Bu callanetics 3 parçadan oluşuyor ommurcum ilk videosu burada paylaşıldı sanırım 6 gün yapıyorsun 1 gün ara veriyorsun toplamda 21 saat yaptığında bitiriyorsun bu videoyu daha sonra evolution denen bölüme geçiyorsun bu daha etkili oluyormuş ilkinden kendini hazır hissettiğinde de son video olan süpere geçiyorsun
Ohhh rahatladık meraklandık valla burda...Güzel geçmesine çok sevindim...Bencede uzatmamak en güzeli nilesscim eğer arada herhangi bir sorun engel yoksa işi kısadan halletmek en güzeli uzadıkça cılkı çıkıyor olayların
hakkatten doğru dedin...
herkes herşey mükemmel olsun diye beklerken bi bakmışsın zaman geçmiş cılıkı çıkmış oluyo... senin msn açık denk getirmem lazım bi ara
Bu callanetics 3 parçadan oluşuyor ommurcum ilk videosu burada paylaşıldı sanırım 6 gün yapıyorsun 1 gün ara veriyorsun toplamda 21 saat yaptığında bitiriyorsun bu videoyu daha sonra evolution denen bölüme geçiyorsun bu daha etkili oluyormuş ilkinden kendini hazır hissettiğinde de son video olan süpere geçiyorsun
Ohhh rahatladık meraklandık valla burda...Güzel geçmesine çok sevindim...Bencede uzatmamak en güzeli nilesscim eğer arada herhangi bir sorun engel yoksa işi kısadan halletmek en güzeli uzadıkça cılkı çıkıyor olayların
paylaşmıştım bir ara:))Ommur sen foto paylaşmıydın ben hatırlayamadım :26::26: Eğer paylaşmadıysan istiyoruzPaylaştın ise sen halini bekliyoruz
valla canım herşeyimiz tam olsun diye uğraşıyoruz ama ayrı şehirlerde olduğumuzdan inanın daha çok masraf oluyor...
yani şu var benim orda olmamım bu haftaki maliyeti 400-450 lira... 2 haftada 1 gidip gelsek maaşların biri indirgeniyor...
şunun yerine dedik kredi çeksek kimseden birşey istemeden ayda 400 lira versek zaten otururuz aynı evde...
masrafıda geç kuzu maneviyatıda yoruyor artık... valla yetişebilirse ki istersek olur... hızlandırcaz... daha fazla maddi manevi yıpranmaya gerek yok bence...
offff ya her şey iyi hoş da, diyet yaparken aynı zamanda sosyal hayatı sürdürmek çok zoor =(( bugün kahve dünyasında tatlıların çikolataların arasında insanlarla sohbet etmeye çalıştım, resmen aş ermeye başlıcam yakında canım deli gibi cheesecake, pasta istiyoo ne zaman yiyebilcez bunlardan yada yiyebilcek miyizz?? ='((
merhaba arkadaşlar,
Ben bi ara karatay yapıp 1 ayda 5 kilo verdim sizin desteğinizle,
sonra sıkıldım 2 ay ara verdim canım ne istediyse hangi saatte olduğuna bakmadan yedim buna rağmen sadece 1 kilo aldım
2 haftadır yine karatay yapıyorum ve 3.5 kilo gitti bile süper yaa
müthiş hissediyorum yorgunluk yok açlık yok kaçamak krizleri yok harika bişey bu
Günaydın herkeslere
önce diyet ile ilgili yorum yapayım hafta sonu yaptığım kaçamak değil dukanla ilgili hiçbirşey yememekti
tabiii abartılarımın karşılığını aldım bu sabah 71 kg görerek tartıda:26:
ama reglide olcam 2 gün sonra o var + otobüs yolculuğunda vücudumda şişiyor + wc yapamadım= gelsiinnnn +laaaarrr
bugün bir yanım çoooook keyifsiz sevgilimi ankarada bırakıp geldimher geçen gün bu durum dahada zorlaşıyor salya sümük ağladım utanmadan vallaa
ama çokta keyifli bir yanım üstümden ağırlık kalktı sankii.... çok güzel bir görüşmeydi çok samimilerdi cidden
o eve ilk defa gidiyormuş gibi hissetmedim hissettirmedilerhatta albümler döküldü eski resimlere bakıldı sevgilim küçükken çok güzel bebekmiiişşş
en kısa sürede gelmeleri için kararlaştırıldı + erkek arkadaşımın fikri değişti ve eğer yetişirse bir aksilik olmaz ise ekim / kasıma kadar düğünü yapma kararı aldı
ailesinin de düşüncesi uzamasına gerek yok zaten uzaktasınız yazık günah dediler bencede yazık bizee
tabi asıl hakkımdaki düşünce ve dedikoduları bugün öğrenceeeeezzzz ve sabırsızlanıyorum resmeeeeennnn:26:
Nilesscim ben hiç maddiyatı düşünmeden kısa sürede yapın dedim...Bu yollardan geçmiş biri olarak yan yana olsanız bile insan yıpranıyor hazırlık aşamasında...En basiti insanlar kırılmasın diye herşeyi onlara göre yapmaya çalışıyorsun bir bakıyorsun ki üzülen yıpranan sen olmuşun...Sırf bu yüzden hemen evlenin derim...Maddi açıdan çok doğru düşünüyorsun zaten sen ne kadar uğraşsan da eksik bitmez evin içine girene kadar
aynen canım eksikler tamamlanır yaşlarımızda genç herşeyin mükemmel olmasını beklemiyorum sadece yanımda olsun huzurlu olayım yeter
çok büyük şeylerde gözüm yok zaten benim... bu sabah annemede sledim oda ooo çok eksik var daha dedi... dedim istersek tamamlanır.
benim arkadaşımın kardeşi 3 hafta içinde evleniyor... hani demekki zor birşey değil biz gözümüzde büyütüyoruz:))
Nilesscim ben hiç maddiyatı düşünmeden kısa sürede yapın dedim...Bu yollardan geçmiş biri olarak yan yana olsanız bile insan yıpranıyor hazırlık aşamasında...En basiti insanlar kırılmasın diye herşeyi onlara göre yapmaya çalışıyorsun bir bakıyorsun ki üzülen yıpranan sen olmuşun...Sırf bu yüzden hemen evlenin derim...Maddi açıdan çok doğru düşünüyorsun zaten sen ne kadar uğraşsan da eksik bitmez evin içine girene kadar
evlenmek dediğin nedir...
eksik dediğin nedir...
tamamlanır tabi...
uyum anlayış olunca elbette herşey yapılır...
keşke herşey eşyaya eksiğe baksa...
asıl eksikler dışındakiler daha önemli...
ki siz bu kısmını halletmişsiniz artık beklemenize elbette gerek yok kuzucum...
yarim şiir gibi olmuş valla.evlenmek dediğin nedirrrrr??süperevlenmek dediğin nedir...
eksik dediğin nedir...
tamamlanır tabi...
uyum anlayış olunca elbette herşey yapılır...
keşke herşey eşyaya eksiğe baksa...
asıl eksikler dışındakiler daha önemli...
ki siz bu kısmını halletmişsiniz artık beklemenize elbette gerek yok kuzucum...
Nilesscim haftasonunun güzel geçmesine çok sevindim, kendime de pay çıkarayım hemen siz evlenin ayakkabının altına benim ismimi yazarsın, zayıflıyorum da artık
Daha güzel günler sizinle olsun şekerrrr
ben eşimle şubat 2006 da tanıştım.ağustos ta düğünümüz oldu.o kadar yani:))bütün herşeyimizi kendimiz yaptık kaç senedir borç ödüyoruz belki ama en azından evimdeki çöp bile bana ait.haaa aileleri yardım edenler de alınmasın o bir şans meselesi.olsa ben de kullanırdım..ama bizim toplamda tanışma evlenme macerası 5 ay olduğu için kimse hazırlık da yapamadı:)))kaçarak evlenenler gibi oldum
yarim şiir gibi olmuş valla.evlenmek dediğin nedirrrrr??süper
Sen kaç yaşındasın bulaşıksuyu okul filanda var senin sanırım...Merak ettim...
Valla bende kendi yapanlar grubundayım...Hala borç ödüyorum ama pişman değilim
bizde kendimiz yapıyoruz herşeyimizi inşallah o günleri gördüğümüzde bi tek mobilyalarımız eksik... onları da bikaç senede bitirebiliriz herhalde... kimsenin bi çöpü lazım değil... biz takılarımızı bile kendimiz alıyoruz... kimse lazım değil...
Sen kaç yaşındasın bulaşıksuyu okul filanda var senin sanırım...Merak ettim...
Valla bende kendi yapanlar grubundayım...Hala borç ödüyorum ama pişman değilim
kızlar zor bi pazar sonrası bugun yine işimin başındayım....
inşallah sıkıntısız bir hafta geçirmemizi diliyorum...
2 haftadır sevgilimi görmüyordum ve dün görüştüğümüzde adam bayılıcaktı nerdeyse....
demekki gerçekten zayıflıyorum... ben her ne kadar farketmesem de inceliyorum demekki...
inşallah bu hafta kaçamaksız bir hafta olur ve güzel güzel eksiler görürüz...
Günaydın herkeslere
önce diyet ile ilgili yorum yapayım hafta sonu yaptığım kaçamak değil dukanla ilgili hiçbirşey yememekti
tabiii abartılarımın karşılığını aldım bu sabah 71 kg görerek tartıda:26:
ama reglide olcam 2 gün sonra o var + otobüs yolculuğunda vücudumda şişiyor + wc yapamadım= gelsiinnnn +laaaarrr
bugün bir yanım çoooook keyifsiz sevgilimi ankarada bırakıp geldimher geçen gün bu durum dahada zorlaşıyor salya sümük ağladım utanmadan vallaa
ama çokta keyifli bir yanım üstümden ağırlık kalktı sankii.... çok güzel bir görüşmeydi çok samimilerdi cidden
o eve ilk defa gidiyormuş gibi hissetmedim hissettirmedilerhatta albümler döküldü eski resimlere bakıldı sevgilim küçükken çok güzel bebekmiiişşş
en kısa sürede gelmeleri için kararlaştırıldı + erkek arkadaşımın fikri değişti ve eğer yetişirse bir aksilik olmaz ise ekim / kasıma kadar düğünü yapma kararı aldı
ailesinin de düşüncesi uzamasına gerek yok zaten uzaktasınız yazık günah dediler bencede yazık bizee
tabi asıl hakkımdaki düşünce ve dedikoduları bugün öğrenceeeeezzzz ve sabırsızlanıyorum resmeeeeennnn:26:
tırışka mırışka diye diye yapıyo valla.
zayıf mı?? zayıf mı dedn sen bana?
yok benim bünyem bu durumu kaldırmayacak??
En güzeli yarimcim boşver...Ben kayınvalidem tarafından takılan küpe saat bileziği bile aldım...Hepsi geçti gitti bana tek kalan CANIM KOCACIM oda yeter bana...Herşey onların olsun bize harcamadıklarını kendilerine harcasınlar gözüm yok
Canıımm harikasın sen yaaa....zayıflıyorsun tabiiii..ben hep diyorum kilo vermemiş gibi gözüksekte bedenimiz incelip şekle giriyor..
1 ay sonra 40 bedensin....not al bu tarihi...
Şeker senin adına da çok sevindimmmm....Herşey istediğin gibi gönlünce olsun....
Canım ben senin ve bulaşıksuyunun resimlerinizi gördümyaaa...artık hiçbişey beni bu diyetten vazgeçiremez...Okadar harikasınız ki okadar incelmişsiniz ki..hayretler içinde kaldıydım ozamanlar....çok tebrik ediyorum...kendine hiç zayımıyım ben fln deme... vallahi fıstık gibi hatunsun ayolll.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?