Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oohhh iyi düşsün dibi boşver.benim kociş de bu ara kasap kedisi gibi dolanyor etrafımda ."çok güzel oldun"falan eriyik geziyor:))))
benim bacaklarım kalın değil Allahtan...ama iri kemikler onun eseri:)))

süpersin canım.ama olması gereken bu fayda/zarar durumu..tabi ki tavsiye etcez.dur bu 2 hafta içeyim bari sabahları böğhhh

yeşil çay dediğin form çayları mı??

süpersin canım.ama olması gereken bu fayda/zarar durumu..tabi ki tavsiye etcez.dur bu 2 hafta içeyim bari sabahları böğhhh

Bergamotlusunu ya da tarçınlısını dene istersen bende içemiyordum yeşil çay hiç onlar iyi gelmişti bana en azından mide bulantısı yok

yaaa dün bende aynı haltı yaptım... istanbuldan birlikte döndük sevgilimle otobüs saatim geçmişti beni eve bıraktı...
feribotta bi kız gördüm ben bu kız kadar varmıyım dedim... aşkım manyakmısın sen senin göbeğinmi kalmış görmüyomusun ölüp kalıcaksın allah korusun dedi

olsun 40 beden olunca bi daha alırız napalım artık... olmadı terzim halleder onu...
ayrıca evet selinim gelsin çok merak ediyorum o mükemmel haftasonu detaylarını

seneye bir piknik partisi ile zayıflamanı kutlarsın bebem:)))dıptıs dıptısss
yeşil çay olayına hiç girme onu mereti hiç içemedim..belki de o yüzden yavaşladım:))
bende az önce içtim bööğğğkk çok çirkin çoook... ben büyük bi fincan hazırlatıyorum... sonra onun yarısını içiyorum bi dikişte.. ardından 1 bardak su

Görüntü canlandı zihnimde . Harika olmuşsundur şekerim düşer tabi dibi En yeni cicilerin de hayırlı olsun bu arada
teşekkür ederim canım bende uzun zamandır ilk defa kendimi bu kadar beğendim... dün sabah evden erken çıktım bizimkiler uyuyodu ve akşam geldiğimde babamın bir süzüşü vardı ki beni... sanki ilk defa görmüş... çoook güzel olmuşssun bu çocuk yanında olunca seni daha bi güzel görüyorum dedi... normalde ben işe gelirken pek özenemiyorum kendime... çünkü mermer fabrikası olduğundan inşaatçı bi dünya herif var hepsi de abaza... ondan hiç dikkat etmiyorum kendime... bi tek onunlayken yada tatil günlerimde özenliyim...

bende bugun itibariyle başlıyorum inşallah... haftalık programımı şu şekilde düşünüyorum;
pazartesi callanetics
salı yüzme
çarşamba callanetics
perşembe yüzme
cuma callanetics (bu hafta dans)
cumartesi akşamları alışverişe giderim zaten çarşı pazar yürürüm...
büyük ihtimalle pazar sabahları da 1 saat yürüyüş...

gunaydın bacılar. bende gr oynama yok artık.
sabah haslanmıs yumurta peynır ve dukan ekmegı yedım geldım. şimide lımonlu cay ıcıyorum.

hadı eksılenler yazsında moral olsun.

ben bu callanicts teyzeyi indirdim ama yapmıyorum.bir de bu tek video mu..başka videoları var mı??

Yok yok bildiğin, düz, tadı bile belli olmayan adı gibi sallama yeşil çay

bı onu almamıstım onuda alayım barı.

aaaaaaaaaaaaaaayyyyy karaböcek zayıflatıyo deseler onuda alacam galiba. bu ne yaaa.
artık zayıflıyayım eksı goreyım uffff

Günaydın herkeslere

önce diyet ile ilgili yorum yapayım hafta sonu yaptığım kaçamak değil dukanla ilgili hiçbirşey yememekti
tabiii abartılarımın karşılığını aldım bu sabah 71 kg görerek tartıda:26:
ama reglide olcam 2 gün sonra o var + otobüs yolculuğunda vücudumda şişiyor + wc yapamadım= gelsiinnnn +laaaarrr

bugün bir yanım çoooook keyifsiz sevgilimi ankarada bırakıp geldim her geçen gün bu durum dahada zorlaşıyor salya sümük ağladım utanmadan vallaa

ama çokta keyifli bir yanım üstümden ağırlık kalktı sankii.... çok güzel bir görüşmeydi çok samimilerdi cidden
o eve ilk defa gidiyormuş gibi hissetmedim hissettirmediler hatta albümler döküldü eski resimlere bakıldı sevgilim küçükken çok güzel bebekmiiişşş

en kısa sürede gelmeleri için kararlaştırıldı + erkek arkadaşımın fikri değişti ve eğer yetişirse bir aksilik olmaz ise ekim / kasıma kadar düğünü yapma kararı aldı
ailesinin de düşüncesi uzamasına gerek yok zaten uzaktasınız yazık günah dediler bencede yazık bizee

tabi asıl hakkımdaki düşünce ve dedikoduları bugün öğrenceeeeezzzz ve sabırsızlanıyorum resmeeeeennnn:26:

ben bu callanicts teyzeyi indirdim ama yapmıyorum.bir de bu tek video mu..başka videoları var mı??

bende bi tek video var o da burda paylaştığımız işte...
ama zor dimi...
kızlar anlatıyo yahu ilk denemelerde çok zor oluyomuş sonra alışıyomuş vücut...
biraz esnedikçe vücudumuz daha kolay olur sanırım...
hem sen daha zayıfsın daha kolay yapabilirsin şekerim...

Callaneticse 48 saatten fazla ara vermeyi önermiyorlar yafrum

gözün aydın prensesim...
inşallah herşey dilediğiniz güzellikte olur...

tırışka mırışka diye diye yapıyo valla.
zayıf mı?? zayıf mı dedn sen bana?
yok benim bünyem bu durumu kaldırmayacak??

Bu callanetics 3 parçadan oluşuyor ommurcum ilk videosu burada paylaşıldı sanırım 6 gün yapıyorsun 1 gün ara veriyorsun toplamda 21 saat yaptığında bitiriyorsun bu videoyu daha sonra evolution denen bölüme geçiyorsun bu daha etkili oluyormuş ilkinden kendini hazır hissettiğinde de son video olan süpere geçiyorsun

Ohhh rahatladık meraklandık valla burda...Güzel geçmesine çok sevindim...Bencede uzatmamak en güzeli nilesscim eğer arada herhangi bir sorun engel yoksa işi kısadan halletmek en güzeli uzadıkça cılkı çıkıyor olayların

tırışka mırışka diye diye yapıyo valla.
zayıf mı?? zayıf mı dedn sen bana?
yok benim bünyem bu durumu kaldırmayacak??

Ommur sen foto paylaşmıydın ben hatırlayamadım :26::26: Eğer paylaşmadıysan istiyoruz Paylaştın ise sen halini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…