hayır aynı şey değil.biz kalori hesaplı diyetlerden yapmıyoruz.yoğurt protein bakımından zengin.ama çubuk karbonhidrat bakımından.amma yok dayanamam dersen ona bir şey diyemeyeceğim..
sevgili dukan ablalar...
hani şu etinin stcks çıbıh şeklinde olan çikoları varya... onların bitterinin üzerinde sadece 49 kcal yazıo acep azıcık yisek neolur ki?
yani light meyveli yoğurdun kalorisi daha yüksek aslında ne dersiniz?
ne yapsak?
dayanırım canım bi soriim dedim yani? oluyorsa bi ısırık almak için....yoksa evde nelere dayanıyorum, ne çaylı pastalı oturmalara fln katılıp bir lokma dahi yemiyorum...rica ederim yani !
ezik miyim ben ha ezik miyim!
sevgili dukan ablalar...
hani şu etinin stcks çıbıh şeklinde olan çikoları varya... onların bitterinin üzerinde sadece 49 kcal yazıo acep azıcık yisek neolur ki?
yani light meyveli yoğurdun kalorisi daha yüksek aslında ne dersiniz?
ne yapsak?
hayır onu yapana kadar kendin bir tatlı yap dukana uygun onu tüket. Benim 3 gündür mutfağımda kekler helvalar hamur işleri dolu gidip kokluyorum ama yiyemiyorum çünkü biliyorum yesem neler olacak
bir sorun yok gibi görünüyor canım ya...kabızlık sorunun var mı??
Akşamdan önce kaçamak yapmak bence çok zararlı diil. Ben kaçamak yapıorum valla, belki süre uzuyor ama yinede eksileri görebiliyorum. Mutluyum ben böyle yani
Günaydın hanımlar
Dün sevinmiştim regl oldum diye ama geçen ayki regl diye düşündüğüm sey regl değilmiş, neymiş onu da bilmiyorumve böbreküstü bezlerimde sorun olabilirmiş, nefret ediyorum hastanelerden nefrettttt
Umarım diyetle alakalı bir durum söz konusu değildir...
ya ben kilo veriyorum tmmda vücut orantısız oluyor. benim oldum olası belimin üstünde iki yanlı yağ birikimi oluo. yani haddinden fazla abartılı bir görünüm var o bölgelerde. nette ne kadar araştırdıysam göbek basen hareketlerinden yani şnavdır mekiktir onlardan bahsedilio. tam o bölge için ne yapmak gerekir??? bilen varsaaa ltf söölesinn yaa zira bu defa sadece kilo vermek değil orantılı görünmek istiyorum.
koş koş deneeee olmazsa olmasın nasıl olsa 1-2 haftaya giyeceksin:)
ben diyete başlamadan bir elbise almıştım inan fermuarı yarıdan yukarı çıkmıyordu
şimdi giyip işe geliyorum hafif bollaştı bileee
can sıkmak yok hadi bakalım dene gel
Kızlaaaarrr;ben diyete başlamadan sadce protein diyetini on gün yapıcam sanıyodumama dün çözdüğüm testte 3 gün yapılacak çıktı ama bugün kendimi 1 günde 1 kilo vermiş görünce uzatayımmı acaba dedim atak dönemini????ya sonra ters teperse diye de korkmuyor değilim ama (((beni aydınlatır mısınız???
testte ne çıktı ise onu yapmalısın..10 günn atak çok uzun we sadece kilosu obez kategorisine girenlere werilior..
teşekkür ederim canım üç gün sonra bitiriyorum ozaman seyir evresine geçiyorum:))
simitler için mutlaka twester öneririm.... araştır derim...bende çok işe yaradı...biçok arkadaşımızdada öyle...
teşekkür ederim ama araştırdım şöyle bi dünya kadar çeşidi var. hangisini almak lazım öneriniz var mı??
teşekkür ederim ama araştırdım şöyle bi dünya kadar çeşidi var. hangisini almak lazım öneriniz var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?