Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun...
bu şişlikler de gidecek...
ben bu sabah yüzüğümü evde bırakmak zorunda kaldım...
resmen süzülüyo parmağımdan kaybolucak diye korktum...

günayydınnn kıssslaarrrr

ben perşembe 73.900 bildirimden sonra cuma 74.400 ile uyanndımm +500 şoktaydımm ne kaçamak ne bişeyy..

kollarımm parmaklarımm yanaklarımmı bile şiş hissediodumm neler oluyoo derken idrar söktürücü kiraz sapı aklıma geldi dün 2 fincan içtim bu sabah tekrar 73.900ümm:)

RABBİMİNN her nimeti şifa şifaa!!!

Herkese merhaba
atakta 3. günüm bitti düne göre tartıda -400 gram gördüm ama akşam misafirlerim vardı onlar gittikten sonra çok az çatal ucuyla patates salatasından aldım ve dün akşam yürüyüşümü yapamadım bunu nasıl telafi edebilirim?

korkulucak bişey yok bugun 1 saat yürüyüş yaparsın olur biter...
kaçamak hiç yapmayalım ama akşam ASLA yapmayalım...
çünkü akşam yenilen herşey yapışıyo... stoklarımızda saklanıyo...
TECRÜBEYLE SABİTTİR...

bugün zaten balık tüketecem protein olarak; akşam ileri geri koşturduğum için zorlanma fazla olmadı ama eşim hariç diyet yaptığımı kimse bilmiyor; kuzen gördü sirken abla sen biraz zayıflamışsın sanki dedi; ben de yürüyüş yapıyorum bu aralar ondandır dedim; zaten akşamki yediği o patates beni çok rahatsız etti resmen midemde bir şeyler tepindi gibi oldu belki de psikolojik olarak; uzun bir süre kaçamak yapamam

bakın neler aldım....
Tchibo.com.tr || 2li Silikon Çikolata Kalıbı geldiği gün misler gibi dondurma yapıcam... bi kalıp vanilyalı olucak diğeri çikolatalı... tabi içlerinde bazıları çikolata-vanilyalı olucak...
Tchibo.com.tr || Süt Köpürtücü lila bu geldiğinde de light sütümü kaynatırken 1 kaşık tatlandırıcı 1 kaşık kafeinsiz granül kahve 2 kaşık sütle önce kahvemi köpürtüppp sonra misler gibi de içicemmm
Tchibo.com.tr || Silikon Fırın Eldiveni bunu da çeyizime aldım kocişime misler gibi mamalar yapıcammm... fırında balık fırında tavuk... kekler börekler... dukan usulu olucak tabi hepsi...

Ay inşallah kazasız belasız ulaşırsın ağustosa...Zaten o zamanında içine giremediğimiz kıyafetler olmasa motivasyon olarak ne durumda oluruz acaba

Dukanda yağdan gittiği için ne kadar inceleceğini kestirmek pek mümkün değil...Belki 38 bile bol gelir dans yüzme spor yapıyorsun ümidini kırma...

Zaman geçtikçe istesen bile kaçamak yapmazsın...Şöle bir 5-6 kilo ver herkesten duyacaksın aaa ne kadar zayıflamışın diye...

Haftaya dansta son dersim... yüzme devam 1 ay daha ama salı perşembe gidiyorum... pazartesi çarşambaya cumaya da bişiler bulup sokuştursam süper olur... acaba fitness a başlasammı ki ?... çok da sıkılırım pek sevmem ama nasıl olur ki acaba?... yapabilirmiyimki...?

vuhuuuuuu harika şeyler bunlar :))))

Ya benim arkadaşım da başladı fittnessa ordaki spor hocası dukan diyetiyle ağır spor yapma spor yapanların karbonhidrat ağırlıklı beslenmesi gerek demiş hatta burda da mevzusu olmuştu konuşmuştuk...Arkadaşım spordan sonra bayılacak gibi oluyorum demişti spordan sonra en kötü bir bardak meyve suyu içmen gerekirmiş ki vücudun kaybettiği gücü ondan alsın...Senin bünyen zaten yavaş çalışıyor birde böyle birşeyle daha da sekteye uğramasın sonra...Evde kendin birşeyler yapabilirsin...Benim vücudum çok sıkıydı mesela ama 10 kilo verdim şimdi bacaklarıma filan dokununca çok yumuşak geliyor elime o yüzden biraz sıkılaşsın diye callaneticse başlıcam sende evde böyle vücudunu sıkılaştırmaya yönelik birşeyler yapabilirsin o günlerde Ha bana sorarsan sen yeterince spor yapıyorsun hiç spor ağırlıklı bir aktivite bakma derim ama sen bilirsin tabiki...

canim artik vucudun SIKlasmaya baslicak iyce, o zaman 38 bedenede gireceksin insallah.

geçmiş olsun...
bu şişlikler de gidecek...
ben bu sabah yüzüğümü evde bırakmak zorunda kaldım...
resmen süzülüyo parmağımdan kaybolucak diye korktum...

sagolasin canim, bende hedefime bi ulasayim, deli gibi alisveris yapmak istiyorum. yeni kiyafetler, cantalar, ayakabilar, takilar... kimse tutamaz beni :)

günaydin canim, tuzuu fazla kullaniyorsan , su tutmus olabilir, veya tursuyu fazla yediysen. moralini bozma sakin. isirgan otu cayida cok güzel ödem atiyor, tadi fazla hosuma gitmiyor ama gercekten faydali tavsiye ederim.

insallah hersey gönlünce olur tatlim. tchibonun ürünlerini bende cok seviyorum

sanırım haklısın ya pilates yada callanetic yapmalıyım ki artık sıkılaşıyım... göbeğimde bi avuç deri hissediyorum vıcık vıcık...
bu olayı bende duydum... petronum profosyenel yüzücü... ve dana gibi karbonhidrat tüketiyo... sabahları 2 saat yüzüyo ve 3500-5000 kalori arası... geliyo ekmek pasta kurabiye ne varsa yiyiyo... öğleden sonra protein ve sebze ağırlıklı besleniyo... mesela her sabah 250 gr meyveli yoğurdu var...

canim caffisimo alirsan kapsülleri yanlizca tchibodan alabilirsin. bende cok düsünmüstüm alacagimda, sonra bosch tan tassimo aldim (onlarda rengarenk oluyorlar :)) , kahveleri büyük marketlerde bulabiliyorsun.

tenks bebemmmmmmm

canim caffisimo alirsan kapsülleri yanlizca tchibodan alabilirsin. bende cok düsünmüstüm alacagimda, sonra bosch tan tassimo aldim (onlarda rengarenk oluyorlar :)) , kahveleri büyük marketlerde bulabiliyorsun.

ben espresso sevmiyorum...
aslında amacım böyle köpük köpük nescafeler yapmak...
hani starbucks yada cafe crowne lardaki gibi böyle çubuklarla desen de çizerim ben onlara
bu yüzden o çırpıcıyı aldım eminim işe yarıycaktır.. ben onu çok fonksiyonel hale getiririm...

Son düzenleme:

Ben başlarda ağır spor yapmadım ki kasa dönmesin diye bir 10 kilo vermeyi bekledim sıkılaşma hareketleri için o yüzden bu hafta başlayım diyorum...Benimde hemen hemen aynı seninkiyle tamam sarkma filan yok ama vücudum da sıkı değil bu bir gerçek...Bence sen pilates ya da callanetic düşün araştır bakalım belki pilates kursu filan vardır oralarda

İş yoğunluğu yüzünden 2 haftadır pilatese gidemiyorum, gittiğim haftalarda vücudumun daha sıkı olduğunun farkındayım, pilatesi kesinlikle tavsiye ederim. Yarın koşa koşa gitcem bennn

var ama en sevmediğim spor salonunda... iyice araştırıyım... hatta bugun bakınıyım biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…