Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar.
bende kitabı aldım bugün.
ama dukan testinni nasıl yapacağımı bilmiyorum. site ingilizce.
atak evresini kaç gün yapacağım.
1+1, 2+2 bunlar ne oluyor.

Tabiisi de ama. O 15 biber nasıl çıkar acı acı aaaaaaa bacım.

Ben kendi adıma şöle derim: Yulaf kepekli bi ıslak kek yap. Tarifi 2ye böl nefissss oluyo onu ye tatlı krizlerinde.

Eki Görüntüle 392441 dün birisi ekle demişti.elimin altındaki tek fotom o yüzden yine bunu ekledim.burda 65 kiloyum şimdi 62...

Çok güzel görünüyosun. 3 kilo daha da azsa sen olmuşsun bacım.Tebrikssss.

merhaba kızlar.
bende kitabı aldım bugün.
ama dukan testinni nasıl yapacağımı bilmiyorum. site ingilizce.
atak evresini kaç gün yapacağım.
1+1, 2+2 bunlar ne oluyor.

Merhaba. Canım bu sayfalarda 15-20 sayfa geride sayfanın türkçe tercümesini yapan bi sayfa var. Geriye doğru sayfaları oku bulursun.
Kaç gün yapacağını bu teste göre karar verirsin.

1+1: 1 gün saf protein, 1 gün protein+sebze demek
2+1 dir o: 2 gün saf protein ve 1 gün protein+sebze demek.

Canım benim bu diyeti yapacaksan ya bu sayfaların baya bi kısmını okuyarak bilgilen yada kitabı oku.

slm kızlar ben de dün başladım bu diyete ama ilk günüm bayağı zor geçti, başağrısı halsizlik zor bitirdim günü,, ama sizden yardım istiorum çünkü kendime yiyecek bişey bulamıyorum. atak döneminde örnek bi menü tavsiye ederseniz çok sevinirim:)

arkadaşlar bişey soracam
ben de seyir dönemindeyim bigün protein bigün sebze+protein yapıyorum ama mesela pztesi-çarş.-cuma protein salı-perş.-cumartesi-pazar potein sebze yapıyorum ama 3. haftam bu kilo vermem durdu protein gününü mü sebze günü mü arttırsam ki ufak tefek şeyler dışında hiç kaçamak yapmıyorum lütfen yorum yapın akıl verin bana(m moralim bozulmaya başladı artık

Kısaca; et, süt,yumurta ve türevleri :) Gerisi senin yaratıcılık gücüne ve damak tadına bağlı...

Şoktayım resmen 67,800 ile başladıgım atak evresının ıkıncı gununde 65,400 görmek benı şaşırttı sizcede çok değilmi bukadar fazla olması

Şoktayım resmen 67,800 ile başladıgım atak evresının ıkıncı gununde 65,400 görmek benı şaşırttı sizcede çok değilmi bukadar fazla olması

cok güzel canim, tebrik ederim. demekki vucudunda cok ödem varmis. endiselenme ister istemez sonra kilo vermin yavaslamaya baslar. ilk günler cok hizli gidiyor.

ya inceledim biraz hakikaten pek işe yarar bişiye benzio bu:))) tşkkür ederim bunun yandan iplileri var acaba dahamı kolay olur yoksa farketmiyomu birde günde kaç defa yapmak gerekio yada sen ne kadarı yeterli buluosun??

bende ilk başta iplileri daha kolay olur demiştim ama valla yapabiliyorum ben.... 400 ayakta 200 dizlerimi bükerek yapıyorum akşamları...

öğlen iki parca piliç ızgara ve yoğurt yedım. 45 dk yurudummm.. yarın eksı goreyım noluuuuuuuuuuuuurrrrrrr

cok güzel canim, tebrik ederim. demekki vucudunda cok ödem varmis. endiselenme ister istemez sonra kilo vermin yavaslamaya baslar. ilk günler cok hizli gidiyor.
Ödem olabılır canım ınanılmaz şiş bir göbeğim ve midem vardı zaten sırf buyuzden dr a bıle görunmustum önemlı bısey yok demıştı.Bende sadece bıraz halsızlık var oda ıkıncı gunum olmasından kaynaklı sanıyorum bunye her canı ıstedıgını yemeğe alışkındı birden disipline girdi
inşallah böyle devam eder sağlıklıca kılolarımızdan kurtuluruz.

Arkadaşlaarrr!!

Bende de 2 gündür tık yok da Şiş şiş geziyorum :S Dün sinameki aldım. Nasıl demleniyor? Yeşil çay gibi sıcak suya sonradan mı atiyim, suyla kaynatılacak mı yoksa?

Bişey daha sormak istiyorum ben inanılmaz bir sıcaklama hissediyorum akabinde ani bir terleme oluyor sankı saatlerce spor yapmışım gibi sizdede oldumu bu ben tuzu kesmedim sadece azalttım hipotansiyondan dolayı.

arkadaşlar sanırım su tutmaya başladım.. reglime 7-8 gün var ama.....
yahu 12 olmadan tuvalete acayip sıkışan ben bol bol sıvı tüketmeme rağmen saat 15 olmuş tıh yooohhhh... ne etçem! yarın 85 kilo mu çıkacam tartıda! ah perşembe bi geçseydi de öyle gelseydi şu ödemleeeerrrr ühüüü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…