Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım tamamen kendi fikrimi söylicem oda samimiyetinize güvenerek.
dukan hayatın boyunca sadece 2 kere yapabileceğin uzun soluklu bir diyet. evet yağ yakımı var doğru ama sadece 3 kg bence değmez.
3 kiloyu normal yol ile veremediysen ve sorun bel ve göbek bölgendeyse ben senin yerinde olsam pilatese yazılırdım kg olarak inmesemde bölgesel olarak incelirdim.
ayrıca luk gölü tuzu + sauna şortunuda ciddi anlamda tavsiye ediyorum.
tabiki senin kararın ama senin sorunun kilo değil vücut şekillendirme onun için bence spora yönelmelisin?

tavsiyen için saol canım, haklısın da. ben de biliyorum ki spor lazım bana. ama çevremde pilates yok. evde de spor yapamıyorum ben. tek yapabildiğim yürüyüş. zaten ince olan bacaklarıma kas yaptı o da. luk gölü tuzu ve sauna şortunu düşünmemiştim hiç. onlara bakıcam saol canım

hım gidebileceğin bir yer yoksa sana callanetics tavsiye ederim evde yaparsın ve incelirsin
yapamıyorum diye birşey yok valla insan isteyince neler yapabiliyor:) bekarsın zaten:) burda 2 çocuğu olan yemek , temizlik , eş ile ilgilenmenin dışında evde sporunu yapan bir sürü arkadaşımız var sadece TVnin karşısında oturup dizi izlemekten biraz feragat ediceksin:)
istersen olur güven bana:)
bende yapamıyorum diyordum aldım eve eliptik bisiklet o orda durdukça yapma zorunluluğu hissediyorum...
bir kere başla devamı gelir:)

Haklısın valla! Ama o gidenler muhtemelen çabucak gelirdi bu diyeti yapmasaydın. Şimdi yağ gitmiştir Kalıcı kalıcı gidiyoo oh ohhh :))

Sen şu yumruk mudur nedir onu yap gerçekten. Yine bir şey farketmezseeee, alamazsınız benim elimden Dukan'ı :))

Heralde veremezsin.. Daha ne kadar verebilirsin ki :S Manken falan mısınız siz :S Biz burda ayda 1-2 kilo verirken siz o 400'ü iyi vermişsiniz. Tabi ki insanın yağ oranı ne kadar azsa, kilo verme hızı o kadar düşer.

Son düzenleme:

4 gün atağım bir gün beyaz günüm kesin var haftaya ne zor bünyem varmış benim yhaaa

Ben de pek halsizlik olmadı. Ama az yemeğe, diyetlere alışkın biriyim. Et ürünlerini de sebzeden daha çok severim, belki bu sebeplerdendir. Canımın tatlı istemesi dışında hiç bir problemim yok. Gayet yapılabilir bir diyet. Tabi sonuç elde edemezsem, bu fikirlerim değişecek!!

4 gün atağım bir gün beyaz günüm kesin var haftaya ne zor bünyem varmış benim yhaaa

Evet yaaa!! Benim ki de şimdiden başladı direnmeye!! Hemen hasta olcam falan sanıyo bu bünyem. Yok güzelim yaaa!! Zayıfla sen!! Hasta olmam 3-5 kilo versem, Allah'ın izniyle... :)) Asıl veremezsem psikolojik hasta oluyorum :S :S Ah bi beni dinlese şu bünyeeemmm!!! :)

selam herkese,

günlerdir sizi sessizce takip ediyorum, sizden kuvvet alıyorum, seviniyorum, üzülüyorum...kendimden birşeyler buluyorum.
bende yaklaşık 1,5 aydır Dukan yapıyorum ve toplamda 7 Kg vermiş bulunuyorum. Hayatımda yaptığım en rahat en kolay ve doyurucu diyet, çevrede ki herkese tavsiye ediyorum hatta yapmaları için gaz veriyorum :)

Şöyle ufak bir ceee yaparak bende yazmak istedim...herkese - li günler diliyorum.

Kızlar, hani şu hazır satılan light dondurmalar, tatlılar var ya, günlük süt tüketimi dahilinde onlardan yesek olur mu? Yoksa kendimiz mi yapmalıyız?

1 kaşık konserve mısır yidiiiiiimmmmmmmmm ehehehehe çok bişi olur mu acep:26::26::26::26.:26::26::18::18::18::18:

Kızlar, hani şu hazır satılan light dondurmalar, tatlılar var ya, günlük süt tüketimi dahilinde onlardan yesek olur mu? Yoksa kendimiz mi yapmalıyız?

bence kendimiz yapmalıyız... her ne kadar light olsa da birebir light ürünler kullanılamayabilir... örn; süt lighttır ama şeker yerine tatlandırıcı koymamıştır adamlar... o yüzden riskli bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…