Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım tam yumruğa niyetleniyorum -200 görüyorum ha diyorum başladı vermem hoop 1 hafta sonra yine aynı ama önümüzdeki hafta yapıcam 4 gün yumruk 1 gün beyaz gün...
oldu oldu olmadı herkes yoluna

yok kuzum ya inceldin dicek tabi eşşek değil ya beni gördüğünden beri 6 kg fark var ama şu varki 10 kg da olabilirdi
ama vurunca aya bak 1 kg valla yaptığımız masrafa yazık... ayda 300-400 TL şu diyete gidiyor...

selin sıkma canını bende yaşadım o durmu biliyorsun.
şu ipek kirpik ne kadar süre kalabiliyor.benim de görümce estetisyen antalya da güzelse yaza be de ona yaptırayım:)))

canım 3 ay kalıyormuş ben bayıldım valla ki bana ankaraya gitcem diye 15'er tane taktı dönünce hepsine takıcak:)
hayatım boyunca bu kirpiklerle gezebilirim
rimel masrafı 0 valla ben tavsiye ediyorum sabahtan beri herkes selin rimelini mi değiştin çok doğal duruyor deyip duruyor

bırakmaz... bırakıcam demiyor elbette ama bu can sıkıntısı da görmezden gelicek boyutta olmadığının farkındayız hepimiz..
selinim sadece bu aya has bi durum bu... bide düşnsene stres sıkıntın da hat safhada.... ankaraya git gel eksilmezsen ben insan değilim bak söyliyim... orda fazla kaçamak yapma yaparsan da 1 hafta sonra - lerdesin... stres insanı çok etkiliyor.. en basiti vücudumuzu kastığımızda bile ağırlaşıyoruz... gerginlikte farkında olmadan ağırlaşıyoruz zaten... biraz sakin ol yeter... seni ne mutlu edicekse küçücük onlardan ye ama sadece tadına bak küçücük ye... ve bitir gitsin... senden çok daha mı güçlü bu pis kilolar... elbette değil sadece sorlu bi geçiş süresi bu sende altından kalkıcaksın inşallah...

yook bırakama zaten çünkü bırakırsam birdaha başlayamam diyete ve bu beni çok üzer...
bu zamana kadar aklıma ne koyduysam yaptım ben... ankaradan döndükten sonra tartıyı filanda kaldırcm ortadan...
mayısın son haftası beya haziranın ilk haftası sözüm var benim inan şugün bırakıyım +3+4 alırım ben biliyorum vücudumu...
ama canım sıkkın cidden... hani ben sadece ekmeği kesip 2 ayda 7 kg verdim dukandan önce vücudumu alıştırayım diye...
ayda 1 ne ya şaka gibii vallaaa

anlıyorum seni arkadaşım. o kadar zaman aç kalmaya dikkat etmeye rağmen bendede aynısıknıtı var. gitmyior bir türlü

bfite gittim 1 ay. başlangıçta ve bitişte tarttılar beni. sadece 1 kilo giden. benim kadar dikkat etmeyen arkadaşım 2buçuk kilo verdi.

bell ibir noktaya gelince gitmiyor işte. sakın kızıpta bırakma diyetini. gidecek zamanla. 2 haftada anca 5gram gidiyor. ah o da bu haftaya denk geldi. bi sonraki ---- yi ne zaman görecem merak ediyorum.

17 ocakta başaldım. koca 3 ayda giden sadece 9 kilo.

ne yapayım. bırakıpta geri mi alayım. yoksa biraz daha mı direneyim.

az kaldı zaten. 2 kilo daha gitsin bırakacam.böyle böyle avutuyorum kendimi. 3 aydır pizza yok pilav yok hamburger yok kızartma yok ........ yok oğlu yok

kabul ediyorum kaçamaklarım var ama abartı değil. bu kadar az gitmeside tamamen benim bünyemle ilgili.

ayın şekilde az ---- göremn yine senin bünyenle alakalı.

aynen kuzu valla al beni vur sana
bukadar kişiye destek olup kendimiz için birşey yapamayan tayfaa
dukan bize madalya vermeli vallaa

PKO hastasıyım, yıllarca salata yoğurt yedim,akşamları yemek yemedim, meyve zaten pek yemem ama kilo veremedim hatta şiştikçe şiştim.en son pilav pizza vs ne zaman yedim hatırlamıyorum belki 1 yıldan fazla..

bu diyetin 44 gündür 1 gram dışına çıkmadım, (kabız olduğumda 1 hafta sabahları 2 kuru erik yemek dışında). Hergün 30 dakka hayvanlar gibi koştum+yürüdüm. gün içindeki aktivitemi arttırdım. 8 kilo verdim. bazen ayda 1 kilo vericeğimi bilsemde ben bu yeme şeklimden memnunum. eskiden salata yoğurt dışında bişey yemezken gelsin yulaflı kekler, gitsin pastırmalı omletler..
misler gibi ömrümün sonuna kadar dukan yapabilirim :)

mutfakta zaman geçirin, hem kalori yakarsınız hemde acaba yarın ne yesem ne hazırlasam gibi tariften tarife koşarsınız, böylelikle çok leziz yemekler de yersiniz, diyet piskolojisinde olmazsınız..

ben hep dukan diyetinin neresinin diyet olduğunu anlamıyorum. fıstık gibi yiyip içilen başka hangi diyet olabilir ki :)
bu yazı, misafir olarak siteyi gezen yazılarımı okuyan azimli dostuma :))))

aynen kuzu valla al beni vur sana
bukadar kişiye destek olup kendimiz için birşey yapamayan tayfaa
dukan bize madalya vermeli vallaa

öyle psikoya bağladım anlatamam.

sabahları yediğim domatesmi etkiliyor diyorum. hadi bigün ps bi gün sp yapmıyorum diye. alakası yok. gitmeyince gitmiyor.diyeti ben yapıyorum. inclen etrafımdaki arkadaşlar.

napim diyorum. en azından yaza kalmayacak. erken zaman dank etti kafamızada başladık diyete. öle böle gidiyo işte. ara ara isyaaaaaaaaaeeeen iyi gelir.

diyetle aramızı sıkı tutar.

fransız mıransız ama dua ediyorum adama.

merhaba bayanlarr

bende dukan diyetine yeni başlayanlardanım bugün 4. günüm atak devresindeyim boyum 1,74 59,7 kiloda başladım 400 grm falan vermişimdir biraz az ama benim sadece göbeğim ve bel çevremde yağlanma vardı zaten hedef kilomda 55 bu kadar az kilo vermem normalmi çok kilolu olmadığımdan yavaş mı veriyorum ne dersiniz?

Bende 15/3 de basladım 4 verdim bazen daha az görüyorum 5e kadar çıkıyor fark sonra4 e geliyor:)
çok yavas veriyorum yada bir hata ediyorum diye düşünüp duruyordum
sizi okuyunca normalim gari dedimm::))

aynen bende..bu yüzden haftanın 1 günü tartılmaya karar werdimmm..heyecanla pazarı bekliorum inş.bi eksi görürümde hevesim kursağımda kalmaz

merhaba arkadaslar birşey sorucam ? sinbonun dijital tartısını kullanan varmı aranızda ?

ewt bende kullanıorum.güsel hem fiyatıda uygun.

evet stres yağ yakımına çok büyük engelmiş bir yerde okumuştum...

ya kızlar bizle alakasız ama,forum takipte ne topikler var öyle.insanların ne dertleri var tövbe yarabbim..bizim tek derdimiz kilo olsun...ay biraz baktım içim şişti..bir de seviyesiz konuşmalar...burası gerçekten düzey konusunda mükemmel..

yaaaaa vallaaaa .... ne tesadüf bende baktım biraz yaaa....valla allahıma çok şükür... bizim birtek kilo derdimiz var...Allahım onlara da en kısa zamanda dermanlarını versin....

[ı][/ı]
kızlar bugun benim atak 3.gunum ve hıc spor yapmıyorum halsız hıssedıorum kendımı cunki,seyıre gecınce leslie yle takılıyım bi sure dıyorum ne dersınız ?

aynen tatlım bende boş kaldığımda bakındım biraz...
özellikle fal bölümüne filan ama çok seviyesizce şeyler var cidden :)
bizim topiğimiz güzel yaaa maşaaallaaah

[ı][/ı]
kızlar bugun benim atak 3.gunum ve hıc spor yapmıyorum halsız hıssedıorum kendımı cunki,seyıre gecınce leslie yle takılıyım bi sure dıyorum ne dersınız ?

seyride leslie yapabilirsin çok eğlenceli:)
birde halsiz hissediyorsan mutlaka vitamin desteği almanı tavsiye ederim.

herkese merhaba pazartesiden itibaren ben de aranıza katılmak istiyorum,geçen yaz bi süre dukan diyetini yapmıştım kilo da vermiştim. yeniden başlamak istiyorum ama önce arkadaşımdan kitabımı almam gerek kafama takılan bir şey var. pazar günü spora başlıyorum. bu diyet atak döneminde çok fazla halsizliğe neden olur mu ne dersiniz kızlar?

kızlar ben şimdi diyetimi bozmusmu oldum ya..öğlen birim olarak gıttık yemege ve ızgara tavuk sıparıs ettım. ızgara dıye yagda kızartılmıs sadece 1 parca tavuk geldi. hem ac kaldım hemde yağda kızartılmıs tavuk yemek zorunda kaldım. üstünede yürüyemedim.. vicdanımı rahatlatın lütfeeeeeeeeennnn yarın bide üstüne bidaha artı çıkarsam intihar ederim olamaz ya...

yok canım olur mu öyle şey.bozulmadı tabi ki hepimizin başına geliyor bu durum.aynen devam et sen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…