Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

halsizlik olur ama zaten atakta da yürüyüş var.çok zorlamadan yap istersen...

halsizlik olur ama zaten atakta da yürüyüş var.çok zorlamadan yap istersen...

atakta da 20 dk yürüyüş yazıyordu sanırım haklısın, sporda daha ağır hareketler olursa diye düşündüm. gerçi ne kadar ağır olabilir daha yeni başlayan birine :)) ben pazar günü alışverişimi yapıym mutfağı dukana hazır ediym :)

geçen seferde yulaf kepeğini bulamamıştım,az önce internetten baktım satılıyormuş ama pazartesiye kadar elime ulaşmaz.. dışarıda nerede bulabilirim aktarlarda var mıdır?

artık birçok yerde var.sadece küçük yerlerde zor bulunuyor.migros real vs gibi marketlerde ve aktarlarda var.netten alan arkadaşlarımızda çok sayıda.hem sanırım daha ekonomik toplu alımlarda..

Evet bence de çok eglenceli butun serisini indirmiştim zamanında,ama çok konusuyo yahu,bende kıt ingilizcemle ne dediğini anlamaya çalısmaktan hareketleri kaçırıyorum

yok canım olur mu öyle şey.bozulmadı tabi ki hepimizin başına geliyor bu durum.aynen devam et sen:))

canım benım cok sağollll...

aktarada da gormustum ben. realde ve migrosta bulan arkadaslarda var.

Yahu kitap elimde olmama ragmen aklıma bır yıgın soru gelio sürekli.Goji yerine yaban mersini yesek ne olur aynı familyadan yazıo ınternette hem benzıolarda.goji bulamadım ben.ayrıca Selincim sana katılıyorum cok masraflı bi diet bu insan sonuc da alamayınca gercekten sınırleri bozulur

yulaf kepeği Rossmann, kipa, migros, real gibi yerlerde var. dukanın orjinal kepeğine en yakını Doğalsan marka.
genelde kahvaltılık gevrekler, unlar ve pasta malzemeleri yakınlarında oluyor.
izmit migrosta kasap reyonun önündeki yerdeki sepetteydi :)

alosinemsu teşekkür ederim canım, ru sheim olarak aratmıştım ama doğalsan daha yakınsa onu bulmaya çalışırım. migrosu talan ederim artık :) bulmadan dönmek yok

[ı][/ı]
kızlar bugun benim atak 3.gunum ve hıc spor yapmıyorum halsız hıssedıorum kendımı cunki,seyıre gecınce leslie yle takılıyım bi sure dıyorum ne dersınız ?

En kötü gündesin, ben 3. gün "yok ben bu diyeti yapamayacağım" demiştim.Hergün saat:15-16 arası çok çok kötü oluyordum.Ama Yarim'in önerisi ile, yulaf kepeği hakkımın yarım kaşığını öğlen daha pek de fena olmadan light yoğurda karıştırıp yemeğe başladım.O gün bugündür hiç sorunum yok.tavsiye ederim.

Bence peçete ile yağını aldıysan bi de akşam haşlanmış yumurta beyazı yersin Dukan affeder:))

Nerede oturuyorsun bize yakınsan (Nişantaşı iş yeri Bahçelievler ev) sana tarif ederim.

canlar merhabalar....

acaba bu diyet esnasında göğüs sarkmasına karşı nasıl bir önlem alınablir?
böyle vücutça yumuşadım sanki böyle birşey olsun istemiyorum.... bir önlemi var mı yoksa bişi olmaz mı?

canlar merhabalar....

böyle vücutça yumuşadım sanki böyle birşey olsun istemiyorum.... bir önlemi var mı yoksa bişi olmaz mı?

canlar merhabalar....

kitabı dün sipariş ettim, şuan elimde
kızlarrr benim en fazla 3 kilo fazlam var ama yağlardan gitmesi lazım. yani bölgesel olmalı. kitabı okuyayım da heralde bu dukan yağlardan verdiriyo değil mi :)

Allah.ımmmm hepimize hayırlı incelmeler nasip etttttt

3 kg mı fazlaaaan vaar????
ve dukan yapacaksın??
şimdi sana soru yaşın kaç? evli misin ve çocuğun var mı?

3 kg mı fazlaaaan vaar????
ve dukan yapacaksın??
şimdi sana soru yaşın kaç? evli misin ve çocuğun var mı?

evet canım ben 49 kiloyum. yaşım 26, bekarım. ama inan gören 55 falansın diyo. göbek ve bel bölgemde bütün kilolar. 46 falan olmuştum bi ara iyi hissetmiştim. 3 kiloyu normal yollarla veremedin mi de. veremiyorum, kısamıyorum bi türlü çikolatayı bırakamadım. bu arada ben sürekli dikkat eden biriyim. 1 hafta salsam 50yi geçerim, çok müsait bünyem. boyum 155 civarı net bilmiyorum.

cnm dukanın kendı onerdıgı hareketler var ama gogus için var mı bilmiorum bi bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…