Arkadaslar,
Goji Berry almayi düsünüyorum,daha önce alip kullanmis olanlar,faydasi oluyor mu vücut yaglarinin yakilmasinda,ya da söyle sorayim ,Siz nasil bir faydasini gördünüz bu kurutulmus Meyvenin?
Ben Almanya da yasiyorum,arastirdigima göre burada kilosu neredeyse 40 euro
Pahalidir vardir hikmeti mi desem?:))
Yine de önce sizin fikirlerinizi almak istedim..
Olumlu söylemler gelirse,vallahi gidip alicam yarin yani:)))
dukan diyetinde uzmanlaşmış arkadaşlara bi sorum olcak. Ben günlük tatlı ihtiyacımı tatlandırıcılı sakızlarla gidermeye çalışıorum. first vivident gibi sakızlardan 2 tane çiğniyorum günde. Sizce bi sakıncası var mı? yasaklılardan mı bunlar?
o zama 2 gunluk bir atak yapacagim yaninda da 2 saatlik bir baslangic sporu :) kalan 17 kilo da gidecek arkadas ole yada bole
kızlar 10 kilo verdim kalçalarımda çok ağrım var hem yürürken hem de dokundugumda... sizce diyetle ilgilimidr kilo vermek yapar mı? bel fıtıgım var acaba onunla mı ilgili...[/
Spor yapıyomusun?
Bu ve buna benzer meyvelerle ilgili çok şey yazılıp çiziliyor.Bence hiiç kendini kasıp bu meyveye güvenme.Diyetin kurallarına uyarsan ve yulaf kepeğini düzenli tüketirsen bence başka hiçbir şeye gerek yok kilo verirsin:)
kızlar 10 kilo verdim kalçalarımda çok ağrım var hem yürürken hem de dokundugumda... sizce diyetle ilgilimidr kilo vermek yapar mı? bel fıtıgım var acaba onunla mı ilgili...[/
Spor yapıyomusun?
evet hergün yapıyorum... 15 günden beri kas gevsetici içmeme ragmen gecmedi... bel fıtıgım 3. derecede 4. dereceye geldimi ameliyatlık.. bir yerde yanlıslık yapıyorum ama çözemiyorum... en sonunda dr. gittim fizik tedavi verdi ve yüzme... ''çok da fitsin aslında'' dedi kilo verrdiğimi söyledim. cok isabet olmus dedi..işin enteresan yanı belim de ağrım da yokken oldu bu kalçam.. yağlar gittikçe ağrımı oluyor? yapar mı acaba, tempolu yürüyemiyorum.. spor da yapamıyorum artık her gün... kaslarımla da ilgili bişey olabilir mi
Dukan Diyeti uygulayanların hikayelerini paylaşmasını öneriyorum.
Oncelikle Burayi okuyunuz ! http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
Dukan Dİyeti Yemek tarifleri için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-56.html#post20868675:40:
75 kilodan düştüm 65 e son 5 kilom kaldı ondan sonra güçlendirmeye gececeğim.. 2 kilo da öyle versem tamam işte.... 16 şubatta basladım..ve bana bu süreç coook uzun gelmişti... mızmız bir halde gecti gitti o günler... o yüzden hiç pes etmeyin.. gözünüzde büyütmeyin... o kaçamağı mı yemek yoksa fit mi olmak hep böyle düşünün...:13:
Fit olmak:) En ufak bir kacamak bile gecmesin aklınızdan.
yooooo... yoooo...okadr değil, zaten ufak tefek kaçamakları yapmayanlara ben inanamıyorum.. bende ufak kaçamak yaptımmm:) yapılsında okadar da değil ben okadar katı yapmadım..benim mutluğum önemli dedim. misal olarak, oturup bi tabak makarna kaçamaği var, (ki yapanlar var bunu)... benim gibi bir kaşık yapanlar var.. az önce önümde kocaman bi tabak dereotlu peynirli makarna vardı mesela, onu yemek mi fit mi olmak???... nefis bir kaşıkla da terbiye oluyor, aradan 5 dakika gecince iş bitiyor bende....
Benim daha yeni oldugu için şimdilik bir kaçamak yok.İleride de olmaz inşallah bir iki derken devamı gelir diye korkarım hep.
yooooo... yoooo...okadr değil, zaten ufak tefek kaçamakları yapmayanlara ben inanamıyorum.. bende ufak kaçamak yaptımmm:) yapılsında okadar da değil ben okadar katı yapmadım..benim mutluğum önemli dedim. misal olarak, oturup bi tabak makarna kaçamaği var, (ki yapanlar var bunu)... benim gibi bir kaşık yapanlar var.. az önce önümde kocaman bi tabak dereotlu peynirli makarna vardı mesela, onu yemek mi fit mi olmak???... nefis bir kaşıkla da terbiye oluyor, aradan 5 dakika gecince iş bitiyor bende....
Fit olmak:) En ufak bir kacamak bile gecmesin aklınızdan.
benim tam bi ay 5 gün oldu ve hiç kaçamak yapmadım. çünkü daha önceki diyetimde hep "birazcık yesem bi şey olmaz" dediğim için kaybettim. bu sefer çok katı olcam hedefime ulaşana kadarşunun şurasında 4 kg kaldı az biraz daha dayanabilirim ve inşallah hiç takılmadan verebilirim. 2 haftadır duraklama dönemindeyim ama olsun. elbet gidecek bu kilolar =)
Dogru motivasyon önemli umarım herkez saglıklı kilosuna biran önce kavuşur.vereceksiniz hepsini emin olun inanın...gözünüzde büyütmeyin sakın.. gelip geçiyor günler. yeter ki evde malzeme olsun:) artı cıktıgınızda üzülmeyin, 3 gün sonra bile işler fena halde de değişiyor... tartıyada cok takılmayın, sık sık tartılmayın unutun siz diyetinize bakın...haftada bir yeterli. o zaman daha keyifli oluyor.. ve gerçekden de bu diyet daraltıyor insanı küçülüyosun:) ve mutluluk da cabası...
başarılar.. bol eksili günler.
maşallah arkadasım.. tebrik ederim ama o kadar büyük kaçamaklar zaten ters bu diyete.. irade şart, mesela ne bilim benim kaçamak dan söz ettiğim şey 2 fındık veya 2 tane hurma, bir kaşık çorba. gibi:) bunları da yapmadı isenn sana kocamannnn alkış.valla helal olsun derim. allah nazarlardan korusun.
beş kilo da bende kaldı.. duraklama ben regl dönemimde yasadım onun harıcınde gram gram gittiler.. inanamıyorum hala.. ama cevrem fena saskın... veee çok enteresan ben 75 kiloda iken vucuduma göre giyiniyordum yine begeniyordum kendimi, ama kot pantolan falan hiç giymedim 3 seneve o kadar alışmısım ki, sizlerde de öylemi bilmiyorum nasıl kiloluymusum ki şimdi halimde bile suram fazla buram da da biraz fazlalık var deyip, duruyorum... neymişiz şaşkınlık verici... dukan amcam yaaaa:) büyüksün.
sadece itiraf edeyim çok olmasada ilerki hayatımda bu diyetle ilgil,bağlantılı olarak bir hastalık acaba cıkar mı diyede düşündüğüm oluyor. ama eski yeme şeklimi gözden geciriyorum bunlar daha sağlıklı, yağsız, şekersiz tuzsuz deyıp geciştiriyorum .. onun haricinde dukan amcam su halimle benden tam not... dilerim bütün az çook kilolular bu diyetle tanışırlar.
İlerde rahatsızlık yaşacağımızı düşünmüyorum,çünkü bu diyet bize bir beslenme disiplini getirdi.Bundan sonra bana kimse tavuğun yağlı derisini yediremez,geceleri 12 den sonra tost yaptırıp yediremez,börekleri löp löp mideye indirtemez,ekmek zaten yemezdim eksiklik hissetmedim hiç,bütün gece meyve soyup yerdim ,artık sınırlı meyve tüketmek gerektiğini anlamış bulunuyorum.Bizim daha önce yaptığımız boşuna hamallıkmış ben onu anladım:)Bütün arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.(Ben de bir arkadaşım vasıtasyla tanışmıştım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?