- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
kilo veremem derken dukanda 27. günümde 8 kilo gitti. ve bende başladı bi telaş ben hızlı vermek için değil, kalıcı vermek için bu diyeti seçtim. daha önce 2 buçuk ayda 22 kilo verdim ve en ufak bir gevşemede fazlasıyla aldım. elimde değil her nekadar diyet kurallarına dikkat etsemde mide belli bi aşamadan sonra bişi almıyo. diyette ilk ayım olduğunu düşünürsek (ilk kilolar kolay veriliyoya ) ya zaman olmadığından sporda yapamıyorum bir ayda 8 kilo normalmi sizce????
merhaba.kilo veremem derken dukanda 27. günümde 8 kilo gitti. ve bende başladı bi telaş ben hızlı vermek için değil, kalıcı vermek için bu diyeti seçtim. daha önce 2 buçuk ayda 22 kilo verdim ve en ufak bir gevşemede fazlasıyla aldım. elimde değil her nekadar diyet kurallarına dikkat etsemde mide belli bi aşamadan sonra bişi almıyo. diyette ilk ayım olduğunu düşünürsek (ilk kilolar kolay veriliyoya ) ya zaman olmadığından sporda yapamıyorum bir ayda 8 kilo normalmi sizce????
yolunda gitmeyen birşeyler var..çok hızlı kilo vermen lazım senin..gün içinde neler yiyorsun bir yaz baklaım,konuşalım üstüne...kızlar ben artık artı gormeye basladııımmm.. strese gırıyorum ve kacamaklara basladım.
of ne yapmalıyım. yardım yardım yardııııııııııımmmmmmmmmmmm
99 olsaydım barı yaa..
Tebrikler.artık pes ettim.
veee güçlendirmeye geçtim
gittim sinirlede noodle yedim. afiyet olsun bana.
olmuyo gitmiyor artık. nası bi direnç böyle. oynuyor resmen benimle. 38 beden giyiyorum artık. bu da yeter bana. 9 kilo gitti nasılsa.
Evvet. Labne peynir ve en büyük eksik bana göre yürüyüş yok yapıyomusun bilmiyorum ama her gün 30 dk yürüyüş çok faydalı oluyor.ya arkadaşlar ben alıştım artık bu diyete ama içime sinmiyor acaba doğru şeyleri mi yiyorum diye =/ yorumlarınızı paylaşır mısınız?
Sabahları bir haşlanmış yumurta
Öğlen haşlanmış tavuk ve yoğurt ya da light ton balığı iki tane
akşam yulaf keğeğiyle yapılmış krep ve pınar light labneyle beraber ve de yine tavuk ya da kıyma kavurup yiyorum.
aralarda 1 ya da 2 bardak süt içip, tatlandırıcılı sakız çiğniyorum. light yoğurt da yiyorum bol bol =)
sizce yanlış yaptığım bir şey var mı? 2 haftadır kilo veremiyorum. Acaba bi yerde yanlış mı yapıorum diye içime bi kurt düştü.
Ben dün akşam bunu yaptım çok lezzetli oldu. Resimlerini de akşam ekliycem.arkadaşlar...tatlıya hasret kaldım..dukan keki tarifini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi?valla bu saate kalkıp yapıcam:)
Arkadaşlar merhaba. Ben de dukan diyetine başlamak istiyorum ama korktuğum bi şey var, o da kabızlık! Bu problem kesin yaşanıyor mu? Kurtulmanın bi yolu yok mu? Birisi bana destek olsun nolur, düğünüme 2 ay var ve bi 4 kilo vermem lazım ama 1 aydır spor-diyet bana mısın demedi... Şu an 58 kiloyum, 54 olmak istiyorum. Çok kilo sorunun yok diyeceksiniz biliyorum ama inanın 1 aydır canımı dişime taktım, 600 gram verebildim! Dukan yapsam diyorum ama kabızlıktan korkuyorum. Nolur yardım(
herkese günaydın. ynie az yememe rağmen 65 görmenin huzuruyla !!!!!!!!!! geldim işe.
kahvaltım inadına yağlı peynir, dukan ekmeğii,domates.
lazer epilasyonda randevum var.
çok acıyacak çoook
yolunda gitmeyen birşeyler var..çok hızlı kilo vermen lazım senin..gün içinde neler yiyorsun bir yaz baklaım,konuşalım üstüne...
afiyet olsun...
lazer neden yaptırıyorsun?... hangi bölge?... birde lazer sonsuza kadar tüyleri yoketmiyor... 3-5 sene sonra tekrarlıyor... iğneli epilasyonu deneseydin keşke... hem lazerden çok daha risksiz...
ben artık veremıyorum. tamamen kurallaramı uyarak verdın bır ayda bu kıloyu. kılonda cok degıl. valla tebrıklerbende vereyımde senın gıbı hızlı vereyım
merhaba.
ben 2 ayda 10 kilo verdim ki o bile fazlaydı.sen nasıl 1 ayda10 kilo verdin.çok kilon da yok.şu de var bu diyete uygun beslendiysen sorun olmaz diye düşünüyorum.ama sen yine de sağlığına dikkat et.tansiyon ,kolestrol gibi...
kızlar ben artık artı gormeye basladııımmm.. strese gırıyorum ve kacamaklara basladım.
of ne yapmalıyım. yardım yardım yardııııııııııımmmmmmmmmmmm
99 olsaydım barı yaa..
bi önceki randevum kasımdaydı. ben korkudan gitmedim zaten. 2 seans gitmeme rağmen azalma olduğunu farkettim. çok fazla araştırmadım. arkadaşlarım gidiyordu (6-7 kişi aynı merkeze). bayağı bi direndim siz gidip faydasını görmeden gitmem diye. onlar memnunlar şimdilik.
şu an araştırıyorum arasındaki farkı.
Süt buldum sütaş ın %0 yağ ama peynir yoğurt ve kahvaltılık diğer malzeme bulamadım(jambon vs vs) kilom 67.800 bu sabah başladım 2 gün atak çıkmıştı ben onu 3 yada 4 gun yapmayı planlıyorum.. Sanada hayırlı olsun senin kılo kaç inşallah biran önce kurtuluruz kilolardan hedefim 55
ozaman ben sımdı form cayı tuketeyım.yarın zaten proteın gunum. ertesı gunde yaparım proteın. hatta sonrakı gunde.
aslında yemezdım ama kılo vermem durdu stres yaptımye gıtsın dedım. bı anlık kızgınlık ıste
6 sene önce yaptırmıştım lazer ama hala çok memnunum.şu an da bıyık ve çene için gidiyorum onlar daha geç tepki veriyormuş bakalım ne olacak...bende denemiş biri olarak kısaca bilgi verebilirim sana... aklını karıştırmak istemem elbette...
ben lazer yaptırdım yüz bölgeme... çünkü kalp tedavisi sonrası ciddi hormon bozukluğu oluştu ve fena kıllanma başladı vücudumda... tüm seanslarımı tamamladım fakat çok acı çekerek... 3 buçuk sene sonra tekrar kıllar çıkmaya başladı... iğneli yaptırdım ve seanslarımı tamamlamadan bıraktım ama şu an çok memnunum üzerinden çok uzun zaman geçti ama henüz görünen bişey yok... tek tük var onlar zaten sonradan çıkanlar değil seansları tamamlamadığım için bitmeyen kıllar...
lazer epilasyon; bana göre çok riskli... hem tende yanma hissi hemde kıl kökünde yanma hissi yaşıyorsun... kılı derinden yaktığı için deri üstüne çıkması uzun zaman alıyor bu da birkaç sene gibi bir süreç... ayrıca cildinde geri dönüşü olmayan yanık izleri oluşma riski de mevcut... ayrıca lazer akımının uğradığı bölgelerde hücre deformasyonu yaşanıyor... koltukaltı uygulamalarında lenf bezlerini yok edicek kadar tehlikeli... allah korusun bu da kanser riskini arttırıyor...
iğneli epilasyon ise; hiçbişey hissetmeden, kıllarımızdan çok daha ince botox iğneleriyle direkt kıl köküne ulaşıp saliselik akımla bir sefere mahsus o kılı sonsuza dek yokediyor... sinek ısırığından çok daha az acı hissi veriyor... sonra tekrar çıkma ihtimali asla yok...
ben lazer yaptırdığıma çok pişmanım... zamanımı ayarladığımda tekrar iğneliye başlayıp kalanları da halletmek istiyorum...
herkes atakta çatır çatır 3-4 kilo verdi valla ben atak boyunca sadece 1.8 verebildimbugün dukan'a başlayalı tam 2 hafta bitti ve benim toplam verdiğim kilo 3.5 bana biraz az geliyo açıkçası :S
6 sene önce yaptırmıştım lazer ama hala çok memnunum.şu an da bıyık ve çene için gidiyorum onlar daha geç tepki veriyormuş bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?