bi ben bulamadım bimlerde şu aknazı çıldırıcam:)
Kıymayı kavurup kepek yulafı ıle krep yapıp arasına koyabılırsın bı arkadas paylaşmıstı sanırım uzerınede yoğurt dökmustu.Mis misss
yoksa bile olacak! bennnnnnn!bu dıyeti sonuna kadar yapan var mı
ya arkadaşlar ben alıştım artık bu diyete ama içime sinmiyor acaba doğru şeyleri mi yiyorum diye =/ yorumlarınızı paylaşır mısınız?
Sabahları bir haşlanmış yumurta
Öğlen haşlanmış tavuk ve yoğurt ya da light ton balığı iki tane
akşam yulaf keğeğiyle yapılmış krep ve pınar light labneyle beraber ve de yine tavuk ya da kıyma kavurup yiyorum.
aralarda 1 ya da 2 bardak süt içip, tatlandırıcılı sakız çiğniyorum. light yoğurt da yiyorum bol bol =)
sizce yanlış yaptığım bir şey var mı? 2 haftadır kilo veremiyorum. Acaba bi yerde yanlış mı yapıorum diye içime bi kurt düştü.
Bakıyorum şöyle bir ..
Ton balığının yağını süzüyor musun ?
Labneyi çok sık kullanmamak iyi sanırım yağından dolayı.
Bir de süt 1 bardakla sınırlı oluyor ..
evet ton balığını iyice süzüyorum. Labneyi baştan beri kullanıorum, hatta her gün yiyorum açıkçası benim de pek içime sinmiyor ama kreple beraber yiyebileceğim başka bi şey bulamadımki =( ne yiyebilirim başka?
kizlar ben viyanada yasiyorum ,bu kepegin almancasi neydi 10 gundur falan bu diyeti yapiyorum ama kepeksiz,hafer kleie demislerdi aldim ama o kepek degil yulafin ogutulmus hali krep falan olmuyor yani bilen varsa lutfen yazabilir mi resmen acim ve devam ediyorum diyete
Ben bazen krebin üstüne kıyma döküyorum öyle yiyorum.
Normal peynir yumurta falan sarabilirsin krebin içine saf proteinde genelde öyle yapıyorum.
Sebze yiyebiliyorsan krebe domates salata dalan sarıp dürüm gibi yapıyorum iyi gidiyor.
Ben bazen krebin üstüne kıyma döküyorum öyle yiyorum.
Normal peynir yumurta falan sarabilirsin krebin içine saf proteinde genelde öyle yapıyorum.
Sebze yiyebiliyorsan krebe domates salata dalan sarıp dürüm gibi yapıyorum iyi gidiyor.
o zaman labne sevdamdan vazgeçip normal peynirlere yöneleyim. ben normal beyaz peynir daha zararlı diye düşündüğüm için hep labne kullandım. kıyma falan da lezzetli ama ben bi şekilde peynir yemek istiyorum nedense =) değişiklik olsun diye düşünüyorum sanırım.
masallah cok güzel kilo vermissintebrik ederim benimde hedefim 58 kilo olmak. kac ayda verdin canim kilolarini merak ettim
O zaman ilk olarak malzemelerimizi sıralayalım:arkadaşlar...tatlıya hasret kaldım..dukan keki tarifini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi?valla bu saate kalkıp yapıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?