Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben artık veremıyorum. tamamen kurallaramı uyarak verdın bır ayda bu kıloyu. kılonda cok degıl. valla tebrıkler bende vereyımde senın gıbı hızlı vereyım

merhaba.
ben 2 ayda 10 kilo verdim ki o bile fazlaydı.sen nasıl 1 ayda10 kilo verdin.çok kilon da yok.şu de var bu diyete uygun beslendiysen sorun olmaz diye düşünüyorum.ama sen yine de sağlığına dikkat et.tansiyon ,kolestrol gibi...

kızlar ben artık artı gormeye basladııımmm.. strese gırıyorum ve kacamaklara basladım.

of ne yapmalıyım. yardım yardım yardııııııııııımmmmmmmmmmmm

99 olsaydım barı yaa..

kızlar ben artık artı gormeye basladııımmm.. strese gırıyorum ve kacamaklara basladım.

of ne yapmalıyım. yardım yardım yardııııııııııımmmmmmmmmmmm

99 olsaydım barı yaa..
yolunda gitmeyen birşeyler var..çok hızlı kilo vermen lazım senin..gün içinde neler yiyorsun bir yaz baklaım,konuşalım üstüne...

Tebrikler.
Evvet. Labne peynir ve en büyük eksik bana göre yürüyüş yok yapıyomusun bilmiyorum ama her gün 30 dk yürüyüş çok faydalı oluyor.
arkadaşlar...tatlıya hasret kaldım..dukan keki tarifini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi?valla bu saate kalkıp yapıcam:)
Ben dün akşam bunu yaptım çok lezzetli oldu. Resimlerini de akşam ekliycem.
Malzemeler

Kek için;

■2 yumurta
■5 yemek kaşığı tatlandırıcı
■8 yemek kaşığı yulaf kepeği
■Süt
■Kakao
■Vanilya aroması, kabartma tozu
Hazırlanışı

Yumurta ve tatlandırıcı çırpılarak, süt hariç diğer malzemeler eklenir. Kıvamı biraz koyu olacak şekilde süt ilave edilir. Pişirme kalıbına dökülerek 150 derece fırında yarım saat pişirilir.

Malzemeler

Sos için;

■1.5 su bardağı süt
■1 kaşık tatlandırıcı
■Kakao
Hazırlanışı

Bir kasede süt, tatlandırıcı ve kakao ısıtılmadan karıştırılır. Fırından çıkan sıcak kekin üzerine dökülür.

Ben yaşamadım. Doğadan kayısı çayı iyi geliyor.

herkese günaydın. ynie az yememe rağmen 65 görmenin huzuruyla !!!!!!!!!! geldim işe.

kahvaltım inadına yağlı peynir, dukan ekmeğii,domates.

lazer epilasyonda randevum var.

çok acıyacak çoook

herkese günaydın. ynie az yememe rağmen 65 görmenin huzuruyla !!!!!!!!!! geldim işe.

kahvaltım inadına yağlı peynir, dukan ekmeğii,domates.

lazer epilasyonda randevum var.

çok acıyacak çoook

afiyet olsun...
lazer neden yaptırıyorsun?... hangi bölge?... birde lazer sonsuza kadar tüyleri yoketmiyor... 3-5 sene sonra tekrarlıyor... iğneli epilasyonu deneseydin keşke... hem lazerden çok daha risksiz...

Ben bu hafta -700 vermişim. Pazartesi tartılma günüm ama pazar çok yediğim için bugün sabah tartıldım. Spor yapmadan iyi gene diiimi. Tam 56.0 çıktım. Regl bekliyyorum bide acaba kilomda değişme olur mu ki reglden sonra. Sizlerde ne kadar fark etti.

bugün düne göre -500, bir önceki güne göre -300 uyandım ps günümden sonra +200 çıkmıştım çünkü ama su onlar su önemsemiyorum

yolunda gitmeyen birşeyler var..çok hızlı kilo vermen lazım senin..gün içinde neler yiyorsun bir yaz baklaım,konuşalım üstüne...

evet arkadaşım bi yaz bakalım ne yiyon içiyon. Forumda arkadaşlar hipoglisemi vs. Rahatsızlıklardan bahsediyorlar. Kilo vermeyi etkiliyor. Sende varmı böle bişey.

afiyet olsun...
lazer neden yaptırıyorsun?... hangi bölge?... birde lazer sonsuza kadar tüyleri yoketmiyor... 3-5 sene sonra tekrarlıyor... iğneli epilasyonu deneseydin keşke... hem lazerden çok daha risksiz...

bi önceki randevum kasımdaydı. ben korkudan gitmedim zaten. 2 seans gitmeme rağmen azalma olduğunu farkettim. çok fazla araştırmadım. arkadaşlarım gidiyordu (6-7 kişi aynı merkeze). bayağı bi direndim siz gidip faydasını görmeden gitmem diye. onlar memnunlar şimdilik.

şu an araştırıyorum arasındaki farkı.

ben artık veremıyorum. tamamen kurallaramı uyarak verdın bır ayda bu kıloyu. kılonda cok degıl. valla tebrıkler bende vereyımde senın gıbı hızlı vereyım

duraklamam sorunun tamamen kaçamaklarla ilgili olduğunu düşünüyorum. inanın tek kaçamak yapmadım. her gün tartıldığım ilk dönemlerde gram gram verirken haftada bir tartıldığımda enteresen bir şekilde vermemde artış oldu.(bu noktada pskolojinin önemli olduğunu düşünüyorum neticede herşey beyinle alakalı ne kadar motive olursan kilo verişine o kadar pozitif yansıyor ) öyleki pazar 64.3 ken cuma günü yani 5 gün sonra 63 idim. benimde canım çok tatlı istiyor tabiki ama dayanıyorum ayrıca sıfır yağ sıfır kaçamak ama dediğim gibi sanki kurallara tam uymuyormuşum gibi ve sanki az yiyormuşum gibi geliyor.ama bi tüyo var onuda paylaşayım. bana açlık krizi saat 5 civarı yani tam mesai sonu geliyor. işten döner dönmez 7 ye kadar uyuyorum ve inanırmısınız uyandığımda sanki yeni yemek yemişim gibi hissediyorum ve akşam öğününü zorla yiyorum. ayrıca sigara kullandığım için nescafe ve sigara ikilisi iştah kesiyor sanırım. tabiki sigarayı asla ve asla tavsiye etmiyorum keşke bırakabilsem. ama nescafe iyi iştah kesiyor bu arada günde 4 fincan bitki çayı ve 1.5 lt. suda mideyi dolduruyor tabiki. siz bu uyuma işini deneyin inanın işe yarıyor. bu arada asıl bundan sonrası önemli yerleşik kilolara geçtim bakalım ne olacak..

günaydın kızlar
1 ay oldu neredeyse sadece 3,3 kg verdim
arada 4 gün gerçekten bozdum ama onun haricinde kaçamağım olmadı
cok etkiledi çok

hayırrrrrrrr sakınnnnnnn benim ihtiyacım olmadı şu ana kadar ama dukan yapan arkadaşım duraklamaya girdikçe 3 gün saf protein yapıyor yumruk dediğiniz olay sanırım. inan inadını kırıyor. bu kadar yol gelmişssin ve şu kadar söyleyeyim sana atıyorum 2 ayda verdiğin 10 kiloyu 15 günde çok rahat alırsın tecrübeyle sabittir. şeytan başında dolaşırken güçlü ol ltf. yenilmee sakınnnnn. yıllarca hamallık yaptığın kilolarından kurtulduğunu,36 beden olduğunu ve yürürken yürümüyorda uçuyormuşssun hissini yaşayacağın günleri bekle sabırla...

bende denemiş biri olarak kısaca bilgi verebilirim sana... aklını karıştırmak istemem elbette...

ben lazer yaptırdım yüz bölgeme... çünkü kalp tedavisi sonrası ciddi hormon bozukluğu oluştu ve fena kıllanma başladı vücudumda... tüm seanslarımı tamamladım fakat çok acı çekerek... 3 buçuk sene sonra tekrar kıllar çıkmaya başladı... iğneli yaptırdım ve seanslarımı tamamlamadan bıraktım ama şu an çok memnunum üzerinden çok uzun zaman geçti ama henüz görünen bişey yok... tek tük var onlar zaten sonradan çıkanlar değil seansları tamamlamadığım için bitmeyen kıllar...

lazer epilasyon; bana göre çok riskli... hem tende yanma hissi hemde kıl kökünde yanma hissi yaşıyorsun... kılı derinden yaktığı için deri üstüne çıkması uzun zaman alıyor bu da birkaç sene gibi bir süreç... ayrıca cildinde geri dönüşü olmayan yanık izleri oluşma riski de mevcut... ayrıca lazer akımının uğradığı bölgelerde hücre deformasyonu yaşanıyor... koltukaltı uygulamalarında lenf bezlerini yok edicek kadar tehlikeli... allah korusun bu da kanser riskini arttırıyor...

iğneli epilasyon ise; hiçbişey hissetmeden, kıllarımızdan çok daha ince botox iğneleriyle direkt kıl köküne ulaşıp saliselik akımla bir sefere mahsus o kılı sonsuza dek yokediyor... sinek ısırığından çok daha az acı hissi veriyor... sonra tekrar çıkma ihtimali asla yok...

ben lazer yaptırdığıma çok pişmanım... zamanımı ayarladığımda tekrar iğneliye başlayıp kalanları da halletmek istiyorum...

günaydın canım ben 55.5 kiloyum 50 kilo olmam lazım atak evresini 5 gün yapıcam tansas da acık beynir reyonundan aldım light peynir ben jambon sevmiyorum dün yulaf kepeği aldım yagsız kıymayla köfte yaptım bugün öğlenede tavuk haslamayı düşünüyorum yoğurtla falan yerim artık:))

Tam tersi, ben de kilo vermiştim, amaann vermişim zaten ye gitsin dedim :) Yediklerim hala vücudumda olduğu için sanırım, +2'deyim halaaa. 2. protein günüm bugün. Hala kocaman bir karnım var. Artık veremicem heralde. Öyle gibi geldi. Şiştim kaldım.

6 sene önce yaptırmıştım lazer ama hala çok memnunum.şu an da bıyık ve çene için gidiyorum onlar daha geç tepki veriyormuş bakalım ne olacak...

herkes atakta çatır çatır 3-4 kilo verdi valla ben atak boyunca sadece 1.8 verebildim bugün dukan'a başlayalı tam 2 hafta bitti ve benim toplam verdiğim kilo 3.5 bana biraz az geliyo açıkçası :S

Verdiğiniz kilo az değil. Gayet de iyi

6 sene önce yaptırmıştım lazer ama hala çok memnunum.şu an da bıyık ve çene için gidiyorum onlar daha geç tepki veriyormuş bakalım ne olacak...

sonrası çok korkutmuştu beni... özellikle lenf bezleri ile ilgili konu çok düşündürdü...
allah kimseye dermansız dert vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…