Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

adet olmama tam 1 hafta var; böyle zamanda benim göbeğim 1 hafta öncesinde şişmeye başlar; göğüslerimde hafif bir ödem var farkındayım ama göbekte bundan eser yok. Dün akşamki yemeğimde tavuk göğsü değil de kalçasından olan et var ya göğüse göre daha yağlı ve yumuşak; ona hazır tavuk harçlarından ekleyip sıfır yağ ile fırına koydum ( pişirme kağıdı üstünde) çok az da eşimin salatasındaki soğanlardan yedim çok lezzetli olmuştu. Hatta eşimle aynı etlerden yedik onun da çok çok hoşuna gitti.

Eşiniz kilolu mu bilmiyorum ama diyet yapmasalarda diyetten onlarda yararlanıyorlar Benim eşim 5 kilo verdi ben diyete başladığımdan beri.

Eşiniz kilolu mu bilmiyorum ama diyet yapmasalarda diyetten onlarda yararlanıyorlar Benim eşim 5 kilo verdi ben diyete başladığımdan beri.

Eşimde kilo fazlası az var o da göbek bölgesindeydi; yürüyüşlerle onun da göbeğinde gözle görülür bir azalma var ama mutlaka yemeklerden de etkileniyordur.

Eşimde kilo fazlası az var o da göbek bölgesindeydi; yürüyüşlerle onun da göbeğinde gözle görülür bir azalma var ama mutlaka yemeklerden de etkileniyordur.

Kesinlikle etkileniyordur hatta daha da fazla etkilenecektir burda eşimde zayıfladı diyen çok arkadaş oldu

günaydin hayirli sabahlar arkadaslar, sabah sporumu yapip geldim, 1 saat yürüyüs. insallah bu hafta kilolarim düsese gecerde moralim yerine gelir.

merhaba bayanlar hatirlarsaniz dukana baslamistim ve bi turlu kilom azalmiyor diye dusunup birakmaya tesebbus etmstim kilom o zaman 91.7 ydi 1 ay boyunca dukan yapmadim ama kilo almadim ustune 6 kilo verdim bu kilolari verirken yemege abanmadim hatta meyve ve ara sira tatli biraz da baklagil eklememin disinda neredeyse dukanciydim ama bu aralar iradem zayiflamaya basladi ve ben dukana geri donmek istiyorum sizce yeniden atak yapmam gerekir mi?

VEEEEEEEEEEEEE NIHAYEET 7 LI RAKKAMLARI GÖRDÜM ILK DEFA BUGÜN

COOOK MUTLUYUM;KACAMAKSIZ ,HENÜZ 28. GÜNÜMDE 6 KILO VERDIM.

BENIM ICIN BÜYÜK BASARI ARKADASLAR,GÖZLE GÖRÜLÜR BIR INCELME VAR BEL BÖLÜMÜMDE,DESTEKLERINIZ ICIN COOK TESEKKÜRLER;SIZLERI SEVIYORUM

DAHA COK UZUN BIR YOLUM OLSA DA,BU SEVINCIMI ILK SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM

VEEE AYRICA COK TESEKKÜRLER DUKAN AMCA

YUUUUUPiiiiiiiiiiiii

Cok sevindim tebrik ederim...aynen böyle devamm...

merhaba arkadaşlar,
Ben bi ara karatay yapıp 1 ayda 5 kilo verdim sizin desteğinizle,
sonra sıkıldım 2 ay ara verdim canım ne istediyse hangi saatte olduğuna bakmadan yedim buna rağmen sadece 1 kilo aldım
2 haftadır yine karatay yapıyorum ve 3.5 kilo gitti bile süper yaa
müthiş hissediyorum yorgunluk yok açlık yok kaçamak krizleri yok harika bişey bu

Bence tekrar atakla başlamalısın kısa tutabilirsin ama atak evresini 3 gün mesela.Motivasyonunu arttırır atakta verdigin kilolar.

merhaba kızlar korumaya devam hedef kiloyada devam :) güçlendirmede kilo veren arkadaşlara imren miyorum desem yalan ben güçlendirmede kilo vermedim ama korumada da almıyorum seni seviyorum dukan bu arada yılmak yok sabırla hedefe doğru sağlam adımlarla ilerleyin arkadaşlar kolay gelsin sevgiler...

masallah tebrik ederim canim, insallah sirada 6li rakamlari görürsün

Abuu yazılanları okudum da nasıl gaza geldim anlatamam :)) Harikasınız kızlar, hepinizi canı gönülden tebrik ediyorummmm. Korumada olanlar bekleyin bizi anacımmmm son hız geliyoruz yanınıza

Sagol Canim,
6 li rakkamlar cok uzak olsa da hayal degil tabii ama en fazla 68 e düserim,ondan sonraki kilo vermeler hic yakismiyor bana,asiri zayif gözüküyorum,bir defasinda 63 kiloya düsmüstüm,görenler aglamaya yüz tuttu yani:)))

Zaten benim hedefim 70 kilo olabilmek,belki becerebilirsem 2 kilo da kipirdama payi birakabilirim ama hersey kismet tabi,diyet saglikli bir sekilde yürüdükce yapilmali cünkü , herseyin basi saglik,su ana kadar hicbir problem yasamadim,umarim hepimiz icin saglikli gecen bir diyet süreci olur...

Görüsmek üzere

selam kızlar. bir haftadır diyeti araştırıyorum internetten kitabın bir kısmını okudum. 71.2 kilo ile başladım 12 nisan da.bugün 3 buçuğuncu günüm. 3 buçuk günde 68.900 e düştüm 2.300 kg vermişim. çok hızlı değil miiiiiiiiii? ilk başlarda hızlı olacağını su kaybedildiğini biliyorum ama bana çok fazla geldi. aç da kalmıyorum aslında. dukan testi 1.4 kilo verirsin demişti..cevap yazarsanız sevinirim kızlar yoksa bırakıcam diyeti. aslında sevinmem gerek ama kilo kaybına hasta olmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…