arkadaşlar bişey soracam
ben de seyir dönemindeyim bigün protein bigün sebze+protein yapıyorum ama mesela pztesi-çarş.-cuma protein salı-perş.-cumartesi-pazar potein sebze yapıyorum ama 3. haftam bu kilo vermem durdu protein gününü mü sebze günü mü arttırsam ki ufak tefek şeyler dışında hiç kaçamak yapmıyorum lütfen yorum yapın akıl verin bana(m moralim bozulmaya başladı artık
Kaynamış suya atıp demlenmeye bırak canım kaynatma sakın.
kaynamış suya atıp 5 dk demleyebilrisin...
merhaba hiç moralini bozma duraklamalar artı kilolar da olacak sonra birden gidecek hep söylerim gene söyliyeceğim beden ölçülerini al kilo vermesenden incelmeleri fark edeceksin ve moralin düzelecek sabırla bozmadan hedefe emin adımlarla ilerle canım kolay gelsin .sevgiler...not yürüyüş imkanın varsa yarım saat yap yoksa int den de ev yürüyüşleri var onlardan yap bol su unutma :)
arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorumbugün 2. günümdü ancak gün içinde çok kötü oldum bayılacağım sandım. baş dönmelerim çok fazlaydı.az önce bozdum diyeti. tansiyonumda oynama oldu sanırım. geçen yaz dukan diyeti yapmıştım ama hiç böyle olmamıştım çok sıkıldı canım.. hevesim de kaçtı.. çok inanıyordum dukana,daha doğrusu bana da uyacağına
umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız :) ben arayışıma devam edeceğim. her ne kadar devam edememiş olsam da desteğiniz için teşekkür ederim.
arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorumbugün 2. günümdü ancak gün içinde çok kötü oldum bayılacağım sandım. baş dönmelerim çok fazlaydı.az önce bozdum diyeti. tansiyonumda oynama oldu sanırım. geçen yaz dukan diyeti yapmıştım ama hiç böyle olmamıştım çok sıkıldı canım.. hevesim de kaçtı.. çok inanıyordum dukana,daha doğrusu bana da uyacağına
umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız :) ben arayışıma devam edeceğim. her ne kadar devam edememiş olsam da desteğiniz için teşekkür ederim.
mrb kızlar bugün atak evresinin 4. günündeyim toplam 5. gün yapıcam yanlız sadece 1 kilo verebilmişim sizce az değilmi bol protin tüketiyorum yanlız spor yapamıyorum 7 aylık bir bebeğim var ve çalışıyorum masa başı işim gündüz iş akşam bebek derken gece 12 oluyo ve çok yorulup uyuyorum sizde neden bukadar az verdim?
Hiç keyfim yookkİşler bir bir yığılıyor. Her iş acil her iş acil Hiç bir şey de yapmak gelmiyor içimden. Yetişmiyor işteee!! Ayrıca da çok şişkoyuuummm!! Boooo!!
Bugün topic sakin baya. Hava da kapalı zaten!! Akşam sinemaya gitcez güyaa!! Hiççç gidesim yok. Eve gidip ööyyllee boş boş durmak istiyoruumm! Yemek yapmaktan da sıkıldıımmPuufff!!
Hiç keyfim yookkİşler bir bir yığılıyor. Her iş acil her iş acil Hiç bir şey de yapmak gelmiyor içimden. Yetişmiyor işteee!! Ayrıca da çok şişkoyuuummm!! Boooo!!
Bugün topic sakin baya. Hava da kapalı zaten!! Akşam sinemaya gitcez güyaa!! Hiççç gidesim yok. Eve gidip ööyyllee boş boş durmak istiyoruumm! Yemek yapmaktan da sıkıldıımmPuufff!!
evet sakınlik konusunda sana katılıyorum bebemmmm...
ama şişko da ne demek... baanaa bakkk... mutlu ol lütfen... ne şişkolar var...
Eki Görüntüle 392754
güncel halimle foto çekinmedim bebemm... şişko görsün gözün
kendine haksızlık ediosun bence
Eki Görüntüle 392754
Çok teşekkür ederiimmm moral vermeye çalıştığın için =) Ama seni görüp de mutlu olamaammm, deme öyle kendinee!! Ne de güzel zayıflamışsın yaa! Süper bence! Kendinle gurur duymalısıınnNe şişkolar var hiç bir şey yapmadan duruyorlar hala homini gırtlak yiyorlar, pantolonlardan oraları buraları taşıyor daa peeehhh!! Umurlarında değill!! Asıl şişko onlaarr
Ben de eski halime göre tam bir şişkoyuuumm şu an! Ben de ilerleme de yok pek! Geriledim tam tersi. Senin ortada bir başarın vaarr! Süpersin! Diğer fazlalıklar da uçup gidecek inşallahh senden
Bakalım ben de tartılmıcam yine 1 hafta. Sporlarımı da yapıcam. Görücez bakalım ne olacak.. 59 görene kadar şişko hissedicem kendimi. 57'ye kadar hafif şişman. 56 olursam iyidir derim. Çevremdekiler de amaannn, çökmüşsüünn der. Zaten 56 olamam o ayrı. son 7-8 yıldır 56 olmamışımdır. Gerçi 57 de olamıcam heralde. Umudum gitti yaa!!
dely.cim seninle aynı duyguları paylaşıorum şuannbide bugün ps günüm we ne yiyeceğimide bilmiorum aksam için..hep aynı şeyleri yapmaktanda sıkıldımm..tavuklu alinazik tarifi buldum biyerde ama ne bilim sanki onada cok fazla sebze giriorrr,,,ayyy anammm garippp anammmm durumlarındayım yaniii
Eki Görüntüle 392754
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?