Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende çok özlemiiştimm çokk iyi geldi moral oldu bize evettt nasıl zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi ama daha var biraz daha verirsenn tamam olacaksın dedi e tabi daha 5 kg varrr
benim babam gibi.eşim diyor ki "babana söyleyeceğim tansiyonun düşüyor güçlendirmeye geç artık diye".
babam:
-"yok yok zayıflasın eskisi gibi güzel olsun "
eşim nasıl bozuldu anlatamam.:)))

Bana da cuma akşamı teyzemler kuzenler gelmişlerdi kuzen kilo verdiğmi anladı ama herkes yürüyüş yapmama bağladı tabi

Tavuk şişimi ve yoğurdumu yedim geldim.

eğer birebir bu tarifi uygularsan kesinlikle olumlu sonuç alabilirsin
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)

Eki Görüntüle 391664 Eki Görüntüle 391666

Ben de bunu yapıyorum, benimki de kabarmıyo çok. Ama tadı güzel oluyo. Ben de nerde saklıyosunuz ekmekleri diye soracaktım. Buzdolabında mıı? Dışarda hemen bozuluyo, bi tuhaf kokmaya başlıyo. Bir de bu tarifde her şeyin yarısı koysak, yine kıvam tutar mı ki? Tabi mayayı yine 1 kaşık koyarız heralde..

benim babam gibi.eşim diyor ki "babana söyleyeceğim tansiyonun düşüyor güçlendirmeye geç artık diye".
babam:
-"yok yok zayıflasın eskisi gibi güzel olsun "
eşim nasıl bozuldu anlatamam.:)))

babam bakımsız şişko kadınlardan nefret eder her zaman söylerdi zaten bilge sakın kilo alma diye sevindi beni görünce bekarlık kilona dön diyo şimdide :)

herkese merhaba! ben de bugün itibarıyla aranıza katılmış bulunmaktayım sabah kahvaltı yapamadım acele çıkmam gerekti yanıma biraz light kaşar aldım onları yedim bir de sade türk kahesi içtim. öğlen için de tavuğumu getirdim yanımda:) hala yulaf kepeğimi alamadım. bu akşam markete çıkıp halledicem.

Tebrik ederim seni :) Geçen hafta ben de öyleydim ama bu hafta artık sıkıldım, küçük bi ara verdim. Dukansız günler geçirdim 3 gün atak yapıcam yine. Umarım 2 günü telafi eder.

Ben de zaten ilk önce çikolataya dayanamayarak başladım Cumartesi günü yemeye. Ama nasıl saldırdım hehhehhe Dukan Helvası, kek falan denemiştim tatlandırıcıyla.. Resmen midemi bulandırdılar :S Böğğğ!! Dediğin gibi bi tarif varsa duygularıma tercüman olur :)) Meyveli yoğurt enn güzeli çünkü, ama çikolatanın yerini tutmuyoo Bir de yoğurda tatlandırıcı katıp yiyorum arada... Ama o da çikolatanın yerini tutmuyooo.. Splenda kullanıyorum.

hanii bu dukan ıın kitabında dio ya sadece basen kalca eritmek isteyen selülitlerden kurtulmak istiyenler haftada 2 gün ( pazartesi-persembe) saf protein yapsın diye onu uygulayan war mı?? Acaba ise yarıo mu kii

aramıza hoşgeldin umarım diyetin vermili olur. Akşama mutlaka yulaf kepeğini al

buzdolabında saklıyorum... bi keresinde yarım ölçek denedim kıvam tutmadı çöp oldu valla...

teşekür ederim yarım bikaç şey soracam sana haftasonu deneyecm bi de bu tarifi bu da olmazsa bırakacam ben ekmek yapma işini:)))süt tozunu ben bulamadım nerden bulabilir neden yerine süt koymuyoruz...bi de mısır nişastası sen koyuyor musun yada yerine mısır unu konur mu aynı şey mi? bi de hamuru yoğurduktan sonra mayalanması için bikaç saat bbekletip daha sonra mı 150 derecede 30 dakika pişiricez

buzdolabında saklıyorum... bi keresinde yarım ölçek denedim kıvam tutmadı çöp oldu valla...

Hmmm. 10 günlük çok geliyo da. Atılıyo yarısından fazlası :S Yarım yapmiyim o zaman. Buzdolabında saklarım artık, napiyim.. Saol

Canım ben silikon kaplarda lorlu veya peynirli poğaça yapıyorum daha önçe resmini de eklemiştim . Bu linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-4325.html#post23591915
bir bak.

Hoşgeldin canım.

gülay sen benden de hızlıymışsın:))maşallah diyelim Allah mutluluğunu bozmasın...darısı tüm evlenceklerin başına:))

canım ya bu konuda rekorum var.baktım ki adam tam evlenilecek erkek.iyi koca,iyi baba olur.eee az buçuk hayat deneyimimizde var bu konuyla ilgili.kaçırmadaım adamı.hiç de pişman olmadım...Allah herkese anlaşabildiği biriyle mutlu evlilikler nasip etsin...çok önemli hayata aynı pencereden bakmak...saygı ve karşılıklı anlayış,hoşgörü varsa gerisi sorun değil.ama kabul etmeliyim ki çekiyor benden biraz...ama şöyle bir tavsiyem var henüz flört eden ve çocuksuz evlilere.bu anların tadını çıkarın.çocuk geri dönüşsüz bir olay.tüm enerjinizi alan bir durum.onun için bol bol gezin,eğlenin bu süreçte.bizim tek eksiğimiz bu oldu hayaımızda..

Ben de geçen hafta burdaki bir arkadaştan şu tarifi denedim
2 yumurta, 2 yemek kaşığı dolusu yoğurt, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1/2 çay kaşığı tuz ve 4 yemek kaşığı yulaf kepeğini karıştırıp en küçük borcama yağlı kağıt serip döktüm ekmeği 2 ye böldüm 2 gün boyunca tükettim çok lezzetliydi. süt tozu nişasta içermeği için de bana daha masum geldi.

Hmmm. 10 günlük çok geliyo da. Atılıyo yarısından fazlası :S Yarım yapmiyim o zaman. Buzdolabında saklarım artık, napiyim.. Saol

Ben deepfreeze'e koyuyorum, önceden yiyeceğim kadar çıkarıyorum. yada çıkarıp mikrodalgada çözdürüyorum. fırından yeni çıkmış gibi tazecik oluyor.

bu arada yarim, sen kaç cm'lik baton kek kalıbı kullanıyorsun, benim kalıbımda yeterince yüksek olmadı, yani sen tost ekmeği olarak kullanıyorum demiştin ya, benimkinde tost yapacak kadar yüksek bir ekmek çıkmadı, acaba benim kalıbım mı çok uzun yoksa mayalama işleminimi kısa tutyorum?

kızlar bu kullandığımız Pınar.ın süt tozu sınırlı izinli dimi? peki günde ne kdr kullanabilme hakkımız var,bilginiz war mı? :18: :18:

ben birebir tarifteki gibi yapıyorum... süttozu da pınarın yağı azaltılmış süttozunu kullanıyorum carrefourdan alıyorum... ben sıcak fırında 10 dk bekletip iyice şişince açıyorum 150 dereceye...

20 cm falan benim kalıbım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…