Oooo Ayva Elma Masallah..insallah + eklenmez..
son 2 günde +1, sizce neden olabilir (regl olamaz daha yeni bitti). sadece 2 gün boyunca minicik kakaolu bi karışım yapmıştım onu yedim ondan olması mümkün mü ki
Olabilir tabi ki onun da etkisi vardır bir de diyete yeni başladıysan vücuttaki sular da atılmıştır ama ne olurs aolsun çok güzel.
Kaç ile başladın?
Yapma ya nasıl bir karışımdı o ?
Etkiler mi acaba ki :26:
Peki çok tuzlu bir şeyler yedin mi?
Yapma ya nasıl bir karışımdı o ?
Etkiler mi acaba ki :26:
Peki çok tuzlu bir şeyler yedin mi?
Bence ödemdir. Sanmıyorum kakaonun yapacağını.
106.6 ile başladım 103,7 tartıldım sabah
1 çay kaşığı kakao 1 yumurta azcık tatlandırıcı (0 kalorili) falan, yalnız dışarda tavuk çorbası içmiştim, bayağı yağlıydı sanırım. ondan olabilir diye düşünüyorum. bir de kavitasyon yaptırmıştım eriyen yağlar mı acaba artırdı diye düşünüyorum da bilemiyorum kafam karıştı. birkaç gündür yulaf kepeği de yiyemiyorum, yeşil çay da içemiyorum. dün ps'ydi çok az sebze yedim. bilemiyorum. neyse bundan sonra daha dikkatli olacağım. bir de haftada bir mi tartılsam artık bilemedim yani. bugün 24.günüm.
Regl yeni bittiyse bir iki gün sabret ondandır.Bide herzaman tartıldıgın saattemı tartıldın.
Yok yok o karışımdan değildir kavitasyondan da zannetmiyorum ama tavuk çorbasından olabilir hem yağlı hem dışarıda tuzu da ona göredir.
yeşil çay falan da içmiyormuşsun.
Bildiğim kadarıyla dukanda dalgalanmalar çok oluyor o yüzden haftada 1 tartılmak daha iyi olur.
biteli 2 gün falan oluyor işte. yok her zamankinde değil, normalde sabah erken kalktığımda tartılıyordum, bugün öğleden sonra kalktım ve öyle tartıldım.
evet ben de tavuk çorbasından olabilceğini düşünüyorum bayağı tuzluydu. evet yeşil çaya başladım tekrar bugün. bundan sonra haftada bir tartılacağım moralimi bozuyor + görmek :18:
Şimdi hiç bozma moralini aynen devam ama tuzlu şeylerden biraz uzak dur ..
Bugün diyetin 20. günündeyim.Elbette seyir evresindeyim.Toplam 5 kilo verdim.65,5 kilo başladım.Bugün 60.5 im:))süper sevindim ve paylaşmak istedim.Şahane bir diyet bu..:))))Olmayan pantolonlarımı giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.Hedefim 55 kilo olabilmek.Yani daha 5 hafta seyir evresinde kalacağım.O zaman yeni şeyler almak yerine eski giysilerimi giyebileceğim..:)
3 kiloyu atakta verdim. Ama atağı biraz uzun yaptım.8-9 gün kadar.Seyirde de 2 kiloyu verdim.geride kalan 5 kilo fazlamı da 5 haftada vermeyi umuyorum.(bu arada yaşımı belirtlemiyim.çünkü kilo vermede yaş çok önemli. 47 yaşındayım.)
Bugün diyetin 20. günündeyim.Elbette seyir evresindeyim.Toplam 5 kilo verdim.65,5 kilo başladım.Bugün 60.5 im:))süper sevindim ve paylaşmak istedim.Şahane bir diyet bu..:))))Olmayan pantolonlarımı giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.Hedefim 55 kilo olabilmek.Yani daha 5 hafta seyir evresinde kalacağım.O zaman yeni şeyler almak yerine eski giysilerimi giyebileceğim..:)
Ben de seni tebrik ederim.55 olmana çok az kalmış..Ha gayret.Bu arada birşeyi belirtmek istiyorum.Meyve delisi bir kadınken 3 haftadır meyveye özenmiyorum aklıma bile gelmiyor.Sanırım kafayı hazırlamak çok önemli.Çok şey beyinde başlar biter ya.Bu diyette öyle.
Yaşa göre çok çok güzel bir kilo maşallah.
Azmini tebrik ederim.
o zama 2 gunluk bir atak yapacagim yaninda da 2 saatlik bir baslangic sporu :) kalan 17 kilo da gidecek arkadas ole yada boleBence tekrar atakla başlamalısın kısa tutabilirsin ama atak evresini 3 gün mesela.Motivasyonunu arttırır atakta verdigin kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?