Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tarif için çok teşekkürler.Bende tatlandırıcı olarak splenta yok ama normal tatlandırıcım var.Onunla yapmayı deneyeceğim.Diğer malzemelerim hepsi var.Sonunda ben de tatlı bişeyler yiyebilicem..Teşekkürler....

Benim de aynen öyleydi bu tablet şeklinde olanlar değil mi ezip koydum onu karışıma ..

Benim de aynen öyleydi bu tablet şeklinde olanlar değil mi ezip koydum onu karışıma ..
Evet aynen öyle.Sabahları kursa gitmeden yarım bardak süt,1 tane tatlandırıcı,2 tatlı kaşığı yulaf kepeği karıştırıp içiyorum.Kahvaltı niyetine..Hem sindirim sistemime iyi geliyor,hem de beni öğlene kadar tok tutuyor:)

Ben sütle falan pek sevmiyorum tarifler için o an toz olanından bulamayınca almıştım şimdi de kullanmaya devam ediyorum.
Mümkün oldukça limondur tarçındır koyup tatlandırıcı miktarını azaltmaya çalışıyorum.

kızlarrr bende bugün dukan diyetine başladııımmm:)
Bu benim ciddiolarak ilk diyet deneyimim;
Kahvaltıda; yumurta ve peynirliomlet yaptım teflonda yağsız ve yelil çay içtim
Öğlen;bir süt ve teflonda kızartılmış yağsız göğüs yedim (kızlar tavuğa baharat ve tuz attım ama YANLIŞ mı yaptım???)
Akşam;bir kase yoğurt ğöğüsün diğeryarısını yedim ve diyet kola içtim
Buarada dünyulaf kepeği bulamadığım için bugün yiyemedim ama yarına kesin yulaf kepeği ile başlayacağım
Benim diyet günlüğüm bugünlük bukadar;Dukan diyeti kitabımada bugün başlıyorum
İnşalllah yanlışsız bir diyet uygulamışımdır bugün:))

72 den 58 e inmişsiniz.Sizi tebrik ediyorum.Ben hayatımda ilk defa diyet yaptığım için ilk günlerde çok korktum.Malum yasak insanı çeker diye:)Ama zamanla zaten bu düzene alıştım.3 hafta oldu.4,5 kilo verdim.Eski kotlarımı zor-zahmet giymeye başladım.Vermem gereken 4 kilo daha var.Ama artık vereceğimden eminim.:)

Atak döneminde kola içmiyoruz onun haricinde tuz olmasa iyi olur baharat rahatça kullanabilirsin.

Teşekkür ederim ..
İlk kez yapacağın için kilolar çok daha kolay gidecektir ben son zamanlarda fazla al ver yaptığımdan zorluyor kilolar gitmemek için.
Çok güzel vermişsin ama bu yasaklar konusunda bence dukan çok güzel benim genelde canım abur cubur ister kek çikolata ne istersen yapabiliyorsun ..

Arkadaşlar merhaba. Ben de dukan diyetine başlamak istiyorum ama korktuğum bi şey var, o da kabızlık! Bu problem kesin yaşanıyor mu? Kurtulmanın bi yolu yok mu? Birisi bana destek olsun nolur, düğünüme 2 ay var ve bi 4 kilo vermem lazım ama 1 aydır spor-diyet bana mısın demedi... Şu an 58 kiloyum, 54 olmak istiyorum. Çok kilo sorunun yok diyeceksiniz biliyorum ama inanın 1 aydır canımı dişime taktım, 600 gram verebildim! Dukan yapsam diyorum ama kabızlıktan korkuyorum. Nolur yardım (

Kabızlık problemi için kepek çok iyi oluyor onun haricinde goji berry kullanabilirsin.
Benim problemimi de maden suyu çözüyor ..

Öncelikle "diyet fobisi"nden kurtulmaya başlayacaksınız.Ben de çok korkmuştum.Diyet kelimesi bile beni irite ederdi.Ama bu diyette aç kalmak yok.Sadece bazı zevklerden(meyve,tatlı,vs)birazcık mahrum olacağız.Ama bu kilo vermek için katlanması mecbur birşey.Bence iyi başlangıç yapmışsınız.Yulaf kepeğini temin edip hergün düzenli tüketmeniz önemli.Başarılar:)

Kabızlık problemi için kepek çok iyi oluyor onun haricinde goji berry kullanabilirsin.
Benim problemimi de maden suyu çözüyor ..

peki her gün yulaf kepeği, goji berry ve soda kullansam, kabızlık yaşamadan geçirebilir miyim bu dönemi? yoksa sadece hafifletmeye mi yardımcı oluyorlar?

Kabızlık problemi kesin yaşanıyor diyemeyiz.Ben hiç yaşamadım.Ama başladığımdan beri hergün yulaf kepeği tükettim.4 kilo dediğin nedir ki:)))Ben 3 haftada 4.5 kilo verdim.Hem de bu yaşımda..(yaşım 47)
Sen güzelce o vermek istediğin 4 kiloyu verirsin ve çok ta şahane bir gelin olursun:)

iyi bir menü, atak için yeterli yani.. seyire doğu yediklerinizi çoğaltarak yerseniz de olur, güzelce doyarsınız.... benim atakta yaptığım menüye benziyor. 3 kilo vermiştim:) ey gidi günler ey:) baharata izin var tuz sınırlı kullanabilirsiniz abartmamak sartı ile... krebe hiç tuz atmadan peynirlede tüketebilirsiniz. tuz hakkınızı salatalarda kullanabilirsinz. bol eksili günler diliyorum aramıza hoşgeldiiiinnnn...

peki her gün yulaf kepeği, goji berry ve soda kullansam, kabızlık yaşamadan geçirebilir miyim bu dönemi? yoksa sadece hafifletmeye mi yardımcı oluyorlar?

Kesin bir şey tabiki söylenemez kişiden kişiye değişen durumlar bunda ama ben ( şimdiye kadar yarım yamalak denemiştim dukanı ilk kez ciddi başlıyorum.) yaşamıyorum problem ..
Normalde de bağırsaklarım pek hareketli değildir aslında ama problem yaşayan da çok tabi ki ..

Benim kendi deneyimimden bahsetmem gerekirse,ben gojiberi ve/veya soda kullanmadım.Sadece hergün yulaf kepeği tükettim.Sütle karıştırarak içiyorum sabahları.Gojiberi veya buna benzer meyve kurularına da inanmıyorum.Sadece satış amaçlı pazarlama olduğunu düşünüyorum.

çok teşekkür ederim :) şu anda kitabı okuyorum, bilmeden başlamak istemediğim için. cesaretimi toplayabilirsem ben de başlıycam :)

cevabın için teşekkür ederim. benim şirketten bi arkadaşım kabızlık problemi yaşıyor (diyet yapmıyor, metabolizması öyle). onu gördükçe öyle korkuyorum ki ben de tıkır tıkır çalışan güzelim sindirim sistemimi hasara uğratırsam ve kalıcı sorunlar yaşarsam diye (

Kalıcı bir problem yaşamazsın zaten normal yemeye dönünce o da normale döner ..

artık nasıl bir incelme oldu ise bende (75 den 65 e düştüm) annem iki kere bana geldi daha vercekmisin böyle iyisin bırak deyip duruyor... kendime göre 5 kilo kadar fazlalık var... kot pantolon takıntısı var bende de tam fit olmadan giyemiyorum... yanlar taşmayacak.. kalçalar muntazam:) büyüklük normal olacak..:) bu yaz bizim yazımız mı kızlaaaaaaar? :)

Maşallah maşallah hepsini dukanla mı verdin ?
Önemli olan kendini mutlu hissedeceğin kilo bana da diyorlar ama tınn

Canım benim herşeyin bir bedeli vardır.Ama bu diyet doğru uygularsan pek bedel ödetmiyor gibi.Ayrıca sindirim sorunun olmaması için kesinlikle yulaf kepeği tüketmeni öneririm.(abla olarak nacizane)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…