Sizin cevabınız şaka mı ? ben cizelgeye falan bakmadım 2 3 günlük üyeyim...Nedir ne işe yarar nereden bileyim...bu ne kaba bir cevap, siz yeni üyeleri böyle mi karşılıyorsunuz...soru soruyoruz uslubunuza bakın, sorum size dahi değildi zaten...
neyse teşekkür ederim cevap veren diger arkadaşa...ben ögrenmek istedigimi başka yerlerden ögrensem iyi oLacak...Hayırlı günler
ben böyle cevap veriyorum... ayrıca evet kabayım... ama seviyem dışındakilerle muhatap olmuyorum...
Nerede oturuyorsun bize yakınsan (Nişantaşı iş yeri Bahçelievler ev) sana tarif ederim.
offff ya her şey iyi hoş da, diyet yaparken aynı zamanda sosyal hayatı sürdürmek çok zoor =(( bugün kahve dünyasında tatlıların çikolataların arasında insanlarla sohbet etmeye çalıştım, resmen aş ermeye başlıcam yakında canım deli gibi cheesecake, pasta istiyoo ne zaman yiyebilcez bunlardan yada yiyebilcek miyizz?? ='((
Yiyebileceksin ama şimdilik bunları kafandan atmayı denesen iyi olur canım :)))
İnşallah bi an önce gelsin o günler ='(( normalde düşünmemeye çalışıorum ama ara ara kriz gelio işte ama bi aydır hiç kaybetmedim kendimi böyle devam edebilirim umarım =)
gunaydın
4.atak günümden sonra güne -700 gramla başladımtartıda 58.8 i gördüm ki balık tüketecem diyip dün tüketemediğim halde
gecen senede denemişti... 8 kilo vermiştim sonra bıraktın ve aldımbugun 6. günmüm ve 1 kilo almışım...... atak evrsinde 3-4 kilo verilirken 1 kilo aldım neden sizce
gunaydın
4.atak günümden sonra güne -700 gramla başladımtartıda 58.8 i gördüm ki balık tüketecem diyip dün tüketemediğim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?