halsizlik olur ama zaten atakta da yürüyüş var.çok zorlamadan yap istersen...herkese merhaba pazartesiden itibaren ben de aranıza katılmak istiyorum,geçen yaz bi süre dukan diyetini yapmıştım kilo da vermiştim. yeniden başlamak istiyorum ama önce arkadaşımdan kitabımı almam gerekkafama takılan bir şey var. pazar günü spora başlıyorum. bu diyet atak döneminde çok fazla halsizliğe neden olur mu ne dersiniz kızlar?
halsizlik olur ama zaten atakta da yürüyüş var.çok zorlamadan yap istersen...
artık birçok yerde var.sadece küçük yerlerde zor bulunuyor.migros real vs gibi marketlerde ve aktarlarda var.netten alan arkadaşlarımızda çok sayıda.hem sanırım daha ekonomik toplu alımlarda..atakta da 20 dk yürüyüş yazıyordu sanırım haklısın, sporda daha ağır hareketler olursa diye düşündüm. gerçi ne kadar ağır olabilir daha yeni başlayan birine :)) ben pazar günü alışverişimi yapıym mutfağı dukana hazır ediym :)
geçen seferde yulaf kepeğini bulamamıştım,az önce internetten baktım satılıyormuş ama pazartesiye kadar elime ulaşmaz.. dışarıda nerede bulabilirim aktarlarda var mıdır?
aynen tatlım bende boş kaldığımda bakındım biraz...
özellikle fal bölümüne filan ama çok seviyesizce şeyler var cidden :)
bizim topiğimiz güzel yaaa maşaaallaaah
seyride leslie yapabilirsin çok eğlenceli:)
birde halsiz hissediyorsan mutlaka vitamin desteği almanı tavsiye ederim.
yok canım olur mu öyle şey.bozulmadı tabi ki hepimizin başına geliyor bu durum.aynen devam et sen:))
atakta da 20 dk yürüyüş yazıyordu sanırım haklısın, sporda daha ağır hareketler olursa diye düşündüm. gerçi ne kadar ağır olabilir daha yeni başlayan birine :)) ben pazar günü alışverişimi yapıym mutfağı dukana hazır ediym :)
geçen seferde yulaf kepeğini bulamamıştım,az önce internetten baktım satılıyormuş ama pazartesiye kadar elime ulaşmaz.. dışarıda nerede bulabilirim aktarlarda var mıdır?
yulaf kepeği Rossmann, kipa, migros, real gibi yerlerde var. dukanın orjinal kepeğine en yakını Doğalsan marka.
genelde kahvaltılık gevrekler, unlar ve pasta malzemeleri yakınlarında oluyor.
izmit migrosta kasap reyonun önündeki yerdeki sepetteydi :)
[ı][/ı]
kızlar bugun benim atak 3.gunum ve hıc spor yapmıyorum halsız hıssedıorum kendımı cunki,seyıre gecınce leslie yle takılıyım bi sure dıyorum ne dersınız ?
kızlar ben şimdi diyetimi bozmusmu oldum ya..öğlen birim olarak gıttık yemege ve ızgara tavuk sıparıs ettım. ızgara dıye yagda kızartılmıs sadece 1 parca tavuk geldi. hem ac kaldım hemde yağda kızartılmıs tavuk yemek zorunda kaldım. üstünede yürüyemedim..vicdanımı rahatlatın lütfeeeeeeeeennnn yarın bide üstüne bidaha artı çıkarsam intihar ederim olamaz ya...
yulaf kepeği Rossmann, kipa, migros, real gibi yerlerde var. dukanın orjinal kepeğine en yakını Doğalsan marka.
genelde kahvaltılık gevrekler, unlar ve pasta malzemeleri yakınlarında oluyor.
izmit migrosta kasap reyonun önündeki yerdeki sepetteydi :)
kitabı dün sipariş ettim, şuan elimde
kızlarrr benim en fazla 3 kilo fazlam var ama yağlardan gitmesi lazım. yani bölgesel olmalı. kitabı okuyayım da heralde bu dukan yağlardan verdiriyo değil mi :)
Allah.ımmmm hepimize hayırlı incelmeler nasip etttttt
3 kg mı fazlaaaan vaar????
ve dukan yapacaksın??
şimdi sana soru yaşın kaç? evli misin ve çocuğun var mı?
canlar merhabalar....
acaba bu diyet esnasında göğüs sarkmasına karşı nasıl bir önlem alınablir?
böyle vücutça yumuşadım sanki böyle birşey olsun istemiyorum.... bir önlemi var mı yoksa bişi olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?