Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar, Buğday kepeği kullananlar,
1 kaşık buğday kepeğini, yulaf kepeğiyle yer mi değiştiriyoruz? yoksa günlük limit 2 kaşık yulaf kepeği+1 kaşık buğday kepeği midir?

ya ben kilo veriyorum tmmda vücut orantısız oluyor. benim oldum olası belimin üstünde iki yanlı yağ birikimi oluo. yani haddinden fazla abartılı bir görünüm var o bölgelerde. nette ne kadar araştırdıysam göbek basen hareketlerinden yani şnavdır mekiktir onlardan bahsedilio. tam o bölge için ne yapmak gerekir??? bilen varsaaa ltf söölesinn yaa zira bu defa sadece kilo vermek değil orantılı görünmek istiyorum.

Öncelikle merhaba,
umarım istediğin kiloya ulaşırsın bu diyetle, ben şu an için çok memnunum. Ama bahsettiğin kabızık konusu gerçekten olmaması ihtimali düşük bi durum çünkü, benim gibi boşaltım sistemi rahat işleyen biri bile kabızlık sorunu yaşadıysa bu diyette artık başka bi yoruma gerek kalmasa gerek. Benim sana tavsiye edebilceğim , boşaltım anında kollarını göğüs hizanın yukarısına kaldırman. Ne kadar işe yarar bilmem ama bir yerde okumuştum, umarım işe yarar.

kızlar bu arada 2/1 e son verdim.duraklamayı bununla kırdım ama sıkıcı oluyor diye 1/1 e devam ediyorum..

Geçmiş olsun!! Değildir inşallah!!

bugun proteın gunum. 4 gun sadece proteın yapamyım bakalım haftasonuna degısım olacakmı. degısım olursa da 2+1 devam edeyım.

metebolizma hızımı bılmıyorum ama hormaon testlerımı gecen ay yaptırdım ve hepsı cok ıyı cıktı. troıd vs sorunum yokmus.

canım yana eğilerek yapılan hareketler ve twister beli inceltir sanırım

kızlar, Buğday kepeği kullananlar,
1 kaşık buğday kepeğini, yulaf kepeğiyle yer mi değiştiriyoruz? yoksa günlük limit 2 kaşık yulaf kepeği+1 kaşık buğday kepeği midir?

Yer değiştiriyorsun, + 1 kaşık değil. İkisi TOPLAM 2 kaşık olacak.

Arkadaşlar ilk günlerde kabızlık sorunu yaşamıştım. Eskiden beri ne zaman şu küçük tombik biberlerden (adını bilmiyorum küçük yeşil turşucularda, lokantalarda olan. Ama turşu değil acı biber) yesem bir iki tane yedikten sonra müshil gibi bağırsaklarımı temizlerdi.

Ben de dukanın seyir dönemine geçince baktım olmayacak 10-12 tane bu biberlerden yedim. Daha sonra yemedim ama o gün ve sonrası geçen 10 günde hiç sorun yaşamadım. Belki sizde de faydalı olur.

simitler için mutlaka twester öneririm.... araştır derim...bende çok işe yaradı...biçok arkadaşımızdada öyle...

bir sorun yok gibi görünüyor canım ya...kabızlık sorunun var mı??

herkese merhaba bugün sabah tartıda ne eksi ne artı gördüm duraklamışım atağı uzatmama rağmen ama neden böyle oldu biraz tahmin edebiliyorum olası nedenleri
1. 3 gündür wc ye çıkamıyorum dün gece laksatif ilaç almama rağmen :26::26:
2. olası adet tarihim 23 nisan ve ben 1 hafta öncesinden şişmeye başlıyorum ki şu anda da görüğslerimde bu belirtileri hissetmeye başladım
3. her gün düzenli yürüyüş yapan ben dün yürüyüş yerine sinemaya gitmeyi tercih ettim pazar günü bahçe işleri yapma haricinde cumadan bu yana herhangi bir fiziksel aktivitem olmadı.
4. cuma akşamı hafif pazar günü de orta halli bir kaçamak yaptım onların etkisi sanırım.
bir de dün 2 öğün beslendim geç bir kahvaltı ve 6 gibi yenen bir akşam yemeği sanırım onun da etkisi var

sevgili dukan ablalar...
hani şu etinin stcks çıbıh şeklinde olan çikoları varya... onların bitterinin üzerinde sadece 49 kcal yazıo acep azıcık yisek neolur ki?
yani light meyveli yoğurdun kalorisi daha yüksek aslında ne dersiniz?

ne yapsak?

sevgili dukan ablalar...
hani şu etinin stcks çıbıh şeklinde olan çikoları varya... onların bitterinin üzerinde sadece 49 kcal yazıo acep azıcık yisek neolur ki?

ne yapsak?

sevgili dukan ablalar...

ne yapsak?

dün birisi ekle demişti.elimin altındaki tek fotom o yüzden yine bunu ekledim.burda 65 kiloyum şimdi 62...

hayır aynı şey değil.biz kalori hesaplı diyetlerden yapmıyoruz.yoğurt protein bakımından zengin.ama çubuk karbonhidrat bakımından.amma yok dayanamam dersen ona bir şey diyemeyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…