- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
Öncelikle "diyet fobisi"nden kurtulmaya başlayacaksınız.Ben de çok korkmuştum.Diyet kelimesi bile beni irite ederdi.Ama bu diyette aç kalmak yok.Sadece bazı zevklerden(meyve,tatlı,vs)birazcık mahrum olacağız.Ama bu kilo vermek için katlanması mecbur birşey.Bence iyi başlangıç yapmışsınız.Yulaf kepeğini temin edip hergün düzenli tüketmeniz önemli.Başarılar:)
yulaf kepeğinin dün çok aramama rağmen bulalamıştımama bugün buldum:)9yarın kesin yiyeceğim de gıdaklamak üzereyiiimmm (araştırdığıma göre çok memnun herkes umarım bende çok güzel sonuçlar alır paylaşırım sizlerle:)
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr ben bu aksamılk defa cok yedımya.
sp gunumdu. tam 4 parca tavuk gogsu , salata ve ustune lahana sarması yedım. 15 tane sarma yemısımdır. kıymalıydı ama ıcınde pirinçte vardı. ev halkı ıcın yapılmıs yemektı dayanamım:26: nolcak şimdiii..çokmu buyuk kacamagım...
tavukları yedımsarma yemem ben dıye.ama tavukları huplettıkten sonra bı bakmısım tencerenın basında parmaklarımı yalıyodumokadar gozum donmuskı catal bıle kullanmadım
Tamam kullanmıycam ozaman çocuklara yediririm onları bimede ugradım aknazda lıght yazmadıgı ıcın bakmadım oranına hıcataktayım bugun başladım..ılk zararlı zero oldu bıle ozaman bana neysekı cok ıcmemıstım
Kalıcı bir problem yaşamazsın zaten normal yemeye dönünce o da normale döner ..
artık nasıl bir incelme oldu ise bende (75 den 65 e düştüm) annem iki kere bana geldi daha vercekmisin böyle iyisin bırak deyip duruyor... kendime göre 5 kilo kadar fazlalık var... kot pantolon takıntısı var bende de tam fit olmadan giyemiyorum... yanlar taşmayacak.. kalçalar muntazam:) büyüklük normal olacak..:) bu yaz bizim yazımız mı kızlaaaaaaar? :)
Canım benim herşeyin bir bedeli vardır.Ama bu diyet doğru uygularsan pek bedel ödetmiyor gibi.Ayrıca sindirim sorunun olmaması için kesinlikle yulaf kepeği tüketmeni öneririm.(abla olarak nacizane)
Eyvaaaahhhh......:))
arkadaşlar atakta zero içemezsiniz diye birşey yok.dukan kitabındada ztn bundan bahsediyor içilebilir die.sadece limiti war günde 3 kutu.ben diete başladıgım ilk günden beri içiorum..
zaten sitede benim diyetim 3+18+25 gün çıkıyor. yaklaşık bi ay protein alarak çok kötü problemler yaşamam sanırım, yani umarım :)
yaaaaaaaaaaaaa
kussamişe yararmı..patladımı sımdı dıyetım
Maşallah maşallah hepsini dukanla mı verdin ?
Önemli olan kendini mutlu hissedeceğin kilo bana da diyorlar ama tınn
Atakta içilebiliyor mu yani kola ?
Peki süt tozu kullanılıyor mu ?
Zaten sadece 3 gün saf protein ondan sonra sebzeler de olacak ..
evet dukanla gitti hepsi, ben de tınnn:) sen de iyi vermişsin maşallah. tam istediğim kilodasın sen, bana 60 da yeter diyecektim ama ilk kilo alma zamanlarım geldi aklıma 55 den 60 a cıkmıstım.. fena geliyordu bana o halim...tatmin de olmayabilirim gibi gibi.:) bakacağız.. benim boy 1.67 falan .
evet kola içebiliyorsunuz ama dediğim gibi sınırlı.3 kutuyu geçmemek lazım..süt tozu hakkında ben kullanmadım ama kullananlar war.bununda limiti war.aşağıdaki listede limitleri bulabilirsiniz.Eki Görüntüle 392152
Tabii ki patlamadı.Ama 1-2 gün saf protein yapmalısın bence.İçinde pirinç olan dolmalar yemişsin kuşum:)Hemi de parmaklar falan yalanmış:)Bunlar boş zevkler,eminim biraz daha kilo versen daha mutlu olacaksın.::)
Atakta içilebiliyor mu yani kola ?
Peki süt tozu kullanılıyor mu ?
Zaten sadece 3 gün saf protein ondan sonra sebzeler de olacak ..
Ne kadar sürede verdin peki kaçamakların oldu mu hiç arada ?
Çok yeniyim dukanda.
Ben de 2-3 kg alma ihtimalime karşı bırakacağım.
52-53 olup 55 e kadar pay bırakabilirim.
Benim de boyum 170.
selam kızlar,
bir süredir yazmıyorum ama sizi takipteyim :) ben maalesef sizin kadar başarılı olamıyorum her gün 2 lt'den daha fazla suyumu içiyorum, diyetime özen gösteriyorum ama 2 haftada daha 3.5 kilo anca gittinerde yanlş yapıyorum bilmiyorum ama okuldan geç geldiğim günler yemek yemem bazen 8i geçiyor. umudum bitiyor 71le başladım şu an 67.5'im neden benim de sizin gibi hızlı hızlı gitmiyo ki
Atak döneminde kola içmiyoruz onun haricinde tuz olmasa iyi olur baharat rahatça kullanabilirsin.
Çoktuzlu yemiyorum aslında ama tuzu tamamen kesemem sanırım o cesareti bulamıyorum kendimde((tatlandırıcılı tüm içecekler serbet diye biliyordum ((kola ile başlamam kötü olmuş
ahhh canım 28 de tüketme hemen o güzelim yılları biz ne yapalım yaş 37 yolun yarısını geçtik:))Yaş olmuş 28 :) yıllar çook çabuk geçiyor :) Benim öğrencilik kronikleşmiş durumda
garson olayına koptum..ben de yaşadım benzerini.çok hoş ya:)))
splenda aralarında en iyisi gibi ama ben kullanmıyorum hiçbirini..tatlı isteğimi meyveli yoğurtla gideriyorum.adet dönemi krizlerinde lıght puding 100 gr kadar yiyorum o kadar...genelde uzak duruyorum tatlıdan.normalde de dondurma dışında pek tatlı sevmem ama diyette insan istiyor gerçekten...
mesela dün akşam survivor da çikolata yiyorlardı çıldırdım resmen
Tebrik ederim seni :) Geçen hafta ben de öyleydim ama bu hafta artık sıkıldım, küçük bi ara verdim. Dukansız günler geçirdim3 gün atak yapıcam yine. Umarım 2 günü telafi eder.
Ben de zaten ilk önce çikolataya dayanamayarak başladım Cumartesi günü yemeye. Ama nasıl saldırdım hehhehheDukan Helvası, kek falan denemiştim tatlandırıcıyla.. Resmen midemi bulandırdılar :S Böğğğ!! Dediğin gibi bi tarif varsa duygularıma tercüman olur :)) Meyveli yoğurt enn güzeli çünkü, ama çikolatanın yerini tutmuyoo Bir de yoğurda tatlandırıcı katıp yiyorum arada... Ama o da çikolatanın yerini tutmuyooo.. Splenda kullanıyorum.
Arkadaşlar hepınıze yolunuzda başarılar dılıyorum bende busabah ıtıbarı ıle aranıza katıldım kıtabı okudum bıtırdım ve bu sabah başladım size sormak ıstedıgım bır şey var ben peynır ve yogurt almak ıcın markete gıttım pınarın %65 yagı azaltılmış lıght yogurdu vardı almadım urunlerınızı hangı marka ve özellıkte aldıgınızı yazarsanız bı gıdıp eksıklerımı almak ıstıyorum yoksa ara ögunlerımı ac gecıreceğımtatlandırıcı,yogurt,peynır ve kahvaltılık larınızı hangı marka ve nereden temın edıyorsunuz.
zaten sitede benim diyetim 3+18+25 gün çıkıyor. yaklaşık bi ay protein alarak çok kötü problemler yaşamam sanırım, yani umarım :)
ayy süpermiş yaa, okurken yazdıklarını öyle sevindim ki senin adına :) tebrik ederim.
zaten yulaf kepeği olmazsa yapamam ben bu kadar sıkı kuralları olan bi diyeti sanırım. çünkü alışmışız kahvaltıda ekmek veya türevi gıdalar almaya, başka türlü bi kahvaltı düşünemiyorum bile :) meyvesizlik zaten yeterince zor. goji berry bu ihtiyacı karşılıyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?