ben kivi yedimmmmmmmm:18::18::18::18::18:
ahahahahhaha cidden güldüm yhaaaa
afiyet olsun canımmm iyicene savsaklamaya başladık bak sanada pazara kadar müsade pazartesinden itibaren sıkı diyetteyiz
1 kaşık konserve mısır yidiiiiiimmmmmmmmm ehehehehe çok bişi olur mu acep:26::26::26::26.:26::26::18::18::18::18:
1 kaşık konserve mısır yidiiiiiimmmmmmmmm ehehehehe çok bişi olur mu acep:26::26::26::26.:26::26::18::18::18::18:
hööösttttttttt
ağzım sulandı çok fenaa
ben kivi yedimmmmmmmm:18::18::18::18::18:
sayın hanfendi sanada pazara kadar müsade pazartesi gününden sonra bu topikteeeeee kaçamak lafı duymıcaaaaaam heeeeeyttttt
Afiyetler olsuunnnn!!!Kividen ne olacak yaa! Boşver!! Erik çıksın, yeşil semsert ekşi erik yicem hart hurt :))
ahahahahhaha cidden güldüm yhaaaa
afiyet olsun canımmm iyicene savsaklamaya başladık bak sanada pazara kadar müsade pazartesinden itibaren sıkı diyetteyiz
hööösttttttttt
ağzım sulandı çok fenaa
tü bana tüüü...GELİNLİĞİNİN ÜZERİNDE YEŞİL LEKELER ÇIKACAK.SIK DİŞİNİ NE KALDI?
DÜN GECE MASADA DURAN: TUZLU KEK, PUF PASTA, SALATA, MERCİMEK KÖFTESİ, KADAYIF, RAKI (İNANIN BENİM İÇİN EN ZORLARINDAN BİRİ TATMADIM BİLE) İLE 2,5 SAAT MÜCADELE ETTİM.ISRARLARI ANLATMIYORUM, SİZ TAHMİN EDİN:)) NİYE BİLİYO MUSUN YARİM BU KADAR AZMEDİP VERMİŞ BEN DE VEREBİLİRİM.ŞİMDİ SİTEDEKİ ARKADAŞLARA İHANET OLMASIN DEDİM.
BİLİYORUM SÜRECİN UZUN ÇOK YORULDUN AMA SENİN ELİNDE SÜPER Bİ MOTİVASYON MALZEMESİ VAR.YEDİĞİN HERŞEY GELİNLİĞE LEKE YAPACAK O YÜZDEN YEME BARİ...SEN BİLİYO MUSUN BEN O HATAYI YAPIP ŞİŞMAN GELİN OLMUŞTUM.(ŞİŞMAN DERKEN 64kG.) RESİMLERİM HİÇ GÜZEL ÇIKMADI.KENDİMİ HİÇ GÜZEL HİSSETMEDİM O GÜN..ŞİMDİ 77 KG TAŞIYOR BÜNYE..SAKIN KENDİNİ BIRAKMA..
sayın hanfendi sanada pazara kadar müsade pazartesi gününden sonra bu topikteeeeee kaçamak lafı duymıcaaaaaam heeeeeyttttt
Gerçekten 1 kaşıksa ve başka da bir kaçamak yapmadıysan ne olacak ayol ondanHiç bişeeyyyciikk olmaazz!!!
GELİNLİĞİNİN ÜZERİNDE YEŞİL LEKELER ÇIKACAK.SIK DİŞİNİ NE KALDI?
DÜN GECE MASADA DURAN: TUZLU KEK, PUF PASTA, SALATA, MERCİMEK KÖFTESİ, KADAYIF, RAKI (İNANIN BENİM İÇİN EN ZORLARINDAN BİRİ TATMADIM BİLE) İLE 2,5 SAAT MÜCADELE ETTİM.ISRARLARI ANLATMIYORUM, SİZ TAHMİN EDİN:)) NİYE BİLİYO MUSUN YARİM BU KADAR AZMEDİP VERMİŞ BEN DE VEREBİLİRİM.ŞİMDİ SİTEDEKİ ARKADAŞLARA İHANET OLMASIN DEDİM.
BİLİYORUM SÜRECİN UZUN ÇOK YORULDUN AMA SENİN ELİNDE SÜPER Bİ MOTİVASYON MALZEMESİ VAR.YEDİĞİN HERŞEY GELİNLİĞE LEKE YAPACAK O YÜZDEN YEME BARİ...SEN BİLİYO MUSUN BEN O HATAYI YAPIP ŞİŞMAN GELİN OLMUŞTUM.(ŞİŞMAN DERKEN 64kG.) RESİMLERİM HİÇ GÜZEL ÇIKMADI.KENDİMİ HİÇ GÜZEL HİSSETMEDİM O GÜN..ŞİMDİ 77 KG TAŞIYOR BÜNYE..SAKIN KENDİNİ BIRAKMA..
ayyyyyyy..
sıkı denetim ilan etti prensesimm...
tü bana tüüü...
pehh beee ben 64 kilo gelin olsam varyaa... kocişim beni kucakında götürer efimiseee
yaa bişi sorucam kivinin wc olayında sıkı bi etkisi var galibaaa
bismilllahhh
tü bana tüüü...
pehh beee ben 64 kilo gelin olsam varyaa... kocişim beni kucakında götürer efimiseee
bismilllahhh
öyle ilan ettim valla herkesler kaçamak peşinde birşey olmazlar arttı gitti sitede vallaa
bende onlara güvenip yapıyorum hep kaçamak yoksa yapar mıyım
ay oldu nisan hadi bitti de mayıs ne o hepimizin en az 6-7-8 kg fazlalığı var yok öyleee kivi yedim , elma yedim , çikolata yedim :)
bu iş böyle olmıcak
hafta sonu canınız ne çekiyorsa ucundan yesin herkes ve pazartesi silkelenip ilk baştaki gibi başlıyoruz...
bak 1 hafta sonra nasıl eksileri görcezzz
dipnot : hala kendini motive etmeye çalışan masum dukanlı
uuffffffff çok etkilendim bebeğimmmöyle ilan ettim valla herkesler kaçamak peşinde birşey olmazlar arttı gitti sitede vallaa
bende onlara güvenip yapıyorum hep kaçamak yoksa yapar mıyım
ay oldu nisan hadi bitti de mayıs ne o hepimizin en az 6-7-8 kg fazlalığı var yok öyleee kivi yedim , elma yedim , çikolata yedim :)
bu iş böyle olmıcak
hafta sonu canınız ne çekiyorsa ucundan yesin herkes ve pazartesi silkelenip ilk baştaki gibi başlıyoruz...
bak 1 hafta sonra nasıl eksileri görcezzz
dipnot : hala kendini motive etmeye çalışan masum dukanlı
Ayyy kızlaaaarrrr....çok alemsiniiiizzzz yaaaaaa...gülmekten fenalık geçircem burdaa yaaaaa....
Nilesss ankara da yiyip içmeyi kafaya koydun anlaşılann....p.tesi den itibaren dediğine göreee.....
tü bana tüüü...
bismilllahhh
suuussss kızzzzz....hepimiz kivi yemeye başlarmışız şimdiiiiii ...........
sENİN BOYUN UZUNDUR BENİM YERDEN YÜKSEKLİĞİM 1,68CM
BAK ŞİMDİ KİWİ MASUM GELDİ GÖZÜME
insanın yediğini çıkarabilmesi çooooooooook güzelllsuuussss kızzzzz....hepimiz kivi yemeye başlarmışız şimdiiiiii ...........
benim de yerden yüksekliğim senden çok farklı sayılmaz... hatta kısayım bile 165-166 falan... ama o iri kemikler varyaaa... öldürüyo beni... doğurduğum gibi çocugumu suya atıcam hep yüzsün anası gibi voleybolla falan uğraşmasın... yazık sonra o da at gibi olucak günah çocuğa...sENİN BOYUN UZUNDUR BENİM YERDEN YÜKSEKLİĞİM 1,68CM
BAK ŞİMDİ KİWİ MASUM GELDİ GÖZÜME
işteeee buuuuu......bebiiiişşşşş......
uuffffffff çok etkilendim bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?