Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

goji berry dukanın güncellemeleri içinde bulunuyor, malum okuduğumuz kitap yazılalı aslında yıllar olmuş, yeni birçok bilgi var aslında eklenen, bende sonradan kullanmaya başladım
birçok etkisi var ama direk yağ yakma özelliği yok onu öncelikle söyleyim
ne işe yaradığına gelince, malum dukan diyetinde sürekli protein yiyoruz ama vücudun bu proteiini kullanabilmesi için C vitamini gerekiyor yoksa halsizlik ve kaslarda zayıflama başlıyor, goji berry deki C vitamini oranı portakalın 100 katı kadarmış ve bunu yiyerek kasların proteini kullanmasını sağlamış oluyorz, bağışıklığı güçlendirmeside cabası, doğru yalnız biraz pahalı, burdada 70-80 tl kilosu...

selam kızlar
aranızda emziren ve diyet yapan var mı?
kitabına baktığımda 3.evreden başlayabilirsin diyor
49 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 kiloyum
pant falan olmuyor bel kısmından zayıflamak istiyorum

Teşekkür ederim
Ben de meyveden dolayı tedirgin olmuştum ama hallederim heralde.
Beyinde bitmeden çok zor gerçekten.

Faydalarını çok bilmiyorum ama bağırsakları çalıştırma konusunda çok faydalı.
Bir ara keklere falan koyuyordum ben.
Ama o kadar para vermeye değer mi bence değmez.

Herkese merhaba yeni üye oldum.

Ben de annemle başladım dukana. Sizlerle paylaşmak fikir almak istedim.

Öncelikle annemim böbrek sorunundan dolayı emin olamamıştık. Birkaç gün sonra iyi gelmeyeceğini anladık kestik. Şimdi bana lojistik destek veriyor.

Bu diyet bana göre. Çünkü şeker kullanmam, tatlı ağzıma vurmam. Hiçbir yemeği aramam. Yani herhangi bir yemeği ömür boyu yasaklasanız etkilenmem. Ya da "sürekli bu yemeği yiyeceksin" deseniz yerim.

Yani yemek ya da yememek sıkıntım yok ama hareketsizlikten ve galiba bünyeden çok kilom var.
Bir de makarnayla bile ekmek yer-dim...

Kilomu söylemeyeyim çünkü söylersem hepiniz halinize şükreder diyeti bırakırsınız :)

Neyse;
10 kilo vermem lazım dukan sitesi 2+60 gün gibi atak seyir önerdi.

3 gün atak yaptım. Atakta 3 günde 2 kilo verdim.

Sonraki 2 haftada 2 kilo daha verdim. Ama sonraki günlerde bir gün verip bir gün alıyorum sanki 4-5 gündür aynı sayıyor.

Bakalım nasıl gidecek?

Merhaba

Aylardir dukan yapiyorum 10 kilo verdikten sonra bazi sebeplerden dolayi tam olarak devam ettiremedim, sonra yeniden basladim ama hala verdigim 10 kilo ile duruyorum ve dukan yapmama ragmen. Artik inanilmaz sekilde biktirdi yordu beni. Toparlanip yumruk yapiyorum yine tik yok, 10 kilodan fazlasini veremiyorum. Ne yapmaliyim, spora da basladim ama + görüyorum spor yaptikca anlayamiyorum nerde hata yapiyorum iyice de gerildim. Patlicam artik

Günaydinnn Bol ___ kacamaksiz bir gün olsun hepimiz icin hafta sonum sifir kacamakla gecti insallah bu hafta hep öyle gecer..

kızlar zor bi pazar sonrası bugun yine işimin başındayım....
inşallah sıkıntısız bir hafta geçirmemizi diliyorum...
2 haftadır sevgilimi görmüyordum ve dün görüştüğümüzde adam bayılıcaktı nerdeyse....
demekki gerçekten zayıflıyorum... ben her ne kadar farketmesem de inceliyorum demekki...
inşallah bu hafta kaçamaksız bir hafta olur ve güzel güzel eksiler görürüz...

Günaydın çıtır hatunlarrrr :)

Bugün güne güzel başlayayım dedim saçımı her zaman ayırdığım yöne değil de saçım nereye gittiyse o yöne ayırdım, akşamdan planladığım pantolonu değil de bacağım hangisinde rahatsa o pantolonu giydim, bu arada dar olur diye düşündüğüm pantolon da bol geliyor artık

2 yıl önce aldığım trençkotun önünü hiç kapatamazken şimdi iç düğmesini bile zorlanmadan kapatıyorum, büyüksün be dukan amcaaaaaa

voleybol benide katana gibi yaptı:))))

uuffffffffffffff bana trençkot deme....
aylardır bi trenç alabilme derdindeyim ama hep anne modelleri gösteriyolardı... bu 46 beden bunu deneyin rahat olur dedikleri şey hep anne trençleri...
cumartesi günü tam 1 buçuk saatlik masaj sonrası tutturdum trenç alıcam bluz alıcam diye...
bi posta daha alışveriş yaptım... önce siyah süet ve rugan karışımı platform bi ayakkabı aldım...
sonra hep iç geçirdiğim fakat çok da pahalı trençleri olan bi mağazaya girdim... 42 beden bi trenç aldım... lacivert bide...
sonra bi baktım abooww bi dünya bluz var...
bi tane rengarenk bi bluz aldım dökümlü şık bişi... beli kemerli...
bi de saks mavisi şifon bi bluz etekleri leoparlı... aldım çıktım
dün de sevgilimle buluşmaya giderken lacivert bol paça yüksek bel pantalonu giydim... üstüme o renkli bluzu... ayağıma siyah platformlarımı... boynuma lacivert beyazlı bi şal... üstüme trenckotum...
adamın dibi düştü dibi.... tabi topuklar yüksek olunca daha bi ince uzun göründüm sanırım... aboowww adam bi daha aşık oldu sanırsamsa

voleybol benide katana gibi yaptı:))))

allah kahretmesin zaten o sporu icat edenin...
bacaklarım öyle kaslı ki... zayıflasam da incelmiyo... hep bunun yüzünden işte... oynamasaydım böyle olmazdı... istediğim gibi çizmeler alabilicektim kendime.. ama şans...

Önceden pikniklerde hep isyan ederdim 2 parça et yiyeyerek otlanarak piknik mi olur diye, dukan ruhuna tam da uygun olan piknik, ama ben bu yıl daha açamadım piknik sezonunu ve bu gidişle de bi açılış yapabileceğimi sanmıyorummm böhüüüü

Bu arada bir bardak yeşil çay bütün yaşama sevincimi aldı götürdü yaaa

günaydın ....
62 kiloda seyirdeyim yine..az kaldı güçlendirmeye diye avutuyorum kendimi.ama kaçamaklar olmuyor değil."çıroz oldun "diyorlar bana ya çok komik.ama ben hala kendimi incelmiş hissetmiyorum.eşime yürürken" ben şu kız kadar var mıyım ?o mu kalın ben mi "gibi sorular soruyorum.
adam illallah dedi artık:)))
bu arada nisan 15 itibariyle 60 diyordum ammma olamadım.bu kız ay sonu güçlendirmeye geçer haberiniz ola:)))

gününüz güzel geçsin yoldaşlar!!

Günaydın kızlar...

Bulaşıksuyu adına çok sevindim...Gerçekten çok çok iyi gidiyorsun maşallah nazarım değmesin...

Yarimcim keşke birazcık daha bekleseydin de 40 beden alsaydın onlarda bol gelecek bir ay sonra Bugün hepinizi çok enerjik gördüm inşallah bu hafta hep böyle gider...

Niless hadi gel bekliyoruz seni dedikodu yapalım azcık :)

seneye bir piknik partisi ile zayıflamanı kutlarsın bebem:)))dıptıs dıptısss

yeşil çay olayına hiç girme onu mereti hiç içemedim..belki de o yüzden yavaşladım:))

Görüntü canlandı zihnimde . Harika olmuşsundur şekerim düşer tabi dibi En yeni cicilerin de hayırlı olsun bu arada

Bende 62 gördüm bu yeter bana dedim sanırım bu hafta çok kaçamak yaptım 2 haftadır hatta...Çok yavaşladı kilo vermem benimde maalesef bu hafta callaneticse başlıyayım diyorum...Kırılan direncimede bir çare bulmam gerek

yeşil çay olayına hiç girme onu mereti hiç içemedim..belki de o yüzden yavaşladım:))

Bir hafta bence yeşil çayı dene, bi bak bakalım ne olacak, ben inanıyorum işe yaradığına, yoksa hiç bir kuvvet bana bu iğrenç şeyi sabahın köründe içiremez .

Bu arada hayran kaldım kendime sana tavsiye ediyorum tavsiye ettiğim şeyden tiksinerek bahsediyorum sen bana bakma yararlarını düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…