Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yulaf kepeğinin dün çok aramama rağmen bulalamıştımama bugün buldum:)9yarın kesin yiyeceğim de gıdaklamak üzereyiiimmm(araştırdığıma göre çok memnun herkes umarım bende çok güzel sonuçlar alır paylaşırım sizlerle:)

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr ben bu aksamılk defa cok yedımya.

sp gunumdu. tam 4 parca tavuk gogsu , salata ve ustune lahana sarması yedım. 15 tane sarma yemısımdır. kıymalıydı ama ıcınde pirinçte vardı. ev halkı ıcın yapılmıs yemektı dayanamım:26: nolcak şimdiii..çokmu buyuk kacamagım...

tavukları yedımsarma yemem ben dıye.ama tavukları huplettıkten sonra bı bakmısım tencerenın basında parmaklarımı yalıyodum okadar gozum donmuskı catal bıle kullanmadım

Eyvaaaahhhh......:))

arkadaşlar atakta zero içemezsiniz diye birşey yok.dukan kitabındada ztn bundan bahsediyor içilebilir die.sadece limiti war günde 3 kutu.ben diete başladıgım ilk günden beri içiorum..

Kalıcı bir problem yaşamazsın zaten normal yemeye dönünce o da normale döner ..

zaten sitede benim diyetim 3+18+25 gün çıkıyor. yaklaşık bi ay protein alarak çok kötü problemler yaşamam sanırım, yani umarım :)

ayy süpermiş yaa, okurken yazdıklarını öyle sevindim ki senin adına :) tebrik ederim.

Canım benim herşeyin bir bedeli vardır.Ama bu diyet doğru uygularsan pek bedel ödetmiyor gibi.Ayrıca sindirim sorunun olmaması için kesinlikle yulaf kepeği tüketmeni öneririm.(abla olarak nacizane)

zaten yulaf kepeği olmazsa yapamam ben bu kadar sıkı kuralları olan bi diyeti sanırım. çünkü alışmışız kahvaltıda ekmek veya türevi gıdalar almaya, başka türlü bi kahvaltı düşünemiyorum bile :) meyvesizlik zaten yeterince zor. goji berry bu ihtiyacı karşılıyo sanırım.

arkadaşlar atakta zero içemezsiniz diye birşey yok.dukan kitabındada ztn bundan bahsediyor içilebilir die.sadece limiti war günde 3 kutu.ben diete başladıgım ilk günden beri içiorum..

Atakta içilebiliyor mu yani kola ?
Peki süt tozu kullanılıyor mu ?

zaten sitede benim diyetim 3+18+25 gün çıkıyor. yaklaşık bi ay protein alarak çok kötü problemler yaşamam sanırım, yani umarım :)

Zaten sadece 3 gün saf protein ondan sonra sebzeler de olacak ..

Maşallah maşallah hepsini dukanla mı verdin ?
Önemli olan kendini mutlu hissedeceğin kilo bana da diyorlar ama tınn

evet dukanla gitti hepsi, ben de tınnn:) sen de iyi vermişsin maşallah. tam istediğim kilodasın sen, bana 60 da yeter diyecektim ama ilk kilo alma zamanlarım geldi aklıma 55 den 60 a cıkmıstım.. fena geliyordu bana o halim...tatmin de olmayabilirim gibi gibi.:) bakacağız.. benim boy 1.67 falan .

evet kola içebiliyorsunuz ama dediğim gibi sınırlı.3 kutuyu geçmemek lazım..süt tozu hakkında ben kullanmadım ama kullananlar war.bununda limiti war.aşağıdaki listede limitleri bulabilirsiniz.Eki Görüntüle 392152

Ne kadar sürede verdin peki kaçamakların oldu mu hiç arada ?
Çok yeniyim dukanda.
Ben de 2-3 kg alma ihtimalime karşı bırakacağım.
52-53 olup 55 e kadar pay bırakabilirim.
Benim de boyum 170.

Tabii ki patlamadı.Ama 1-2 gün saf protein yapmalısın bence.İçinde pirinç olan dolmalar yemişsin kuşum:)Hemi de parmaklar falan yalanmış:)Bunlar boş zevkler,eminim biraz daha kilo versen daha mutlu olacaksın.::)

ozaman ben sımdı form cayı tuketeyım.yarın zaten proteın gunum. ertesı gunde yaparım proteın. hatta sonrakı gunde.

aslında yemezdım ama kılo vermem durdu stres yaptımye gıtsın dedım. bı anlık kızgınlık ıste

selam kızlar,

bir süredir yazmıyorum ama sizi takipteyim :) ben maalesef sizin kadar başarılı olamıyorum her gün 2 lt'den daha fazla suyumu içiyorum, diyetime özen gösteriyorum ama 2 haftada daha 3.5 kilo anca gitti nerde yanlş yapıyorum bilmiyorum ama okuldan geç geldiğim günler yemek yemem bazen 8i geçiyor. umudum bitiyor 71le başladım şu an 67.5'im neden benim de sizin gibi hızlı hızlı gitmiyo ki

kabızlık problemi sadece protein yediğimiz için mi oluyor, yoksa lif bakımından zengin gıdaları tüketemediğmiz için mi? belki de ikisi de etkilidir, bilemedim.

Ne kadar sürede verdin peki kaçamakların oldu mu hiç arada ?
Çok yeniyim dukanda.
Ben de 2-3 kg alma ihtimalime karşı bırakacağım.
52-53 olup 55 e kadar pay bırakabilirim.
Benim de boyum 170.

170 boya 55 kilo az değil mi canım? ben 166'yım, 56 kilodan aşağı inmemem sağlıklıymış. senin test sonucun mu 55 kiloyu verdi, yoksa sen de benim gibi, test sonucunda gördüğünden tatmin olmayanlardan mısın :)

normalde seyir döneminde haftada 1 kilo kadar kaybedilmesi gerekiyor sanırım, kitabı yenı okuyorum da. sizinki bana çok normla geldi kitaba göre baktığımda. sizler haftada kaçar kilo veriyosunuz mesela?

herkes atakta çatır çatır 3-4 kilo verdi valla ben atak boyunca sadece 1.8 verebildim bugün dukan'a başlayalı tam 2 hafta bitti ve benim toplam verdiğim kilo 3.5 bana biraz az geliyo açıkçası :S

Benim de atakta 2,3 kilo gitti (5 günde). 17 günün sonun da 3,5 kilo. Verdiğiniz kilonun az olduğunu düşünmeyin, herkesin metabolizması, yaşı, yağ yapısı gibi nedenlerle hızı farklı olabilir. Benim bir de hipoglisemi sorunum var, o da yavaşlatıyor, tiroid de olabilir.
Bence başkalarına değil kendimize odaklanalım. Verdiğimiz kilolar gayet makul.

Herkese bol şans, rahat bir diyet.

Ben her gün rahatlamak ve diyet stresinden kurtulmak için yaptıklarımı yazıyorum, paylaşmak için:

Defne'nin Dukan Günlüğü
Sevgiler,
Defne.

iyi akşamlar kızlar

Yaş olmuş 28 :) yıllar çook çabuk geçiyor :) Benim öğrencilik kronikleşmiş durumda
ahhh canım 28 de tüketme hemen o güzelim yılları biz ne yapalım yaş 37 yolun yarısını geçtik:))

kızlar migrosta çikolata var perlege diabetik şeker sıfır yağı %10 dan az belçika bitteri ben 2 günde biri bi parça yiyorum deneyin

yoğurt: danone light
süt: pınar light
peynir: pınar light

kabızlık olursa yeşil çayla birde doğadan kayısı çayıyla giderirsin bol su içince pek olmuyor, belki ilk başta olur benim ilk 3 gün oldu ama sonra düzene girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…