evet canım ben 49 kiloyum. yaşım 26, bekarım. ama inan gören 55 falansın diyo. göbek ve bel bölgemde bütün kilolar. 46 falan olmuştum bi ara iyi hissetmiştim. 3 kiloyu normal yollarla veremedin mi de. veremiyorum, kısamıyorum bi türlü çikolatayı bırakamadım. bu arada ben sürekli dikkat eden biriyim. 1 hafta salsam 50yi geçerim, çok müsait bünyem. boyum 155 civarı net bilmiyorum.
canım tamamen kendi fikrimi söylicem oda samimiyetinize güvenerek.
dukan hayatın boyunca sadece 2 kere yapabileceğin uzun soluklu bir diyet. evet yağ yakımı var doğru ama sadece 3 kg bence değmez.
3 kiloyu normal yol ile veremediysen ve sorun bel ve göbek bölgendeyse ben senin yerinde olsam pilatese yazılırdım kg olarak inmesemde bölgesel olarak incelirdim.
ayrıca luk gölü tuzu + sauna şortunuda ciddi anlamda tavsiye ediyorum.
tabiki senin kararın ama senin sorunun kilo değil vücut şekillendirme onun için bence spora yönelmelisin?
tavsiyen için saol canım, haklısın da. ben de biliyorum ki spor lazım bana. ama çevremde pilates yok. evde de spor yapamıyorum ben. tek yapabildiğim yürüyüş. zaten ince olan bacaklarıma kas yaptı o da. luk gölü tuzu ve sauna şortunu düşünmemiştim hiç. onlara bakıcam saol canım
cnm dukanın kendı onerdıgı hareketler var ama gogus için var mı bilmiorum bi bak istersen...
yook bırakama zaten çünkü bırakırsam birdaha başlayamam diyete ve bu beni çok üzer...
bu zamana kadar aklıma ne koyduysam yaptım ben... ankaradan döndükten sonra tartıyı filanda kaldırcm ortadan...
mayısın son haftası beya haziranın ilk haftası sözüm var benim inan şugün bırakıyım +3+4 alırım ben biliyorum vücudumu...
ama canım sıkkın cidden... hani ben sadece ekmeği kesip 2 ayda 7 kg verdim dukandan önce vücudumu alıştırayım diye...
ayda 1 ne ya şaka gibii vallaaa
merhaba bayanlarr
bende dukan diyetine yeni başlayanlardanım bugün 4. günüm atak devresindeyim boyum 1,74 59,7 kiloda başladım 400 grm falan vermişimdir biraz az ama benim sadece göbeğim ve bel çevremde yağlanma vardı zaten hedef kilomda 55 bu kadar az kilo vermem normalmi çok kilolu olmadığımdan yavaş mı veriyorum ne dersiniz?
Haklısın valla! Ama o gidenler muhtemelen çabucak gelirdi bu diyeti yapmasaydın. Şimdi yağ gitmiştirKalıcı kalıcı gidiyoo oh ohhh :))
Sen şu yumruk mudur nedir onu yap gerçekten. Yine bir şey farketmezseeee, alamazsınız benim elimden Dukan'ı:))
herkese merhaba pazartesiden itibaren ben de aranıza katılmak istiyorum,geçen yaz bi süre dukan diyetini yapmıştım kilo da vermiştim. yeniden başlamak istiyorum ama önce arkadaşımdan kitabımı almam gerekkafama takılan bir şey var. pazar günü spora başlıyorum. bu diyet atak döneminde çok fazla halsizliğe neden olur mu ne dersiniz kızlar?
4 gün atağım bir gün beyaz günüm kesin var haftaya ne zor bünyem varmış benim yhaaa
ben kivi yedimmmmmmmm:18::18::18::18::18:
ohhh helali hoş olsun 1 saniye bile duraklamya sebep olmasın inşallah .........:)
Kızlar, hani şu hazır satılan light dondurmalar, tatlılar var ya, günlük süt tüketimi dahilinde onlardan yesek olur mu? Yoksa kendimiz mi yapmalıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?