Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İlaç kullanmadan 1 aylık bir sürede yeniden regl oldum, umarım bu hep böyle devam eder, umarım ilaç kullanmak zorunda kalmam artık :)

Ayrıca bugün lcw nın 32 beden bi pantolonuna girdim :) 44 beden maviş bir pantolon denedim, içine girdim ben yaaaa maviyi almadımm çünkü daha küçüğüne gircemmmmm

Pek bi mutluyum ben yaaa, tartıda artı çıkmak falan da neymişşş regl olmuşum hehehehehe

Ne güzel kilo vermişsin:)) Darısı başıma inşallah:))

kabızlık olursa yeşil çayla birde doğadan kayısı çayıyla giderirsin bol su içince pek olmuyor, belki ilk başta olur benim ilk 3 gün oldu ama sonra düzene girdi

cevabın için çok teşekkürler. ben zaten günde 3-4 fincan yeşil çay içerim. kitapta da, kabızlıktan çok korkuyosanız 1,5 çk yulaf kepeğine, 1 çk buğday kepeği de ekleyin ve şekersiz meyve pestillerinden yiyin demiş. dur yaa, ben korka korka da olsa bu yola giricem sanırım :)) haftaya adet olucam, o bi geçsin de, bu sırada kitabı bitirip sizi takip ederim, kafamda bi şeyler şekillenir. çok teşekkürler tekrar.

cevap veren herkese teşekkürler. herkes umduğundan çok daha fazlasını bulur umarım :)

amin, ne güzel dua etmişsin :) herkese inşallah.

Kızlar ben diyeti kayınvalidemle birlikte yapıyorum. Kayınvalidem diğer dünürü ile konuşuyor.(Bu arada diğer dünür de dukan yapıyor)

-Bizim c... 38 bedene düştü (Dün gece 38 beden etiketi taşıyan ama daha önce giymek sureti ile genişlettiğim bi pantolonuma girdim.Yani 40 diyelim biz pantolona)
Telefon kapanıyor.Ben soruyorum:
-anne niye öyle dedin? ben 38 beden olmadım ki.. anlattım sana pantolon genişlemiştir.Sen onu 40 say vs.. anlatıyorum.Anne, senin dünür , beni görünce dalga geçecek dedim
KAYINVALİDEM:
-EHH o seni en az 10 gün görmez sen de in 38 bedene.Beni yalancı mı çıkartacaksın:))

Dukan ustada yazacağım bi dilekçe artık benim duruma bi el atsın yoksa kayınvalidem evden kovacak:))

ya kızlar arkadaslar noluuuur banada bırınız anlatın lutfen bende yapmak ıstıyorum ama çokda anlamıs degılım ben sıze anladıgımı anlatayım sız bana dogrumu yanlısmı anlamışım soyleyın lutfen...
4 asamadan oluşuyor
1. asama sadece haslanmış tavuk yumurta ve balık yıcem (sakatatları sevmıyorum saymıyorum)???yesil cay içebiliyomuyum
2.asama bu yedıklerıme sebze eklıycem
3.asama bu yedıklerım+sebze +haftanın 1gunu serbest
4.asama hayatıma kaldıgım yerden devam edıp haaftanın 1 gunu 1.asamada yaptıklarımı yapıcam
bumudur kızlar banada eksıklerı biri anlatsın

kızlaaaaarr olabildiğince araştırmaya çalışıyorum kitabını da okuyorum ama sanırımgözümden kaçtı yabancı dilim çok iyi seviyede olmadığı için <dukan testini çözemiyoru((15kilo vermek istiyorum acaba ben kaçgün atak döneminde kalıcam???

Canım benim kitabı okuma şansın varsa önce oku sonra başla derim ben, ilk aşamada sadece o saydığın şeyleri yersen çok çabuk bıkarsın, ilk aşamada peynir süt yoğurt var yulaf kepeği her evrede var. Tavsiyem önce kitap sonrasında burda kal ve yazılanları oku motive ol, sen bize yaz biz motive olalım sonra da beraber zayıflayıp yola devam edelim, kitabı okumadan kendine eziyet etme

Ayyy çok hoşsunuz öldüm gece gece gülmekten, ben güldüm Allah da sizi fazla kiloları verdirerek güldürsün

Ne güzel kilo vermişsin:)) Darısı başıma inşallah:))

Canım isteyince oluyor hiçbir şey zor değil yeter ki iste

anlatmakla olmaz. sağlığınızı riske atmayın lütfen. kitabı alın. ciddi şekilde, altını çizerek okuyun. en azından atak ve seyir evrelerini oluşturan bölümü bitirdikten sonra ve yapabileceğinize ikna olunca diyete başlayın.
pek çok detay ve püf noktası var. eksik veya yanlış uygulamalar sağlığınızı tehlikeye sokar. bu diyeti yapıp protein zehirlenmesi yaşayan ve hastanelik olan insanlar var. kendi sağlığınızla ilgili böyle bir riski, böyle büyük bir sorumluluğu başkasına yükleme hakkınız elbette ki yok.

anladım tesekkur ederım sımdı netten kıtabına bakıyım ozaman tesekkurler

laght süt ürünleri kullanmıyorum. tatları benim açımdan katlanılabilir değil. ancak daha önemlisi, sadece yağı birazcık daha az diye, fazla işlenmiş ürün kullanmak gereksiz. ayrıca light ürünler işlenme aşamasında sağlığı tehlikeye sokacak bir hale geliyormuş (gıda mühendisi tanıdıkların yalancısıyım)
yoğurt olarak ateşoğlu naturel kullanıyorum. diğer yoğurtların aksine, bu yoğurt 3-4 gün içinde ekşimeye başlıyor. bu demektir ki içinde diğerlerine göre daha az koruyucu var.
peynir olarak sütaş süzme peynir kullanıyorum. yağ oranı diğer peynirlere göre daha az. tadı da bence güzel.
tatlandırıcı markasını pek önemsemiyorum. çünkü çok az kullanıyorum. seyidoğlunun diyabetik ahududu reçelini yoğurtla karıştırıp tatlı niyetine yiyorum. hem çok lezzetli hem de bağarsakları çalıştırıyor. karbonhidrat oranı ise oldukça düşük.
zaman zaman taze kaşar tüketiyorum. özellikle dışarda olduğum zamanlarda, bir parça yanıma alıyorum. tahsildaroğlunun light taze kaşarını kullanıyorum.

diyet bu kadar katı değil ben atak döneminde baya şey yedim seyirdeyim şuan reglyim gerçi şiş var pek spor yapamıyorum ama daha tartılmadım .atak dönemi tariflerine bir bak sadece haşlanmış tavuk olarak düşünme yoksa çok sıkıcı olur;( hepsiburada.com dan kitabı alabilrsin 13 tl kargo bedava .ben baktım bole netten faln diyeti tam anlayamıyorum sorularım oluyor olmuyo şipariş ettim bi kaç güne gelir.)

günaydın kızlar

light ürünler ne kadar işlenmiş ise diğer ürünler de aynı oranda işlenmişlerdir. Sütler fabrikaya geldikten sonra ilk önce tüm sütlerin yağı ayrılır , ayrılan yağın bir kısmı tereyağ krema vb.için kullanılır daha sonra da üretimi yapılacak olan sütlere içindeki yağ oranı kaç olacak ise ayrılan yağdan ilave edilir, hepimiz az çok biliyoruz marketlerde yağsız, az yağlı, yarım yağlı süt satılır bunların oranları vardır işte bu oranlarda ki süt yağı yağsız süte katılarak sütün yağ oranı tamamlanır ve sonra UHT işlemi yapılır ve sütler piyasaya sunulur yani light ürün için sütün yağı alınıp tekrar verilmiyor, yarım yağlı süt üretimi için de yağı alınıp sonradan içerisine istenilen oranda ilave ediliyor kısaca light süt yada peynir yada yoğurtun, tükettiğiniz diğer süt vb. ürünlerin üretiminden farkı yoktur üzülmeyin ve gönül rahatlığı ile kullanın , bende Gıda Mühendisiyim eşimde , eşim 17 yıldır bu işin içinde ve gıda tetkikçisi , süt fabrikalarının denetimini yapıyor o yüzden diyorum ki içiniz rahat olsun
hepinize bol eksili günler ben bugün -100 üm sadece 65 e düşemedim daha :))

Günaydın kızlar...Bu haftayı + da geçirdim ben geçen haftaki kaçamakların intikamı sanırım ya da uzun senelerdir benle beraber olan kilolara geldiğim için vücudum direniyor bakalım hangisi 2-3 güne belli olur

eşim de bana baskı yapıyor güçlendirmeye geç diye ama inat ettim ben ay sonuna kadar...
o zaman bize güçlendirme deneyimlerini anlatırsın kerokerom bırakma bizi...

kilo veremem derken dukanda 27. günümde 8 kilo gitti. ve bende başladı bi telaş ben hızlı vermek için değil, kalıcı vermek için bu diyeti seçtim. daha önce 2 buçuk ayda 22 kilo verdim ve en ufak bir gevşemede fazlasıyla aldım. elimde değil her nekadar diyet kurallarına dikkat etsemde mide belli bi aşamadan sonra bişi almıyo. diyette ilk ayım olduğunu düşünürsek (ilk kilolar kolay veriliyoya ) ya zaman olmadığından sporda yapamıyorum bir ayda 8 kilo normalmi sizce????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…