Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar kitabi almak gibi bi sansim yok yurtdisindayim ve ne siparis ettiysem gelmiyo bu adaya!!!
sizden diyetin ikinci asamasiyla ilgili yardim istiyorum neler yapilabiliyo neler yapilamiyo lyfen bi zaman ayirin bana

kizlar kitabi almak gibi bi sansim yok yurtdisindayim ve ne siparis ettiysem gelmiyo bu adaya!!!
sizden diyetin ikinci asamasiyla ilgili yardim istiyorum neler yapilabiliyo neler yapilamiyo lyfen bi zaman ayirin bana

aşağıdaki msjdaki linkten bilgi alabilirsin..

ama bunların tarifi yok ki(((
Kafam nasıl 1 milyon demi pardon arkadaşım.
1 yumurta
2 ymk kaşığı yulaf kepeği
1 ymk kaşığı buğday kepeği
1.5 çorba kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı kabartma tozu.
Az tuz.

Tarif böyle ama ben 2 katını yapıyorum ayrıca buğday kepeği yerine de mısır unu koyuyorum. Bide lor peyniri veya light peynir koyuyorum karışıma.Kek kıvamında bi hamur olacak. Silikon kaplara paylaştırıyorum. İçinde maya olmadığı için bozulmada yapmıyo. Ağzı kapalı bi kabın içinde bekletirsen katılaşmada olmaz.

Ben ekmek de denedim ama pek beceremedim onu.

artık pes ettim.

veee güçlendirmeye geçtim

gittim sinirlede noodle yedim. afiyet olsun bana.

olmuyo gitmiyor artık. nası bi direnç böyle. oynuyor resmen benimle. 38 beden giyiyorum artık. bu da yeter bana. 9 kilo gitti nasılsa.

tebrik ediyorum... 63te nasıl 38 beden giyiyosun.... bende 60 olduğumda giyebilicekmiyim acaba 38...
bravo sana... afiyet bal olsun noodlen da... ohh miss... kökten cozutmaktansa güçlendirmeye geçmek mantıklı tabi... eğer tatmin olduysan ki ; 38 beden yeterince tatmin edici...

Çok güzeeelll!! Ben de bravooooo!!!! diyoruummm 9 kilo iyidir yaaa! Hatta süperdir Darısı başımıza

tam oturuyor ama. 40 bol 38 dar arada bi yerde. 38 demek daha iyi hissettiriyor beni.öğlen bi kaç şey denedim hepsi m ya da 38 di.

belki burdada 2 kilo veririm. sonuçta 3 ay daha devam edecek diyet. pilav ekmek zaten yemem. eşimde yeter artık, akşam yemeklerinin tadı yok sen yemiyorsun meyve yemiyorsun. bi yiyorsun bi yemiyorsun eşlik et bana diyor.

mesela dün kızartarak oturtma yaptım. kendimede köz yaptım. hiçbirinide yemedim. bugün onlar oturtma yiyecek ben de közleme. toptan bırakmam.

ortada bi yerde durayım. bir daha almasam bana ideal. 30 yaşında çocuklu kadınım dimi. bu da benim züğürt tesellim.

inemedim ya 60 a. hadi 60 ı geçtim 63 ü görmeyi çok isterdim.

şimdi baktım 8 martta 66.5 mişim. bir zamanlar haftada 1 kilo verirdim. geçmiş zaman olur ki hayali cihana bedel.

Son düzenleme:
selam kızlar bende bu diyete bugün başladım doğum sonrası kilolara veda etmeyi planlıyorum şu an 70 kiloyum hedefim 57 umarım başarılı olurum

tebrik ederim canıımmmm:)
hakkında hayırlısı bence güçlendirmede verirsin:)

Mutluluğun daim olsun inşallah, umarım en kısa sürede resmiyetlede taçlandırırsın mutluluğunu. Hadi bakalım, evliliğini belkide dukan diyeti ile anımsıycaksın ileride :) Çocuklarına ve torunlarınada anlatırsın, evlilik arefesindeki diyet anılarını....

Olsun sen mutluysan tartının ne dediğinin önemi yok.Hemz zaten güçlendirmede de verebilirsin bence..Sonuçta o da klasik diyetten daha az kalorili.Sen mutluysan biz de senin adına mutlu oluruz (Yine de güçlendirmede çaktırmadan 60 ı görmen dileği ile)

Evet alışverişimi bulabıldıgım kadarı ıle yaptım öğle yemegımı yedım sanırım bıraz çakma dukan oldu benımkı =)
Bulabıldıgım malzemeler;
yörsan lıght beyaz peynir Yagı %47 enerjısı %28 azaltılmıştır dıyor.Yag (g) 19 karbonhıdrat (g) 0,5 umarım dogru bışeydir.
içim taze lıght kaşar enerjısı %25 azaltılmış yag(g)15 karbonhıdrat (g)2
sütüm 0 yaglı

sabah kahvaltısında 2 yumurta beyazı 1 bardak sut
öğlen yemegınde 1 dılım tavuk gögsu ızgarada ,2 kaşık yogurt ,1 zero bırde uyduruk ekmek =) 1 kasık kepek yulafı 1 tatlı kasıgı yogurt 1 kasık sut az tuz ıle karıstırıp tavada pısırdım cokta hoşuma gıttı.
Tuz kullanıyorum cunkı normalde cok dusuk tansıyonluyum onuda yemezsem yerlerde surunurum kıtaptada bununla ılgılı bır kısım vardı zaten.

Oranları yazmıyor mu canım yağın ?
Atakta değil misin sen atakta zero yasak diye biliyorum yanlış mı biliyorum.
Bir de tansiyon için maden suyu tavsiye ederim.
Başım döndüğünde falan çok iyi geliyor.
İçine biraz limon sıkıp içiyorum hem tok da tutuyor.

beyaz peynir çok yağlı... 19 gram çok... 2,5 gram yağlı aknaz peynir var bim lerde...
ayrıca kaşarın yağı da öyle...
bunları kullanmanı önermiyorum:... ilerde ciddi duraklama ve +lara sebep oluyor...
tecrübeyle sabittir...

Tamam kullanmıycam ozaman çocuklara yediririm onları bimede ugradım aknazda lıght yazmadıgı ıcın bakmadım oranına hıc ataktayım bugun başladım..ılk zararlı zero oldu bıle ozaman bana neysekı cok ıcmemıstım

eğer diyeti yapacaksanız bence layıkıyla yapın arkadaşlar. bi kere iki kere 3 kere ....... yapılan kaçamağın ilerde hasarı büyük oluyor. her bünyede aynı değildir ama bende o şekilde oldu.

yağsız yiyin diyor dukan. bi süreliğine yağı çıkartın hayattan. tatlıyı uzaklaştırın. söylemesi kolay biliyorum ama uygulayınca harikalar yaratıyor resmen. benim gibi kan değerleri düşük tiroidi az çalışan biri kilo verdi üstelik kışı hasta olmadan atlattı.

benden söylemesi. peynirinizi en az yağlı olandan alın. hazır yemeyin.yürüyüşünüzü aksatmayın

gidenlere siz bile şaşıracaksınız.

vasiyet gibi oldu ya bu

hafta sonunda naptın cnm toplantı falan vardı merak ettim bikaç gündürde yoktum

hiiç sorma diyet namına durum çoook kötü
yarın baştan başlıcam zaten 2 gün atak seyire devam
yediklerimi yazsam yuuuh dersiniz:) diyet yapmadan bile okadar şeyi 1 ayda yemem

nese afiyet olsun bana diyoruummmm

haftasonum süpeer geçti annesi ve babası pamuk gibi
bırakıp gelmk dışında kötü bir durum söz konusu değil evlenmeeeek istiyoruuummm artıkınnnnn

Tamam kullanmıycam ozaman çocuklara yediririm onları bimede ugradım aknazda lıght yazmadıgı ıcın bakmadım oranına hıc ataktayım bugun başladım..ılk zararlı zero oldu bıle ozaman bana neysekı cok ıcmemıstım

bi ben bulamadım bimlerde şu aknazı çıldırıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…