uuffffffffffffff bana trençkot deme....
aylardır bi trenç alabilme derdindeyim ama hep anne modelleri gösteriyolardı... bu 46 beden bunu deneyin rahat olur dedikleri şey hep anne trençleri...
cumartesi günü tam 1 buçuk saatlik masaj sonrası tutturdum trenç alıcam bluz alıcam diye...
bi posta daha alışveriş yaptım... önce siyah süet ve rugan karışımı platform bi ayakkabı aldım...
sonra hep iç geçirdiğim fakat çok da pahalı trençleri olan bi mağazaya girdim... 42 beden bi trenç aldım... lacivert bide...
sonra bi baktım abooww bi dünya bluz var...
bi tane rengarenk bi bluz aldım dökümlü şık bişi... beli kemerli...
bi de saks mavisi şifon bi bluz etekleri leoparlı... aldım çıktım
dün de sevgilimle buluşmaya giderken lacivert bol paça yüksek bel pantalonu giydim... üstüme o renkli bluzu... ayağıma siyah platformlarımı... boynuma lacivert beyazlı bi şal... üstüme trenckotum...
adamın dibi düştü dibi.... tabi topuklar yüksek olunca daha bi ince uzun göründüm sanırım... aboowww adam bi daha aşık oldu sanırsamsa
oohhh iyi düşsün dibi boşver.benim kociş de bu ara kasap kedisi gibi dolanyor etrafımda ."çok güzel oldun"falan eriyik geziyor:))))allah kahretmesin zaten o sporu icat edenin...
bacaklarım öyle kaslı ki... zayıflasam da incelmiyo... hep bunun yüzünden işte... oynamasaydım böyle olmazdı... istediğim gibi çizmeler alabilicektim kendime.. ama şans...
süpersin canım.ama olması gereken bu fayda/zarar durumu..tabi ki tavsiye etcez.dur bu 2 hafta içeyim bari sabahları böğhhhBir hafta bence yeşil çayı dene, bi bak bakalım ne olacak, ben inanıyorum işe yaradığına, yoksa hiç bir kuvvet bana bu iğrenç şeyi sabahın köründe içiremez.
Bu arada hayran kaldım kendimesana tavsiye ediyorum tavsiye ettiğim şeyden tiksinerek bahsediyorum sen bana bakma yararlarını düşün
Bir hafta bence yeşil çayı dene, bi bak bakalım ne olacak, ben inanıyorum işe yaradığına, yoksa hiç bir kuvvet bana bu iğrenç şeyi sabahın köründe içiremez.
Bu arada hayran kaldım kendimesana tavsiye ediyorum tavsiye ettiğim şeyden tiksinerek bahsediyorum sen bana bakma yararlarını düşün
süpersin canım.ama olması gereken bu fayda/zarar durumu..tabi ki tavsiye etcez.dur bu 2 hafta içeyim bari sabahları böğhhh
yaaa dün bende aynı haltı yaptım... istanbuldan birlikte döndük sevgilimle otobüs saatim geçmişti beni eve bıraktı...günaydın ....
62 kiloda seyirdeyim yine..az kaldı güçlendirmeye diye avutuyorum kendimi.ama kaçamaklar olmuyor değil."çıroz oldun "diyorlar bana ya çok komik.ama ben hala kendimi incelmiş hissetmiyorum.eşime yürürken" ben şu kız kadar var mıyım ?o mu kalın ben mi "gibi sorular soruyorum.
adam illallah dedi artık:)))
bu arada nisan 15 itibariyle 60 diyordum ammma olamadım.bu kız ay sonu güçlendirmeye geçer haberiniz ola:)))
gününüz güzel geçsin yoldaşlar!!
olsun 40 beden olunca bi daha alırız napalım artık... olmadı terzim halleder onu...Günaydın kızlar...
Bulaşıksuyu adına çok sevindim...Gerçekten çok çok iyi gidiyorsun maşallah nazarım değmesin...
Yarimcim keşke birazcık daha bekleseydin de 40 beden alsaydın onlarda bol gelecek bir ay sonraBugün hepinizi çok enerjik gördüm inşallah bu hafta hep böyle gider...
Niless hadi gel bekliyoruz seni dedikodu yapalım azcık :)
bende az önce içtim bööğğğkk çok çirkin çoook... ben büyük bi fincan hazırlatıyorum... sonra onun yarısını içiyorum bi dikişte.. ardından 1 bardak suseneye bir piknik partisi ile zayıflamanı kutlarsın bebem:)))dıptıs dıptısss
yeşil çay olayına hiç girme onu mereti hiç içemedim..belki de o yüzden yavaşladım:))
teşekkür ederim canım bende uzun zamandır ilk defa kendimi bu kadar beğendim... dün sabah evden erken çıktım bizimkiler uyuyodu ve akşam geldiğimde babamın bir süzüşü vardı ki beni... sanki ilk defa görmüş... çoook güzel olmuşssun bu çocuk yanında olunca seni daha bi güzel görüyorum dedi... normalde ben işe gelirken pek özenemiyorum kendime... çünkü mermer fabrikası olduğundan inşaatçı bi dünya herif var hepsi de abaza... ondan hiç dikkat etmiyorum kendime... bi tek onunlayken yada tatil günlerimde özenliyim...Görüntü canlandı zihnimde . Harika olmuşsundur şekerim düşer tabi dibiEn yeni cicilerin de hayırlı olsun bu arada
bende bugun itibariyle başlıyorum inşallah... haftalık programımı şu şekilde düşünüyorum;Bende 62 gördüm bu yeter bana dedim sanırım bu hafta çok kaçamak yaptım 2 haftadır hatta...Çok yavaşladı kilo vermem benimde maalesefbu hafta callaneticse başlıyayım diyorum...Kırılan direncimede bir çare bulmam gerek
yeşil çay dediğin form çayları mı??
ben bu callanicts teyzeyi indirdim ama yapmıyorum.bir de bu tek video mu..başka videoları var mı??.
bende bugun itibariyle başlıyorum inşallah... haftalık programımı şu şekilde düşünüyorum;
pazartesi callanetics
salı yüzme
çarşamba callanetics
perşembe yüzme
cuma callanetics (bu hafta dans)
cumartesi akşamları alışverişe giderim zaten çarşı pazar yürürüm...
büyük ihtimalle pazar sabahları da 1 saat yürüyüş...
Yok yok bildiğin, düz, tadı bile belli olmayan adı gibi sallama yeşil çay
ben bu callanicts teyzeyi indirdim ama yapmıyorum.bir de bu tek video mu..başka videoları var mı??
yaaa dün bende aynı haltı yaptım... istanbuldan birlikte döndük sevgilimle otobüs saatim geçmişti beni eve bıraktı...
feribotta bi kız gördüm ben bu kız kadar varmıyım dedim... aşkım manyakmısın sen senin göbeğinmi kalmış görmüyomusun ölüp kalıcaksın allah korusun dedi
olsun 40 beden olunca bi daha alırız napalım artık... olmadı terzim halleder onu...
ayrıca evet selinim gelsin çok merak ediyorum o mükemmel haftasonu detaylarını
bende az önce içtim bööğğğkk çok çirkin çoook... ben büyük bi fincan hazırlatıyorum... sonra onun yarısını içiyorum bi dikişte.. ardından 1 bardak su
teşekkür ederim canım bende uzun zamandır ilk defa kendimi bu kadar beğendim... dün sabah evden erken çıktım bizimkiler uyuyodu ve akşam geldiğimde babamın bir süzüşü vardı ki beni... sanki ilk defa görmüş... çoook güzel olmuşssun bu çocuk yanında olunca seni daha bi güzel görüyorum dedi... normalde ben işe gelirken pek özenemiyorum kendime... çünkü mermer fabrikası olduğundan inşaatçı bi dünya herif var hepsi de abaza... ondan hiç dikkat etmiyorum kendime... bi tek onunlayken yada tatil günlerimde özenliyim...
bende bugun itibariyle başlıyorum inşallah... haftalık programımı şu şekilde düşünüyorum;
pazartesi callanetics
salı yüzme
çarşamba callanetics
perşembe yüzme
cuma callanetics (bu hafta dans)
cumartesi akşamları alışverişe giderim zaten çarşı pazar yürürüm...
büyük ihtimalle pazar sabahları da 1 saat yürüyüş...
gözün aydın prensesim...Günaydın herkeslere
önce diyet ile ilgili yorum yapayım hafta sonu yaptığım kaçamak değil dukanla ilgili hiçbirşey yememekti
tabiii abartılarımın karşılığını aldım bu sabah 71 kg görerek tartıda:26:
ama reglide olcam 2 gün sonra o var + otobüs yolculuğunda vücudumda şişiyor + wc yapamadım= gelsiinnnn +laaaarrr
bugün bir yanım çoooook keyifsiz sevgilimi ankarada bırakıp geldimher geçen gün bu durum dahada zorlaşıyor salya sümük ağladım utanmadan vallaa
ama çokta keyifli bir yanım üstümden ağırlık kalktı sankii.... çok güzel bir görüşmeydi çok samimilerdi cidden
o eve ilk defa gidiyormuş gibi hissetmedim hissettirmedilerhatta albümler döküldü eski resimlere bakıldı sevgilim küçükken çok güzel bebekmiiişşş
en kısa sürede gelmeleri için kararlaştırıldı + erkek arkadaşımın fikri değişti ve eğer yetişirse bir aksilik olmaz ise ekim / kasıma kadar düğünü yapma kararı aldı
ailesinin de düşüncesi uzamasına gerek yok zaten uzaktasınız yazık günah dediler bencede yazık bizee
tabi asıl hakkımdaki düşünce ve dedikoduları bugün öğrenceeeeezzzz ve sabırsızlanıyorum resmeeeeennnn:26:
Callaneticse 48 saatten fazla ara vermeyi önermiyorlar yafrum
tırışka mırışka diye diye yapıyo valla.bende bi tek video var o da burda paylaştığımız işte...
ama zor dimi...
kızlar anlatıyo yahu ilk denemelerde çok zor oluyomuş sonra alışıyomuş vücut...
biraz esnedikçe vücudumuz daha kolay olur sanırım...
hem sen daha zayıfsın daha kolay yapabilirsin şekerim...
tırışka mırışka diye diye yapıyo valla.
zayıf mı?? zayıf mı dedn sen bana?
yok benim bünyem bu durumu kaldırmayacak??
ben bu callanicts teyzeyi indirdim ama yapmıyorum.bir de bu tek video mu..başka videoları var mı??
Günaydın herkeslere
önce diyet ile ilgili yorum yapayım hafta sonu yaptığım kaçamak değil dukanla ilgili hiçbirşey yememekti
tabiii abartılarımın karşılığını aldım bu sabah 71 kg görerek tartıda:26:
ama reglide olcam 2 gün sonra o var + otobüs yolculuğunda vücudumda şişiyor + wc yapamadım= gelsiinnnn +laaaarrr
bugün bir yanım çoooook keyifsiz sevgilimi ankarada bırakıp geldimher geçen gün bu durum dahada zorlaşıyor salya sümük ağladım utanmadan vallaa
ama çokta keyifli bir yanım üstümden ağırlık kalktı sankii.... çok güzel bir görüşmeydi çok samimilerdi cidden
o eve ilk defa gidiyormuş gibi hissetmedim hissettirmedilerhatta albümler döküldü eski resimlere bakıldı sevgilim küçükken çok güzel bebekmiiişşş
en kısa sürede gelmeleri için kararlaştırıldı + erkek arkadaşımın fikri değişti ve eğer yetişirse bir aksilik olmaz ise ekim / kasıma kadar düğünü yapma kararı aldı
ailesinin de düşüncesi uzamasına gerek yok zaten uzaktasınız yazık günah dediler bencede yazık bizee
tabi asıl hakkımdaki düşünce ve dedikoduları bugün öğrenceeeeezzzz ve sabırsızlanıyorum resmeeeeennnn:26:
tırışka mırışka diye diye yapıyo valla.
zayıf mı?? zayıf mı dedn sen bana?
yok benim bünyem bu durumu kaldırmayacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?