Tebrikler o zaman sizee =) ben bikaç gün tartılma fırsatı bulamadım evde olamadığım için, bugün tartılcaktım ama güne regl olarak başladım. 3-4 gün sonra inşallah tartıda -'leri görebilirim. Herkese bol -'li güzel günler diliyorumm)
adet olmama tam 1 hafta var; böyle zamanda benim göbeğim 1 hafta öncesinde şişmeye başlar; göğüslerimde hafif bir ödem var farkındayım ama göbekte bundan eser yok. Dün akşamki yemeğimde tavuk göğsü değil de kalçasından olan et var ya göğüse göre daha yağlı ve yumuşak; ona hazır tavuk harçlarından ekleyip sıfır yağ ile fırına koydum ( pişirme kağıdı üstünde) çok az da eşimin salatasındaki soğanlardan yedim çok lezzetli olmuştu. Hatta eşimle aynı etlerden yedik onun da çok çok hoşuna gitti.
Günaydin Mutlu __ Pazarlar herkese..:) Tebrik ederim sirkencubin..daha cok daha cok gitsin..;-)
Eşiniz kilolu mu bilmiyorum ama diyet yapmasalarda diyetten onlarda yararlanıyorlarBenim eşim 5 kilo verdi ben diyete başladığımdan beri.
Eşimde kilo fazlası az var o da göbek bölgesindeydi; yürüyüşlerle onun da göbeğinde gözle görülür bir azalma var ama mutlaka yemeklerden de etkileniyordur.
Merhabaaa hanımlarrr :) Bugün güzel bir gün olsun, yağlar yakılsın, bedenler hafiflesinnnn :)
VEEEEEEEEEEEEE NIHAYEET 7 LI RAKKAMLARI GÖRDÜM ILK DEFA BUGÜN
COOOK MUTLUYUM;KACAMAKSIZ ,HENÜZ 28. GÜNÜMDE 6 KILO VERDIM.
BENIM ICIN BÜYÜK BASARI ARKADASLAR,GÖZLE GÖRÜLÜR BIR INCELME VAR BEL BÖLÜMÜMDE,DESTEKLERINIZ ICIN COOK TESEKKÜRLER;SIZLERI SEVIYORUM
DAHA COK UZUN BIR YOLUM OLSA DA,BU SEVINCIMI ILK SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM
VEEE AYRICA COK TESEKKÜRLER DUKAN AMCA
YUUUUUPiiiiiiiiiiiii
merhaba bayanlar hatirlarsaniz dukana baslamistim ve bi turlu kilom azalmiyor diye dusunup birakmaya tesebbus etmstim kilom o zaman 91.7 ydi 1 ay boyunca dukan yapmadim ama kilo almadim ustune 6 kilo verdim bu kilolari verirken yemege abanmadim hatta meyve ve ara sira tatli biraz da baklagil eklememin disinda neredeyse dukanciydim ama bu aralar iradem zayiflamaya basladi ve ben dukana geri donmek istiyorum sizce yeniden atak yapmam gerekir mi?
VEEEEEEEEEEEEE NIHAYEET 7 LI RAKKAMLARI GÖRDÜM ILK DEFA BUGÜN
COOOK MUTLUYUM;KACAMAKSIZ ,HENÜZ 28. GÜNÜMDE 6 KILO VERDIM.
BENIM ICIN BÜYÜK BASARI ARKADASLAR,GÖZLE GÖRÜLÜR BIR INCELME VAR BEL BÖLÜMÜMDE,DESTEKLERINIZ ICIN COOK TESEKKÜRLER;SIZLERI SEVIYORUM
DAHA COK UZUN BIR YOLUM OLSA DA,BU SEVINCIMI ILK SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM
VEEE AYRICA COK TESEKKÜRLER DUKAN AMCA
YUUUUUPiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?