evet ama resmen çakallıkla
bağlı olduğum müdürüm yurtdışında ve ona mail attım : "hafta başı cumartesi iznini konuşmuştuk yalnız tekrardan teyit vermenizi rica ediyorum; gün içerisinde sözünüze göre biletimi alacağım diye" tabi biraz daha resmi ama özeti buoda sağolsun aynen şöyle bir mail atmış " Selin hanım 14.04.2012 Cumartesi günkü izninizi teyit ediyorum ve tarafımdan izinli sayıldığınızı iletmek istiyorum. " ahahahaha yazılı teyidimi aldım artık kimse beni o toplantıya so-ka-maz
Herkese günaydınnn....
güne - ile başlayan arkadaşları tebrik ediyoruummm
inanmıcaksınız ama benim ufak çikolata kaçamağım tam +1100 kg
ya benim umudum cidden kırılıyor artık inançsız devam etmeye başladım ben
koca ay 1-2 kg vermek için çabalamak can sıkıyor.
acaba reglimi olcam diye düşünüyorum ama ayın 18'i benim hoş stresten erkende olabilirim vardır öyle huylarım:26:
geçen hafta 0 a indirgenmiş olan sayın göbeğim bugün böyle pırtladı:26: ve 2 günde içeri sokmam lazım
dünde erkek arkımla bu konu yüzünden bir güzel kavga ettik. okuyor internetteki saçma haberleri sonra bana sarıyor.
ama bugün ciddi anlamda kalbim ve sırtım ağıyor kolumda da uyuşma var tabi erkek arkadaşım sağolsun hemen dukana atıverdi suçu. bak kadının biride öyleymiş fazla et yemekten ölmüş vs vs. sabahta bir posta kavga ettikgayet stresimi atarak başladım yani güne
dün akşam evde türk kahveli kurabiye ve ekmek yaptım :) ekmekçiklerim çok güzel oldu:)
kurabiyeye tatlandırıcı koymayı unutmuşum:26: ama nescafenin yanında güzel oldu sabah yedim gayet tok tutuyor sanırım çünkü tıkandım resmen
akşam bir baktım saat 22:15 ve spor yapmadım hemen çıktım eliptiğin üstüne yarım saat hızlı tempoda 330 kalori verecek kadar spor yaptım sütümü içtim ve hemen cupp yatağa:)
sonuç ++++++++larrr..... Allahım bana sabır ver valla sadece bunu istiyorum bugün:26:
evet ama resmen çakallıkla
bağlı olduğum müdürüm yurtdışında ve ona mail attım : "hafta başı cumartesi iznini konuşmuştuk yalnız tekrardan teyit vermenizi rica ediyorum; gün içerisinde sözünüze göre biletimi alacağım diye" tabi biraz daha resmi ama özeti buoda sağolsun aynen şöyle bir mail atmış " Selin hanım 14.04.2012 Cumartesi günkü izninizi teyit ediyorum ve tarafımdan izinli sayıldığınızı iletmek istiyorum. " ahahahaha yazılı teyidimi aldım artık kimse beni o toplantıya so-ka-maz
sende mi öylesin?
eskisi gibi haftada 1 kilo gitmiyor artık.
alırkende hemen almam. verirkende hemen vermem. hayranım açıkçası 10 küsürlü kilo verenlere.
benden gram gram gidiyor artık
belkide iyi birşey. çok zor gidecek ama bir daha hiç gelmeyecek
napim böyle böyle avutuyorum kendimi. yoksa sıkıldım artık
mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun. Bu doğum gününde göremesen de seneyeki doğum günnüde ideal kilonda ve vücut ölçülerinde olacaksın bu daha önemli değil mi?
Günaydın
Bugun +300 gördüm maalesef.
Sabah kahvaltıda kıymalı yumurta yaptım kendıme. Maydanoz, lor ve minik bir domatesle kahvaltımı yapmış bulunmaktayım.. kepeğimide aksama yerım artık.
Yarım bu haftakı bıldırımim
Başlangıç 112
Hedef 65
Güncel 103,6
Gecen Perşembe 105,2
Tarıh 19/3/12
günaydın hanımlarrrr :) tartı günümüzde hepimize bol ---- diliyorummm :)
günaydın!
kilom: 65,1
Bugün benim doğumgünüm. belki hediye olaraktan 64 lü bir rakam görürüm dedim ama olmadı. hatta tartının pilini söktüm dişledim falan yeniden taktım. sarstım biraz ama maalesef.64,9 görünüyor sonra hoooppp 65.
günaydın maşallah ne güzel veriyorsun başlarda verdim 1 aydır yerimde sayıyorum morel 0
yarim kilomu aynı geç artık çok sıkılıyorum 1 sabah eksi bir sabah 800 grm birden fazla oluyor ben anlamadım:18:
tartının düz zeminde olmamasından kaynaklı olabilir mi? O zaman hata verebiliyor. Kendi başıma gelen bir olayı anlatayım ben geçen haftalarda hep 62.5 idim (tabi o zaman henüz diyete başlamamıştım) bir tartıldım o sabahlardan birinde kilomu 58 lerde gördüm çok şaşırdım bir daha çıktım zemini düzelterek bu sfeer yine normal beklediğim kilo 62.5 u gösterdi.
tartının düz zeminde olmamasından kaynaklı olabilir mi? O zaman hata verebiliyor. Kendi başıma gelen bir olayı anlatayım ben geçen haftalarda hep 62.5 idim (tabi o zaman henüz diyete başlamamıştım) bir tartıldım o sabahlardan birinde kilomu 58 lerde gördüm çok şaşırdım bir daha çıktım zemini düzelterek bu sfeer yine normal beklediğim kilo 62.5 u gösterdi.
herkeseee her koşulunda olumlu ve güzel bir gün olmasını dileyerek şimdilik ayrılıyorum.
yoğunluktan çok sık giremiyorum ama takip ediyorum ve inanın
özlüyorum sizleriii
sevgiyleee...
canım tartım hep aynı yerde artık çok üzülüyorum bu hafta hergün 1 saat yürüdüm yürümedigim gün leslie ile yürüdüm ama malesef
antideprasandan olabilirmi diye düşünüyorum p tesi dr gidicem sorarım ben dr
Kızlar geçmişi okuyamıyorum yoğunluktan, şöyle bir gözgezdirdim, sakın pes etmeyin, vazgeçtim demeyin, kilo veren veremeyen herkeş tam gaz devam etsin, kızdırmayın beni
günaydın maşallah ne güzel veriyorsun başlarda verdim 1 aydır yerimde sayıyorum morel 0
yarim kilomu aynı geç artık çok sıkılıyorum 1 sabah eksi bir sabah 800 grm birden fazla oluyor ben anlamadım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?