Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Piştt,Niless kardişşş sana özel msj attım aldınnn mı acabamm :)

kızlar merhaba bende bugün başldım dukana bi yandan okuyorum kitabını bi yandan arastırıryorum öncelikle şu cetveller varsa sizdeee nasıl yapıosunuz onu yaaa?

Arkadaşlar hepınıze yolunuzda başarılar dılıyorum bende busabah ıtıbarı ıle aranıza katıldım kıtabı okudum bıtırdım ve bu sabah başladım size sormak ıstedıgım bır şey var ben peynır ve yogurt almak ıcın markete gıttım pınarın %65 yagı azaltılmış lıght yogurdu vardı almadım urunlerınızı hangı marka ve özellıkte aldıgınızı yazarsanız bı gıdıp eksıklerımı almak ıstıyorum yoksa ara ögunlerımı ac gecıreceğım tatlandırıcı,yogurt,peynır ve kahvaltılık larınızı hangı marka ve nereden temın edıyorsunuz.

canım merhaba hayırlı olsun bene bugün başladım tansas a gitmiştim iice markaların light ürünlerine baktım sek sütte %0.15 yag var o yüzden onu tercih ettim peynir alamadım ama dia da lor varmış onu alcam:9 başarılar kilon kaç?

%1.5 yağ oranının üstünde olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum ben hangi marka denk gelirse ..

Piştt,Niless kardişşş sana özel msj attım aldınnn mı acabamm :)

hele bende cvp yazdım sen aldın mııı

veeee sevgilim dedikoduları anne ve babasından almış :)

çok çok beğenmişler çok güleryüzlü , konuşkan , sevimli bir kız demişler , bir de çok içten demişler yapmacıklık yok demişleeer
ufak 5 yaşında yeğeni vardı onunla oyun filan oynadık hiç gözümüze girsin diye yapmadı resmen içinden onunla oynamak ve ilgilenmek istediği için yaptı demiş babası:)
olumsuzzz tek birşey yooookkkk
ailesine söylesin uygun olduklarında gidelim de alalım gelinimizi kimseler kapmadan demiş annesiiii

babasıda kıza kırmızı kafa deyip duruyodunuz kıza saç rengi çook çok yakışmış maşallaaah ben çok beğendim demiş

şımardım da şımardıımmm ohhhh

Süt buldum sütaş ın %0 yağ ama peynir yoğurt ve kahvaltılık diğer malzeme bulamadım(jambon vs vs) kilom 67.800 bu sabah başladım 2 gün atak çıkmıştı ben onu 3 yada 4 gun yapmayı planlıyorum.. Sanada hayırlı olsun senin kılo kaç inşallah biran önce kurtuluruz kilolardan hedefim 55

aldımm cnm çok tşklerr,,ahh ahhh bende bugunleri görebilecek miyim acaba darısı başımaaa inşşşş... ayakkabının altına benide yazmayı unutma,,plss :)

peynir: yörsan lor
yoğurt: sütaş light (ayrıca125x4 paketleri var işyerine götürmek için ideal)
Kaşar: Pınar light tost kaşarı (içinden şimdiye kadar 1 tane kullandım, light'ta olsa yağ aranı yüksek sık tüketmiyorum)
süt: hepsinde light var ama sanırım pınar'ın 0 yağ. diğerleri 0,1-0,15 gidi değişiyor
hindi salam: pınar light
Tatlandırıcı: splenda granül

ambalajlardaki besin değerlerini incelerseniz yardımcı olur, karbonhidrad ve yağ oranlarını kontrol edeceksiniz, (yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsin) sanırım %2 (100 gr'da) civarı yağ oranı dukan için uygun demek.

Ay ne güzel...Çok çok sevindim adına inşallah herşey bu güzellikte devam eder.

ucuncu pazartesiyi de atlatmis bulunuyorum!
Pinar light yogurt ve yorsan lor olmasa napardim?
Ayrica polonez fume hindi jambon da da sadece 1 gram yag bulunmakta.
Hergun 1 yumurta ve kepekten mutlaka bisiler yapiyorum. Bazen tatli bazen tuzlu.
Kirmizi et nadir yiyorum, genelde balik tercihim.
Eti form kacamaklari yaptim, itiraf ediyorum, ama cok da kotu bir kacamak saylmaz. Ne bir dilim ekmek ne bir gofret ne bir kup seker atim agzima, 22 gundur.
Light yogurt tatlandirici ve limon aromasi karisimiyla tatli krizlerini yeniyorum.
Az kaldi, inceliyorum, kilom cok oynamasada kesinlikle hafifliyorum ve kendimi cok daha iyi hissediyorum.
Herkese sevgiler!

Merhaba bende aranıza yeni katıldım:) Bugün itibariyle dukan diyetine başlamış bulunuyorum:) En az 15 kilo kadar vermem gerekiyor.. Yorumlarınızı okudum birbirinize böyle destek olmanız güç vermeniz ne kadar güzel bir şey:) Umarım bende sizin gibi istediğim kiloya ulaşabilirim :)))

Çok güzzeeellll =)) Hep böyle devam etsiiinn!! Ne güzel bir aile.. Evlendikten sonra da, gerçek anne baban gibi olmaz tabi ama, çocukları gibi olursun inşallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…