

hayır protein perşembelerini sadece korumada yapıyorsun yani hayatın boyunca normal beslenip sadece perşembe günleri saf protein alıyorsun

ben alırken 70-80 lira gibi bir şey ödemiştim sanki

10 gün çok abartı değil mi? kitapta çok ağır obezite vakalarında 10 günlük atak uygulandığı yazıyordu.

iyi geceler herkese ben 2 ay boyunca dukan diyetini yaptım 82 kilodan 71 e düştüm ve diyeti tam anlamıyla uyguladım diyemem yağsız süt ve yoğurdu yemedim normallerini tükettim ,haftada 2 kere çikolata türü şeylerden az miktar yedim diyet bitince birden geri kilo çok almayayım diye. günlük yürüyüşlerimi ilk 2 hafta yaptım sonra bıraktım yürüyüşle daha fazla kilo veriliyor bunu söyleyeyim neyse 1 hafta önce dukan diyetini bıraktım kabızlık sorunu yüzünden,şimdi yediklerime dikkat ediyorum bugün 70.5 kiloya düşmüşüm ama güzel ve kesin kilo verdiren bir diyet tavsiye ederim uygulamayı düşünenlere

günaydın kızlar açılış benden Yarimcim bu hafta kaçırmıyım listeye dahil olayım artık diye erkenden geldim.

Başlangıç tarihi: 26.mart
Başlangıç kilo:70
Hedef kilo:60
Güncel kilo:66.2
Geçen perşembe kilo: 67.1
Kilo kaybı: 900 gr.

Bir haftada azmı vermişim ya siz bilirsiniz nasıl? toplamda normal geliyor ama

Son düzenleme:

yani evet ben yaptım bi kere ama öyle uyduruk bişey... göz kararı gojiyi suda beklettim biraz ve göz kararı tatlandırıcıyla küçük bi tavada azıcık bi marmelat yapmıştık keklerin üstüne döktük annem bayıla bayıla yedi.... ama ben gojiyi hiç sevmedim...

bu ara kullanmıyorum ameliyat oldum ama ilk başlarda düzenli kullandım bende
solgar pahalı geldi yalnız, sonuçta 6 ayı geçti benim, omega 3 olarak marincap alıyorum eczaneden vitamin olarakta one a day women

neess hoşgeldinnn kuzum...
bu söylediklerin kokmuyo dimi...
bi çok vitamin kapsülleri kokuyo bana yaa...

hepimize günaydın kızlar...
bugünkü bildirimimizde inşallah birçoğumuzun nurtopu gibi eksileri olmuştur...
yeni gelen arkadaşlar için tekrar hatırlatıyorum...

başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo

herkese günaydın:)
yarim sözün var listeye eklersin artık .şimdiden teşekkürler
dukan bu sabah beni mutlu etti!!
Başlangıç= 03/04/2012
geçen perşembe tartılmadım
hedef kilo=62,5
başlangıç kilo= 80,5
bu sabah=77,2

herkese bol bol yağ yakmalar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…