ben kullanıyorum bende solgar ın 700 lük olanı var.
bu ara kullanmıyorum ameliyat oldum ama ilk başlarda düzenli kullandım bende
solgar pahalı geldi yalnız, sonuçta 6 ayı geçti benim, omega 3 olarak marincap alıyorum eczaneden vitamin olarakta one a day women
marincap special kullanıyordum ben solgar omega 3 950mg ye geçtim, ikisi de iyi..
kızlar yaaaaa bir avuç fındık yedimdaha bugün hevesim geçti demiştim yaaa geçmemiş meğer
60 tl idi benim sorduğumda, marincap spesial 29 tl(bana çok ağır geldi ama ağzında sürekli balık tadı), normal marincap 18 tl...çk teşekkürler cwplar içinn bende araştırdm birass nette ençok solgardan bahsedilioo. fiyat bilmiorumm nes05 pahalı demişsin gerçii yarın sorucam eczaneye aşırı bi fiyat deilse solgara aklım yattı. tekrar saolunn..
Ben 1,5 kilo verdim atak süresinde...Sen toplamdamı 3 kilo vermek istiyorsun
Olurmu ya cizelgeme bakma sen o benim hamilelik oncesi kilom, hedef kucultmek icin 65 yazdim.
Hedefim 58-57 ins ulasirim..
60 tl idi benim sorduğumda, marincap spesial 29 tl(bana çok ağır geldi ama ağzında sürekli balık tadı), normal marincap 18 tl...
bende aradaki farkla balık alıp yerim dedim marincap aldım, o dönemde çok hızlı kilo veriyordum ama aylık 8-10 kilo balık yiyorduk eşimle, şimdi tekrar balık yemeye başlıycam kilo vermeyi hızlandırmak için... fırında balığın üstüne bişey tanımam kilo verdirmede
Kizlar seyir döneminde 1+1 yaparken her persembe sirf protein mi uygulaniyor.?
ben alırken 70-80 lira gibi bir şey ödemiştim sankiçk teşekkürler cwplar içinn bende araştırdm birass nette ençok solgardan bahsedilioo. fiyat bilmiorumm nes05 pahalı demişsin gerçii yarın sorucam eczaneye aşırı bi fiyat deilse solgara aklım yattı. tekrar saolunn..
Selam kızlar, bende başlayalı 30 gün oldu, ilk zamanlar zorlu geçti ama alıştım sonunda.
69.5 ile başladım bu sabah 65.3 geldim çok mutluyum :)) hedefim 57 !!
10 gün atak yaptım, şuan seyire devam ediyorum. Geçenlerde tatlandırıcı ile tavuk gögüsü yaptım yulah keğeği olduğundan çok lezzetli olmasa da idare etti biraz. Mayıs sonuna kadar seyire devam etmeyi düşünüyorum. Biraz daha sabır diyorum kendime özlediğim şeyler olunca. Tatile fit gitmek istiyorum..
ayy açlık başıma vurdu bugüüüünnn
okula peynirli-domatesli-rokalı krep götürdümm 2tane kesmedii valla..
şunu anladım ki krepi çok sevdiğim için yemeye dewam etmek istiorumm iştahımı açıyoo
oysa bi parça tavuk göğsü ve yoğurt bana yetip artıyoduuu..
daha da krepi okula götürmem galetaya dewamm edeyimm..
bu arada ilk kez gojii aldımm. kuru meymenetsiz tatsız tuzsuz bişiiymişş. olsunn şifa niyetine yicemm, kek falan yaparımm..
yarimm sendin diee hatırlıorumm ama galiba goji marmelatından bahsetmiştin kendinmi yapıosun yoksa hazırmı aldınn??kendin yapıosan tariff noolurr!!
bu ara kullanmıyorum ameliyat oldum ama ilk başlarda düzenli kullandım bende
solgar pahalı geldi yalnız, sonuçta 6 ayı geçti benim, omega 3 olarak marincap alıyorum eczaneden vitamin olarakta one a day women
hepimize günaydın kızlar...
Bugünkü bildirimimizde inşallah birçoğumuzun nurtopu gibi eksileri olmuştur...
Yeni gelen arkadaşlar için tekrar hatırlatıyorum...
Başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?