işteeee buuuuu......bebiiiişşşşş......
uuffffffff çok etkilendim bebeğimmm
canım kayınvalideceğim okadar uğraşıp birşeyler yapıyor ilk kez ve gelin adayı olarak gittiğin evde ben bune yemem diyet yapıyorum diyemem ayıp cidden
60 yaşında kadın senin için uğraşacak ne o hanfendi diyet yapıyor diye burun kıvırcakbuda annemin söylediği:))))
suuussss kızzzzz....hepimiz kivi yemeye başlarmışız şimdiiiiii ...........
sENİN BOYUN UZUNDUR BENİM YERDEN YÜKSEKLİĞİM 1,68CM
BAK ŞİMDİ KİWİ MASUM GELDİ GÖZÜME
no kivi yeeees gojiiiii
işteeee buuuuu......bebiiiişşşşş......
uuffffffff çok etkilendim bebeğimmm
insanın yediğini çıkarabilmesi çooooooooook güzelll
benim de yerden yüksekliğim senden çok farklı sayılmaz... hatta kısayım bile 165-166 falan... ama o iri kemikler varyaaa... öldürüyo beni... doğurduğum gibi çocugumu suya atıcam hep yüzsün anası gibi voleybolla falan uğraşmasın... yazık sonra o da at gibi olucak günah çocuğa...
sorun aldığımız bikinileri giyemicek olmak
okadar masraf ettik tutalım şu boğazımızıda giyelim yaza
ahahahahah bende yüzdüm 8-9 sene hemdebıraktımı teyzesi gibi tontiş olur sonra en güzeli tenis ya kim ne derse desin ver eline raket:)
ama benim hayalim baleye yollamak ufacıkken kuğu gibi olsun kızçeeem
sayın hanfendi sanada pazara kadar müsade pazartesi gününden sonra bu topikteeeeee kaçamak lafı duymıcaaaaaam heeeeeyttttt
canım kayınvalideceğim okadar uğraşıp birşeyler yapıyor ilk kez ve gelin adayı olarak gittiğin evde ben bune yemem diyet yapıyorum diyemem ayıp cidden
60 yaşında kadın senin için uğraşacak ne o hanfendi diyet yapıyor diye burun kıvırcakbuda annemin söylediği:))))
AhahahhaTam bir anne lafı hahahha
insanın yediğini çıkarabilmesi çooooooooook güzelll
benim de yerden yüksekliğim senden çok farklı sayılmaz... hatta kısayım bile 165-166 falan... ama o iri kemikler varyaaa... öldürüyo beni... doğurduğum gibi çocugumu suya atıcam hep yüzsün anası gibi voleybolla falan uğraşmasın... yazık sonra o da at gibi olucak günah çocuğa...
sorun aldığımız bikinileri giyemicek olmak
okadar masraf ettik tutalım şu boğazımızıda giyelim yaza
ahahahahah bende yüzdüm 8-9 sene hemdebıraktımı teyzesi gibi tontiş olur sonra en güzeli tenis ya kim ne derse desin ver eline raket:)
ama benim hayalim baleye yollamak ufacıkken kuğu gibi olsun kızçeeem
Kızlar, hani şu hazır satılan light dondurmalar, tatlılar var ya, günlük süt tüketimi dahilinde onlardan yesek olur mu? Yoksa kendimiz mi yapmalıyız?
günaydın kızlar
bugüne -500 gr ile uynadım çoook hoşuma gitti günlerdir hep 100 gr 100 gr gidiyordu dün bir arkadaş balık yediğim günler daha çok kilo veriyorum demişti bende dün onu uyguladım bilmiyorum acaba onun etkisi mi bir kez daha deniyeceğim bakalım
dukan kitabında az kilosu olanlar için 2/5 öneriyor dediğin gibi 6 kg ise yapabilirsin
hepinize günaydın dün benim atakta 2. günümdü; sabah tartıldım güne ben de -500 gramla başladım bu arada dünkü ekmek tarifini denedim süper olmuştu. Eşim bile ucundan biraz tırtıkladı
ekinsu seni de tebrik ediyorum demek balıklı günler daha iyi o zaman bu aralar hep balığa yüklenelim
makbulut atak günlerinden çok korkma saf protein aldığın için doyuyorsun ve seni uzun süre tok tutuyor eğer geceleri yeme istegin olursa light süt iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?