Evet canım doğru... katılıyorum sana haklısınnn....Herkesin bünyesi de farklı elbette...Ama bence ..naçizane.. yolu yarılamışsınn.. Yumruk fln denedin mi bilemiyorum ama.....Bu kadar emeğe yazık etmek ne kadar doğru....onu düşünmek lazımm...
bunu içimizde en iyi bilenlerden biri değil gerçekten en iyi bilen selin... ama bu can sıkıldımı sıkılıyo be kardeşim... düzelir bir iki güne bişeyi kalmaz... sevgilisi onu görsün "bu halin ne incecik olmuşssun prensesim" yeter artık desin de görelim bakalım...
selin sıkma canını bende yaşadım o durmu biliyorsun.
şu ipek kirpik ne kadar süre kalabiliyor.benim de görümce estetisyen antalya da güzelse yaza be de ona yaptırayım:)))
aylarcaaa kalabiliyor... keşke benim de bi eşim dostum olsaydı bu işi yapan... çoook pahalı çünkü
Haklısın, dayanmak zor. Kabul ediyorum. Sıkıldın onu da biliyorum, haftada bir kilo verdiğin günler var iken neden ayda 1 kilo dediğini de duyar gibiyim ama bu ay öyle oldu diye diyet bırakmak kolaya kaçmak olur. Sporunu yapıyorsun, diyetini tam yapıyorsun mükafatını almak istiyorsun haklısın ama neden kendini cezalandırma yolunu seçiyorsun, diyeti bırakmak bence kendine yapacağın en büyük haksızlık.
Kıyafetlerini düşün, gelen tepkileri düşün, tartı sana aynısını söylemese de tepkiler eminim ki farklı. Bırak biraz tartılma, takılma o alete ne derse desin, sen diyetini yapmaya devam et, bir gün istediğin kiloya ineceksin, er ya da geç bu olacak, olmayacak diye bir şey yok, tek bir şey var, o da SEN İSTERSEN OLACAK.
Burda sana sayfalar dolusu ikna mesajı yazalım sen olmaz dersen olmaz, devam edicem ayda bir de gitse hiç gitmese de devam edicem dersen olur.
bırakmaz... bırakıcam demiyor elbette ama bu can sıkıntısı da görmezden gelicek boyutta olmadığının farkındayız hepimiz..
selinim sadece bu aya has bi durum bu... bide düşnsene stres sıkıntın da hat safhada.... ankaraya git gel eksilmezsen ben insan değilim bak söyliyim... orda fazla kaçamak yapma yaparsan da 1 hafta sonra - lerdesin... stres insanı çok etkiliyor.. en basiti vücudumuzu kastığımızda bile ağırlaşıyoruz... gerginlikte farkında olmadan ağırlaşıyoruz zaten... biraz sakin ol yeter... seni ne mutlu edicekse küçücük onlardan ye ama sadece tadına bak küçücük ye... ve bitir gitsin... senden çok daha mı güçlü bu pis kilolar... elbette değil sadece sorlu bi geçiş süresi bu sende altından kalkıcaksın inşallah...
evet kilo verenlerle bende mutlu oluyoum.
ama sende ayda sadece 1 kg versen canın sıkılmaz mı?
bak şöyle söyliyim 12 martta 70.5 kg çıkmışım tartıda ok? bugün 13 nisan yani tam 1 ay değil mi? bugün çıkan kilomu söylim 69.400 yani 1100 fark var?
eee şimdi sen söyle haftada 500 gr veriyorum diye isyan edenler... bugün 100 gr verdim diye isyan edenler...
yada benim yerime kendini koy sadece 1 kg için 30 gün uğraşırmıydın ??? bence hayıır.... 2 haftada 1 kg verenler bile bana bu diyet yaramıyor deyip bırakabilirken...
siz bana hala silkelen devam et diyorsunuz....
banada yazık yaa....
anlıyorum seni arkadaşım. o kadar zaman aç kalmaya dikkat etmeye rağmen bendede aynısıknıtı var. gitmyior bir türlü
bfite gittim 1 ay. başlangıçta ve bitişte tarttılar beni. sadece 1 kilo giden. benim kadar dikkat etmeyen arkadaşım 2buçuk kilo verdi.
bell ibir noktaya gelince gitmiyor işte. sakın kızıpta bırakma diyetini. gidecek zamanla. 2 haftada anca 5gram gidiyor. ah o da bu haftaya denk geldi. bi sonraki ---- yi ne zaman görecem merak ediyorum.
17 ocakta başaldım. koca 3 ayda giden sadece 9 kilo.
ne yapayım. bırakıpta geri mi alayım. yoksa biraz daha mı direneyim.
az kaldı zaten. 2 kilo daha gitsin bırakacam.böyle böyle avutuyorum kendimi. 3 aydır pizza yok pilav yok hamburger yok kızartma yok ........ yok oğlu yok
kabul ediyorum kaçamaklarım var ama abartı değil. bu kadar az gitmeside tamamen benim bünyemle ilgili.
ayın şekilde az ---- göremn yine senin bünyenle alakalı.
aynen kuzu valla al beni vur sana
bukadar kişiye destek olup kendimiz için birşey yapamayan tayfaa
dukan bize madalya vermeli vallaa
Selam kızlar, bende başlayalı 30 gün oldu, ilk zamanlar zorlu geçti ama alıştım sonunda.
69.5 ile başladım bu sabah 65.3 geldim çok mutluyum :)) hedefim 57 !!
10 gün atak yaptım, şuan seyire devam ediyorum. Geçenlerde tatlandırıcı ile tavuk gögüsü yaptım yulah keğeği olduğundan çok lezzetli olmasa da idare etti biraz. Mayıs sonuna kadar seyire devam etmeyi düşünüyorum. Biraz daha sabır diyorum kendime özlediğim şeyler olunca. Tatile fit gitmek istiyorum..
bende yüzmeye gitmek istiyorum. hem şekilenme hem keyif açısından. havaalrda ısınıyor artık. kızımla gideris yakında.
tartımı bazen alıp camdan aşağıya fırlatmak istiyorum. eminim o zaman kendimi daha iyi hissedeceğim.
merhaba arkadaslar birşey sorucam ? sinbonun dijital tartısını kullanan varmı aranızda ?
evet stres yağ yakımına çok büyük engelmiş bir yerde okumuştum...bırakmaz... bırakıcam demiyor elbette ama bu can sıkıntısı da görmezden gelicek boyutta olmadığının farkındayız hepimiz..
selinim sadece bu aya has bi durum bu... bide düşnsene stres sıkıntın da hat safhada.... ankaraya git gel eksilmezsen ben insan değilim bak söyliyim... orda fazla kaçamak yapma yaparsan da 1 hafta sonra - lerdesin... stres insanı çok etkiliyor.. en basiti vücudumuzu kastığımızda bile ağırlaşıyoruz... gerginlikte farkında olmadan ağırlaşıyoruz zaten... biraz sakin ol yeter... seni ne mutlu edicekse küçücük onlardan ye ama sadece tadına bak küçücük ye... ve bitir gitsin... senden çok daha mı güçlü bu pis kilolar... elbette değil sadece sorlu bi geçiş süresi bu sende altından kalkıcaksın inşallah...
ya kızlar bizle alakasız ama,forum takipte ne topikler var öyle.insanların ne dertleri var tövbe yarabbim..bizim tek derdimiz kilo olsun...ay biraz baktım içim şişti..bir de seviyesiz konuşmalar...burası gerçekten düzey konusunda mükemmel..
ya kızlar bizle alakasız ama,forum takipte ne topikler var öyle.insanların ne dertleri var tövbe yarabbim..bizim tek derdimiz kilo olsun...ay biraz baktım içim şişti..bir de seviyesiz konuşmalar...burası gerçekten düzey konusunda mükemmel..
[ı][/ı]
kızlar bugun benim atak 3.gunum ve hıc spor yapmıyorum halsız hıssedıorum kendımı cunki,seyıre gecınce leslie yle takılıyım bi sure dıyorum ne dersınız ?
yok canım olur mu öyle şey.bozulmadı tabi ki hepimizin başına geliyor bu durum.aynen devam et sen:))kızlar ben şimdi diyetimi bozmusmu oldum ya..öğlen birim olarak gıttık yemege ve ızgara tavuk sıparıs ettım. ızgara dıye yagda kızartılmıs sadece 1 parca tavuk geldi. hem ac kaldım hemde yağda kızartılmıs tavuk yemek zorunda kaldım. üstünede yürüyemedim..vicdanımı rahatlatın lütfeeeeeeeeennnn yarın bide üstüne bidaha artı çıkarsam intihar ederim olamaz ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?