Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bi ben bulamadım bimlerde şu aknazı çıldırıcam:)

Aknaz var her bımde ama yag oranına bakmak aklıma gelmedı okadar şartlandım kı lıght yazan herseyın yag ve karbonhıdrat degerıne baktım normallerın bakmadım lorda bulamadım aa ama bakın bır lor vardı markette Ekici ricotta italyan tipi lor ama bundada yag 19 karbonhıdrat 0,05 peynirim olsun istiyorum kahvaltıda

Kızlar ekmeğin içine kıyma koyup böyle kıymalı ekmek tarzı bir şey yapmayı düşünüyorum sizce hangi tarifle yapayım ..

Kıymayı kavurup kepek yulafı ıle krep yapıp arasına koyabılırsın bı arkadas paylaşmıstı sanırım uzerınede yoğurt dökmustu.Mis misss

Kıymayı kavurup kepek yulafı ıle krep yapıp arasına koyabılırsın bı arkadas paylaşmıstı sanırım uzerınede yoğurt dökmustu.Mis misss

Onu denemiştim daha önce.
Krebin tek tarafını pişirip sonra üstüne kıyma ekleyip fırına vermiştim çok güzeldi ama şimdi böyle ekmeğin içinde olsun diyorum.
Bir mayalı tarifle deneyeceğim bakalım şimdi ..

kizlar ben viyanada yasiyorum ,bu kepegin almancasi neydi 10 gundur falan bu diyeti yapiyorum ama kepeksiz,hafer kleie demislerdi aldim ama o kepek degil yulafin ogutulmus hali krep falan olmuyor yani bilen varsa lutfen yazabilir mi resmen acim ve devam ediyorum diyete

ya arkadaşlar ben alıştım artık bu diyete ama içime sinmiyor acaba doğru şeyleri mi yiyorum diye =/ yorumlarınızı paylaşır mısınız?

Sabahları bir haşlanmış yumurta
Öğlen haşlanmış tavuk ve yoğurt ya da light ton balığı iki tane
akşam yulaf keğeğiyle yapılmış krep ve pınar light labneyle beraber ve de yine tavuk ya da kıyma kavurup yiyorum.
aralarda 1 ya da 2 bardak süt içip, tatlandırıcılı sakız çiğniyorum. light yoğurt da yiyorum bol bol =)

sizce yanlış yaptığım bir şey var mı? 2 haftadır kilo veremiyorum. Acaba bi yerde yanlış mı yapıorum diye içime bi kurt düştü.

Bakıyorum şöyle bir ..
Ton balığının yağını süzüyor musun ?
Labneyi çok sık kullanmamak iyi sanırım yağından dolayı.
Bir de süt 1 bardakla sınırlı oluyor ..

merhaba hanmlar
4 gündür aynıyımm 73.900 baydıı
yarından itibaren 1 saat yürüyüşş başlıoo benm içinn söz verdim kendime
sabah 7.30 8.30 arası yollarda olucammm..
yürüyüş yapmadıım günlerde de callenetic yapıcamm..
bugünn -en sewdiim sey- kahvenin yanında herkess lokumm yedii yaa dibimm düştüü ama yemedimmm..
ALLAHIMMM bu emeklerin karşılığınıı verr noolursunn!!

6 ile başlayan bi rakam görmedenn ticker bilemm deiştirmiicemmm:))

Bakıyorum şöyle bir ..
Ton balığının yağını süzüyor musun ?
Labneyi çok sık kullanmamak iyi sanırım yağından dolayı.
Bir de süt 1 bardakla sınırlı oluyor ..

evet ton balığını iyice süzüyorum. Labneyi baştan beri kullanıorum, hatta her gün yiyorum açıkçası benim de pek içime sinmiyor ama kreple beraber yiyebileceğim başka bi şey bulamadımki =( ne yiyebilirim başka?

Ben bazen krebin üstüne kıyma döküyorum öyle yiyorum.
Normal peynir yumurta falan sarabilirsin krebin içine saf proteinde genelde öyle yapıyorum.
Sebze yiyebiliyorsan krebe domates salata dalan sarıp dürüm gibi yapıyorum iyi gidiyor.

hosgeldin canim, dogru almissin, yulafkepegi haferkleie. ben dm den almistim. krepi yaparken önce tavayi iyce kizdir, sonra 1 kepce dök, iyce yaydiktan sonra kisik ateste iyce kizarana kadar pissin, spatulayla cevirip diger tarafinida pisir. eger erken cevirirsen dagiliyor. bende ilk baslarda yapamiyordum ama zamanla ustalasirsin. eger krep hosuna gitmezse kek tarifi ve ekmek tarifleride var.

Son düzenleme:

o zaman labne sevdamdan vazgeçip normal peynirlere yöneleyim. ben normal beyaz peynir daha zararlı diye düşündüğüm için hep labne kullandım. kıyma falan da lezzetli ama ben bi şekilde peynir yemek istiyorum nedense =) değişiklik olsun diye düşünüyorum sanırım.

masallah cok güzel kilo vermissin tebrik ederim benimde hedefim 58 kilo olmak. kac ayda verdin canim kilolarini merak ettim

Yok labne daha zararlı normal peynir ye sen ..

masallah cok güzel kilo vermissin tebrik ederim benimde hedefim 58 kilo olmak. kac ayda verdin canim kilolarini merak ettim

Teşekkür ederim
Aslında çok uzun sürdü benim kilo verme dönemim ..
Hiç adam akıllı devam edemedim.
Temmuzun sonunda 72 kgdım.
Sonra ekim de 57ye düştüm.
Sonra tekrar aldım 62ye falan çıktım derken şimdi vermeye çalışıyorum o aldıklarımı ..

arkadaşlar...tatlıya hasret kaldım..dukan keki tarifini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi?valla bu saate kalkıp yapıcam:)
O zaman ilk olarak malzemelerimizi sıralayalım:
3 yumurta
1 su bardağı Splenda (tatlandırıcı)
1 su bardağı yulaf kepeği
1/2 su bardağı light süt
1/2 paket kabartma tozu
1/2 paket vanilya (tercihen 4-6 damla Dr.Oetker vanilya aroması)
1/2 paket ya da 3 tatlı kaşığı kakao (tercihen Nestle Kakao yağ oranı: %10 ya da Dr.Oetker yağ oranı: %22)

İlk olarak yumurta ve splendamızı güzelce köpürene kadar çırpıyoruz. Sonrasında sütümüzü ilave edip çırpmaya devam ediyoruz. Kalan malzemelerimizi de karışıma ilave ettikten sonra 5 dakika boyunca çırpıyoruz. Kıvamının çok sıvı olmaması için göz kararı yulaf kepeği ilave edebilirsiniz. Çırptığımız karışımı kek kalıbına döküyoruz ve önceden ısıtılmış 180°C‘lik fırınımıza gönderiyoruz. Ben kek kalıbına karışımı dökmeden önce yağ koymadım ancak yapışmasından endişe duyuyorsanız, bir peçeteye bir gıdım yağı değdirip kalıplara sürebilirsiniz. Pişirme süresi; küçük kek kalıpları veya büyük kek kalıplarında fark edebilir. Ben yaklaşık 40 dakika pişirdim ancak bu sizin fırınınıza ve kullandığınız kalıba göre değişebilir.
İşte DuKaKeK’in fırına girmeden önceki görüntüsü;
veee mutlu son =). Afiyet olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…