Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

birincisi 5 kilo fazla için dukan yapmak hiç doğru değil...
bir de 5 gün atakla...
vücuda boşyere ızdırap...
ekmeği kesip kergün 1 saat yürüyüşle zaten 1 ay bilemedin 2 ayda 5 kiloyu verebilirsin...

iyi akşamlar kızlar

kızlar migrosta çikolata var perlege diabetik şeker sıfır yağı %10 dan az belçika bitteri ben 2 günde biri bi parça yiyorum deneyin

Ya ben onun kalori değerine baktım, pek de az gelmedi. Hatta %70 kakaolu olan Eti Karam var, onun kalorisi Perlege'den daha düşük. Yağ oranı da çok geldi bana ne biliimm. ama şöyle de bir şey var, çikolata yemeye başlayınca devamını getiriyorum :S

sen 2 haftada 3.5 kilo wermişsin ve hızlı wermiorum mu diosun? o çok daha fazla kilo werenler,,kilosu aşırı fazla olanlar...senin kilo werişin gayet normal..ben 35 gün oldu başlayalı,5.8 kg werdim.o da sınırlı izinli vs kullanmıorum.kaçamakta bi kere yaptım küçük bi kurabiye ile..gayet normal gidiosun kısaca..

diyette yenebilecek çikolata varmı ki:)))

birincisi 5 kilo fazla için dukan yapmak hiç doğru değil...
bir de 5 gün atakla...
vücuda boşyere ızdırap...
ekmeği kesip kergün 1 saat yürüyüşle zaten 1 ay bilemedin 2 ayda 5 kiloyu verebilirsin...

düğünüm var canım ne yaptıysam bunlar üstüme yapıltı kaldı ekmek yemiyorum zaten düzenli beslenmek için sart bu o yüzden yürüyüş bol hareket var ama bu kilolar göbegimde birikti spor da var ama giden bişi yok :)

diyette yenebilecek çikolata varmı ki:)))

iyi akşamlar kızlar

kızlar migrosta çikolata var perlege diabetik şeker sıfır yağı %10 dan az belçika bitteri ben 2 günde biri bi parça yiyorum deneyin

Arkadaş böyle demişti de, ona cevap vermiştim. Perlege var. Yiyenler de var. Sık sık olmamak koşuluyla tatlı isteğini bastırmak için yiyebilirsiniz. Ama size kalmış tabi. Yemeseniz daha iyi olabilir. Benim yedikçe yiyesim geliyo, o yüzden bir parça bile korkutuyor beni.

Gaz Giderici Çay Tarifi
2 çay kaşığı ıhlamur
2 çay kaşığı papatya
1 çay kaşığı nane yaprağı
1 çay kaşığı rezene

Hazırlanışı: 200 ml. sıcak suyu kaba koyun sonra üzerine malzemeleri atın karıştırın. 5-6 dakika bekletin ve içebilirsiniz.

Düz Karın İçin Tarifi

1 çay kaşığı papatya

1 çay kaşığı zencefil kökü

Kişniş ve Tarçın 2 çay kaşığı

Göbek Eriten Çay Tarifi

1 çay kaşığı rezene

1 çay kaşığı anason

1 çay kaşığı meyan kökü

2 çay kaşığı papatya

2 çay kaşığı adaçayı
kızlar kanal d doktorum programında verildi denemekte fayda var :) sevgiler ...

Son düzenleme:

abuuuu tırstım ama bugün gitmessem yine ertelerim yine ertelerim

yolunda gitmeyen birşeyler var..çok hızlı kilo vermen lazım senin..gün içinde neler yiyorsun bir yaz baklaım,konuşalım üstüne...

evet arkadaşım bi yaz bakalım ne yiyon içiyon. Forumda arkadaşlar hipoglisemi vs. Rahatsızlıklardan bahsediyorlar. Kilo vermeyi etkiliyor. Sende varmı böle bişey.

cevaplarının ıcın tesekkur ederım.

ya aslında bıre bır uyuyorum. kaçamakta yapmamıstım dune kadar. sınırlıları bıle tuketmemeye calısıyorum.

gun ıcınde de

sabah haşlanmıs yumurta ve lor yıyorum. bırde dukan ekmegımı.
aralarda süt içiyordum(sınırlı) şimdi ayran içiyorum. hafta sonları yoğurt yıyıyorum.
öğlen kesinlikle iki parca tavuk ızgara ve yoğurt yıyorum. sebze gunumse yanına haslanmıs sebze eklıyorum(az)
akşamda yıne 2-3 parca yağsız tavada pişmiş tavuk goğsu yıyorum nerdeyse dıyetım boyunca hep bunu yedım. sebze gunumdede salata eklıyorum (az)ve yoğurt

gun ıcınde 3 lt saf su içiyorum dıger aldıgım sıvılar harıs.

şekerli hiçbirşey sürmedim ağzıma diyet kolada dahil. çayımı falanda sekersız ıcerım zaten.

bazen az yemısımder bazen cok yemısımdır ama hepsı dıyetımıze dahıl seylerdı.

dun sıtresten kıymalı lahana sarması yedım. ev halkı ıcın yapıldıgı ıcın ıcınde pirinçte vardı.:26::26: diyet yıyeceklerı dısında yedıgım ılk kacamagımdı.

5, haftama gırdım. ilk üç hafta yuruyus yaptım hergun. gecen hafta yağmurdan dolayı ıkı ucgun yapamadım. ama yuruyusumede devam edıyorum.

söyleyin nerde benim yanlşımmm...

Günaydın hanımlar

Dün sevinmiştim regl oldum diye ama geçen ayki regl diye düşündüğüm sey regl değilmiş, neymiş onu da bilmiyorum ve böbreküstü bezlerimde sorun olabilirmiş, nefret ediyorum hastanelerden nefrettttt

Umarım diyetle alakalı bir durum söz konusu değildir...

sonrası çok korkutmuştu beni... özellikle lenf bezleri ile ilgili konu çok düşündürdü...
allah kimseye dermansız dert vermesin...
bir aç bakayım şu lenf bezi mevzuunu neymiş ben duymadım.2 kıl için sağlıktan olmayalım...

bir aç bakayım şu lenf bezi mevzuunu neymiş ben duymadım.2 kıl için sağlıktan olmayalım...

koltukaltı lazer epilasyonlarında, o bölgedeki hücre ve lenf bezleri deformasyona uğruyormuş... allah korusun bu da kadınlarda göğüs kanserini tetikleyen en önemli etkilerden biriymiş...

Çok geçmiş olsun :26::26::26: Ay inşallah önemli birşey değildir...

koltukaltı lazer epilasyonlarında, o bölgedeki hücre ve lenf bezleri deformasyona uğruyormuş... allah korusun bu da kadınlarda göğüs kanserini tetikleyen en önemli etkilerden biriymiş...
anladım canım.ben koltuk altını bitirmiştim.geçmiş ola.inşallah kötü birşey olmaz diye dua zamanı

bulaşıksuyu ne oldu canım ya.geçmiş olsun.

Canım valla benden iyi uyuyosun. 8 kilo vermişin gayet güzel. 1+1 mi yapıyodun. Forumda bunu değiştirerek kilo vermeye devam eden biri vardı. Bide 2+1 dene. Sabırlı ol. Mutlaka kilo vermen devam eder. Dukanda haftalar arasında kilo verme aynı olmuyo. Bi hafta 500 bi hafta 1 oluyo biliyosun.
Kaçamağa takılma ben kaç kere yaptım dikkat edince vermeye devam ettim.

kızlarrrrrrrrrrr ilk günüm de 1 kilo vermişim tabi muhtemlen çoğu su dur ama olsun vermişim işteeeeee

kaçamğın dışında yanlış göremedim ki bir defa olmuş. aynen benim yaptığımı yapıyosun. akıllara şööle bişi gelio 1-bazal metabolizma hızın normalden yavaş 2- troid hormon vs. gibi bir sorunun var gerekli incelemeleri yaptırıp bi baksan.

Çok geçmiş olsun :26::26::26: Ay inşallah önemli birşey değildir...

anladım canım.ben koltuk altını bitirmiştim.geçmiş ola.inşallah kötü birşey olmaz diye dua zamanı

bulaşıksuyu ne oldu canım ya.geçmiş olsun.

Teşekkür ederim kızlar. Benim adet düzensizliğim var, PCOS da var sürekli tahlil vs yaptırıyorum, bugün böbreküstü bezinde sorun olabilir dedi doktor, korktum azcık, bakalım ne çıkcak

canlar dukanzedelerrr...
merhabalar kilo verişlerimiz nasıl gidiyor.... inşallah herşey yolundadır uğrayamadım pek....

herkese mutlu ve perşembeye kadar bol - li günler diliyorum........sağlıkla kalın hep sağlıklı ve güzel kalın emiiii.....toruna torbaya karışın pamuk pamuk nineler olacağınız günleri de görün sağlıkla ve hayırlaaa........şefkat abidelerim beniiimmmmmmm......

öptüm tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…