ben algidanın light dondurmasını aldım carte door çilekli vanilyalı kakaolu karışık yağ oranı düşük şeker yok ama çok sıkışınca yiyorum oda 2-3 tatlı kaşığı kadarhazır dondurmalar biraz yağlı olur sanırım. onların light oluşu sadece şekersizliğinden. yoksa yine aynı normal dondurmalar gibi kremamsı bir şey onlar. ama madoda diabetik dondurma var. onu bir denemeyi düşünüyorum ben. o daha yağsız olur sanırım.
evet atağın 3.günü biraz zor gelmişti banada sonra geçti atakta hep yürümüştüm hiç ihmal etmemiştim motivasyon daha çok oluyor sende 2 kg iyi vermişsinatak bitti ki:)) hiç acıkmadım. güzeldi balık yedim tavuk yedim köfte yaptım yedim :)) dükkan 1,4kg dedi ben 2 ye yakın kilo verdim :)) bol su ve spor bence buna etkili olmuştur:))
geçmiş olsunBütün haftanin yorgunlugu arti diyet öglen sonrasi bas dönmesi ve tansiyon düsmesi..Ögleden sonra tam anlamiyla dukan uygulamadim insallah duraklama yasamam..Herkese iyi hafta sonlari iyi geceler.
Bugun kavitasyona gittim 3er cm incelme oldu ust bacakta. Cok sasirdim.
bugun cumartesi topiğimiz yine çok sessiz olucak... hava da iç karartıcı...
selinim de gitti zaten...
ama çoooooooook güzel bir hafta sonu geçirip aramızda olucak prensesim...
hemde en büyük motivasyonuyla...
ben bu hafta çok yoruldum kızlar...perşembe günü tam 2 saat yüzmek fena yaptı beni...
dün akşam da tam 70 dk roman oynadım hemde aralıksız.... bide kurs çıkışı eve yürüyorum yaklaşık 20 dk yokuş tırmanıyorum... eve geldiğimde atletim bildiğiniz su olmuştu...
duşa zor attım kendimi... ve ayak bileklerim artık beni taşımıyo hissindeyim dünden beri...
dizlerim sızım sızım sızlıyo... çooook yorgunum çoooookkkk... tartıma da pil alamadığımdan tartılamadımda acaba eksilme varmıki bu kadar ızdırap sonucu...
yorgunluktan başım bile ağrıyoo hemde çok fena...
bugun 4'te işten çıkıyorum ve ben masaja gitmeyi düşünüyorum... kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
Günaydın yarim...Her sabah konumuzda açılışı sen yapıyorsun sanırım
Günaydın kızlar...Ben regli dönemindeyim bir gün + birgün - ama hala en son gördüğüm kilonun altına inememiş olarak devam ediyorum diyetime...
Baya yorulmuşun ama bence değmiştir bunlara göreceksinEminim tartında - leri göreceksin...
Ay nilesin haftasonu inşallah çok güzel geçer
merhaba kızlar.bişey sorucam atakta zeytin tüketilmiyormu acaba
atakta seyirde... hiçbirinde tüketilmiyo...
YAASSAAAHHHH!!!!!!
aaa ciddimi sebep?:)))
zeytinsiz bi hayat düşünemiyorum
güçlendirmeye kadar okudum da zeytine rastlamadım kitapta acaba fr zeytin yokmu dedim:)
Ne kötü bi hava var yaaaa, içim sıkılıyor, alışverişe gitmek istiyorum lanet olsun bugün ayın 14'ü
Nilesss için büyük gün bugündü dimii, aklıma geldikçe dua ediyorum güzel güzel :)
Ne kötü bi hava var yaaaa, içim sıkılıyor, alışverişe gitmek istiyorum lanet olsun bugün ayın 14'ü
Nilesss için büyük gün bugündü dimii, aklıma geldikçe dua ediyorum güzel güzel :)
allah kabul etsin...
bende dün akşam 3 tane pantalon aldım
bugunde üstüme bişiler bakabilirim...
1 buçuk beden küçülmüşüm...
1 beden daha küçülsem çok şaane olucak...
allah kabul etsin...
bende dün akşam 3 tane pantalon aldım
bugunde üstüme bişiler bakabilirim...
1 buçuk beden küçülmüşüm...
1 beden daha küçülsem çok şaane olucak...
Bende alışverişe gitmek istiyorum
Bu arada nazar değmesin kilo vermen gayet iyi ilerliyor ne kadar yol aldın farkındamısın
Kaç beden oldun yafrum sen...Ben şu an çok iğrenç bir durumdayım önceden 42 idim şimdi 38 dar oluyor 40 bol oluyor
Ayyyy süper süper tebrik ederim, 1,5 küçüldüysen gerisi de gelir merak etmespor da yapıyorsun kısa zamanda o küçülmeyi görürsün.
teşekkür ederim canım :) fark ediyorum zaman zaman :) ilk başladığım gün geldi de aklıma, içine giremediğim bir sürü kıyafet varken şimdi onlar bol geliyor, onlar bol geldikçe ben gaza geliyorum
Ama şöyle bir şey de var zaman geçtikçe ve yaz meyveleri çıktıkça çıldırcak gibi oluyorum, kazasız belasız ağustosu bi göreydim iyiydiii
Yarimcim bu arada yeni cicilerin hayırlı olsun, güzel günlerde giy, mutlu mutlu salınnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?