Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben böyle cevap veriyorum... ayrıca evet kabayım... ama seviyem dışındakilerle muhatap olmuyorum...

Bu diyete kafama koyduğum bir şey için başladım sonra ondan vazgeçtim diyete devam ettim, bir gün hiç ummadığım bir şey oldu bu kez de diyete bunun için devam edeceğim dedim o da olmadı daha çok hırs yaptım inanıyorum ki 69 olduğum an turnayı gözünden vuracağımmmmmm ahahahahahahaha

Buradan bakınca züğürt tesellisi gibi görünüyor ama tutunacak bir dal gerek banaa :)

Selamlar..:) Ekinsu gecmis olsun dilegin icin tesekkürler gecti cok sükür bugün daha iyiyim.Tartida 2 kilo eksi gördüm nasil iyi olmam..

Bugün eczanedeki bayana sordum neden olabilir diye kan sekerin düsmüs olabilir ona baktir dedi.Bende troid tembelligi var bu ay kontrole gittigimde ona baktiracagim.icinizde kan sekeri düsmüs arkadaslar varsa bilgilerini paylasirsa sevinirim.

Yarim aldiklarini güle güle kullan Thibo'nun tüm ürünleri güzel ve kullanisli bende sürekli kahvemi ordan aliyorum.Mis gibi taze taze cektiriyorum..

Evet...__ 2 kilo...

ben böyle cevap veriyorum... ayrıca evet kabayım... ama seviyem dışındakilerle muhatap olmuyorum...

o yüzden mi size yöneltilmemiş bir soruya cevap verdiniz? Muhattap olmamak içindi yani...
Ama tartışmak tarzım değildir o yüzden malesef burada kesmek zorundayım...Laf kalabalıgı yapamadıgım için üzgünüm...Tekrar herkese hayırlı günler diliyorum...

Merhaba arkadaşlar. Ben bu hafta kilo veremedim galba yaaa. Tartılmaya korkuyorum artıkın. Dün akşam da 3 dilim tuzlu ayva yedim. Gece yatarken midem yanıyodu resmen. 1-2 dilim kaşar da yedim. Ayrıca 2 dilim de elma yedim bu hafta. Amannn çok kaçamak yaptım ben yaa.

ben de komuyu takip edenlerdenim 1-2 gün önce üye oldum benim de dukan diyetinde 22. günüm 3 kilo verdim 2 kilo daha vermem gerekiyor burdaki bilgilerden faydalandım herkese teşekkür ederim:) sevgilerimle...

arkadaşlar bu sitede

www.dukandiyetim.com/tag/dukan-tatli-tarifleri/page/2

tatlı çeşitleri var ablamdada tatlı krizi var :) her tatlının altında şu evre veya bu evreye uygundur die yazıyor ama emin olamadım mesela dukan helvası için atak evresinede uygundur die yazıyor sizce bu site uygunmudur uygulayan varmı yanlış birşey yapmış olmamak için cevap verirseniz seviniriz:)

vede hangi tatlandırıcıyı kullandığınızı yazarmısınız nerden tedarik ettiğinizle birlikte

Son düzenleme:
offff ya her şey iyi hoş da, diyet yaparken aynı zamanda sosyal hayatı sürdürmek çok zoor =(( bugün kahve dünyasında tatlıların çikolataların arasında insanlarla sohbet etmeye çalıştım, resmen aş ermeye başlıcam yakında canım deli gibi cheesecake, pasta istiyoo ne zaman yiyebilcez bunlardan yada yiyebilcek miyizz?? ='((

Yiyebileceksin ama şimdilik bunları kafandan atmayı denesen iyi olur canım :)))

Herkese merhaba,

İki haftadır Dukan yapıyorum ve şimdiden 3 kilo verdim. Ben ki denediğim hiçbir diyetle kilo verememiş, artık kilolu olduğum gerçeğini kabul etmiştim. Verememe sebebim, hipoglisemi, insülin direnciydi. Bu diyet bu sorunu da çözüyor. Benim başlamam çok ilginç rastlantılar ve işaretler sayesinde oldu. Şimdi diyorum ki keşke daha önce bu diyeti duyup başlasaymışım.
Başlamayı düşünen herkese tavsiye ederim. Öncelikle kitabı alıp okuyun ve hemen başlayın:))

gecen senede denemişti... 8 kilo vermiştim sonra bıraktın ve aldım bugun 6. günmüm ve 1 kilo almışım...... atak evrsinde 3-4 kilo verilirken 1 kilo aldım neden sizce

gunaydın

4.atak günümden sonra güne -700 gramla başladım tartıda 58.8 i gördüm ki balık tüketecem diyip dün tüketemediğim halde

gecen senede denemişti... 8 kilo vermiştim sonra bıraktın ve aldım bugun 6. günmüm ve 1 kilo almışım...... atak evrsinde 3-4 kilo verilirken 1 kilo aldım neden sizce

Belki farkında olmadığınız bir yanlış yaptınız ya da regli döneminiz yaklaşıyordur

gunaydın

4.atak günümden sonra güne -700 gramla başladım tartıda 58.8 i gördüm ki balık tüketecem diyip dün tüketemediğim halde

Tebrikler o zaman sizee =) ben bikaç gün tartılma fırsatı bulamadım evde olamadığım için, bugün tartılcaktım ama güne regl olarak başladım. 3-4 gün sonra inşallah tartıda -'leri görebilirim. Herkese bol -'li güzel günler diliyorumm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…