Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sen kaç yaşındasın bulaşıksuyu okul filanda var senin sanırım...Merak ettim...

Valla bende kendi yapanlar grubundayım...Hala borç ödüyorum ama pişman değilim

bende bendeeee....Hiççç kolay değilll.. Ama onun mutluluğu başka değil mi??...Herşeyi ikinizin yapması ve kendine ait olmasıııı.....

ahahahahahaa.....
bizim düğünümüze de gelmeseler pek bi şahane olur...
ki; öyle olucak sanırım

ayy alemsinnn cok güldümmm :) ama bence (samimiyetine sıgınarak yorum yapıorum) gelsinlerr yawww,,bi ömür baş kalkıncı olmasındansa gelip bi köşede oturup kıskanclıktan catlayı wersinler

sağol canımmmm iltifatına sağlık:)))

kızlar hafta sonu 50.li rakamları görmüş olmanın sevinci ile ticker.ımı hedef kg 55 olarak değiştirdim..güçlendirmedede 1-2 kg wersem ztn hedeflediğim kg.ya gelirim..çünkü spor yapamadığım için sanırım çok yawaş kilo weriorum we bunun güçlendirmesi olduğunuda düşünce 55 daha ii geldi hedef kg olarak

Günaydın kızlar.bugun atagımın 6. Günü ve hıc bısey yemek istemıyo cnm.omuzlarımda adamlar oturuyo sanki sureklı uyumak istiyorum

sabah geldi mheme nbakiiim yaziiim diye yine kaldım 11 e yaaa

herkeslere günaydın

yine -- görememenin verdiği hüzünle geldim işe üstelik yine 65 gösteriyor. benimle oynuyor resmen. irademi sınıyor.

ayrıca evlenirken çöp kutusuna kadar kendimiz aldık. 8 yılım bitecek inşallah bu yaza.

böyle şeyler sorun değil. uyum olsun aranızda yetiyor. mal mülk altına ne hacet.

hehhhh
kapak olsun bunu bilemeyen zat-ı muhteremleree

heh aynen katilanzi:)))

ahahahahahaa.....
bizim düğünümüze de gelmeseler pek bi şahane olur...
ki; öyle olucak sanırım
o da kötü yarimcim.eşini düşün ne de olsa aile.en güzeli mesafeyi koruyabilmek ve saygıda kusur etmemek karşılıklı..ooo ben anlatsam düğün sırasında olan saçmalıkları burdan amerika'ya yol olur.ama eşimi çok seviyorum ben gerisi yalann

benim aileler karşısında saygım sevgim sonsuz...
çünkü bende aileme çok düşkünüm ve herkesin böyle olmasından yanayım..
ama bazen olmayınca olmuyo... ben kimseye saygıda kusur etmem... kendimi tanıyorum ve allah razı olsun ailemin iyi bi çocuk yetiştirdiğine de çok eminim... ama bütün bunların kıymetini bilemeyenler varsa ben "yalaka" pozisyonunda asla olmam... herkes durması gerektiği yeri bilmeli... ben bu yaşımda bunu biliyosam annem yaşındaki insanlarda bilmeli... yine yöylüyorum herşey onların tercihi... benim yanımda olana kötülük etmem ben...

canım benim,27 haziranda tanıştım 19 ağustosta nikahım,28 eylülde düğünüm oldu.ki biliyorsun öğretmenim 1 eylülde görev yerimdeydim sinopta. hafta sonları gele gide eşyalarımı aldım evimi hazırladım.düğünüm olduğumda herşeyim tamamdı.eksik tabiki vardı bugünde var.eksik bitmezki.ayrıca ben niye kendimi o kadar kasmışım diyorum.herkes herşeyi kullanmıyorki.herkesin yaşam tarzı farklı.temel eşyalarını alıp sonra evinde oturup şuna ihtiyacım var dediğin şeyi almak bana daha mantıklı geliyor.bir sürü şeyi alıp sonra gereksiz bulup evden gönderdim.ben görücü usulü tanıştırıldığım biriyle evlenip,tüm bunları hallettiysem ve şu anda iki çocuğumuzla mutlu bir yuvamız varsa sen daha iyisini yaparsın merak etme.senin adına çok sevindim.inşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda muradınıza erersiniz.birde bakmışsın ankarada komşu olurmuşuz:))

Günaydıınn!!!

Yılın en yorucu iş haftası beni bekliyor.

Dukan amca büyük tabiii. Şu hale bak nasıl kilo vermişsin yaa!! Maşallah maşallahh!!! :))

gunaydın bacılar. bende gr oynama yok artık.
sabah haslanmıs yumurta peynır ve dukan ekmegı yedım geldım. şimide lımonlu cay ıcıyorum.

hadı eksılenler yazsında moral olsun.

Ben önce moral vericem sonra alıcam Cumartesi tartıldım. 5 günde 1,1 kilo vererek 63,3 kiloya düşmüşüm farkediyordum zaten ama korkuyordum da.. Sonraaa.... cumartesi şirket yemeğinde köfteleri abartarak başladım.ekmek falan yemedim. Peynir yoğurt o bu, tabi yağlılardı muhtemelen ama yine de çok Dukan dışı sayılmaz. Ama sonrasındaki çikolatalar da çok güzeldi Hadi 1 gün ödül olsun dedim :)

Sonraaaaa... hehehe devamı var. Ertesi gün misafirlerim vardı. Hem benim yaptıklarım hem de elleri boş gelmemeleri neticesi, ben baya baya yediimm!! Zaten tatlı krizine giriyodum 3 haftadır ne güzel geldi o tatlılar börekler ve kısır hihihi :)) Walla hiç pişman olmadım. Ama bu kadarını da beklemiyordum tabii. Akşam kocaman olmuş göbeğimle direk hooooppp +2 çıktım. Sabah da aynıydım. Yani verdim aldım borçlu kaldım Ama yine de 2 günde 2 kilo yağ almış olamayacağımı düşünen ben, hala 63,3 olduğumu ve bu + ların şişkinlkten falan olduğunu düşünüyorum. Çünkü eğer gerçekten yağlarımız eriyorsa, 2 günde o yağların 2 kilosunun tekrar toplanması olası değil. Neyssee.. Ben de bu 3 gün proteinle devam edicem. Tuzu da azaltıcam. Bakalım 3 günde bu şişlik gitcek mi? Temennim o :) Yine de tickerımı 63,3 yapıyorum, kimse beni tutamaz

Bi 3 hafta daha dayanırsam kaçamaksız, 3 hafta sonra yine bir ödül veririm kendime :))

Senin adına çok sevindim!! Her şey gönlünce olur inşallahhh!! en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz :))

çok güzel o zaman senden yana bir sıkıntı olmayacaksa geris zamanla hallolur inşalh...

gülay sen benden de hızlıymışsın:))maşallah diyelim Allah mutluluğunu bozmasın...darısı tüm evlenceklerin başına:))

Ammaaannn boşver be güzelimmm....Doğru... olmayınca olmuyo....dediğin gibi sen yinede saygıda kusur etme yeter...Herşey boş valla...
koskoca insanlarrr...nerde nasıl davrancaklarını bilemiyor bazen....Umarım herşey geçer ve düzelir.....

çok güzel o zaman senden yana bir sıkıntı olmayacaksa geris zamanla hallolur inşalh...

amin kızlar inşallah...
bu ara sıkı duaya ihtiyacımız var anlıycağınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…