Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İş yoğunluğu yüzünden 2 haftadır pilatese gidemiyorum, gittiğim haftalarda vücudumun daha sıkı olduğunun farkındayım, pilatesi kesinlikle tavsiye ederim. Yarın koşa koşa gitcem bennn

ben evimde odamda kendi dünyamda vakit geçirmeyi çok seviyorum... bu hafta evde deniyim olmazsa salonda devam ederim artık...

hmmmm cok hamaratsin o zaman sende cirpici cok güzel, köpük köpük yapiyor sütü, eminim cok hosuna gidecek. tassimoda degisik kahve padleri var canim. latte den tut da cayina kaddar cesitleri var. sen bak arastir, müstakbel esinlede karar verir alirsiniz

evet yaa hamaratlık konusunda mütevazi olamıycam çünkü çoook seviyorum mutfakta zaman geçirmeyiiii...

Bende bu diyeti yapmaya karar verdim, 6 7 kilo fazlam var...ama sitesindeki testi çözemedim ingilizcem sıfır malesef...o yüzden Çeviriciyi kullandım falan ama olmadı...türkçesi yok mu? Sanırım anladım gibi ben 3 4 gün atak devresinden sonra seyir dönemine geçicem fakat ekmekten bahsedilmemiş galiba yani sebzeleri, etleri tüketirken kepekli ekmek bugday ekmegi beyaz ekmek falan yemiyormuyuz ? ben ekmeksiz et yiyemem midem bulanıyo sebze olurda et balık falan zor yani..Bana yardımcı olacak olan varmı acaba ?

ben evimde odamda kendi dünyamda vakit geçirmeyi çok seviyorum... bu hafta evde deniyim olmazsa salonda devam ederim artık...

Odamda kolumu bacağımı kaldıracak yerim yok ben zor sığıyorum yatmak için hehehehehe. Bir de evde küçük bir böcük olunca (yeğenim) kapıyı kapalı tutmak imkansız. O yüzden evde ne ders çalışabiliyorum, ne de kabuğuma çekilebiliyorum

ben son zamanlarda insan içine çıkmayı hiç sevmiyorum... psikolojim bozuk ya ondan galiba...
ama kimse görmemeli tabi ben öyle şekilden şekle girerken...
açarım bilgisayarımı takarım callan teyzemi
pilates alet edevatlarımda var arada bi pilates de yaparım...
seviyorum böyle yatakıma uzanıp tvmi izleyip bi kenardanda internette surf yapmayı...
sıkıldıkça bize gelebilersin bebennkkkk

kızlarrr yüregimmm sızlarrrrr,,nbrsinizzzzz?? normalde yarın tartılmam lazımdı(pazardan pazara tartılıorum) ama bugün dayanamadım tartıldımm,,veee -600 gr görünce cok cok mutlu oldummm...sonunda 50.li rakamları gördümmm yaaa cok sükürrr..bugün protein günüm bakalım yarın tekrar tartılıcam,,umarım tartı bi güsellik yaparda,yarın biraz daha eksi gösterrirrr,,öptümm hepiniziii :) :)

sanırım siz kitabı almamışsınız..her zmn bu diyete başlamaya karar werenler önce kitabı alıp okumalı,,okumadan ezbere yapmaya çalışılan diyet çok başarılı olmuor..ewt ekmek kesinlikle yasak,,bunun yerine yulaf kepeğinden kendi ekmeğinizi yapabilirsiniz ama buda tabi normal bi ekmekle aynı tada sahip olmuyor..benim şahsi görüşüm biraz daha araştırıp,kitabı edinip bu diyete başlamanız.

süpersin fıstıkk tebriklerrrrrrrrrrr................

süpersin fıstıkk tebriklerrrrrrrrrrr................

tenkss bebikimmm,,senide kıskandımmm heeee,,simdii böle 1 saatt masajj allah ne rahatlar o vücutt..dur bari kendimi ödüllendireyim yakınımda biyerde bende bakıp bulursam gideyimmm bu arada tchibo.dan aldığın seylerde mukemmel gule gule kullan inş..ben bu ay gecen haftaki rahatsızlıktan dolayı tahlil,emar derken yaklaşık 400 tl harcadıgım için,,sıkışık durumdayım ama gelecek aya o kalıplardannn mutlaka bende alıcamm,,mükemmel görüniilerrrr

evet almadım, dün gördüm bu diyeti ve yorumlara bakıyorum olumlu genelde yorumlar...Kitabı zaten alıcam, ben bugune kadar hiç diyet yapmadım inanmadıgımdan ve doktor destekli olmadan guvenemedim o yüzden yapmadım, bu diyet kısa süreli değil yani koruma güclendirme aşamaları olunca aklıma yattı...eger kesin karar verirsem kitaabı alıcam fakat kitabın fransızca yada ingilizce oldugunu okudum türkçesi varmı ? yabancı dildeyse diyetten de kitaptan da vazgecicem malesef...

teşekkür ederim bebemmm...
ben geleceğe yatırım yaptığımdan biraz paylaşıyoruz masrafları... tek kasa var allahtan çok sorun olmuyo o yüzden

hyr kitabın türkçesi war..nette dukan diyeti diye aratırsanız,bicok sitede bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim şekerim :) yolum düşerse gelirim :) sen de bebiş sevmek istersen ben de beklerim

Evde olmak bana yaramıyor, tıkınıyorum sürekli ayyyy

şakamı bu... alttaki çizelgesine dikkat edersen...?

Sizin cevabınız şaka mı ? ben cizelgeye falan bakmadım 2 3 günlük üyeyim...Nedir ne işe yarar nereden bileyim...bu ne kaba bir cevap, siz yeni üyeleri böyle mi karşılıyorsunuz...soru soruyoruz uslubunuza bakın, sorum size dahi değildi zaten...

neyse teşekkür ederim cevap veren diger arkadaşa...ben ögrenmek istedigimi başka yerlerden ögrensem iyi oLacak...Hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…