İlaç kullanmadan 1 aylık bir sürede yeniden regl oldum, umarım bu hep böyle devam eder, umarım ilaç kullanmak zorunda kalmam artık :)
Ayrıca bugün lcw nın 32 beden bi pantolonuna girdim :) 44 beden maviş bir pantolon denedim, içine girdim ben yaaaamaviyi almadımm çünkü daha küçüğüne gircemmmmm
Pek bi mutluyum ben yaaa, tartıda artı çıkmak falan da neymişşş regl olmuşum hehehehehe
kabızlık olursa yeşil çayla birde doğadan kayısı çayıyla giderirsin bol su içince pek olmuyor, belki ilk başta olur benim ilk 3 gün oldu ama sonra düzene girdi
cevap veren herkese teşekkürler. herkes umduğundan çok daha fazlasını bulur umarım :)
ya kızlar arkadaslar noluuuur banada bırınız anlatın lutfen bende yapmak ıstıyorum ama çokda anlamıs degılım ben sıze anladıgımı anlatayım sız bana dogrumu yanlısmı anlamışım soyleyın lutfen...
4 asamadan oluşuyor
1. asama sadece haslanmış tavuk yumurta ve balık yıcem (sakatatları sevmıyorum saymıyorum)???yesil cay içebiliyomuyum
2.asama bu yedıklerıme sebze eklıycem
3.asama bu yedıklerım+sebze +haftanın 1gunu serbest
4.asama hayatıma kaldıgım yerden devam edıp haaftanın 1 gunu 1.asamada yaptıklarımı yapıcam
bumudur kızlar banada eksıklerı biri anlatsın
Kızlar ben diyeti kayınvalidemle birlikte yapıyorum. Kayınvalidem diğer dünürü ile konuşuyor.(Bu arada diğer dünür de dukan yapıyor)
-Bizim c... 38 bedene düştü (Dün gece 38 beden etiketi taşıyan ama daha önce giymek sureti ile genişlettiğim bi pantolonuma girdim.Yani 40 diyelim biz pantolona)
Telefon kapanıyor.Ben soruyorum:
-anne niye öyle dedin? ben 38 beden olmadım ki.. anlattım sana pantolon genişlemiştir.Sen onu 40 say vs.. anlatıyorum.Anne, senin dünür , beni görünce dalga geçecek dedim
KAYINVALİDEM:
-EHH o seni en az 10 gün görmez sen de in 38 bedene.Beni yalancı mı çıkartacaksın:))
Dukan ustada yazacağım bi dilekçe artık benim duruma bi el atsın yoksa kayınvalidem evden kovacak:))
Ne güzel kilo vermişsin:)) Darısı başıma inşallah:))
ya kızlar arkadaslar noluuuur banada bırınız anlatın lutfen bende yapmak ıstıyorum ama çokda anlamıs degılım ben sıze anladıgımı anlatayım sız bana dogrumu yanlısmı anlamışım soyleyın lutfen...
4 asamadan oluşuyor
1. asama sadece haslanmış tavuk yumurta ve balık yıcem (sakatatları sevmıyorum saymıyorum)???yesil cay içebiliyomuyum
4.asama hayatıma kaldıgım yerden devam edıp haaftanın 1 gunu 1.asamada yaptıklarımı yapıcam
anlatmakla olmaz. sağlığınızı riske atmayın lütfen. kitabı alın. ciddi şekilde, altını çizerek okuyun. en azından atak ve seyir evrelerini oluşturan bölümü bitirdikten sonra ve yapabileceğinize ikna olunca diyete başlayın.
pek çok detay ve püf noktası var. eksik veya yanlış uygulamalar sağlığınızı tehlikeye sokar. bu diyeti yapıp protein zehirlenmesi yaşayan ve hastanelik olan insanlar var. kendi sağlığınızla ilgili böyle bir riski, böyle büyük bir sorumluluğu başkasına yükleme hakkınız elbette ki yok.
Arkadaşlar hepınıze yolunuzda başarılar dılıyorum bende busabah ıtıbarı ıle aranıza katıldım kıtabı okudum bıtırdım ve bu sabah başladım size sormak ıstedıgım bır şey var ben peynır ve yogurt almak ıcın markete gıttım pınarın %65 yagı azaltılmış lıght yogurdu vardı almadım urunlerınızı hangı marka ve özellıkte aldıgınızı yazarsanız bı gıdıp eksıklerımı almak ıstıyorum yoksa ara ögunlerımı ac gecıreceğımtatlandırıcı,yogurt,peynır ve kahvaltılık larınızı hangı marka ve nereden temın edıyorsunuz.
kızlaaaaarr olabildiğince araştırmaya çalışıyorum kitabını da okuyorum ama sanırımgözümden kaçtı yabancı dilim çok iyi seviyede olmadığı için <dukan testini çözemiyoru((15kilo vermek istiyorum acaba ben kaçgün atak döneminde kalıcam???
4 asamadan oluşuyor
tam ben diyecektim bim deki aknaz ın light peyniri harika oluyor. Bu arada ben az önce ekmek yaptım kendime; 2 günlük ekmeğim
http://c1204.hizliresim.com/w/j/4jf8q.jpg
bu sefer içine çörek otu ve light peynir de ekledim
laght süt ürünleri kullanmıyorum. tatları benim açımdan katlanılabilir değil. ancak daha önemlisi, sadece yağı birazcık daha az diye, fazla işlenmiş ürün kullanmak gereksiz. ayrıca light ürünler işlenme aşamasında sağlığı tehlikeye sokacak bir hale geliyormuş (gıda mühendisi tanıdıkların yalancısıyım)
yoğurt olarak ateşoğlu naturel kullanıyorum. diğer yoğurtların aksine, bu yoğurt 3-4 gün içinde ekşimeye başlıyor. bu demektir ki içinde diğerlerine göre daha az koruyucu var.
peynir olarak sütaş süzme peynir kullanıyorum. yağ oranı diğer peynirlere göre daha az. tadı da bence güzel.
tatlandırıcı markasını pek önemsemiyorum. çünkü çok az kullanıyorum. seyidoğlunun diyabetik ahududu reçelini yoğurtla karıştırıp tatlı niyetine yiyorum. hem çok lezzetli hem de bağarsakları çalıştırıyor. karbonhidrat oranı ise oldukça düşük.
zaman zaman taze kaşar tüketiyorum. özellikle dışarda olduğum zamanlarda, bir parça yanıma alıyorum. tahsildaroğlunun light taze kaşarını kullanıyorum.
eşim de bana baskı yapıyor güçlendirmeye geç diye ama inat ettim ben ay sonuna kadar...tam oturuyor ama. 40 bol 38 dar arada bi yerde. 38 demek daha iyi hissettiriyor beni.öğlen bi kaç şey denedim hepsi m ya da 38 di.
belki burdada 2 kilo veririm. sonuçta 3 ay daha devam edecek diyet. pilav ekmek zaten yemem. eşimde yeter artık, akşam yemeklerinin tadı yok sen yemiyorsun meyve yemiyorsun. bi yiyorsun bi yemiyorsun eşlik et bana diyor.
mesela dün kızartarak oturtma yaptım. kendimede köz yaptım. hiçbirinide yemedim. bugün onlar oturtma yiyecek ben de közleme. toptan bırakmam.
ortada bi yerde durayım. bir daha almasam bana ideal. 30 yaşında çocuklu kadınım dimi. bu da benim züğürt tesellim.
inemedim ya 60 a. hadi 60 ı geçtim 63 ü görmeyi çok isterdim.
şimdi baktım 8 martta 66.5 mişim. bir zamanlar haftada 1 kilo verirdim. geçmiş zaman olur ki hayali cihana bedel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?