Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydın
ataktaki ilk günümden sonra bu sabah tartıldım güne -900 gramla başladım atağa rağmen akşamki 5 km yürüyüşümü de yaptım ama dukan ekmeğimi yapamadım eve geçtiğimde çok yorulmuştum basenlerim hala acıyor; bugün yine yulaf kepeği tüketimi akşama kaldı

başlangıç tarih:18.02.2012
başlangıç kilo :82 kg
hedef kilo :60 kg
geçen perşembe kilo:75.10 kg
güncel kilo :73.60 kg

Arkadaşlar hemde regil dönemimdeyim...sabah tartıya çıkınca şaşırdım yaaaa..bir yanlışlık olabilir mi diye....bakalım artık bugün böyle...sonra ne olacakk....Fakat bu hafta hiçç wc sorunu çekmedim...onun da etkisi büyük diye düşünüyorum...

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

başlangıç kilo: 86,1 kg

hedef kilo : 65 kg

geçen perşembe kilo : 77,1 kg

güncel kilo: 75,6 kg

Hafta sonu kaçamak ötesi yemelerime rağmen eksileri görmenin dayanılmaz hazzı.... Yolu yarılamış oldum böylece.

,

Son düzenleme:
Günaydin Hanimlar...:) Kacamaksiz bir gün diliyorum hepimize..Bende listeye katilmak istiyorum.Haftaya bende persembe günü tartinirim artik..

Baslanginc tarih 28.03.2012
baslanginc kilo 110
hedef kilo 65
gecen cumartesi kilo 104
güncel kilo cumartesi tarilacagim.Haftaya Persembe günü tartilirim artik..

Başlangıç tarihi: 17 ocak
Başlangıç kilo:73.5
Hedef kilo:60
Güncel kilo:64.8

herkese harika bir gün diliyorum. benimki koşuşturma ile başladı. umarım böyle gitmez bütün gün

haftaya daha güzel bir rakam görürüm inşallah.

hepinize ----- li günler diliyorum

günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar
bol ----li bir gün olsun hepimize...

başlangıç tarihi; 15.12.2011
başlangıç kilosu; 81.400

hedef kilo; 56

geçen perşembe; 69.300

bu perşembe; 69.00

maaleseffff artık haftada 200-300 gr arası verebiliyorummmm.

Kızlar dün akşam bi kızla tanıştım.2 aydır dukan yapıyormuş.ama 7-8 gün ara vermiş üstelik kaçamak da yapıyormuş.sebze günlerinde 100-gr protein günlerinde günlük 200 gr veeriyormuş hala.çatladım kıskançlıkta ya

şimdi inceliyorum senin bildirimi de bende kilo verimi anormalmi diye düşünüyodum.. zamanlama ve kilo olarak kendime yakın birilerine baktım seni gördüm... ben de senden 1 buçuk ay sonra 85le başladım... bugun 72yim... acaba çok mu geriden gidiyorum diye düşünüyorum ama öyle değil galiba...

yolu yarılamışsın nazar değmesin buradan sonra yokuş aşağı inşallah darısı hepimizin başına

Herkese günaydınnn....

güne - ile başlayan arkadaşları tebrik ediyoruummm

inanmıcaksınız ama benim ufak çikolata kaçamağım tam +1100 kg
ya benim umudum cidden kırılıyor artık inançsız devam etmeye başladım ben
koca ay 1-2 kg vermek için çabalamak can sıkıyor.
acaba reglimi olcam diye düşünüyorum ama ayın 18'i benim hoş stresten erkende olabilirim vardır öyle huylarım:26:
geçen hafta 0 a indirgenmiş olan sayın göbeğim bugün böyle pırtladı:26: ve 2 günde içeri sokmam lazım

dünde erkek arkımla bu konu yüzünden bir güzel kavga ettik. okuyor internetteki saçma haberleri sonra bana sarıyor.

ama bugün ciddi anlamda kalbim ve sırtım ağıyor kolumda da uyuşma var tabi erkek arkadaşım sağolsun hemen dukana atıverdi suçu. bak kadının biride öyleymiş fazla et yemekten ölmüş vs vs. sabahta bir posta kavga ettik gayet stresimi atarak başladım yani güne

dün akşam evde türk kahveli kurabiye ve ekmek yaptım :) ekmekçiklerim çok güzel oldu:)
kurabiyeye tatlandırıcı koymayı unutmuşum:26: ama nescafenin yanında güzel oldu sabah yedim gayet tok tutuyor sanırım çünkü tıkandım resmen
akşam bir baktım saat 22:15 ve spor yapmadım hemen çıktım eliptiğin üstüne yarım saat hızlı tempoda 330 kalori verecek kadar spor yaptım sütümü içtim ve hemen cupp yatağa:)
sonuç ++++++++larrr..... Allahım bana sabır ver valla sadece bunu istiyorum bugün:26:

günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar
bol ----li bir gün olsun hepimize...

maaleseffff artık haftada 200-300 gr arası verebiliyorummmm.

sende mi öylesin?

eskisi gibi haftada 1 kilo gitmiyor artık.

alırkende hemen almam. verirkende hemen vermem. hayranım açıkçası 10 küsürlü kilo verenlere.

benden gram gram gidiyor artık

belkide iyi birşey. çok zor gidecek ama bir daha hiç gelmeyecek

napim böyle böyle avutuyorum kendimi. yoksa sıkıldım artık

günaydın!

kilom: 65,1

Bugün benim doğumgünüm. belki hediye olaraktan 64 lü bir rakam görürüm dedim ama olmadı. hatta tartının pilini söktüm dişledim falan yeniden taktım. sarstım biraz ama maalesef.64,9 görünüyor sonra hoooppp 65.

mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun. Bu doğum gününde göremesen de seneyeki doğum günnüde ideal kilonda ve vücut ölçülerinde olacaksın bu daha önemli değil mi?

Niless cim cumartesi sorununu çözdün mü

evet ama resmen çakallıkla
bağlı olduğum müdürüm yurtdışında ve ona mail attım : "hafta başı cumartesi iznini konuşmuştuk yalnız tekrardan teyit vermenizi rica ediyorum; gün içerisinde sözünüze göre biletimi alacağım diye" tabi biraz daha resmi ama özeti bu oda sağolsun aynen şöyle bir mail atmış " Selin hanım 14.04.2012 Cumartesi günkü izninizi teyit ediyorum ve tarafımdan izinli sayıldığınızı iletmek istiyorum. " ahahahaha yazılı teyidimi aldım artık kimse beni o toplantıya so-ka-maz

canım benimm.
ben daha önce belli sağlık sorunlarından dolayı 80 li kilolara çıkmıştım ve diyet yapmıştım sanırım bu benim 4. uzun soluklu diyetimdir.
maalesef kilo almayada müsait bir yapım var bu nedenlede düşük kalorili besleniyordum. tüm bunlar elbette şimdi zorlaştırdı kilo vermemi.
ve ben dukana başlamadan önce; 15.12.2011 tarihinde 81.400 düm bir diyetisyenle şubata kadar 75.400 ancak inebildim ve gene kan değerlerim berbattıııı.

karar verdim ve 20.02.2012 de 75.400 le dukana başladım. bir ay sonra tahlillerimi yaptırdım inanırmısın yarimcim mükemmel ötesiydi değerler.

artık hızlı vermişim vermemişim çok önemsemiyorum çünkü sağlıklı ve kalıcı veriyorum...
takip ettiğim kadarıyla sende öylesin ve üstelik son derece muhteşemsinnnn çünkü sporu da yaşamına gerek dans gerek yüzme ve diğer bir sürü şeyle eklemişşinnn... bence herşeyden önemliside "aşkkkkk" seviyorsun ve seviliyorsun... önemseniyorsun ve önemseniyorsun bunların hepsi sana bir gün ideal beden olarak dönecektir...ve sende her daim sağlıklı çoşkulu ince bir hanımefendi olacaksın ben buna yürekten inanıyorummm...

yaa bi çikolata yapmaz o kadar + bi dünya sıkıntın var şimdi senin stresten de şişer insan vücudu... ayrıca kol uyuşukluğu da stresten olur dünden beri benim de sağ kolum uyuşuyor... ama çok gergin zamanlar geçiriyorum o yüzden...

yaa... seni seviyorum fundaaaa.... sanırım buna çok ihityacım vardı

nilesscim,

stress ciddi bir şekilde yağ yakımını engeliyormuş birde eliptik bisiklet kullanıyorsun diye hatırlıyorum sen ve günde 40 dak gibi...
bence sen bir yandan yağ yakıp bir yandanda kas yapıyorsunn çok eminimkii bedenin güzel şekillenmiştirrrr sonra bu değişim kiloya yansıyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…