Arkadaşlar merhaba. Ben de dukan diyetine başlamak istiyorum ama korktuğum bi şey var, o da kabızlık! Bu problem kesin yaşanıyor mu? Kurtulmanın bi yolu yok mu? Birisi bana destek olsun nolur, düğünüme 2 ay var ve bi 4 kilo vermem lazım ama 1 aydır spor-diyet bana mısın demedi... Şu an 58 kiloyum, 54 olmak istiyorum. Çok kilo sorunun yok diyeceksiniz biliyorum ama inanın 1 aydır canımı dişime taktım, 600 gram verebildim! Dukan yapsam diyorum ama kabızlıktan korkuyorum. Nolur yardım(
inşllah bir şey çıkmayacak....Teşekkür ederim kızlar. Benim adet düzensizliğim var, PCOS da var sürekli tahlil vs yaptırıyorum, bugün böbreküstü bezinde sorun olabilir dedi doktor, korktum azcık, bakalım ne çıkcak
Günaydın hanımlar
Dün sevinmiştim regl oldum diye ama geçen ayki regl diye düşündüğüm sey regl değilmiş, neymiş onu da bilmiyorumve böbreküstü bezlerimde sorun olabilirmiş, nefret ediyorum hastanelerden nefrettttt
Umarım diyetle alakalı bir durum söz konusu değildir...
Canım valla benden iyi uyuyosun. 8 kilo vermişin gayet güzel. 1+1 mi yapıyodun. Forumda bunu değiştirerek kilo vermeye devam eden biri vardı. Bide 2+1 dene. Sabırlı ol. Mutlaka kilo vermen devam eder. Dukanda haftalar arasında kilo verme aynı olmuyo. Bi hafta 500 bi hafta 1 oluyo biliyosun.
Kaçamağa takılma ben kaç kere yaptım dikkat edince vermeye devam ettim.
kaçamğın dışında yanlış göremedim ki bir defa olmuş. aynen benim yaptığımı yapıyosun. akıllara şööle bişi gelio 1-bazal metabolizma hızın normalden yavaş 2- troid hormon vs. gibi bir sorunun var gerekli incelemeleri yaptırıp bi baksan.
ya ben kilo veriyorum tmmda vücut orantısız oluyor. benim oldum olası belimin üstünde iki yanlı yağ birikimi oluo. yani haddinden fazla abartılı bir görünüm var o bölgelerde. nette ne kadar araştırdıysam göbek basen hareketlerinden yani şnavdır mekiktir onlardan bahsedilio. tam o bölge için ne yapmak gerekir??? bilen varsaaa ltf söölesinn yaa zira bu defa sadece kilo vermek değil orantılı görünmek istiyorum.
kızlar, Buğday kepeği kullananlar,
1 kaşık buğday kepeğini, yulaf kepeğiyle yer mi değiştiriyoruz? yoksa günlük limit 2 kaşık yulaf kepeği+1 kaşık buğday kepeği midir?
ya ben kilo veriyorum tmmda vücut orantısız oluyor. benim oldum olası belimin üstünde iki yanlı yağ birikimi oluo. yani haddinden fazla abartılı bir görünüm var o bölgelerde. nette ne kadar araştırdıysam göbek basen hareketlerinden yani şnavdır mekiktir onlardan bahsedilio. tam o bölge için ne yapmak gerekir??? bilen varsaaa ltf söölesinn yaa zira bu defa sadece kilo vermek değil orantılı görünmek istiyorum.
kızlar bu arada 2/1 e son verdim.duraklamayı bununla kırdım ama sıkıcı oluyor diye 1/1 e devam ediyorum..
bir sorun yok gibi görünüyor canım ya...kabızlık sorunun var mı??cevaplarının ıcın tesekkur ederım.
ya aslında bıre bır uyuyorum. kaçamakta yapmamıstım dune kadar. sınırlıları bıle tuketmemeye calısıyorum.
gun ıcınde de
sabah haşlanmıs yumurta ve lor yıyorum. bırde dukan ekmegımı.
aralarda süt içiyordum(sınırlı) şimdi ayran içiyorum. hafta sonları yoğurt yıyıyorum.
öğlen kesinlikle iki parca tavuk ızgara ve yoğurt yıyorum. sebze gunumse yanına haslanmıs sebze eklıyorum(az)
akşamda yıne 2-3 parca yağsız tavada pişmiş tavuk goğsu yıyorum nerdeyse dıyetım boyunca hep bunu yedım. sebze gunumdede salata eklıyorum (az)ve yoğurt
gun ıcınde 3 lt saf su içiyorum dıger aldıgım sıvılar harıs.
şekerli hiçbirşey sürmedim ağzıma diyet kolada dahil. çayımı falanda sekersız ıcerım zaten.
bazen az yemısımder bazen cok yemısımdır ama hepsı dıyetımıze dahıl seylerdı.
dun sıtresten kıymalı lahana sarması yedım. ev halkı ıcın yapıldıgı ıcın ıcınde pirinçte vardı.:26::26: diyet yıyeceklerı dısında yedıgım ılk kacamagımdı.
5, haftama gırdım. ilk üç hafta yuruyus yaptım hergun. gecen hafta yağmurdan dolayı ıkı ucgun yapamadım. ama yuruyusumede devam edıyorum.
söyleyin nerde benim yanlşımmm...
sevgili dukan ablalar...
hani şu etinin stcks çıbıh şeklinde olan çikoları varya... onların bitterinin üzerinde sadece 49 kcal yazıo acep azıcık yisek neolur ki?
yani light meyveli yoğurdun kalorisi daha yüksek aslında ne dersiniz?
ne yapsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?