Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anammmmmmmm....
tütütüü maşallah benim kuzuumaa...
ohhh beee... bende rahatladım valla...
şu şişkinliğe takılma sakın...
ben çok yorulduğumda ve çok sinirlendiğimde mutlaka şişerim...

Nilesscim evet kilo vermen az ve can sıkıcı olarak ilerliyor ama gün geçtikçe vücudun direniyordur artık...Sakın seni avuttuğumu düşünme ama bu kilolarıda bir günde almadık... Diyet serüveni olmuş birisi içinde bünyenin verdiği tepki çok normal değilmi...Tamam canın sıkılmaya başladı haklısın hepimizin öyle ama hayallerimiz için kendimizi mutlu etmek için bir süre daha görmezden geliyoruz yemekleri Sevgiline birşey söylemiyorum bile haklı olarak seni düşünüyor takılma boşver...İzin olayına sevindim Bu arada sen süt ürünlerini yağsız kullanıyormusun bir ara light kullanmıyorum demiştin sanki :26::26: Eklemeden geçemicem iki haftadır reeli belirtileri var bende ama hala tık yok bu diyet benim bünyemi sarstı sende de muhtemelen aynı oluyordur şişkinliği tamamen ona yordum ben

Son düzenleme:

merhaba arkadaşımm,

sıkılmaaaa. vallahi verdiğimiz o 200 gramlar 1 kg kaybı gibi duruyorr bu diyetleee

Günaydın

Bugun +300 gördüm maalesef.

Sabah kahvaltıda kıymalı yumurta yaptım kendıme. Maydanoz, lor ve minik bir domatesle kahvaltımı yapmış bulunmaktayım.. kepeğimide aksama yerım artık.

Yarım bu haftakı bıldırımim

Başlangıç 112
Hedef 65
Güncel 103,6
Gecen Perşembe 105,2
Tarıh 19/3/12

hatun basmış gaza gidiyo maşallah...
+300 koyarmı sana...

günaydın hanımlarrrr :) tartı günümüzde hepimize bol ---- diliyorummm :)

günaydın maşallah ne güzel veriyorsun başlarda verdim 1 aydır yerimde sayıyorum morel 0
yarim kilomu aynı geç artık çok sıkılıyorum 1 sabah eksi bir sabah 800 grm birden fazla oluyor ben anlamadım:18:

mutluuuuu sağlıklıııı anlamlıııı çoşkuluuu hep fittt ve kendini en zariff hissettiğin nice nice yılların olsunnn...

günaydın maşallah ne güzel veriyorsun başlarda verdim 1 aydır yerimde sayıyorum morel 0
yarim kilomu aynı geç artık çok sıkılıyorum 1 sabah eksi bir sabah 800 grm birden fazla oluyor ben anlamadım:18:

tartının düz zeminde olmamasından kaynaklı olabilir mi? O zaman hata verebiliyor. Kendi başıma gelen bir olayı anlatayım ben geçen haftalarda hep 62.5 idim (tabi o zaman henüz diyete başlamamıştım) bir tartıldım o sabahlardan birinde kilomu 58 lerde gördüm çok şaşırdım bir daha çıktım zemini düzelterek bu sfeer yine normal beklediğim kilo 62.5 u gösterdi.

Evet parkelerin üzerinde doğru sonuç vermeyebiliyor bazen...Ben her gün mermer üzerinde aynı yerde tartılıyorum :)

canım tartım hep aynı yerde artık çok üzülüyorum bu hafta hergün 1 saat yürüdüm yürümedigim gün leslie ile yürüdüm ama malesef
antideprasandan olabilirmi diye düşünüyorum p tesi dr gidicem sorarım ben dr

herkeseee her koşulunda olumlu ve güzel bir gün olmasını dileyerek şimdilik ayrılıyorum.

yoğunluktan çok sık giremiyorum ama takip ediyorum ve inanın

özlüyorum sizleriii

sevgiyleee...

Kızlar geçmişi okuyamıyorum yoğunluktan, şöyle bir gözgezdirdim, sakın pes etmeyin, vazgeçtim demeyin, kilo veren veremeyen herkeş tam gaz devam etsin, kızdırmayın beni

tam bilmiyorum ama antidepresandan olabilir dediğin gibi bence bir doktorunla git görüş. Üzülmemelisin mutlaka senin de vücuduun direncinin kırılacağı bir nokta vardır

Kızlar geçmişi okuyamıyorum yoğunluktan, şöyle bir gözgezdirdim, sakın pes etmeyin, vazgeçtim demeyin, kilo veren veremeyen herkeş tam gaz devam etsin, kızdırmayın beni

24 kilo vermişin kızaaaaaaam tabi dersin devam diye.

kızdırıyor artık beni böle gram gram ilerleyiş. haftalardırbi şok olcaka ve ben bi anda 63 gelecem diye avunuyorum ama yok daha öle bişi.

yinede bekliyorum ben

GÜNAYDINLAAAARRR

Bütün o halsizlige, iştah patlamalarını görmezden gelmeye ve sürüne sürüne kosu bandının üstüne çıkmaya degmiş

Tabi ilk haftam olmasının da etkisi büyük ama yine de çok mutlu oldum

Başlangıç tarihi: 5 Nisan
Başlangıç kilo: 61.2
Hedef kilo: 52
Güncel kilo: 58.6
Geçen perşembe kilo: 61.2
Kilo kaybı: 2600 gr.

-leri gören göremeyen herkesi tebrik ediyorum, diyet yapmak, bogazı tutmak gerçekten çok zor, sosyal ortamı, insanlara dert anlatması, istah patlamaları vs. gerçekten zorlu bi süreç...Ugrasan çabalayan tüm arkadaslarıma benden

Ölüyorum açlıktan dün en son aksamustu 5te yemek yedim, güzel bi kahvaltıyı hakettim sanırım

Hepinize öpücükler

canim gunaydin, sen hic kan testi falan yaptirdin mi tiroit problemi icin, cunku dikkat ediyorum az kilo veriyorsun belki metabolik bir problemin vardir:44:

kizlar gunaydin

genel itibariyla topikcee baya bi hafiflemisiz bu hafta sanirim, aslinda yarim kilo kayiplarimizin bi de total topik toplamini alsa da her hafta topikce ne kadar kaybettigimizi gorsek. kk nin en hafiflemis , incelmis topigi oldugumuzu cumle cihana gosterseek

ben bu hafta kilo veremedigim gibi almisim ustune amaaa isin icinde bir bityenigi oldugundan supheleniyorum:44: gecen hafta 88.8 bu hafta 89.7 yaniii +900gr

bildirim yapmak istiyorummmmmmmmmmmm

başlangıç tarihi:23/03/2012

başlangıç kilo:75

hedef kilo:62

geçen haftai kilo:71,3

güncel kilo:69,9

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar szilerle birlikte olmasam ben bu kadar başarılı olamazdım bu kilo verme işindeeeee sizi seviyoruuummmm!:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…