Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hakkatten doğru dedin...
herkes herşey mükemmel olsun diye beklerken bi bakmışsın zaman geçmiş cılıkı çıkmış oluyo... senin msn açık denk getirmem lazım bi ara

hakkatten doğru dedin...
herkes herşey mükemmel olsun diye beklerken bi bakmışsın zaman geçmiş cılıkı çıkmış oluyo... senin msn açık denk getirmem lazım bi ara

günaydın yarim nasılsın ben kilo veremiyorum diye hepten depresyona girdim .kızım dukan diyeti yapıp 3 ayda 9 kilo verdi ben 2 aydır aynı kiloda duruyorum dikkat edip hergün 1 saat spor yaptıgım halde .biraz karatay yapıp denicem bakalım kilo verebilecekmiyim omega3 aldım bugün yeni başladım herşeye uymaya hepinize teşekkürler arada sizi ziyarete gelirim .bulaşıksuyu çok güzel kilo veriyor ALLAH HERKESİ İSTEDİGİ KİLOYU VERİR İNŞALLAH .YARIN HASTANEYE GİDİP BÜTÜN TAHLİLERİMİ YAPTIRICAM .BUGÜN PSİKYATIRIMA GİDİP VERDİGİ İLACIN BENİM KİLOMLA İLGİSİ VARMI SORUCAM

valla canım herşeyimiz tam olsun diye uğraşıyoruz ama ayrı şehirlerde olduğumuzdan inanın daha çok masraf oluyor...
yani şu var benim orda olmamım bu haftaki maliyeti 400-450 lira... 2 haftada 1 gidip gelsek maaşların biri indirgeniyor...
şunun yerine dedik kredi çeksek kimseden birşey istemeden ayda 400 lira versek zaten otururuz aynı evde...

masrafıda geç kuzu maneviyatıda yoruyor artık... valla yetişebilirse ki istersek olur... hızlandırcaz... daha fazla maddi manevi yıpranmaya gerek yok bence...

Nilesscim ben hiç maddiyatı düşünmeden kısa sürede yapın dedim...Bu yollardan geçmiş biri olarak yan yana olsanız bile insan yıpranıyor hazırlık aşamasında...En basiti insanlar kırılmasın diye herşeyi onlara göre yapmaya çalışıyorsun bir bakıyorsun ki üzülen yıpranan sen olmuşun...Sırf bu yüzden hemen evlenin derim...Maddi açıdan çok doğru düşünüyorsun zaten sen ne kadar uğraşsan da eksik bitmez evin içine girene kadar

cok krize girdiginde bence tatlandırıcı ile yapılabilen tatlılardan yap,,yoksa insanın gercekten bi süreden sonra artık canı istemeye başlıor şekerli şeyler.

karatay mı? ya dukan dmk istedin yada yanlış topiğe girdin sanırım??

niles hadi hayırlısı,,herseyy insss. gönlünce en iyisinden we güselinden olurr..

aynen canım eksikler tamamlanır yaşlarımızda genç herşeyin mükemmel olmasını beklemiyorum sadece yanımda olsun huzurlu olayım yeter
çok büyük şeylerde gözüm yok zaten benim... bu sabah annemede sledim oda ooo çok eksik var daha dedi... dedim istersek tamamlanır.
benim arkadaşımın kardeşi 3 hafta içinde evleniyor... hani demekki zor birşey değil biz gözümüzde büyütüyoruz:))

evlenmek dediğin nedir...
eksik dediğin nedir...
tamamlanır tabi...
uyum anlayış olunca elbette herşey yapılır...
keşke herşey eşyaya eksiğe baksa...
asıl eksikler dışındakiler daha önemli...
ki siz bu kısmını halletmişsiniz artık beklemenize elbette gerek yok kuzucum...

Nilesscim haftasonunun güzel geçmesine çok sevindim, kendime de pay çıkarayım hemen siz evlenin ayakkabının altına benim ismimi yazarsın, zayıflıyorum da artık

Daha güzel günler sizinle olsun şekerrrr

ben eşimle şubat 2006 da tanıştım.ağustos ta düğünümüz oldu.o kadar yani:))bütün herşeyimizi kendimiz yaptık kaç senedir borç ödüyoruz belki ama en azından evimdeki çöp bile bana ait.haaa aileleri yardım edenler de alınmasın o bir şans meselesi.olsa ben de kullanırdım..ama bizim toplamda tanışma evlenme macerası 5 ay olduğu için kimse hazırlık da yapamadı:)))kaçarak evlenenler gibi oldum

dün baktık kiralık ev onların ev çevresinden
annesiyle babası 1 sene bekleyin ev alalım dediler sonrada siz evlenin evinizi alırız dediler
valla hayatım boyunca şunu diceğim aklıma gelmezdi ama evlerinden bir odayı bile verseler olur şuan kabulum çünkü bu gelip gitmeler üzüyor beni
en azından eve geldiğimde yemeğim olur ohhhh
şaka bir yanada cidden çok duygularım depreşik bugün

yarim şiir gibi olmuş valla.evlenmek dediğin nedirrrrr??süper

Sen kaç yaşındasın bulaşıksuyu okul filanda var senin sanırım...Merak ettim...

Valla bende kendi yapanlar grubundayım...Hala borç ödüyorum ama pişman değilim

Sen kaç yaşındasın bulaşıksuyu okul filanda var senin sanırım...Merak ettim...

Valla bende kendi yapanlar grubundayım...Hala borç ödüyorum ama pişman değilim

bizde kendimiz yapıyoruz herşeyimizi inşallah o günleri gördüğümüzde bi tek mobilyalarımız eksik... onları da bikaç senede bitirebiliriz herhalde... kimsenin bi çöpü lazım değil... biz takılarımızı bile kendimiz alıyoruz... kimse lazım değil...

En güzeli yarimcim boşver...Ben kayınvalidem tarafından takılan küpe saat bileziği bile aldım...Hepsi geçti gitti bana tek kalan CANIM KOCACIM oda yeter bana...Herşey onların olsun bize harcamadıklarını kendilerine harcasınlar gözüm yok

Canıımm harikasın sen yaaa....zayıflıyorsun tabiiii..ben hep diyorum kilo vermemiş gibi gözüksekte bedenimiz incelip şekle giriyor..
1 ay sonra 40 bedensin....not al bu tarihi...

Şeker senin adına da çok sevindimmmm....Herşey istediğin gibi gönlünce olsun....

tırışka mırışka diye diye yapıyo valla.
zayıf mı?? zayıf mı dedn sen bana?
yok benim bünyem bu durumu kaldırmayacak??

Canım ben senin ve bulaşıksuyunun resimlerinizi gördümyaaa...artık hiçbişey beni bu diyetten vazgeçiremez...Okadar harikasınız ki okadar incelmişsiniz ki..hayretler içinde kaldıydım ozamanlar....çok tebrik ediyorum...kendine hiç zayımıyım ben fln deme... vallahi fıstık gibi hatunsun ayolll.....

ahahahahahaa.....
bizim düğünümüze de gelmeseler pek bi şahane olur...
ki; öyle olucak sanırım

tenks bebemmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…