Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayır aynı şey değil.biz kalori hesaplı diyetlerden yapmıyoruz.yoğurt protein bakımından zengin.ama çubuk karbonhidrat bakımından.amma yok dayanamam dersen ona bir şey diyemeyeceğim..

dayanırım canım bi soriim dedim yani? oluyorsa bi ısırık almak için....yoksa evde nelere dayanıyorum, ne çaylı pastalı oturmalara fln katılıp bir lokma dahi yemiyorum...rica ederim yani !
ezik miyim ben ha ezik miyim!

hayır onu yapana kadar kendin bir tatlı yap dukana uygun onu tüket. Benim 3 gündür mutfağımda kekler helvalar hamur işleri dolu gidip kokluyorum ama yiyemiyorum çünkü biliyorum yesem neler olacak

burada öyle tatlım taviz yokkkk:)))bana da kaç kez çaktılar tokatı:))))

Akşamdan önce kaçamak yapmak bence çok zararlı diil. Ben kaçamak yapıorum valla, belki süre uzuyor ama yinede eksileri görebiliyorum. Mutluyum ben böyle yani

hayır onu yapana kadar kendin bir tatlı yap dukana uygun onu tüket. Benim 3 gündür mutfağımda kekler helvalar hamur işleri dolu gidip kokluyorum ama yiyemiyorum çünkü biliyorum yesem neler olacak

yaptım zaten de işte şu yulafı ben pek sevemedim bacım ondan olsa gerek ne yapalım. ömür boyu değil ya ...sabredeceğiz artık......ben çok saklamıyorum onları mutfakta bakıyorum ki yenilmiyor hoop derindondurucuya...ehehehehheh eşim de dukan yapıo ya ondan ....

Akşamdan önce kaçamak yapmak bence çok zararlı diil. Ben kaçamak yapıorum valla, belki süre uzuyor ama yinede eksileri görebiliyorum. Mutluyum ben böyle yani

bizim dikkat etmemiz gereken şey kaloriden çok karbonhidrat oranı değil mi? açıkcası ben çok çok canım isteyince bir parça diabetik bitter yiyorum ama onu bile ertesi gün tartıda farkediyorum. yemesek daha iyi.

diyetin adet düzensizliği gibi bir yan etkisi var. hemen hemen herkesten duyuyoruz bunu. yüksek protein tüketimi böbrekleri yoruyor. bol su tüketmiyorsanız diyetten olabilir. ya da zaten böbrek rahatsızlığın varsa tetiklemiş olabilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...allanetics-egzersizleri-402.html#post24150258
callanetics öneririm

denedim denedim ama yazmamışım, hepsi oldu hemde süper oldu

Kızlaaaarrr;ben diyete başlamadan sadce protein diyetini on gün yapıcam sanıyodumama dün çözdüğüm testte 3 gün yapılacak çıktı ama bugün kendimi 1 günde 1 kilo vermiş görünce uzatayımmı acaba dedim atak dönemini????ya sonra ters teperse diye de korkmuyor değilim ama(((beni aydınlatır mısınız???

testte ne çıktı ise onu yapmalısın..10 günn atak çok uzun we sadece kilosu obez kategorisine girenlere werilior..

Dün alışverişe çıktım ve 42 beden olan ben 38 beden ve hatta small kıyafetler bile aldım. Çok mutluyum, darısı siz güzel arkideşlerin başına inşallah

arkadaşlar ben yeni üye oldum bn de dukan diyetıne başladım bugun 1.evrenin 9.u gunu toplam 3,4 kilo verdim kilom 84,9 ile basladım şuan 81,5 im sizin yardım ve desteklerınız ıle vermek istiyorum yaşım 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…