Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evettt ciddennn ayıppppp..sen ne yapmışsa yeeee.....p.tesiden itibaren de sıkı denetim altına giriyoz hep birlikteee.......

işteeee buuuuu......bebiiiişşşşş......

uuffffffff çok etkilendim bebeğimmm

sorun aldığımız bikinileri giyemicek olmak
okadar masraf ettik tutalım şu boğazımızıda giyelim yaza

ahahahahah bende yüzdüm 8-9 sene hemde bıraktımı teyzesi gibi tontiş olur sonra en güzeli tenis ya kim ne derse desin ver eline raket:)
ama benim hayalim baleye yollamak ufacıkken kuğu gibi olsun kızçeeem

yok anam benim velet yüzsün... yanında teniste yapabilir tabi... ayyyy bale de olar... o minicik totosunda balerin eteğiylee.... ısırırrım onu amaa

sayın hanfendi sanada pazara kadar müsade pazartesi gününden sonra bu topikteeeeee kaçamak lafı duymıcaaaaaam heeeeeyttttt

Valla ben su an eve yaptıgım yemeklerın tadına pişmiş mi diye bile bakmıyorum,ama havalar ıyıce ısınmaya baslayınca karpuzlara kirazlara nasıl dayanıcm onu bılmıyorum işte... :26:

Ahahahha Tam bir anne lafı hahahha

sevgili dukanzedelerim sizlere yeniden hayırlı ve mutlu, pazartesisi bol - li hafta sonları diliyorum......asla ve kat'a kaçamak yapmamak dileğiyle...
beni özleyin anacım byeeee!

Ahahahha Tam bir anne lafı hahahha

benim annemde tam annedirrr
öldürüyor beni gülmekten yaa aradım annemi dedimki ben çikolatamı götürsem giderken dedim oda tabi kızım çiçekte al dedi Allahın emriyle iste çocuğu dedi
ama birde ciddi söylüyooorr bayağı güldüümm

sonra pasta dedim insanlar şeker hastası ne o çabuk ölün gibilerinden dedi töbe töbeee
canlı çiçek götürcekmişim öyle dedi genç kaynana

kıyafet bakmaya çıkıyoruz bak ben yaşlanmadım senin nişanında kırmızı giycem deyip duruyoorr
sonrada vazgeçiyor benim gözlerim yeşil yeşil giycem diyor
oda diyete başlıcak haftaya 6 öğün diyeti annesi ne genç ne hoş dicekmiş insanlar onun için 6 kg vermesi gerekmiş

Arkadaşlarrr ben kaçıyorumm.....iyi hafta sonlarıı.....fazla kaçamak yokkk... nilescim güle güle git....gel...hayırlı yolculuklar... öpüldünüzzz canlaaarııımmmm......

165-167 e kısa demeyin yaaa. bozuluyorum.

1.70den 3-5 cm az. iyi bişi bu

yüzmedede omuzlar genişliyo. bi kere daha düşün bence. bale en güzei. ince fit bi vücut,çılpı gibi bacaklar. en ideali bale.

kızlar hepinize ii hafta sonları ve bol eksiler diliorumm...kendinize ii bakınn

İyi akşamlar kızlar

bugün resmen aç kaldım tüm gün dışarıdaydım
sabah 1 dilim dukan ekmek, peynir,çay oda aceleyle öğlen yoğurt akşam 5 e kadar açtım ay çok zor oldu, gittiğimiz yerin restaurantında hiç uygun bir şey yoktu aç aç gezdim valla

benim kızımda baleye gidiyor.6 yaşında ve 2 seneyi geçti başlayalı.bacağı yanmıştı öylede gitti,bugün olduğu gibi şiş ve mor bir gözlede gitti.kesinlikle tavsiye ederim duruşu ve hareketleri çok güzelleştiriyor.

Kızlar, hani şu hazır satılan light dondurmalar, tatlılar var ya, günlük süt tüketimi dahilinde onlardan yesek olur mu? Yoksa kendimiz mi yapmalıyız?

hazır dondurmalar biraz yağlı olur sanırım. onların light oluşu sadece şekersizliğinden. yoksa yine aynı normal dondurmalar gibi kremamsı bir şey onlar. ama madoda diabetik dondurma var. onu bir denemeyi düşünüyorum ben. o daha yağsız olur sanırım.

çok teşekkür ederim ben karar verimiyodum :)

atak bitti ki:)) hiç acıkmadım. güzeldi balık yedim tavuk yedim köfte yaptım yedim :)) dükkan 1,4kg dedi ben 2 ye yakın kilo verdim :)) bol su ve spor bence buna etkili olmuştur:))

Bütün haftanin yorgunlugu arti diyet öglen sonrasi bas dönmesi ve tansiyon düsmesi..Ögleden sonra tam anlamiyla dukan uygulamadim insallah duraklama yasamam..Herkese iyi hafta sonlari iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…