Arkadaşlar ilk günlerde kabızlık sorunu yaşamıştım. Eskiden beri ne zaman şu küçük tombik biberlerden (adını bilmiyorum küçük yeşil turşucularda, lokantalarda olan. Ama turşu değil acı biber) yesem bir iki tane yedikten sonra müshil gibi bağırsaklarımı temizlerdi.
Ben de dukanın seyir dönemine geçince baktım olmayacak 10-12 tane bu biberlerden yedim. Daha sonra yemedim ama o gün ve sonrası geçen 10 günde hiç sorun yaşamadım. Belki sizde de faydalı olur.
Eki Görüntüle 392410
Ben kendi adıma şöle derim: Yulaf kepekli bi ıslak kek yap. Tarifi 2ye böl nefissss oluyo onu ye tatlı krizlerinde.sevgili dukan ablalar...
hani şu etinin stcks çıbıh şeklinde olan çikoları varya... onların bitterinin üzerinde sadece 49 kcal yazıo acep azıcık yisek neolur ki?
yani light meyveli yoğurdun kalorisi daha yüksek aslında ne dersiniz?
ne yapsak?
Eki Görüntüle 392441 dün birisi ekle demişti.elimin altındaki tek fotom o yüzden yine bunu ekledim.burda 65 kiloyum şimdi 62...
merhaba kızlar.
bende kitabı aldım bugün.
ama dukan testinni nasıl yapacağımı bilmiyorum. site ingilizce.
atak evresini kaç gün yapacağım.
1+1, 2+2 bunlar ne oluyor.
ben bunu kullanıyorum çok da memnunum...
Twister Disk Bel İnceltici Twist Pilates Gym Z9R GittiGidiyor'da 56047120
slm kızlar ben de dün başladım bu diyete ama ilk günüm bayağı zor geçti, başağrısı halsizlik zor bitirdim günü,, ama sizden yardım istiorum çünkü kendime yiyecek bişey bulamıyorum. atak döneminde örnek bi menü tavsiye ederseniz çok sevinirim:)
Şoktayım resmen 67,800 ile başladıgım atak evresının ıkıncı gununde 65,400 görmek benı şaşırttı sizcede çok değilmi bukadar fazla olması
ya inceledim biraz hakikaten pek işe yarar bişiye benzio bu:))) tşkkür ederim bunun yandan iplileri var acaba dahamı kolay olur yoksa farketmiyomu birde günde kaç defa yapmak gerekio yada sen ne kadarı yeterli buluosun??
Kısaca; et, süt,yumurta ve türevleri :) Gerisi senin yaratıcılık gücüne ve damak tadına bağlı...
Ödem olabılır canım ınanılmaz şiş bir göbeğim ve midem vardı zaten sırf buyuzden dr a bıle görunmustum önemlı bısey yok demıştı.Bende sadece bıraz halsızlık var oda ıkıncı gunum olmasından kaynaklı sanıyorum bunye her canı ıstedıgını yemeğe alışkındı birden disipline girdicok güzel canim, tebrik ederim. demekki vucudunda cok ödem varmis. endiselenme ister istemez sonra kilo vermin yavaslamaya baslar. ilk günler cok hizli gidiyor.
Arkadaşlaarrr!!
Bende de 2 gündür tık yok daŞiş şiş geziyorum :S Dün sinameki aldım. Nasıl demleniyor? Yeşil çay gibi sıcak suya sonradan mı atiyim, suyla kaynatılacak mı yoksa?
Arkadaşlaarrr!!
Bende de 2 gündür tık yok daŞiş şiş geziyorum :S Dün sinameki aldım. Nasıl demleniyor? Yeşil çay gibi sıcak suya sonradan mı atiyim, suyla kaynatılacak mı yoksa?
Arkadaşlaarrr!!
merhaba kızlar.
bende kitabı aldım bugün.
ama dukan testinni nasıl yapacağımı bilmiyorum. site ingilizce.
atak evresini kaç gün yapacağım.
1+1, 2+2 bunlar ne oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?