Arkadaslar,
Goji Berry almayi düsünüyorum,daha önce alip kullanmis olanlar,faydasi oluyor mu vücut yaglarinin yakilmasinda,ya da söyle sorayim ,Siz nasil bir faydasini gördünüz bu kurutulmus Meyvenin?
Ben Almanya da yasiyorum,arastirdigima göre burada kilosu neredeyse 40 euro
Pahalidir vardir hikmeti mi desem?:))
Yine de önce sizin fikirlerinizi almak istedim..
Olumlu söylemler gelirse,vallahi gidip alicam yarin yani:)))
vitrinde gördüğünüz daracık kotu giyebilmek ve hoş durduğunu görmek mi....yoksa bir koca tabak makarna mı sizi mutlu eder..düşünün seçiminizi yapın..sizi hangisi daha mutlu ediyorsa ona göre devam yani:)
Ben de seni tebrik ederim.55 olmana çok az kalmış..Ha gayret.Bu arada birşeyi belirtmek istiyorum.Meyve delisi bir kadınken 3 haftadır meyveye özenmiyorum aklıma bile gelmiyor.Sanırım kafayı hazırlamak çok önemli.Çok şey beyinde başlar biter ya.Bu diyette öyle.
Arkadaslar,
Goji Berry almayi düsünüyorum,daha önce alip kullanmis olanlar,faydasi oluyor mu vücut yaglarinin yakilmasinda,ya da söyle sorayim ,Siz nasil bir faydasini gördünüz bu kurutulmus Meyvenin?
Ben Almanya da yasiyorum,arastirdigima göre burada kilosu neredeyse 40 euro
Pahalidir vardir hikmeti mi desem?:))
Yine de önce sizin fikirlerinizi almak istedim..
Olumlu söylemler gelirse,vallahi gidip alicam yarin yani:)))
voleybol benide katana gibi yaptı:))))insanın yediğini çıkarabilmesi çooooooooook güzelll
benim de yerden yüksekliğim senden çok farklı sayılmaz... hatta kısayım bile 165-166 falan... ama o iri kemikler varyaaa... öldürüyo beni... doğurduğum gibi çocugumu suya atıcam hep yüzsün anası gibi voleybolla falan uğraşmasın... yazık sonra o da at gibi olucak günah çocuğa...
Günaydın çıtır hatunlarrrr :)
Bugün güne güzel başlayayım dedimsaçımı her zaman ayırdığım yöne değil de saçım nereye gittiyse o yöne ayırdım, akşamdan planladığım pantolonu değil de bacağım hangisinde rahatsa o pantolonu giydim, bu arada dar olur diye düşündüğüm pantolon da bol geliyor artık
2 yıl önce aldığım trençkotun önünü hiç kapatamazken şimdi iç düğmesini bile zorlanmadan kapatıyorum, büyüksün be dukan amcaaaaaa
voleybol benide katana gibi yaptı:))))
seneye bir piknik partisi ile zayıflamanı kutlarsın bebem:)))dıptıs dıptısssÖnceden pikniklerde hep isyan ederdim 2 parça et yiyeyerek otlanarak piknik mi olur diye, dukan ruhuna tam da uygun olan piknik, ama ben bu yıl daha açamadım piknik sezonunu ve bu gidişle de bi açılış yapabileceğimi sanmıyorummm böhüüüü
Bu arada bir bardak yeşil çay bütün yaşama sevincimi aldı götürdü yaaa
seneye bir piknik partisi ile zayıflamanı kutlarsın bebem:)))dıptıs dıptısssÖnceden pikniklerde hep isyan ederdim 2 parça et yiyeyerek otlanarak piknik mi olur diye, dukan ruhuna tam da uygun olan piknik, ama ben bu yıl daha açamadım piknik sezonunu ve bu gidişle de bi açılış yapabileceğimi sanmıyorummm böhüüüü
Bu arada bir bardak yeşil çay bütün yaşama sevincimi aldı götürdü yaaa
uuffffffffffffff bana trençkot deme....
aylardır bi trenç alabilme derdindeyim ama hep anne modelleri gösteriyolardı... bu 46 beden bunu deneyin rahat olur dedikleri şey hep anne trençleri...
cumartesi günü tam 1 buçuk saatlik masaj sonrası tutturdum trenç alıcam bluz alıcam diye...
bi posta daha alışveriş yaptım... önce siyah süet ve rugan karışımı platform bi ayakkabı aldım...
sonra hep iç geçirdiğim fakat çok da pahalı trençleri olan bi mağazaya girdim... 42 beden bi trenç aldım... lacivert bide...
sonra bi baktım abooww bi dünya bluz var...
bi tane rengarenk bi bluz aldım dökümlü şık bişi... beli kemerli...
bi de saks mavisi şifon bi bluz etekleri leoparlı... aldım çıktım
dün de sevgilimle buluşmaya giderken lacivert bol paça yüksek bel pantalonu giydim... üstüme o renkli bluzu... ayağıma siyah platformlarımı... boynuma lacivert beyazlı bi şal... üstüme trenckotum...
adamın dibi düştü dibi.... tabi topuklar yüksek olunca daha bi ince uzun göründüm sanırım... aboowww adam bi daha aşık oldu sanırsamsa
günaydın ....
62 kiloda seyirdeyim yine..az kaldı güçlendirmeye diye avutuyorum kendimi.ama kaçamaklar olmuyor değil."çıroz oldun "diyorlar bana ya çok komik.ama ben hala kendimi incelmiş hissetmiyorum.eşime yürürken" ben şu kız kadar var mıyım ?o mu kalın ben mi "gibi sorular soruyorum.
adam illallah dedi artık:)))
bu arada nisan 15 itibariyle 60 diyordum ammma olamadım.bu kız ay sonu güçlendirmeye geçer haberiniz ola:)))
gününüz güzel geçsin yoldaşlar!!
seneye bir piknik partisi ile zayıflamanı kutlarsın bebem:)))dıptıs dıptısss
yeşil çay olayına hiç girme onu mereti hiç içemedim..belki de o yüzden yavaşladım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?