selam kızlar. bir haftadır diyeti araştırıyorum internetten kitabın bir kısmını okudum. 71.2 kilo ile başladım 12 nisan da.bugün 3 buçuğuncu günüm. 3 buçuk günde 68.900 e düştüm 2.300 kg vermişim. çok hızlı değil miiiiiiiiii? ilk başlarda hızlı olacağını su kaybedildiğini biliyorum ama bana çok fazla geldi. aç da kalmıyorum aslında. dukan testi 1.4 kilo verirsin demişti..cevap yazarsanız sevinirim kızlar yoksa bırakıcam diyeti. aslında sevinmem gerek ama kilo kaybına hasta olmaktan korkuyorum
Ben de dukan amcanın söylediğinden fazlasını vermiştim, bence korkma, söylenilenleri yap, bir de fırsatın varsa kan değerlerine falan baktır yolun başındayken, bir sorun yoktur, olmadığını görünce sen de daha rahat devam edersin diyete
kan değerlerime baktırmştm, bi problem yoktu. bi sorum daha olacak ben yulaf kepeği kullanmıyorum bi 4-5 gün daha edinemem heralde. mutlaka kullanmak gerekiyo muu?
teşekkürler bu arada cevapladığınız için :) ayrıca çooook tebrik ederim 24 kiloyu vermek büyük irade işi
Teşekkür ederim :)
Kitapta yulaf kepeğinin büyük kurtarıcı olduğundan bahsediyor çünkü tok tutuyor ve dukan amca şiddetle öneriyor, kullanmak gerekiyor.
Ben kötü bir örneğim aslındahergün kullanıyor musun diye sorarsan evet diyemem, hatta bazen bir hafta bile kullanmadığım oluyor, krep yapmak, ekmek yapmak sıkıyor beni, yaptığım zamanlar da var, yapınca mutlu oluyorum, fazlaca doyuyorum ama ah bir de sıkılmasam çok daha iyi olacak :)
sürekli kullanmadığın halde vermişsin ama. ne kadar sürede verdin bu kiloyu ben 13 kilo vermek istiyorum ama gözüme dağlar gibi görünüyo
yulafı da sipariş verdim az önce netten. gelir inş. en kısa zaman da. ama ben sadece yoğurtla falan yiyebilecem mutfağım yok kaldığım yer itibariyle. bakalım inş. zorlanmam
Evet verdim ama yaptığım şey diyetin mantığına ters, çünkü bu diyette diyetin sahibi yulaf kepeğinin kullanılmasını şiddetle tavsiye edeyor, o yüzden sen bana bakma.
Ben 2 ocakta başladım, 3 ay 12 gün oldu ve daha devam edecek. Hiç gözünde büyümesin, ben de başladığımda aynı şeyleri söylüyordum ki benim vermem gereken 41 kilo vardı seninkinin yaklaşık 3 katışimdi çizelgeme bakıyorum da kurbağacık yolun yarısını çoktaaan geçmiş hedefe kilitlenmiş :)
Buzdolabı falan var mı kaldığın yerde ekmekleri yapıp depo yapsan?
umarım amacına en kısa sürede ve en sağlıklı biçimde ulaşırsın zaten ulaşacak gibi duruyosun bu kadar verdikten sonra bırakmak daha zor olur herhalde.
kaldığım yerde buzdolabı var, light sütlerim peynirlerim salamlarım falan duruyo sadece onlardan ve akşam dışarıdan sölediğim ızgaralardan yiyorum. bu akşam alabalık yemeye gidiyorum hem yürüyüş de olmuş olur.
bişi daha sorabilir miyim dukan testi bana atağı 3 gün verdi.çok az geldi bana, ben 4 ya da 5 gün yapmayı planlıyorum nasıl olur? kitabı çok ayrıntılı okuyamadım açıkçası bi arkadaştan inceledim ve kk dan okudum bol bol. pazartesi elimde olacak kitap. o yüzden biraz bilgisizim
Eğer 3 gün dediyse 3 yap, vereceğin kilo çok değil çünkü 5 ve daha üstünü obez ve çok kilolular için öneriyor. Kitap da yarın eline geçerse hemen oku kendini yormadan sıkılmadan bu işi yap derim ben
Ucundan bucağından başlıyorum derken ben de dukancı oldum çıktım kızlar ..
BU yaptığımız kekler falan etkiliyor mu hiç kilomuzu ?
Hiç beklemediğim gibi oldu bildiğin hazır topkek sanki.
teşekkür ederimm. 4. günüm tamamlanıyo sayılır ama bu akşam bi salata yiyim bari.canımın deli gibi sebze çekeceği ölsem aklıma gelmezdii :) :)
İçinde sınırlı izinli yiyeceklerden fazlaca yoksa, varsa bile hergün tüketmezsen sorun olmuyor :)
Ayy ne biliyim böyle güzel güzel şeylerden yiyip de kilo vermek değişik geldi
Ama her gün yemem zaten hafta 1 bilemedin 2 yesem yeterli heralde.
BU arada süt tozu sınırlı izinli mi?
Bildiğim kadarıyla değil günde 3 kaşık kullanılabiliyor.
Arkadaşlar tebrik ederim sizi.İnşallah bizede böyle kilo vermek nasip olur.Bugun atak evresinin 7 gunundeyım.3 kilo gitti şimdiden
Maşallah ne güzel gitmiş ya öyle ..
Bundan sonrasıda cok önemli herhalde bakalım inşallah sonrasıda güzel olur.Benim başlangıç kilomda fazla sanırım o yüzden bu kadar cabuk gitti.Bide sindirim sistemi sorunu yaşamasak
son 2 günde +1, sizce neden olabilir (regl olamaz daha yeni bitti). sadece 2 gün boyunca minicik kakaolu bi karışım yapmıştım onu yedim ondan olması mümkün mü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?