Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ahhhh en güzel zamanlar tadını çıkarın bence. 4. yılında evliliğin hiç bu duygular olmuyor. Tabii daha bi huzur sevgi oluyor ama AŞŞŞŞK başka işte.

Senin zayıflamanı görüp de öne almasın evliliği

DÜN EŞİM VE KIZIMLA BİR PAZAR GÜNÜ GEZMESİ YAptık.eşim uçurtma uçurmaya çaılştı deniz kenarında ki başaramadı:))sonra dağa çıktı orada da olmadı. elimizde telefon bir o arkadaşı aradık bir başkasını derken 3 --4 aile olduk.sevgiliyken yalnız kalmaya yer arardık şimdi eş dost arkadaş arıyoruz..o dönemler çok başka herşey daha heyecanlı....ama şimdi ki huzur dinginlik apayrı...

Bu hafta sonu kaçamaklarla dolu olmuş anlaşılan. Benim de kaçamak olarak 1 dilim sucuk ızgara ve yağlı köfte mangal yedim. Ayrıca protein günümde domates salatalık yedim. Kış boyu hormonlu diye almamıştım hiç. Lezzetlenmişler. Bunun için 2 gün protein yapmaya karar verdim. Regl haftam bide perşembe tartılcam bende bu hafta o yüzden. Kendime de ıslak kek yapcam tatlandırıcımla. Bakalım resimlerini eklerim.

Öyle de ben o günleri çok arıyorum. O özlem dolu konuşmalar dediğin gibi yalnız olmak için uğraşmalar çok güzeldi.

merhaba arkadaşlar bende seyir evresinin 3. haftasındayım ama zorlanmaya başladım canım tatlı istiyo ekmeği arıyorum tariflerden denedim sırf bastırabilmek için...verilen ekmek tariflerinin hiçbiri burda anlatılan gibi kabarmadı hamur ne kadarsa fırından öylece çıktı moralim de bozuldu ne keke kabardı ne ekmeğim moralim de bozuldu canım da sıkıldı bu hafta hiç kilo verememişim sabitlendi atak döeminde 2,5 sonraki hafta 1 kilo verdim bu hafta hiç gitmedi ne olur hem akıl hem denemiş tariflerinizden verin bana((

eğer birebir bu tarifi uygularsan kesinlikle olumlu sonuç alabilirsin
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (ben kullanmıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir

haftasonu sosyal anlamda dolu doluydu ama diyetim dün berbat oldu yürüyüşümü yapamadım ama bahçe işleriyle uğraştım omuzlarım feci ağrıyor sürekli yeni diktiğimiz ağçalara su taşıdım umarım egzersiz olmuştur. ama bahçede hamurişlerinin ucundan hafif aldım biraz domates ve salatalık yedim atak günüm olmasına rağmen Akşam da misafirlikte yine uçlarından tadına baktım bir dilim de kivi yedim Dün 58.8 dim bu sabah bu kaçamakların sonucu 59.2 çıktım atak 2 gün daha uzamış vaziyette bu yüzden

kızlar selamlar birkaç gündür yoktum canım babam bana sürpriz yapıp bizim için 12 saatlik yoldan 3 günlüğüne geldi dolu dolu geçirdik çoook iyi oldu gerçektenn moral depoladım bu arada 65700 oldum ama 2 gündür tartılmıyorum inşallah perşembeye kadar 1 kg daha giderde kıbrısa 64le gidebilirim ama bunada şükür bu arada hafta sonu kek denemeleri yaptım bi limonlu kek yaptımki vallahi çooook güzel olmuştu afiyetle hepsini yedimmmm bide sizleri özlemişşim ben yaaa

C.tesi arkadaşlarla buluştum bütün gün dışarıdaydım hiç kaçamak yapmadım.Bizim kızlar diyete başladığımdan beri yani 12 gündür beni görmüyorlardı.Görür görmez çok zayıflamışsın diye karşıladılar acayip moral oldu.Ben bu durumun beni gerçekten çok seven arkadaşlarımın gazı olarak düşündüm ama yine de mutlu oldum.Arkadaşlar cheesecake, sosis tabağı, fettuchino ne varsa yediler.Çatal ucu ile bile tatmadım.(Bu arada yemeğe gittiğimiz ZADE kafede garsondan ızgara biftekle yoğurt isteyince dönüp Dukan mı diye sordu.Evet dedim.Tamam Dukan usulü hazırlatırım Protein mi sebze günü mü? demez mi arkasından koptuk hepimiz) Akşam herkes lahmacunları yerken ben haşlanmış tavuk yedim.
Pazargünü misafirim geldi.Kapıdan giren slm vermeden AAAAAAAAAAA ne kadar zayıflamışsın diye söze başladı.Hanımlar zaten fark eder de hem enişteler hem de kaynım ayrı ayrı nasıl mutlu oldum anlatamam.Bu arada görümcem de benden gaza gelip diyete girdi bu sabah.Bu ekibe kayınvalidem ile birlikte içine nutella sürülmüş krepler ve bol yağlı kısır yaptık.Ama onlarla aynı masaya oturup içinde bir yemek kaşığı yulaf kepeği ihtiva eden yoğurt yedik.

Gaza geldim akşam herkes gidince eski pantolon ve etekleri çıkardım.38 beden olan ama genişlediği için 40 kabul ettiğim bir pantolonuma girmez miyim sevinçten bi göbek atmadığım kaldı.Karar verdim perşembe sabah tartılacağım.(ASLINDA 1 AY BİTMEDEN TARTILMAMA KARARI ALMIŞTIM AMA GAZA GELDİM İŞTE)

Şimdi gelelim sizden yardım isteğime=
1-Ben 24 günde adet gördüm sizce normal mi hani erken adet görmeye yol açıyor mu? hani diyet derken sağlık bozmaktan korkuyorum da
2- Dün gece anormal bi tatlı isteğim oldu.Dukan muhallebisi yapmaya çalıştım.Ama tadı berbat bişeydi.Yiyemedim.zaten içinde tatlandırıcı olan şeylerden hiç hoşlanmam.Tatlandırıcılar ağzımda korkunç bi tada neden oluyor.Sizden en iyi sütlü dukan tatlısı tarifini vermenizi ve tadı en iyi olan tatlandırıcıyı önermenizi rica ediyorum.Dün akşam light meyveli yoğurtla idare ettim gerçi ama (tatlıyı çöpe atıp, 2 tane yedim) hepsi böyle olacaksa hiç uğraşmayayım da meyvalı yoğurt takılayım? Spelandanın tadı gerçekten farklı mı? Ben humma diye bişey aldım migrostan gerçekten çok kötü? Bi de önerinizi toz mu sıvı mı?

Bugun turlu kacamaklar yaptim arkadas memleketten gelirken kendi firinlarindan mis gibi kurabiyeler getirmis dedim ye bikkinlik yapar sonra diyet yedim regl oldum zaten sonra demek bunsan canim bu kadar istemis kurabiyecikleri neyse simdi yine devam ediyrm fuzel sonuclar alacagimi dusunerek;

ay ben de babamı bir özledim ki anlatamamkilo vermiş buldu mu seni??

garson olayına koptum..ben de yaşadım benzerini.çok hoş ya:)))
splenda aralarında en iyisi gibi ama ben kullanmıyorum hiçbirini..tatlı isteğimi meyveli yoğurtla gideriyorum.adet dönemi krizlerinde lıght puding 100 gr kadar yiyorum o kadar...genelde uzak duruyorum tatlıdan.normalde de dondurma dışında pek tatlı sevmem ama diyette insan istiyor gerçekten...
mesela dün akşam survivor da çikolata yiyorlardı çıldırdım resmen

ckpln ben hiç sütlü tatlı yapmadım ama sana facebooktaki dukan sayfasına bakmanı öneririm orda çok tatlı paylaşımı var. Tebrik ederim hiç kaçamak yapmamışsın ne güzel ben dünkü kaçamağım yüzünden bugüne + 400 le başladım. Brnim tatlandırıcımın tadı öyle dediğin gibi değil gayet güzel eve gidince markasına bakıp söylerim sana

Bence atağı bitirip seyire geç...Bugün seyirde protein günü olarak yap yarın sebze+protein yap

Bence atağı bitirip seyire geç...Bugün seyirde protein günü olarak yap yarın sebze+protein yap

bugün atağa devam ediyorum bile dolabımın altında tavuklar akşama onlar pişecek dukan usulü yarın da atak yapıp çarşambaya seyire geçecem. Ben ailelerden saklayarak yapıyorum bu diyeti o yüzden hafif kaçamaklar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…