Sen kaç yaşındasın bulaşıksuyu okul filanda var senin sanırım...Merak ettim...
Valla bende kendi yapanlar grubundayım...Hala borç ödüyorum ama pişman değilim
ahahahahahaa.....
bizim düğünümüze de gelmeseler pek bi şahane olur...
ki; öyle olucak sanırım
bende bendeeee....Hiççç kolay değilll.. Ama onun mutluluğu başka değil mi??...Herşeyi ikinizin yapması ve kendine ait olmasıııı.....
ahahahahahaa.....
ki; öyle olucak sanırım
ayy alemsinnn cok güldümmm :) ama bence (samimiyetine sıgınarak yorum yapıorum) gelsinlerr yawww,,bi ömür baş kalkıncı olmasındansa gelip bi köşede oturup kıskanclıktan catlayı wersinler
sağol canımmmm iltifatına sağlık:)))Canıımm harikasın sen yaaa....zayıflıyorsun tabiiii..ben hep diyorum kilo vermemiş gibi gözüksekte bedenimiz incelip şekle giriyor..
1 ay sonra 40 bedensin....not al bu tarihi...
Şeker senin adına da çok sevindimmmm....Herşey istediğin gibi gönlünce olsun....
Canım ben senin ve bulaşıksuyunun resimlerinizi gördümyaaa...artık hiçbişey beni bu diyetten vazgeçiremez...Okadar harikasınız ki okadar incelmişsiniz ki..hayretler içinde kaldıydım ozamanlar....çok tebrik ediyorum...kendine hiç zayımıyım ben fln deme... vallahi fıstık gibi hatunsun ayolll.....
sabah geldi mheme nbakiiim yaziiim diye yine kaldım 11 e yaaa
herkeslere günaydın
yine -- görememenin verdiği hüzünle geldim işe üstelik yine 65 gösteriyor. benimle oynuyor resmen. irademi sınıyor.
ayrıca evlenirken çöp kutusuna kadar kendimiz aldık. 8 yılım bitecek inşallah bu yaza.
böyle şeyler sorun değil. uyum olsun aranızda yetiyor. mal mülk altına ne hacet.
heh aynen katilanzi:)))sabah geldi mheme nbakiiim yaziiim diye yine kaldım 11 e yaaa
herkeslere günaydın
yine -- görememenin verdiği hüzünle geldim işe üstelik yine 65 gösteriyor. benimle oynuyor resmen. irademi sınıyor.
ayrıca evlenirken çöp kutusuna kadar kendimiz aldık. 8 yılım bitecek inşallah bu yaza.
böyle şeyler sorun değil. uyum olsun aranızda yetiyor. mal mülk altına ne hacet.
o da kötü yarimcim.eşini düşün ne de olsa aile.en güzeli mesafeyi koruyabilmek ve saygıda kusur etmemek karşılıklı..ooo ben anlatsam düğün sırasında olan saçmalıkları burdan amerika'ya yol olur.ama eşimi çok seviyorum ben gerisi yalannahahahahahaa.....
ki; öyle olucak sanırım
o da kötü yarimcim.eşini düşün ne de olsa aile.en güzeli mesafeyi koruyabilmek ve saygıda kusur etmemek karşılıklı..ooo ben anlatsam düğün sırasında olan saçmalıkları burdan amerika'ya yol olur.ama eşimi çok seviyorum ben gerisi yalann
dün baktık kiralık ev onların ev çevresinden
annesiyle babası 1 sene bekleyin ev alalım dediler sonrada siz evlenin evinizi alırız dediler
valla hayatım boyunca şunu diceğim aklıma gelmezdi ama evlerinden bir odayı bile verseler olur şuan kabulum çünkü bu gelip gitmeler üzüyor beni
en azından eve geldiğimde yemeğim olur ohhhh
şaka bir yanada cidden çok duygularım depreşik bugün
Günaydın çıtır hatunlarrrr :)
Bugün güne güzel başlayayım dedimsaçımı her zaman ayırdığım yöne değil de saçım nereye gittiyse o yöne ayırdım, akşamdan planladığım pantolonu değil de bacağım hangisinde rahatsa o pantolonu giydim, bu arada dar olur diye düşündüğüm pantolon da bol geliyor artık
2 yıl önce aldığım trençkotun önünü hiç kapatamazken şimdi iç düğmesini bile zorlanmadan kapatıyorum, büyüksün be dukan amcaaaaaa
gunaydın bacılar. bende gr oynama yok artık.
sabah haslanmıs yumurta peynır ve dukan ekmegı yedım geldım. şimide lımonlu cay ıcıyorum.
hadı eksılenler yazsında moral olsun.
Günaydın herkeslere
en kısa sürede gelmeleri için kararlaştırıldı + erkek arkadaşımın fikri değişti ve eğer yetişirse bir aksilik olmaz ise ekim / kasıma kadar düğünü yapma kararı aldı
ailesinin de düşüncesi uzamasına gerek yok zaten uzaktasınız yazık günah dediler bencede yazık bizee
tabi asıl hakkımdaki düşünce ve dedikoduları bugün öğrenceeeeezzzz ve sabırsızlanıyorum resmeeeeennnn:26:
Evlenesim geldi vallaKızlarr Allah mutluluğunuzu daim etsin
çok güzel o zaman senden yana bir sıkıntı olmayacaksa geris zamanla hallolur inşalh...benim aileler karşısında saygım sevgim sonsuz...
çünkü bende aileme çok düşkünüm ve herkesin böyle olmasından yanayım..
ama bazen olmayınca olmuyo... ben kimseye saygıda kusur etmem... kendimi tanıyorum ve allah razı olsun ailemin iyi bi çocuk yetiştirdiğine de çok eminim... ama bütün bunların kıymetini bilemeyenler varsa ben "yalaka" pozisyonunda asla olmam... herkes durması gerektiği yeri bilmeli... ben bu yaşımda bunu biliyosam annem yaşındaki insanlarda bilmeli... yine yöylüyorum herşey onların tercihi... benim yanımda olana kötülük etmem ben...
gülay sen benden de hızlıymışsın:))maşallah diyelim Allah mutluluğunu bozmasın...darısı tüm evlenceklerin başına:))canım benim,27 haziranda tanıştım 19 ağustosta nikahım,28 eylülde düğünüm oldu.ki biliyorsun öğretmenim 1 eylülde görev yerimdeydim sinopta. hafta sonları gele gide eşyalarımı aldım evimi hazırladım.düğünüm olduğumda herşeyim tamamdı.eksik tabiki vardı bugünde var.eksik bitmezki.ayrıca ben niye kendimi o kadar kasmışım diyorum.herkes herşeyi kullanmıyorki.herkesin yaşam tarzı farklı.temel eşyalarını alıp sonra evinde oturup şuna ihtiyacım var dediğin şeyi almak bana daha mantıklı geliyor.bir sürü şeyi alıp sonra gereksiz bulup evden gönderdim.ben görücü usulü tanıştırıldığım biriyle evlenip,tüm bunları hallettiysem ve şu anda iki çocuğumuzla mutlu bir yuvamız varsa sen daha iyisini yaparsın merak etme.senin adına çok sevindim.inşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda muradınıza erersiniz.birde bakmışsın ankarada komşu olurmuşuz:))
benim aileler karşısında saygım sevgim sonsuz...
çünkü bende aileme çok düşkünüm ve herkesin böyle olmasından yanayım..
ama bazen olmayınca olmuyo... ben kimseye saygıda kusur etmem... kendimi tanıyorum ve allah razı olsun ailemin iyi bi çocuk yetiştirdiğine de çok eminim... ama bütün bunların kıymetini bilemeyenler varsa ben "yalaka" pozisyonunda asla olmam... herkes durması gerektiği yeri bilmeli... ben bu yaşımda bunu biliyosam annem yaşındaki insanlarda bilmeli... yine yöylüyorum herşey onların tercihi... benim yanımda olana kötülük etmem ben...
çok güzel o zaman senden yana bir sıkıntı olmayacaksa geris zamanla hallolur inşalh...
Ammaaannn boşver be güzelimmm....Doğru... olmayınca olmuyo....dediğin gibi sen yinede saygıda kusur etme yeter...Herşey boş valla...
koskoca insanlarrr...nerde nasıl davrancaklarını bilemiyor bazen....Umarım herşey geçer ve düzelir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?