günaydın canım ben 55.5 kiloyum 50 kilo olmam lazım atak evresini 5 gün yapıcam tansas da acık beynir reyonundan aldım light peynir ben jambon sevmiyorum dün yulaf kepeği aldım yagsız kıymayla köfte yaptım bugün öğlenede tavuk haslamayı düşünüyorum yoğurtla falan yerim artık:))
iyi akşamlar kızlar
kızlar migrosta çikolata var perlege diabetik şeker sıfır yağı %10 dan az belçika bitteri ben 2 günde biri bi parça yiyorum deneyin
selam kızlar,
bir süredir yazmıyorum ama sizi takipteyim :) ben maalesef sizin kadar başarılı olamıyorum her gün 2 lt'den daha fazla suyumu içiyorum, diyetime özen gösteriyorum ama 2 haftada daha 3.5 kilo anca gittinerde yanlş yapıyorum bilmiyorum ama okuldan geç geldiğim günler yemek yemem bazen 8i geçiyor. umudum bitiyor 71le başladım şu an 67.5'im neden benim de sizin gibi hızlı hızlı gitmiyo ki
Atak döneminde kola içmiyoruz onun haricinde tuz olmasa iyi olur baharat rahatça kullanabilirsin.
Çok tuzlu yemiyorum aslında ama tuzu tamamen kesemem sanırım o cesareti bulamıyorum kendimde((tatlandırıcılı tüm içecekler serbet diye biliyordum ((kola ile başlamam kötü olmuş
arkadaşlar dünde yazdım yeniden söylüorum..atakta kola yasak deil..sınırı war 3 kutu olarak. aksine kitabında önerior adam bunu..herneyse herkesin kendi seçimi..ben şahsen ilk başladığım günden bu yana içiorum,,çay vs tüketmediğim için şeker ihtiyacımı gayet güsel giderior.
Ya ben onun kalori değerine baktım, pek de az gelmedi. Hatta %70 kakaolu olan Eti Karam var, onun kalorisi Perlege'den daha düşük. Yağ oranı da çok geldi bana ne biliimm. ama şöyle de bir şey var, çikolata yemeye başlayınca devamını getiriyorum :S
birincisi 5 kilo fazla için dukan yapmak hiç doğru değil...
bir de 5 gün atakla...
vücuda boşyere ızdırap...
ekmeği kesip kergün 1 saat yürüyüşle zaten 1 ay bilemedin 2 ayda 5 kiloyu verebilirsin...
diyette yenebilecek çikolata varmı ki:)))
iyi akşamlar kızlar
kızlar migrosta çikolata var perlege diabetik şeker sıfır yağı %10 dan az belçika bitteri ben 2 günde biri bi parça yiyorum deneyin
bende denemiş biri olarak kısaca bilgi verebilirim sana... aklını karıştırmak istemem elbette...
ben lazer yaptırdım yüz bölgeme... çünkü kalp tedavisi sonrası ciddi hormon bozukluğu oluştu ve fena kıllanma başladı vücudumda... tüm seanslarımı tamamladım fakat çok acı çekerek... 3 buçuk sene sonra tekrar kıllar çıkmaya başladı... iğneli yaptırdım ve seanslarımı tamamlamadan bıraktım ama şu an çok memnunum üzerinden çok uzun zaman geçti ama henüz görünen bişey yok... tek tük var onlar zaten sonradan çıkanlar değil seansları tamamlamadığım için bitmeyen kıllar...
lazer epilasyon; bana göre çok riskli... hem tende yanma hissi hemde kıl kökünde yanma hissi yaşıyorsun... kılı derinden yaktığı için deri üstüne çıkması uzun zaman alıyor bu da birkaç sene gibi bir süreç... ayrıca cildinde geri dönüşü olmayan yanık izleri oluşma riski de mevcut... ayrıca lazer akımının uğradığı bölgelerde hücre deformasyonu yaşanıyor... koltukaltı uygulamalarında lenf bezlerini yok edicek kadar tehlikeli... allah korusun bu da kanser riskini arttırıyor...
iğneli epilasyon ise; hiçbişey hissetmeden, kıllarımızdan çok daha ince botox iğneleriyle direkt kıl köküne ulaşıp saliselik akımla bir sefere mahsus o kılı sonsuza dek yokediyor... sinek ısırığından çok daha az acı hissi veriyor... sonra tekrar çıkma ihtimali asla yok...
ben lazer yaptırdığıma çok pişmanım... zamanımı ayarladığımda tekrar iğneliye başlayıp kalanları da halletmek istiyorum...
yolunda gitmeyen birşeyler var..çok hızlı kilo vermen lazım senin..gün içinde neler yiyorsun bir yaz baklaım,konuşalım üstüne...
evet arkadaşım bi yaz bakalım ne yiyon içiyon. Forumda arkadaşlar hipoglisemi vs. Rahatsızlıklardan bahsediyorlar. Kilo vermeyi etkiliyor. Sende varmı böle bişey.
hayırrrrrrrr sakınnnnnnn benim ihtiyacım olmadı şu ana kadar ama dukan yapan arkadaşım duraklamaya girdikçe 3 gün saf protein yapıyor yumruk dediğiniz olay sanırım. inan inadını kırıyor. bu kadar yol gelmişssin ve şu kadar söyleyeyim sana atıyorum 2 ayda verdiğin 10 kiloyu 15 günde çok rahat alırsın tecrübeyle sabittir. şeytan başında dolaşırken güçlü ol ltf. yenilmee sakınnnnn. yıllarca hamallık yaptığın kilolarından kurtulduğunu,36 beden olduğunu ve yürürken yürümüyorda uçuyormuşssun hissini yaşayacağın günleri bekle sabırla...
bir aç bakayım şu lenf bezi mevzuunu neymiş ben duymadım.2 kıl için sağlıktan olmayalım...sonrası çok korkutmuştu beni... özellikle lenf bezleri ile ilgili konu çok düşündürdü...
allah kimseye dermansız dert vermesin...
bir aç bakayım şu lenf bezi mevzuunu neymiş ben duymadım.2 kıl için sağlıktan olmayalım...
Günaydın hanımlar
Dün sevinmiştim regl oldum diye ama geçen ayki regl diye düşündüğüm sey regl değilmiş, neymiş onu da bilmiyorumve böbreküstü bezlerimde sorun olabilirmiş, nefret ediyorum hastanelerden nefrettttt
Umarım diyetle alakalı bir durum söz konusu değildir...
anladım canım.ben koltuk altını bitirmiştim.geçmiş ola.inşallah kötü birşey olmaz diye dua zamanıkoltukaltı lazer epilasyonlarında, o bölgedeki hücre ve lenf bezleri deformasyona uğruyormuş... allah korusun bu da kadınlarda göğüs kanserini tetikleyen en önemli etkilerden biriymiş...
cevaplarının ıcın tesekkur ederım.
ya aslında bıre bır uyuyorum. kaçamakta yapmamıstım dune kadar. sınırlıları bıle tuketmemeye calısıyorum.
gun ıcınde de
sabah haşlanmıs yumurta ve lor yıyorum. bırde dukan ekmegımı.
aralarda süt içiyordum(sınırlı) şimdi ayran içiyorum. hafta sonları yoğurt yıyıyorum.
öğlen kesinlikle iki parca tavuk ızgara ve yoğurt yıyorum. sebze gunumse yanına haslanmıs sebze eklıyorum(az)
akşamda yıne 2-3 parca yağsız tavada pişmiş tavuk goğsu yıyorum nerdeyse dıyetım boyunca hep bunu yedım. sebze gunumdede salata eklıyorum (az)ve yoğurt
gun ıcınde 3 lt saf su içiyorum dıger aldıgım sıvılar harıs.
şekerli hiçbirşey sürmedim ağzıma diyet kolada dahil. çayımı falanda sekersız ıcerım zaten.
bazen az yemısımder bazen cok yemısımdır ama hepsı dıyetımıze dahıl seylerdı.
dun sıtresten kıymalı lahana sarması yedım. ev halkı ıcın yapıldıgı ıcın ıcınde pirinçte vardı.:26::26: diyet yıyeceklerı dısında yedıgım ılk kacamagımdı.
5, haftama gırdım. ilk üç hafta yuruyus yaptım hergun. gecen hafta yağmurdan dolayı ıkı ucgun yapamadım. ama yuruyusumede devam edıyorum.
söyleyin nerde benim yanlşımmm...
cevaplarının ıcın tesekkur ederım.
ya aslında bıre bır uyuyorum. kaçamakta yapmamıstım dune kadar. sınırlıları bıle tuketmemeye calısıyorum.
gun ıcınde de
sabah haşlanmıs yumurta ve lor yıyorum. bırde dukan ekmegımı.
aralarda süt içiyordum(sınırlı) şimdi ayran içiyorum. hafta sonları yoğurt yıyıyorum.
öğlen kesinlikle iki parca tavuk ızgara ve yoğurt yıyorum. sebze gunumse yanına haslanmıs sebze eklıyorum(az)
akşamda yıne 2-3 parca yağsız tavada pişmiş tavuk goğsu yıyorum nerdeyse dıyetım boyunca hep bunu yedım. sebze gunumdede salata eklıyorum (az)ve yoğurt
gun ıcınde 3 lt saf su içiyorum dıger aldıgım sıvılar harıs.
şekerli hiçbirşey sürmedim ağzıma diyet kolada dahil. çayımı falanda sekersız ıcerım zaten.
bazen az yemısımder bazen cok yemısımdır ama hepsı dıyetımıze dahıl seylerdı.
dun sıtresten kıymalı lahana sarması yedım. ev halkı ıcın yapıldıgı ıcın ıcınde pirinçte vardı.:26::26: diyet yıyeceklerı dısında yedıgım ılk kacamagımdı.
5, haftama gırdım. ilk üç hafta yuruyus yaptım hergun. gecen hafta yağmurdan dolayı ıkı ucgun yapamadım. ama yuruyusumede devam edıyorum.
söyleyin nerde benim yanlşımmm...
Çok geçmiş olsun :26::26::26: Ay inşallah önemli birşey değildir...
anladım canım.ben koltuk altını bitirmiştim.geçmiş ola.inşallah kötü birşey olmaz diye dua zamanı
bulaşıksuyu ne oldu canım ya.geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?